Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 In kakšne pasme je tale tvoj Pavle?Jaz sem mojega psa kaj hitro naučila manir in lepega vedenja.Ni sranja vsevprek, ampak samo na enem mestu in včasih na sprehodu, sicer je imel v pesjaku prostor , kot nekakšen WC in sem zjutraj vedno najprej pospravljala pesjak.Je bilo prav zanimivo........ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 In kakšne pasme je tale tvoj Pavle? Ameriški koker španijel, poljskih staršev, kupljen v Belorusiji. Ko sva se z avtom peljala iz Belorusije v Slo, sem poskrbel, da je vsako državo, skozi katero sva šla, polulal. Skratka - svetski kuža. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 In kakšne pasme je tale tvoj Pavle?Jaz sem mojega psa kaj hitro naučila manir in lepega vedenja.Ni sranja vsevprek, ampak samo na enem mestu in včasih na sprehodu, sicer je imel v pesjaku prostor , kot nekakšen WC in sem zjutraj vedno najprej pospravljala pesjak.Je bilo prav zanimivo........ a sprehajal ga pa niste nč, da je mogu v pesjaku kakat? Ameriški koker španijel, poljskih staršev, kupljen v Belorusiji. Ko sva se z avtom peljala iz Belorusije v Slo, sem poskrbel, da je vsako državo, skozi katero sva šla, polulal. Skratka - svetski kuža. lalala sam tale pasma je pa res zakon kako si ga pa odvadu kakat po dvorišču?...navadno psi vejo, da se doma ne spušča kupčkov bodi pozoren s čem ga futraš, da ma take prebavne motnje...edin če je str k dinozavr, pol je dost logično, da ga napenja Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 kako si ga pa odvadu kakat po dvorišču?...navadno psi vejo, da se doma ne spušča kupčkov Kako sem ga odvadu? Zmeri sm čist znoru in ga odnesel na travnik. Tudi to sranje na dvorišču je povezano z leti - pogostokrat se mu nič ne ljubi. Glede tega so mački čisto nekaj drugega. V Libiji sem mel mačko, ki je fasala mačjo kugo. Še ko je bila totalno u kurcu, je vedno splezala v zabojček s puščavskim peskom, ko jo je srat ali scat.bodi pozoren s čem ga futraš, da ma take prebavne motnje...edin če je str k dinozavr, pol je dost logično, da ga napenja Star je k dinozaver (rojen 13.06.1993). Prdi ponavadi takrat, ko pride na obisk njegov idol (en frend, k pride na tarok), ki mu zmeraj prinese en kup pasjih palčk in drugih pasjih priboljškov. To mu potem precej hitro potegne na prdenje. Drugač je pa itak tolk scrklan, da kakšnih pasjih konzerv skorajda ne je. Mu moram kar kuhat. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Faca je tale tvoj Pavle.... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Stvar je veliko bolj zapletena. Pes je spal pod mojo posteljo in ponoči prdel. Smrdelo je, kot bi britof zaoral. no ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Nočko (brez zajebancije). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 je mel Mavlek spet burno noč? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 je mel Mavlek spet burno noč? Sploh ne. Sam skozi ves teden sem močno pretiraval s premetavanjem uteži, tako, da sem bil fizično precej na psu (ne na Pavletu) in sem se rabil naspati. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Lahko noč! Zjutraj imam ob 6:30 auf! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 nočka Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 noč tistim, ki so šle že spat, jst se še neki obotavljam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 evo, neki še preberem, pol pa šibam spat lepe in še lepše sanje vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Jooj, bo treba spat jah nič, lahko noč, pa eno bolho za pomoč , če te pa pič, pa lolito poklič Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 tkole še mal grem na balkon pol pa u postlco knigco brat in se spočit za jutri Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 vstajanje pred peto glih ni moja vrlina..tak da jo šibam v horizontalo Stvar je veliko bolj zapletena. Pes je spal pod mojo posteljo in ponoči prdel. Smrdelo je, kot bi britof zaoral. Če bi ga zbudil in nagnal stran, itak ne bi nič štekal in bi mi zameril (moj Pavle je izjemno nežna in občutljiva dušica). Tako sem raje vstal in malo pospravljal, bral, pokukal na forum ... Ko pa se je zdanilo, sem psa spustil ven, sam pa šel spat. lalala (P.S.: Pa naj še kdo reče, da je v lajfu vse blazno enostavno ) lalala No2temu pavletu se pa res gode Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 sej še ne grem spat, ampak treba se je okrepit , pa stuširat, pa še kej se bo našlo ,tko da I'm going, najprej hladilnik vabiiiiiiii Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 sej še ne grem spat, ampak treba se je okrepit , pa stuširat, pa še kej se bo našlo ,tko da I'm going, najprej hladilnik vabiiiiiiii dober tek pa lahko noč jst tud ... tuš, hladilnik bom spustila ... pol pa še mal križanke pa ta nov jogi končn spim na ravnem, ni več luknje pa fedrov Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 lahko noč vsem. jest grem tut spat na svoj skorej nov dormeo jogi...spim kot kak angelček Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Noč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 dobro jutro Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 nočko vsem grem v svet sanjlepe sanje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 lahko noč Druidka.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 lepo nočko vsem xrosex Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.