aakhut 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 lahko noch dost je blo tri ure jutr jebaaaaaa 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Mary* 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Lahko noč!!! Lepe sanje, jutri pa začetek dneva s tibetanskimi vajami... hehe! Kdor jih pač izvaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 lahko noc...zjutraj pa en dober kofetek! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Lahko noč, lepe sanje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 no, da vam še jaz zaželim lepe, sladke in mirne sanje, čeprav še ne grem spat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Mary* 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Jaz sem vam še prišla vsem zaželet lahko noč, lepe sanje itd., ker ne vem kaj mi je, ampak sem tak zaspana da še komaj gledam. Sem mislila še malo na forumu kaj pogledat pa brskat ampak še ta komentar komaj pišem Zgleda da sem danes bila preveč dobre volje in zdaj nimam več energije... Ma eh... sem že zabluzla... LAHKO NOČ!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Lahko noč, lepe sanje in lepo soboto... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 lahko noč vsem, lep in uspešen teden, vikend se spet poslavlja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Lahko noč, sladke sanje, lep ponedeljek in uspešen nov delovni teden... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 nočko mick Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Lahko noč vsem...lepo soboto.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Tud jaz zelim svima lepo spanje, lepo se imejte jutri in lahko noc ! Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 LAHKONOČKO Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Nocka folk Micki Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Neverjetno kako lahko tako drobni stvorčki kot so virusi in podobno prisilijo človeka, da mora it prej spat.... Lahko noč pa eno bolho za pomoč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Pobož zate Pipika , lahko noč in lepo nedeljo vsem... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Nočka tudi tebi in lepo in sončno nedeljo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Lahko nočko. Lepe sanje naj vas spremlajo skozi tole jasno noč. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 TUDI TEBI LAHKO NOČ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Lahko noč, lepe sanje, lep ponedeljek, uspešen naslednji teden in veseli December prav vsem... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Amen za tole, Mick. In lahko noč tudi od mene Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 amen na kvadrat(a to krščanstvo pozna?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>amen na kvadrat(a to krščanstvo pozna?) Če še ne, je pa treba g. Urana čim prej povprašat o tem, če se da in kakšno stališče ima RK do dvojnega amena. Vsekakor je ideja za pozdravit Meni se vsekakor zdi zelo smiseleno. V bistvu se mi zdi še bolj učinkovit kot enojni. Ma saj ...na LNF vedno dobrih idej na kvadrat Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Cosma, nisem ravno na tekočem...ideje, že ideje....inkvizicija in sežiganje čarovnic...a so to že ukinili? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Jaz sem še vedno v bunkerju skrita , sem se z letečim prašičem ognila zadnje kontrole Khmmmm po drugi strani pa...bi tale LF že znal goreti ... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.