Skoči na vsebino

Prazna luna

borism

Recommended Posts

Ja, obstaja moznost, da si rojena na polno luno, ce jo imas na zelo zgodnjih stopinjah raka.  x;)x  :vio:

kako to vidis, marsa...? jaz imam ascendent v 2-3stopinji raka, a to tudi kaj upliva?

hecno, ker sem za polno luno vedno polna energije ( mogoce enkrat na leto ne) za prazno pa...kot prazen balon :eek:

no, ne vem, grem malo spat, pa potem zvecer delat, ko se bom spet zbudila....

:o|o:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 218
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Fino, Aira, bravo! :palec:

Tudi vsi, ki furate danes... xcrossfingx

Grmi, sprememba bo, saj jasno, ze ves dan je soparno in 'dol tisci'...

Tinka - Polna luna je opozicija sonca in lune... ker ima Selene Sonce cisto na zacetku Kozoroga, logicno sklepam, da, ce vem (kar pac vem), da ima luno v raku, je morda v opoziciji (ce je na 'pravih' stopinjah)... - kar preprosto pomeni, da je morda rojena na polno luno.

Jaz sem rojena na mlaj in imam sonce in luno v konjunkciji - to je to.

Ce ima oseba sonce in luno v istem znamenju, je verjetnost, da je rojen na prazno luno ali mlaj, ce pa ju ima v opoziciji, pa je verjetnost, da je rojen na polno luno oz. scip.

(*zakaj verjetnost in ne gotovost? - ker ima znamenje 30 stopinj in ce sta dve nebesni telesi v istem znamenju, ni receno, da sta tudi v konjunkciji, vendar pa v takih primerih vseeno upostevamo fazo mene in pac jemljemo, da je rojen v obdobju mlaja).

Preberi si (se 1X?):

Kratek in poljuden opis aspektov (* na Mali soli astrologije na LN)...

Pa se: Lunine mene.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Selene nima lune na začetku raka, ampak bolj na koncu (21.23 x;)x ). Tudi jaz še na postu, ampak mam raje post, ki traja od popoldneva do popoldneva, kot celodnevni... kako danes vpliva name lunca - tečka sem

• 4 weeks later...
Če polno luno opazim pri drugih in njen vpliv, žal ta neprijeten vpliv "prazne" lune opažam pri sebi....še en dokaz, kako močan je ta vpliv dva dni prej, imam takšno vrtoglavico :xx!: , menda ne bo sedaj kdo mislil, da sem začel že na vsezgodaj s pijačo :sori: , no saj se bom boril x^x , kaj pa čem drugega, vem, da prej ko slej mine...čim manj težav vsem, lp, B. x:)x :palec:

Pri meni pa je vpliv zelo podoben kot pri scipu... V obeh primerih me navadno kar razmetava, ful sponam, sem nervozna itd...

Po drugi strani pa se mi vsakic nekako 'aktivira' ves stelij in ker je notri se mars, je nekako logicno, da vse skupaj bolj dinamicno deluje.....

Na nekatere mlaj dejansko deluje prav dobesedno, tedaj pravijo, da so prav 'izpraznjeni' (*prazna luna), v bistvu je pa to konjunkcija Sonca in Lune in tako seveda v bistvu se bolj energicen aspekt kot pa recimo v primeru opozicije (scipa)....

Poznam recimo vec ljudi, ki so rojeni na scip (polno luno - in imajo torej opozicijo sonca in lune) in nimajo prav veliko energije oz. so nenehno v nekaksnih downih oz. depresijah (to je seveda zato, ker gre za neusklajenost razuma in custev, vendar je vseeno cudno, da se energija vsaj malo ne manifestira tudi na taksnem nivoju... fizicnem, v smislu dnevne dinamike...)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Na nekatere mlaj dejansko deluje prav dobesedno, tedaj pravijo, da so prav 'izpraznjeni' (*prazna luna), v bistvu je pa to konjunkcija Sonca in Lune in tako seveda v bistvu se bolj energicen aspekt

xrolleyesx Dejansko!

Pa ne, da bi bila brez energije. Samo nekako zelo "mirna" postanem...., ne zdi semi smiselno trošiti energijo... prav za vsako pasjo figo.

Pri polni luni pa oživim.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

zanimivo... včeraj, skoraj na ekzaktno tole luno, me je poklicala kolegica (bodoča šefica) in mi ponudila novo delovno mesto... je šibnilo skoz moje misli vse živo :eek: :o|o: xrolleyesx xcivx x8Dx ... od retro venere do lune in saturna na asc... moram prav 'potenstat' v sebi tole... ker sprememba bi bila kar velika... najprej sem letos osmarčke zamenjala za osemletnike... zdaj pa bi presedlala k 'tastarim' (učiteljem)... :fiju: :madpro: xzobkox

Mateja - :palec: - to je tudi sad tvojega preteklega dela oz. ze narejenega. x^x :palec:

Jaz pa sem imela danes hud krch v nogi levi... sicer je se saturn zraven, tako ne morem tega pripisati samo mlaju, a vendar sem podala se semle, da imamo lepo vse tole, kar opazujemo, na enem mestu.

Ce ima se kdo kaj takega, naj tudi komentira...

Picasso

Jaz pa sem imela danes hud krch v nogi levi... sicer je se saturn zraven, tako ne morem tega pripisati samo mlaju, a vendar sem podala se semle, da imamo lepo vse tole, kar opazujemo, na enem mestu.

mene pa zelo hrbtenica in uho 'dajejo'....tudi Saturn poleg :palec: :xx!:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Za tole prazno luno sem čisto brez energije :xx!: ,sploh nisem komunikativna,pride družba jaz pa že par dni samo :eek: in ne spravim nobene besede iz sebe :o|o: .Komaj čakam,da me neha takole čudno butat.

Č.v.e.k.a. xcrossfingx xgoldfishx,naj hitro mine xrainbowx.

Za tole prazno luno sem čisto brez energije :xx!: ,sploh nisem komunikativna,pride družba jaz pa že par dni samo :eek: in ne spravim nobene besede iz sebe :o|o: .Komaj čakam,da me neha takole čudno butat.

Č.v.e.k.a. xcrossfingx  xgoldfishx,naj hitro mine xrainbowx.

Hvala.Vsaj upam ker imam že vsega dovolj. :xx!:

Tudi meni se je energija sesula :palec: :cry: xzzzx :U:

Počakajva na kakšen lep aspekt. x:Dx :rolleyes:

lep pozdrav :palec:

Oj, Cveka, thanx, ker si napisala! x:)x

Veliko ljudi, morda se vec kot obicajno na mlaj, tozi, da je popolnoma brez energije; vendar tokrat ne moremo tehle down stosov pripisovati samo mlaju in tudi ne zgolj saturnu ali R veneri - zdaj prihaja umirjenje in to postopno - v petek luna v raka, v soboto merkur v raka, v ponedeljek sonce v raka... tudi to je razlog, da se spet pomikamo bolj navznoter in - zadenjski... kot je 'narava' in gibanje raka.

Picasso

Zanimivo tole... mene je tudi v noči iz petka na soboto zagrabil krč v levo meče :o|o:

Pa zoprna sem že nekaj dni, da se sploh ne prepoznam :xx!:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Opažam, da je okolica zelo nestrpno nastrojena! xideax Še sreča, da name ne vpliva! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Anede! x:Dx xg:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Oj, Cveka, thanx, ker si napisala!  x:)x

Veliko ljudi, morda se vec kot obicajno na mlaj, tozi, da je popolnoma brez energije; vendar tokrat ne moremo tehle down stosov pripisovati samo mlaju in tudi ne zgolj saturnu ali R veneri - zdaj prihaja umirjenje in to postopno - v petek luna v raka, v soboto merkur v raka, v ponedeljek sonce v raka... tudi to je razlog, da se spet pomikamo bolj navznoter in - zadenjski... kot je 'narava' in gibanje raka.

živjo,

meni energijo pobira kvadrat Saturn-Saturn :o|o:

Mlaj je pač mlaj...pride in gre.Saturn pa mal gor mal dol ... ta hip nekje v mojem vratu

x:Dx x:Dx x:Dx

meni energijo pobira kvadrat Saturn-Saturn :o|o:

Mlaj je pač mlaj...pride in gre.Saturn pa mal gor mal dol ... ta hip nekje v mojem vratu

:palec: :palec: Ja Čveka, ti si vaga, jaz pa oven, isto samo iz druzga konca. Saj bo popustil tudi saturn.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...