chanceux 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Pa tudi v tej skupini bo eden manj.. Lahko noč vsem joj, sem bla za las prehitra Ne vem, nikoli se ne spravim spat takrat, ko bi blo potrebno - pomeni pred 01:00. Zjutraj pa juhuhu itd Saj zdajle mam pa resen namen.. Lepo bodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Oj, še smo tukaj, ja, par norcev se vedno najde me too. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 lahko noč vsem lej lej ura je dve..... pred parimi sekundami je bila pa 3 Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 grem spat pocas. vampirji-mejte se. ostali-lep,miren spanec. nocko Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 zadnje čase nekam dolgo spim. tam nekje do devetih, desetih zjutraj.jp, čist polenila sem se, odkar sem doma. no ja, morda se bo to spremenilo že v kratkem...grem mal zadremat. za kakih 20 minut Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 evo, se bom pa res spravla stran od compa.čeprav nisem nekako zaspana.bom prebrala par strani knjige, pa upam, da me zmanjka potem nočko vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Netopirke, vse bi že morale spat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 nočkohttp://i64.photobucket.com/albums/h191/curion123/myspace/animated60.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Lahko noč...... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 Grem tudi jaz počasi v horizontalo...komaj gledam. Sweet dream Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 nočko Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Grem jaz ajat... Lahko noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Jaz grem pa zdajle Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Lahko noč KLIKNI Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 Nočko. In vsem krasne sanje :sleeping: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 Lahko noč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 zaspana žetak da, lepe sanje in nočko Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 po občutku Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 zdel grem spat Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Planet Caravan Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Aha, vedno iste ponočnjakinje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 pa brez mor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Nočne more so najlepše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Aha, vedno iste ponočnjakinje tinka manjka.še njej pa še tebi za sladke sanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 jaz sem že skoraj spala, ko sem iskala vprašanja za strokovc, zdaj me je pa LF čist pokonc spravil. Bolje da se poberem spat, ker kmalu se bo zbudil nekdo, ki mu pomenim (trenutno) eno samo veliko mlekarno:)No torejlahko noč in lepe sanje vsem!! Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.