cashy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 EJ! Pa ne morš še spat na svoj rojstn dan, no. Eh, pol pa pejt, zaspanc. :xx!: Lepo aji! morm ob 6.00 vstat, je šiht :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Lahko noč vsem, preživel sem res lep dan, veliko lepih trenutkov ob prebiranju vaših voščil. Lepe sanje vam želim Mr.Noč Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 tud men že učke skup lezejo...bo treba zgodej odrinit,he še prej za lopato fejst poprimit,zunaj mede ku zmešan.......ahh.((( NOČKO*** Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 tud men že učke skup lezejo...bo treba zgodej odrinit,he še prej za lopato fejst poprimit,zunaj mede ku zmešan.......ahh.((( NOČKO***Lepe sanje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Lepe sanje tudi tebi,pa mehko odejco.......sam zate.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Ura je za spanje, jaz se pa počutm, kot da sem ravno vstal. Kam naj z energijo?? Lahko noč vsem zaspancem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 lepe sanje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Zdej bom pa mende mogla počas ajat, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Zdej bom pa mende mogla počas ajat, a? Bi že bil skrajni čas...vsaj zame ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Bi že bil skrajni čas...vsaj zame ! Za naju oba! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Lepe sanje vsem Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Lepe sanje vsem Tudi tebi...nočka. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 PIKA, PEJT ŽE SPAT!!!!! ok, sej grem, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 PIKA, PEJT ŽE SPAT!!!!! ok, sej grem, no. Ja, pol pa že pejt no.... Nočka..... Pikica Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Zdej pa res. Nočko, Koki, sstane, Amber. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ja jaz bi tud že mogla it, pa sem budna kot sova Noč" Pikica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Jaz tudi.... nočka. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Oooooo aaaaaaA Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 pna pna Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Želim Vam lepe sanje ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 hvala enako! jah, se mi ne da it spat sploh... sam sm ze zaspan. itak 3:28 jao jao... naj vam zunanja belina pricara mirnega sna,vas varno popelje v prijazne svetove druge pozornosti,in prida navdih miru, spokoja in zdruzevanja. kar podnevi se realno zdi, ponoci prav to ni,kar levo je ponoci,desno je podnevi,kdor majhen je podnevi,velik je ponoci,pred lepim svetom stoji temen strazar,pred grdim pa najbolj mamljiv. kar povedal nisi cez dan, ponoci bos vpil. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 lepe sanje vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 .... noooooooooooooooooooc..... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Še 10 min pa grem damu...ajat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.