Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 Se je zgodilo ze, da je bil v reviji objavljen moj kompletni text, 'avtorja' (ta in ta astrolog d.o.o. - ki jim je super znal izstaviti racun za 'svoje' usluge) pa sva nasla v mailing listi LN. Celo se je enkrat zgodilo, da nama je prav doticni avtor ponudil 'sodelovanje' - ces, morda bi ga najeli za pisanje textov. Po moznosti mojih! Ker on ne ve - on je pac 'pobral dol z neta' - ces, na netu je vse skupna last. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Marsa, verjetno pa jih veliko pove kje so dobili podatek... in tisti so pravi, sicer pa ne pozabi, v vesolje daješ dobro in dobro se ti bo vrnilo... danes jaz širim dobroto okrog sebe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 Saj vem vse to, thanx za podporo..... a vendar - ne, nihce ne pove, zelo zelo redki, saj niso neumni! Bolje vzeti kot najeti (=placati). Res je kao - to, da te kopirajo, je v bistvu kompliment. A ce si sam znan... in imas moznost se izfurat in svoje delo! ne pa ce te na stran tiscijo in samo UPORABLJAJO!! A ni cudno, da v 12. letih izdajanja LK-ja nisva bila v eni pomembni reviji, kljub temu, da so urednice ne samo dobile parkrat osebno LK, imam tudi jaz par ponudb njihovih tule, zdajle, lohk jih dam gor!!! A cudno - ker 'ne obstajamo'... Seveda pa imajo lunin koledar, ki jim ga nekdo 'pise'... Ej. Vse bom dala gor, zdaj pa dost. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 papcala njami, kaj morem , sedaj mal cvičkam, kdo bo pa pospravljal, hm... mimogrede Marsa, najin dogovor pa še velja kajne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 [quote name='Marsa' date='17. May 2004 ob 13:15']Jo. In res sem tudi sama ze zjutraj nekaj lacna postajala prejle (ponavadi ne jem dopoldne)...[/quote] :o|o: ...jest pa ne :o|o: Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 [quote name='Marsa' date='17. May 2004 ob 10:33']Potem pa se poslusaj, pejt na trg, si kupi kaksno dobro zelenjavo, pa si kaj ful dobrega skuhaj. [/quote] A veš, da sem res nekaj takega naredila Mlada čebula, redkvice, mlad kozji sir... fajn malica Za kosilo pa ravioli s paradižnikovo omako in svežo baziliko Popoldan pa zunaj na zraku Tole z avtorskimi pravicami pa shit boj z mlini na veter ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 [quote name='coccinelle' date='17. May 2004 ob 22:05']Popoldan pa zunaj na zraku [/quote] ....jaz tudi, pa veter v laseh... Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 Lepo je bilo res, jaz pa sem tule tumbala za racunalnikom zoprnije... :||||| Ja, pametno, Coccinelle! testenine, take vize, ali pa domaca mocna hrana, to je vec kot primerno, Astra, sem videla nekje, da je pa njoke delala, to je tudi ravno pravsnja jed recimo v teh dneh... Sploh bo morda tale teden nekako 'testeninski' teden... Jaz bi pa spinancne makarone, samo zdajle ni sans, da bi o kaksni hrani razmisljala... Pijem kofe. Jutri bodo pa cisto druge vize, nic vec zatumbani, pocasni itd., pac pa nenadoma nervozni in nemirni... Tako je kar prav, da prva dva dneva malo pocivamo, iziramo itd. Pa se kaksen nakupec, kot je tudi Sonck se fino spomnila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 [color="blue"]včeraj kupila pravo umetnino za obleč, po dolgem času nekaj posebnega, da bo za na poroko, kamor sva povabljena...že vem, da bom uživala v temle, ja kaj hočem, tu čez vam ne morem pokazat, tak gornji del je- odprt-oz. zanimivo prepleten v kitah od dekolteja navzgor v natur svetlo bež barvi in še cena je bila sprejemljiva... in super se mi zdi, ker imam spet motivacijo za hujšanje, da bi le še več šla v naravo... Danes bom dala v program testenine, dobra ideja Stanka Ej a je danes Venera že stacionarna in že počasi retro??[/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 Bravo Stanka, jaz tudi razmisljam o nekem perilu... Ful je lustno, ko kaksen pis posebej zase v nulo dobis. Ja, saj, Ribam je se sploh fino zdajle v teh smislih, pa skoz kaksna lustna akcijica zaradi urana... (tistim, ki tovrstna -nepredvidljiva- akcija, ki sploh ni odvisna recimo od nas, sede)... Ja, danes gre ze retro (in spet bo torej prisla nazaj v opozicijo s Plutonom, zdaj je v ohlapnejsi, odhajajoci, no, pa gre spet v tocnejsi apekt)... sicer pa je zanimiva sploh taka povezava, recimo retro planeti v opozicijah (tranzitno in natalno, se mi zdijo se totalno mcnejsi - tako retrogradnost se nekako mocneje cuti, kot tudi je potentnejsa opozicija). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ojla...jaz sem pa bila v Trstu danes dobila kar nekaj lepih oblekic....ful dobr na cesti bilo kar nekaj nesreč Popoldne pa imam zelo pomembno zadevo...s fantom greva na ogled stanovanja...je fora v tem da je stanovanje zelo poceni...samo treba ga bo zrihtat...vse vn...pobelt...pa še marsikaj zamenjat...upam da naju ne bodo kaj nasrali s papirji al pa kaj podobnega...morva bit kar mal pazljiva...no ne mal...ampak ornk Lep sončen dan vsem skupaj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 držim pesti za stanovanje... kako pa služba kaže je fant sprejel tisto al ne...upam, da je ravnal tko, kot mu je intuicija rekla.. vsekakor držim pesti za vaju Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 hvala selenne...upam in želim si da nama uspe Ja veš kako je z njegovo službico...ta teden izve...tako mu pravijo...moral bi že danes, ker je en teden od razgovora ki ga je imel...ampak mislim da ta teden bo sigurno izvedel in takrat seveda sporočim Pridna bodi Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 javi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Poonchka 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 [quote name='Marsa' date='17. May 2004 ob 14:20'][quote]Zivjo! Obvescena sem bila s strani obiskovalcev Luninega neta, katerega avtor in urednik sem, da ste na svojih radijskih frekvencah uporabili v programu mojo napoved za ta teden (http://www.lunin.net/napoved2004/napoved.php?t=21) - brez mojega dovoljenja in vedenja. Ne samo, da me niste vprasali za dovoljenje, tudi kot avtorja me niste navedli oz. ni nikakrsnega vira. Tule pa si lahko ogledate pogoje uporabe Luninega neta: [url="http://www.lunin.net/html2/copyright.php"]http://www.lunin.net/html2/copyright.php[/url] (*citat iz podanih pogojev uporabe: Vsi teksti, graficno oblikovanje in ilustracije so avtorsko delo in so kot taki varovani po Zakonu o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno objavljati, prenasati ali kako drugace razsirjati. Vsako reproduciranje kateregakoli dela strani portala Lunin.net brez pisnega dovoljenja avtorjev bo sodno preganjano. ...) Pricakujem vas odgovor in predlog o kompenzaciji cimprej. Pozdrav! Marsa Lunin net[/quote] Tako. Poslano.[/quote] Sem prebirala stare komentarje, se opravicujem. Nezaslisano je kaj vse si lahko privoscijo nekateri. Izkoriscati delo drugih v svojo korist je izjemno netaktno, ce ze ne kaj drugega. Ker sem z notranjskega, sem ter tja naravnam svoj radio tudi na frekvence omenjenega, Radia 94. Ne le v maju, lunino napoved v eter prebirajo ze najmanj dve leti! Krasno, ne? Marsa, kaksen je bil odgovor na tvoj dopis? Je sledilo vsaj opravicilo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Poonchka........welcome ..................................................................... Prasci..... Kaj vse si dovolijo Upam, da se bo zadeva rešla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2004 Poonchka - zivjo in dobrodosla! In hvala ti za tale tvoj post in socustvovanje in spodbudo! Prav tako tebi, Kristalka. [color="grey"](*smo vmes imeli se en tak primer, pa mi najprej ni bilo jasno, sem mislila, da si se nekako zmotila in komentirala v to napoved namesto v 24.)...[/color] Notranjski val (mislim da) naju je posteno vprasal in sva dovolila - seveda pa ob tem, da naj vedno navedejo vir oz. naj nekajkrat omenijo... Dejansko sva videla njihovo 'okroznico' urednikom, kjer jim zapovedujejo to... Tako se s tem nisva ukvarjala... Potem pa tole... kot kaze, je vec teh frekvenc in eni to upostevajo, drugi pac ne - midva pa ne moreva vsega preverjati, zato so taki posti vec kot dobrodosli - ce kdo opazi tole. Torej - ja, nekaj casa (vsekakor pa ne dve leti, morda kako leto ali malo manj) imajo dovoljenje, vendar ne bi smeli brez navedbe vira oz. avtorja. Tile so se seveda takoj opravicili, pac po telefonu, kar realno oz. prakticno gledano ni sicer nic, vendar pa sva spremljala obisk in naslednjega dne se je znatno povecal v primerjavi s prejsnjimi dnevi - tako sva sklepala, da so morda vseeno dali v eter tudi kako obvestilce, ker sicer ni bilo nic takega (nisva posiljala obvestil, ni bil novi teden ali mesec in nic takega, da bi bil stevilnejsi obisk pricakovan in sva sodila, da je to posledica tega)... (kar pa med drugim kaze tudi na to, kaksen bi obisk sele bil, ce bi to dosledno upostevali!!!!). Kot kaze, pa radi (sploh vecina urednistev) nekoliko zanemarijo tole navedbo vira.... Bo treba malo se pozanimat oz. opomnit... Skratka - thanx vam res za vse infote podobne. Ker res, tega si ne more nihce predstavljat, KOLIKOKRAT je bilo to in koliko gre to enih zivcev... Pravzaprav me cudi, da si to sploh se dovolijo.... V zacetku kao normalno (dva entuzijasta, mukija), zdaj pa ne vec - da ostane neopazeno... in kot sem rekla ze v 24., je to podcenjevanje... da ne bomo izvedeli! kaj pa si mislijo! Pa se norcevanje - ces, kaj pa nam morete... Ko je vse, pravna scena, v k****. K sreci verjamem v rek - kar sejes, to bos zel. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.