č.v.e.k.a 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 aha ....kljub vsemu bo potrebno malce na zdravje popazit..:Devica je le Devica Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 že res, da je Luna popoldne že v Devici, toda najpoimembnejša je točka mlaja, ta pa je v Levu 23 stopinja. vsi tisti, ki imate v karti okoli te stopinji kakšen planet ali pomembno točko (asc...) bo na vas delovala spodbudno. Mlaj se zgodi ob 03:25 tako kot je zapisal Borism ne smemo pozabiit da mlaj daje vitalno energijo in prenavlja.... beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2004 Hvala beli Vran, res bo zjutraj, ker drugače bi podvomil v Marsin lunin koledar, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Hvala beli Vran, res bo zjutraj, ker drugače bi podvomil v Marsin lunin koledar, lp, B.Ni treba dvominit, sedaj si pa povedal skriti vir, jaz pogledam v efemeride... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Hvala beli Vran, res bo zjutraj, ker drugače bi podvomil v Marsin lunin koledar, lp, B.ma ne Boris....jaz sem zapisala,kar sem zapisala,samo zaradi tvojih šolnčkov.Ko je Luna ,ne mislim na njeno meno,v Devici je dobro popaziti na svoje zdravje. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2004 Hvala za pojasnilo Čveka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Hvala beli Vran, res bo zjutraj, ker drugače bi podvomil v Marsin lunin koledar, lp, B.ma ne Boris....jaz sem zapisala,kar sem zapisala,samo zaradi tvojih šolnčkov.Ko je Luna ,ne mislim na njeno meno,v Devici je dobro popaziti na svoje zdravje. Čveka, saj veš da je Merkur retrograden.... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 i jČveka, saj veš da je Merkur retrograden.... vem Beli Vran in pojma nimaš koliko energije mi daje ...pa čveka-la bi in čveka-la Nič ni podobno ® Merkurju ...morda bo kriva prazna Luna, ali pa sem kartako dobre volje Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 najpoimembnejša je točka mlaja, ta pa je v Levu 23 stopinja. vsi tisti, ki imate v karti okoli te stopinji kakšen planet ali pomembno točko (asc...) bo na vas delovala spodbudno. Kaj pa, če je na tej stopinji uran?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 pol bo pa tiha revolucija, lunca Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Revolucija, pa definitivno ne tiha ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ok, pol pa glasna pa rahlo skrivnostna Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Saj to je po moje že mimo, al še drži? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 en pobož... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Skrivnostna revolucija na uranu 23 leva moj partner, jaz pa na 26 leva DESC???? To bo pa eksplozija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ...to noč skor nič spau... :o|o:Hja, al imas Mlaj v opoziciji s Soncem, al si pa kaj drugega delal? Kaj pa vem? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 To je odlično, ker bom meu za izpite ravno polno luno, pa zadnji krajec takrat mam največ energije, power pa to jeah, , sicer pa prazna luna al pa kakorkoli, težko sem zaspal, spat sem šel tja ob 11ih pol pa ob polnoči sem moral ustat in enga komarja ubit, že dolgo nisem nikogar ubil, ampak prekleta bitch, me je najprej pičila v veno ki teče z desneaga sredinca, in pol še za uho... ZA UHO... pol sem meu čist dost, prevzela me je sveta jeza, pogledal sem jo par centimetrov od moje glave na zidu, in malo mi je žal da je bil občutek ob tem smrtnem izidu, bližnega srečanja z mojo roko še všeč.... pol sem počasi lahko zaspal... spal sem lepo... zbudil sem se kot vedno eno uro prej... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 hi hi hi ninči! oh prov nasmejala sem se. Jz sem mela zanč isto izkušnjo sam da je bla čebela. me je tko grdo pičla. Sm na boku ležala in se obrnem na drugo stran - revca pa na pouštru - in me je tko pičla in valda sm popi... da te sred noči neki začne tko bolet insm jo stoukla s povštrom. Pol sem se pa obrnila in zaspala naprej. Drug dan je pa srbel.... ma še tri dni je srbel k pr norcih Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Pa smo v Devici ... Luno mislim Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2004 Pa mi je res nagajala zadnje dve noči pri spanju, še tisto malo spanja je bilo bolj premetavanje sem ter tja, glavno, da me jutranja telovadba spravi na delovno temperaturo, sedaj pa že popušča vpliv. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 teže zaspim in spim pri polni Luni.Prazna me,dobesedno,porine v posteljo.Res pa je,da sanjam čudne sanje...ob prazni Luni namreč. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2004 Kako čudne.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 moreče Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Jest pa kr fajno spau donse, prejšnje dni bolj slabo, bo pa zdele BOljše Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2004 Čveka, mogoče pa preveč spiš ali pa podnevi tuhtaš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.