druidka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 nič. grem spat. nočko in lepe sanje vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Jaka lahka noč k morm ob 7 ustat pa popovdne šiht.Jebem ti vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Tinal sladke sanje! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Nockooooooooo vsem, ki se ne spite in lepe, romanitcne, nezne sanje vam zelim ... js bom sla se mal knjige matrat, preden bom sla sanjat nocko Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Nockooooooooo vsem, ki se ne spite in lepe, romanitcne, nezne sanje vam zelim ... js bom sla se mal knjige matrat, preden bom sla sanjat nocko Enako...tud jaz pičim v horizontalo z upanjem, da me bodo objele lepe sanje ! Tanci Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Lahko noč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Lahko noč Ja jaz tud grem...komi zvim...noc Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 pa, pa, lahko noč tudi od mene........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Grem spat, če ne danes bo kruta na delu...nočne znajo ubijat ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 lepo spi Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 lepo spi Ne da se mi it še spat ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 morš bit pa hudo len Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 morš bit pa hudo len Anede Bom spal jutri...danes ni časa, pa še v kino grem, pol pa še delat ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 sej se mi smiliš ja... pru nabiješ da greš spat pa si točn vedu da nauš šau... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 sej se mi smiliš ja... pru nabiješ da greš spat pa si točn vedu da nauš šau... Nič vedel...jaz improviziram...pa sem se pol ulegu, da bom mal zadremal...in že telefon zvoni...pol pa opcija v kino ! Kaj češ...Luna kr vpliva ! Grem počasi...lepo se imej ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 a že? ok... ti tut bye Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Lahko noč, pa lep začetek tedna vsem skupaj....... p.s. radi se imejte Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 nočko. lepe sanje vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 zdaj pa me že mede... LNF & Co Sweet dream Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 zdaj pa me že mede... LNF & Co Sweet dream nočko in lepe sanje Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 nočko in lepe sanje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 zdej grem pa končno tut js spat me je skor kap, ko sm vidla kok je ura vstat morm pa ob 7.30 nočkooooo Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Spat hodim, ko sem res že full zaspana, ko še komaj gledam, takrat vem, da je čas, da grem spat. To pa je lahko ob 10 zvečer al pa ob 3 zjutraj. Zdaj, ko delam, hodim spat okrog pol 5 zjutraj. V soboto pa ko sem doma, pa kot sem v prvem stavku napisala. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Danes prijetno utrujena vam zaželim lahko noč in lep jutri...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Danes prijetno utrujena vam zaželim lahko noč in lep jutri...... hvala enako! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.