BINGA-BONGA 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Lahko noč! P.S.:Binga Bonga, sem prebral. Raje ne komentiram, da ne bom tudi sam deležen nepotrebnih topovskih granad No, če se ti kaj javi, sporoči, ker mi ne gre iz glave.Do sedaj nic, ura je 2. Ti bom povedala, jasno.... noc.... pridn....Aja,lahko pa bi tudi povedal odgovor na tvoj kviz pri Italijanih!!! Koki Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Mislm, da je cajt, da grem v Mižale, k sam še bedarije pišem. Luna je kriva. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 LAHKO NOČ.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Ja, tudi zame prišel čas Se bo treba naspat, ker bo jutrišnji dan zelooo dolg Lahko noč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Jaz pa že dve ure se matram...pa nikakor zaspat ! Moje misli so pri njej... Bo treba enega Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 noc Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 noc Noč Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Santosek Dej pejt si med Nasmejmo se neki precitat! Te bo prec spanc zagrabu! ... noc... pridn.... pa buske si namas s kremo! Zato mugoce n spis! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Santosek Dej pejt si med Nasmejmo se neki precitat! Te bo prec spanc zagrabu! ... noc... pridn.... pa buske si namas s kremo! Zato mugoce n spis! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Lepo uživajte še naprej, za danes se poslavljam Grem vn, no še prej se bo treba mal naštimat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 No, pa sem se najedu, zdaj lahko grem mirne volje spat Binga Bonga, upam, da mi zaspijo vse glave Lahko noč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 No, pa sem se najedu, zdaj lahko grem mirne volje spat Binga Bonga, upam, da mi zaspijo vse glave Lahko noč!Mene pa pu hrani bl kej druzga prime k zaspanost! ...noc.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Jaz sem že mickeno......... ....zato grem pod kožo gledat...... Lahko noč vsem - želim vam lep začetek tedna........... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Jaz sem že mickeno......... ....zato grem pod kožo gledat...... Lahko noč vsem - želim vam lep začetek tedna........... Lepe sanje pa enako za lep začetek tedna ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Saj še vedno tukaj strašim.....čeprav izgledam..... p.s. dajte, naženite me že...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Saj še vedno tukaj strašim.....čeprav izgledam..... p.s. dajte, naženite me že...... Po ritki...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 KOKI + SANTOS = SPELTA SE ZE! AMEN Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 KOKI + SANTOS = SPELTA SE ZE! AMENMa, dej no........zdej ga pa že malo tupiš........ E, zdaj pa nalašč ne grem.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Saj grem tud jaz...ta teden sem imel zelo malo ur spanja ! Povprečno 5-6 ur na dan oz. noč ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Povprečno 5-6 ur na dan oz. noč ! HM, jaz imam to skoraj vedno........ NOČKO Santos Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Jest pa ze ud rojstva n spim! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Lahko noč! Pa enga duhca za pomoč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 HM, jaz imam to skoraj vedno........ NOČKO Santos S tem, da jaz treniram po štiri ure na dan... in to se kr pozna...! Jest pa ze ud rojstva n spim! Opažam...! Lahko noč! Pa enga duhca za pomoč! Noč Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 S tem, da jaz treniram po štiri ure na dan... in to se kr pozna...! Jaz pa 8 ali 10 ur delam v službi, pa delam naloge za 3 razred OS (zraven mojega sončka), pa 3x ali 4x na teden 2 uri rekreacije, pa hodim na predavanja-petke in sobote, pa študiram......pa še in še...... Bing-Bongl pa itak nikoli ne spi.....JOJ,JOJ,JOJ....ti si še hujša..... Zdaj pa res grem.........NOČ......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Jaz pa 8 ali 10 ur delam v službi, pa delam naloge za 3 razred OS (zraven mojega sončka), pa 3x ali 4x na teden 2 uri rekreacije, pa hodim na predavanja-petke in sobote, pa študiram......pa še in še...... Bing-Bongl pa itak nikoli ne spi.....JOJ,JOJ,JOJ....ti si še hujša.....Štekam !Morem priznat, da niso lhke...kljub temu je vse skupaj stvar navade, a ne ! Saj jaz tudi imam še ostale opravke...sam te jih ne štejem ! Pohvalno Koki ! Tebe je za ženit. Prihajam za tabo... Noč Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.