Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Joj, kok se bom jst zdej zarila v svojo postlco... pridna bodita, fanta moja. Se vidimo! Še vsakemu enega , da se ne bosta kregala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Joj, kok se bom jst zdej zarila v svojo postlco... pridna bodita, fanta moja. Se vidimo! Še vsakemu enega , da se ne bosta kregala. Miškalepe sanje pa paz, koga boš sanjala Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Nočka....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Noc.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 no pa grem tut jaz počasa spat... lepe sanje vsaj za nav let nee... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ... noc Bucko .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 sm spau 5 ur pa morm povedat da letos tok dobr še nism spau Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 js pa rabm enga, da me nažene v pojstlo sam ne spat Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 grem v svet sanj. sanjat kaj lepega...lepe sanje vsem. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Grem pod tuš, pa v mižale. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ojojoooooooooooooooj .... noc.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 lepe sanje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Jaz tudi...... nočka vsem. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 LAHKO NOČ........KIDAM NA LEVO........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 jaz tudi. nočko... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 kaj te koze grejo spat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 be e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 kaj te koze grejo spat? ja , ker ne morem več teh kozlov brat enga za lahko noč.... življenje je prekratko....za vse kozlarije tega sveta Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ja , ker ne morem več teh kozlov brat enga za lahko noč.... življenje je prekratko....za vse kozlarije tega sveta Noč Lia, pa le sanje ti želim ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 be e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e Ej, sam tok...beeee ovce delajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ej, sam tok...beeee ovce delajo. Tud Kozli Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Nocka vsem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Tud Kozli Ne, ne, ti pa meketajo. Evo, pršla domov, dons se mi je zdela ful huda oddaja. Sm zadovoljna. No, stušana sm, pa lekadol vzela za bučo, zdej pa ajat...čutm, da bo dons srečen dan. Lepo ajite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 a sanjat? --------js pa rabm enga, da me nažene v pojstlo sam ne spat Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 lepe sanje vsem. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.