aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 jz sm šla včer kr zgodi... sam pol zaspat nisem mogla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Mick,se ti bom kr pridružil... mišljeno bi bilo...da grem tud jaz počasi ninat, zjutraj bo treba kr zgodaj ustat...! Nočko Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Nočko vsem skupaj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Nočko vsem skupaj ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Tud teb! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Nočko vsem !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Lepe sanje, lep vikend Vsem .......LAHKO NOČ Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepe sanje, lep vikend Vsem .......LAHKO NOČ Nočko, pa enako, lep wikend tud tebi ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ...tuš. mleko z medom, knjiga... ...lahko noč in enga grila na pomoč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Grem ninat, nočko vsem prisotnim ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Jaz tud... uf, kolk je ze ura... tale LNF.. Nocko Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Horizontala vabi... Nočko in dobro jutro za tiste, ko se ustanete Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Evo zdele grem ajat, sam še dnevno dozo trebušnjakov naredim... Nočko! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 lahkonocoslav! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Noč Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 evo jaz se tud pokam. lepe sanje zelim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Sweet dreams 'till sunbeams find you sweet dreams that leave all worries behind you but in your dreams, whatever they be, dream a little dream of Me. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ok, I will dream of you nice man Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 sej sej... niti uro kasnej ni blo k sem jz že vstala... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 jst nč več ne rastem, pa rabim bolj mal spanja .... vidva sta pa res modela Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 da se mi takoj spokaš nazaj spat!!!kristus.... jz pod 5 ur sploh ne funkcioniram (ok lažem... dons jih je blo mn)... sam me bo zih pobral Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Jaz sem toooooooolk zaspan...se grem umit pa spat! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 jz tud. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.