Mana 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 jaz navadno pozno...sedaj se odvajam...(krokanja namreč) do 24ih morm bit u postli drugače me mine (dobesedno)... pol k sm u postli mam pa enga Matička pa enga FRančka...pa še Pingvina...je kr veselo Samo Matiček ni plišasta igračka no, učas je no...če si res ful želim nočkooooooooooooo vsem naprej in nazaj Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 lahko noč............. lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
b5 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Lahko noč. Citiraj "Nothing can stop the power of life-not even death." --Onean cleric Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Lahko noč Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Nočko Ajda........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 hvala kokica Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 nočko vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Grem mal spančkat Nočko........... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Nočko kokica Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Ajda hvala, ampak jaz še kar naprej tukaj visim........ Zdaj pa res nočko evribodi........... Že spim............ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ...nočko.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Zaspana in utrujena sem ....grem spat....nočka lepa vsem....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Pa lepe sanje želim ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Uzivajte, jaz greeeeeeem Noc. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Michellkica, dobr ajej! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Michelle nočko........ ***************************************************************** Jaz bom tud zdajle v komo padla......Lahko noč lunčeki........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Sedaj grem pa jaz pančat, če mi bo mica dala mir Vsaj za kako uro. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 lahko in lepo noč-ko vsem.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> lahko in lepo noč-ko vsem.... Lepe sanje... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 kaj..a tok hitr hodjo nekateri spat? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj..a tok hitr hodjo nekateri spat? Mislim, da samo tisti na podeželju...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 cel žur Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>cel žur ...ko jagenčki obmolknejo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...ko jagenčki obmolknejo ! zoosex ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 LOL Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.