borism 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ker nočete več pisati , sem se odločil, da je bolje, da grem spat ...kaj je to sedaj, vsakdan prej :xx!: .....seveda nočne ptice pridejo gor šele po 22h, lep večer, lepe sanje in uspešno merkurjevo sredo vam želim, B Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Boris, vsak dan slabš je stabo :o ampak s pametnejši od mene Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Lahko noc! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Lahko noč in prijeten spanec vsem! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 vsak dan slabš je stabo :o ampak s pametnejši od mene Ti prideš prepozno gor, glede pameti, sva kar na istem ...lep pozdrav, še ne grem spat, ampak na basket tekmo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Hm, Borism... nekam slabo si navijal Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ne me še ti.. :xx!: :xx!: ..adijo pamet :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 a je tako hudo... ...vidim, da morm res rezultate pogledat...tekme jasno Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 a je tako hudo... ...vidim, da morm res rezultate pogledat...tekme jasno daj prosim objavi to sramoto Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Nikar ne hodi Amis , raje kaj tukaj napiši , pa saj grem itak spat, lep večer in nežne sanje, pa lep četrtek Opij, sedaj pa kar povzdiguj zmajčke, enkrat bomo vrnili Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ja, borism, sej bojo zmagal naslednjič...pa ne zmajčki...tebi pa za lahko noč... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 LAHKO noch vsem borcem in borkam... dost je za dons Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 maš čist prou...dost je za dns...mejte se... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 vsak dan slabš je stabo :o ampak s pametnejši od mene Ti prideš prepozno gor, glede pameti, sva kar na istem ...lep pozdrav, še ne grem spat, ampak na basket tekmo sem slabo sodila o tebi Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Si le napisala Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 vedno vse priznam Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Saj si kul Č.v.e.k.a Obenem pa lahko noč , lepe sanje , nežno prebujanje , lep petek in vikend vam iskreno privoščim, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 mescanke,mescani eno lahko nocsm utrujen pa ze ful povsod (j) tlacm se zapishemo jutri Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 nočko opij Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Nč, grem jaz tudi v mižale je jutri še en delovni dan... pa treba zgodaj vstat :o|o: Lahko noč Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 nočko...js tud spat... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Kam ze gres, noo? Noc ma svojo moc.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Nočko muce! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ja saj...ti me tle nek na radovedne obrate spraviš, pol pa zgineš in me daš na ignor...od hudga hočem pol kr spat it... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 no, sej pravim.... oona,,kje si?...ok ok....te bom že najdla Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.