EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 js tud grem zej lepo med rjuhe... englbengl a me boš vrgla s postle? sam če boš poredn, drgač si pa lahko pr men Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 sam če boš poredn, drgač si pa lahko pr men oooo se bom porudu,da ne bom poreden pol bom pa kr pr teb se crklou nočka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 No, bo treba počasi Binga Bonga, mi boš povedla jutri, če bo z gejšo kej Lahko noč vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Upam, da bos lepo presenecen! ...noc... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 misti nočka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Lepo pančkaj Mystica...... Vas imam jaz tudi malo dost...... Lahko noč..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Nočko kokla ...Mystica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 koki lahko noč, pa ne bit preveč stroga s hčerkico, če ti vrže kepo v glavo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 BB - tukaj se lahk mal pofočkaš...noč pa to...a nje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 noc Santosek noc Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 noc Santosek noc Lepo sanjaj ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 noc Santosek noc Spat greš..... A men pa ne boš šlogala? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Spat greš..... A men pa ne boš šlogala? BUCA, a je dons PETK? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 BUCA, a je dons PETK? Plosim....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Dost bo igranja Treba it ninu nanu. Otročiček pač Grem P.S.: Binga-Bonga, imela si prou Noč tudi tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Pičim tudi jaz...jutri me čaka naporen dan oz. naporen mesec, saj je že December... Komaj čakam poletje...sovražim zimo ! :xx!: p.s.se "vidimo" po novem letu ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 KOKI, ne in NE! K bo USE NAROBI!!! Jest ze vem, da karte druge dni lazejo! AMEN ....noc....VSEM Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Santos.........nočka Poletje jaz tudi.... KOKI, ne in NE! K bo USE NAROBI!!! Jest ze vem, da karte druge dni lazejo! AMEN ....noc....VSEM Oprosti..... Nočka tudi tebi..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 AJD, BINGA-BONGA............GREVA SPAT..........LAHKO NOČ........... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 1, 2, 3 - UGASNEMA LUCI!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 4,5,6....SPIMO SPET..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 br jutro! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 br jutro! Lahko noč! P.S.:Binga Bonga, sem prebral. Raje ne komentiram, da ne bom tudi sam deležen nepotrebnih topovskih granad No, če se ti kaj javi, sporoči, ker mi ne gre iz glave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Evo, pa grem še jst ajat. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Lahko noč, škorpijonke! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.