Marsa 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 [url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=21"][b]Napoved za 21. teden[/b][/url] - [b]17. - 23. maj 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ....prav tako pa bomo tudi voljni in zeljni ljubezenskih srecanj, zelo pomemben nam bo blizina in dotik ljubljenih; tako bomo najbrz v teh dneh predvsem zadovoljevali svoje cute.... [color="blue"]drži[/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 Oj, Selene, pa se papica pride v postev. Mitja vceraj ni poslal, ker sem prepozno napisala, pa je ze izkljucil racunalnik. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 kaj pa kkšni nakupi...jzt mislim jutri it v Trst malo po nakupih...upam da dobro nabavim Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 Ja, sem hotela celo napisat, pa ni bilo se kaksnih dodatnih dejavnikov, pa potem nisem posebej izpostavljala - torej, ja, kul je za nakupe - danes in jutri. Lepo se imej, previdno pa na poti, promet ne bo prevec ugoden, utegne se kaj cakati, zatikati in tko, a kaksnih hujsih scen se ne boj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Začetek tedna definitivno ležeren ... sicer sem razmišljala o pospravljanju , če sem že 'doma'... pa se mi kar nič ne ljubi ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 Potem pa se poslusaj, pejt na trg, si kupi kaksno dobro zelenjavo, pa si kaj ful dobrega skuhaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 [quote name='Marsa' date='17. May 2004 ob 09:22']Ja, sem hotela celo napisat, pa ni bilo se kaksnih dodatnih dejavnikov, pa potem nisem posebej izpostavljala - torej, ja, kul je za nakupe - danes in jutri. Lepo se imej, previdno pa na poti, promet ne bo prevec ugoden, utegne se kaj cakati, zatikati in tko, a kaksnih hujsih scen se ne boj. [/quote] super Marsa. Hvala in lep sončen dan vsem skupaj, Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ...v sredo bo mlaj ...aha...brez komentarja Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 In to kar naporen, zelo naelektren, vznemirjen... a do petka bo nekako vseeno kar kul, konec tedna pa bo spet zamorjenejse sorte, spet se bodo kaksne tesnobe tule osvezile in podobno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 [quote name='Marsa' date='17. May 2004 ob 09:51']Oj, Selene, pa se papica pride v postev. Mitja vceraj ni poslal, ker sem prepozno napisala, pa je ze izkljucil racunalnik.[/quote] ne bi papice v prevelikih količinah... pa še post pred mano, aja pa prav na smeh mi je zjutraj šlo, a sem brala tibetančki, evo po nekaj mesecih sem jih zopet izvajala predno sem prižgala računalnik bravo jst Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 Pridna, fajn! In v skladu z... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 [color="blue"]papica, aha, gužva v Bikcu, ne? in Bikec ni rad lačen, Lakom lačen, Lakom rad dobro papal... Stanka [/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 Jo. In res sem tudi sama ze zjutraj nekaj lacna postajala prejle (ponavadi ne jem dopoldne)... Pa se taki zatumbani smo (nisem dala v napoved, ker se nisem mogla spomnit primernega 'prevoda' za 'zatumban'). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 [color="blue"][i]zatumban [/i] saj bi vsakemu blo jasno kaj si hotela povedat... Taki bolj, da nas ne premakneš, vsak svoje tolče naprej, kot fijakarski konj, bolj "ozki" in trmasti... "okornomisleči" mogoče Stanka[/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Marsa celo tvojo napoved sem slišala zjutraj po Radiu Powstojna in Enter, ki zdaj funkcionirata skupaj s 5 frekvenc, samo niso povedali da je to tvoje delo , ampak so bli pa prav tvoji stavki, sem jih imela takoj na sumu. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 Ja, ves kolk je tega... hmm, saj smo ze tako razpoznavni, da se itak ve - kot si pac vedela ti (in veckrat mi ze obiskovalci pisejo in me opozorijo na kaksne cvetke). Samo me pa npr. jezi, ko se to 15 let okoli ze valja (npr. lunin koledarcek - predhodnik LN, je izsel daljnega 92'), pa potem recimo prides nazadnje se na LN - in mislis, a to je pa skopirano, poleg tega pa se razvrednoti moje delo, ce ga ze kar vrabci na strehi civkajo in je torej nekaksna 'javna last' - oz. tako si mislijo in predstavljajo tole. Ze, res je - vsem in za vse zastonj - ampak za [b]LASTNO UPORABO[/b]!!! - ne pa da si zapolnis svoj program ali svoje strani revije! In vleces placo!!!!!!! Ma ce mi gre kaj na zivce in ce me bo kaj ugonobilo!!! Sploh nocem vec slisat tega... sem ze pozabila, da so ti caplji vsi taki - oz. vecina, da ne delam krivice - uredniski namrec. Pejt na net pa skopiraj,.ce pa reces, haloo!, pa recejo, smo jim narocili, naj grejo na TUJE SAJTE skopirat! Kao... Ej, saj jih pa res enkrat dam cisto vse caplje gor... Nekako sem kao 'diskretna'... Butasto do konca... ce bi pa itak samo resnico povedala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 [color="blue"]Katastrofa, dajmo skupaj stopit in ko se to sliši, ukrepati z mejlom ali telefonsko, treba je povedat kdo je avtor! Stanka[/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 p.s. Radio Postojna pravis? Kje dobim cifro? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Jzt sm šla pogledat na TIS slo.- pa sm najdla radio 94, ki je v Postojni...ne vem pa če se imenuje prav radio Postojna ta radio o katerem govorite...mogoče bi to bolj Jana K vedela... Ta radio 94 ima tel št. N.C. - 05 701 2000, 050 621 908, 041 696 341 Treba jih je po nagi riti... Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 Cifra je 05 - 701 - 2010 - da si zapomnim. Sem klicala - ni bilo trenutno [i]pravega[/i] za tole... me zanima, kaj bo kompetentni povedal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 O, Sonck, thanx!... Ma... Nimam besed, ce ne bi bila vpletena, bi cutila prezir, tako je pa zoprna nemoc... Nimam kaj.. To je ze bilo. In se bo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 mislim, da boš težko dobila pravega... bi blo včasih potrebno finte se poslužit... so na radijih sedaj ful občutljivi glede avt. pravic in posredovanja določenih informacij... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 [quote name='Marsa' date='17. May 2004 ob 14:07']O, Sonck, thanx!... Ma... Nimam besed, ce ne bi bila vpletena, bi cutila prezir, tako je pa zoprna nemoc... Nimam kaj.. To je ze bilo. In se bo. [/quote] malenkost...nimamo kaj prevaranti so in prevarant bodo...se mi pa zdi prav da jim poveš svoje...V končni fazi je to tvoje delo in za to kar je tvoje se imaš vso pravico boriti Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 [quote]Zivjo! Obvescena sem bila s strani obiskovalcev Luninega neta, katerega avtor in urednik sem, da ste na svojih radijskih frekvencah uporabili v programu mojo napoved za ta teden (http://www.lunin.net/napoved2004/napoved.php?t=21) - brez mojega dovoljenja in vedenja. Ne samo, da me niste vprasali za dovoljenje, tudi kot avtorja me niste navedli oz. ni nikakrsnega vira. Tule pa si lahko ogledate pogoje uporabe Luninega neta: [url="http://www.lunin.net/html2/copyright.php"]http://www.lunin.net/html2/copyright.php[/url] (*citat iz podanih pogojev uporabe: Vsi teksti, graficno oblikovanje in ilustracije so avtorsko delo in so kot taki varovani po Zakonu o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno objavljati, prenasati ali kako drugace razsirjati. Vsako reproduciranje kateregakoli dela strani portala Lunin.net brez pisnega dovoljenja avtorjev bo sodno preganjano. ...) Pricakujem vas odgovor in predlog o kompenzaciji cimprej. Pozdrav! Marsa Lunin net[/quote] Tako. Poslano. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.