Skoči na vsebino

Lahko noč!

Tamburin

Recommended Posts

In kakšne pasme je tale tvoj Pavle?

Jaz sem mojega psa kaj hitro naučila manir in lepega vedenja.

Ni sranja vsevprek, ampak samo na enem mestu in včasih na sprehodu, sicer je imel v pesjaku prostor , kot nekakšen WC in sem zjutraj vedno najprej pospravljala pesjak.

Je bilo prav zanimivo........ x^x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ameriški koker španijel, poljskih staršev, kupljen v Belorusiji. x:Dx x:Dx x:Dx

Ko sva se z avtom peljala iz Belorusije v Slo, sem poskrbel, da je vsako državo, skozi katero sva šla, polulal. Skratka - svetski kuža.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Jaz sem mojega psa kaj hitro naučila manir in lepega vedenja.

Ni sranja vsevprek, ampak samo na enem mestu in včasih na sprehodu, sicer je imel v pesjaku prostor , kot nekakšen WC in sem zjutraj vedno najprej pospravljala pesjak.

Je bilo prav zanimivo........ x^x

a sprehajal ga pa niste nč, da je mogu v pesjaku kakat?

xrolleyesx

Ameriški koker španijel, poljskih staršev, kupljen v Belorusiji. x:Dx x:Dx x:Dx

Ko sva se z avtom peljala iz Belorusije v Slo, sem poskrbel, da je vsako državo, skozi katero sva šla, polulal. Skratka - svetski kuža.

lalala

sam tale pasma je pa res zakon x:Dx

kako si ga pa odvadu kakat po dvorišču?

...navadno psi vejo, da se doma ne spušča kupčkov

bodi pozoren s čem ga futraš, da ma take prebavne motnje...edin če je str k dinozavr, pol je dost logično, da ga napenja

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

kako si ga pa odvadu kakat po dvorišču?

...navadno psi vejo, da se doma ne spušča kupčkov

Kako sem ga odvadu? Zmeri sm čist znoru in ga odnesel na travnik. Tudi to sranje na dvorišču je povezano z leti - pogostokrat se mu nič ne ljubi. Glede tega so mački čisto nekaj drugega. V Libiji sem mel mačko, ki je fasala mačjo kugo. Še ko je bila totalno u kurcu, je vedno splezala v zabojček s puščavskim peskom, ko jo je srat ali scat.

bodi pozoren s čem ga futraš, da ma take prebavne motnje...edin če je str k dinozavr, pol je dost logično, da ga napenja

:vio:

Star je k dinozaver (rojen 13.06.1993). Prdi ponavadi takrat, ko pride na obisk njegov idol (en frend, k pride na tarok), ki mu zmeraj prinese en kup pasjih palčk in drugih pasjih priboljškov. To mu potem precej hitro potegne na prdenje. Drugač je pa itak tolk scrklan, da kakšnih pasjih konzerv skorajda ne je. Mu moram kar kuhat.

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

je mel Mavlek spet burno noč?

x:o)x x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

je mel Mavlek spet burno noč?

x:o)x x;)x

Sploh ne. Sam skozi ves teden sem močno pretiraval s premetavanjem uteži, tako, da sem bil fizično precej na psu (ne na Pavletu) in sem se rabil naspati.

lalala

Lahko noč! Zjutraj imam ob 6:30 auf! xcivx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

vstajanje pred peto glih ni moja vrlina..tak da jo šibam v horizontalo x^x

Stvar je veliko bolj zapletena. Pes je spal pod mojo posteljo in ponoči prdel. Smrdelo je, kot bi britof zaoral. Če bi ga zbudil in nagnal stran, itak ne bi nič štekal in bi mi zameril (moj Pavle je izjemno nežna in občutljiva dušica). Tako sem raje vstal in malo pospravljal, bral, pokukal na forum ... Ko pa se je zdanilo, sem psa spustil ven, sam pa šel spat.

lalala

(P.S.: Pa naj še kdo reče, da je v lajfu vse blazno enostavno x:o)x )

lalala No2

temu pavletu se pa res gode x^x :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

sej še ne grem spat, ampak treba se je okrepit x:px, pa stuširat, pa še kej se bo našlo :vio:,

tko da I'm going, najprej hladilnik vabiiiiiiii :wOOt:

dober tek pa lahko noč x:Xx

jst tud ... tuš, hladilnik bom spustila x:Dx ... pol pa še mal križanke pa ta nov jogi x:px x:px končn spim na ravnem, ni več luknje pa fedrov x:Dx xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...