aiwa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 midve s piko tud... lepo u postla.... pa do zjutri... mmmm... komi čakam da se uležem... hehe pa pred parimi urami šele vstala... d best... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ..lahko nocko.. ..prijetne sanje vsem.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ..nocko, mickeni.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Lahko noč......lepe sanje....lepo nedeljo VSEM... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Jz, se zdele spravlam spat, mal prsekana Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Grem se uspavat s knjigo.Lahko noč Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Lahko noč in lepe sanje.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Zeeeeeeeh.Pri nas ze vsi spijo ( tud kuza ) in je cas, da grem tudi jaz. Nocka, lepe sanje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 lahkonoč za enga k je šu spat jz bi tud mela lahko noč... pa bi še par urc se po posli svalkala, pa mal spala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 pr nam pa že sosedje spijo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 no sej jz grem tud u postlo. mam še eno fajn knigco za brat.... pol pa me ni več Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>no sej jz grem tud u postlo. mam še eno fajn knigco za brat.... pol pa me ni večNočko ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 ah, ti pa hodiš s kurami spat dej rajši eno zmoli veneri ali pa afroditi zame Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 mah sej ponavad ne hodm več tok zgodi.. grem okol 10 -11 dons sm pa vsa...taka... ma kr skoz bi se po postli valala...hihihihi santi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 znam draga moja, znam. Jaz tudi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mah sej ponavad ne hodm več tok zgodi.. grem okol 10 -11 dons sm pa vsa...taka... ma kr skoz bi se po postli valala...hihihihi santi Jaz tud bi se rad valal s teboj...ups, sem rekel preveč naglas ! Kiss Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Lepe sanje, lep petek in vikend prav VSEM ....lahko noč, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 tudi tebi, borism ... in vsem lunatikom Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Nocka, sweet dreams Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Lahko noč in sladke sanje vsem lunatikom Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tud bi se rad valal s teboj...ups, sem rekel preveč naglas ! Kiss Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tud bi se rad valal s teboj...ups, sem rekel preveč naglas ! Kiss enakega mišljenja sma Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Pocasi bo cajt za pod kovter...Malo mize premisljevat... Ovce stet... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ja, res. jaz pa še delam jutri....Lahko noč vsem skupaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.