santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Jaz pa bom šel počasi kr v Horizontalo, sam še en komad poslušam do konca, ker je tako... Nočko Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Jaz bom pa kidala v miževo deželo, ker sem že čisto zaspana. Še naprej lepo čvekajte. LAHKO NOČ IN CMOKECA NA LIČEKA VSEM. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 nočko koki Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 grem jz tud. se morm spočit za jutr xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Grem ninat.Noč Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 js tud, nočko santos, nočko all Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 mmmmm jest tud pod koutrček......sladke sanje vsem.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 še enkrat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 u tretje gre rado nč zgleda da bo treba dat sprostitveni cd gor... me prec zmanka... nočko... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Se jaz.. ne morem vec mislit, bom jutri naprej... nocko Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Lahko noč ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 jst bi šla zdele prov spat... k sm neki zmatrana..., sam se mi zdi škoda zapravlat cajt s spanjem :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst bi šla zdele prov spat... k sm neki zmatrana..., sam se mi zdi škoda zapravlat cajt s spanjem :xx!:Pejdi telovadit ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst bi šla zdele prov spat... k sm neki zmatrana..., sam se mi zdi škoda zapravlat cajt s spanjem :xx!: Huh,jest sem se pa že spraševala,kdo gre tako zgodaj spat.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Evo ljudomiri.. grem js spat... jutri me oči obišče morem zgodaj (ob poldne) vstat pa hjao, ta ljubezen me muči na vse pretege... hitr v poslo dokler sem še zaspan Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Danes bom pa skoraj zadnja Cvekala z Londonom do zdajle Pogresam moje punce!!! Nocko! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 misti nočko, pa eno bolho, če pa ti nagajala bo pa poklič - hehe bom tega gospoda poslal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Mislim, da se bom tud jaz počasi spokal v horizontalo...! Nočko Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da se bom tud jaz počasi spokal v horizontalo...! Nočko Pa na pižamo ne pozabi, vidim, da si gol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Grem pančkat. Vsem želim lepo nočko....Pa naj vam lunica kuka skozi okno... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Za menoj je naporen dan. Grem spat. Lahko noč! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Nič, dragi moji, grem jaz pod kovtrček......Nočko, nočko.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 nočko koka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Nočko VSEM, lepe sanje in lepo sredo.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.