santos 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 lahko noč, že spet sam jst ...pa še jaz. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 zdej grem pa jest tud v horizontalo, dost je za dans ...... ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzz nocka vsem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Zdej pa res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 js pa še ne..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 lahko noč Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 js tud počasi no Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 jao...zdaj pa vsi spat a morate še domačo nalogo napisat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 kej lepega sanjat smeh in ... ne ne ne Mysti...zdaj je samo še smeh.....o ostalem se ne govori več nočko vsem....in ja sanje...o ............... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Mystica Audente...mar zaznavam nečiste misli?zakaj pa ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 joooooooooj ženske kaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Mystica Audente...mar zaznavam nečiste misli? ali jih čutiš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 kam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Lahko noč.Jaz še ne grem sama med rjuhe...še mal počakam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Mislm, da se morm tud vsak dan prov nagant spat, je pa že višek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Jaz te popolnoma razumem Piky Pol morš bit pa res birhten, ker se namreč še sama ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 tudi jaz sem moram nagnat spat lahko nočko Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 eh ja, kr lahko noč že Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 lahko noč Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 nočko vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 danes grem pa mal prej nočko vsem Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Enako. Noč vsem! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Enako. Noč vsem! Jaz tud. sweet dream Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Te pa grem še jaz. Nočko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 nič, ne bi bilo slabo, če bi se tudi jaz spravla počasi spatče mi bo ratalo zaspati lepe sanje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Kaj je zdaj?? Vsi spijo?Kdor gre spat mu zelim lepe sanje... Jaz vztrajam Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.