Skoči na vsebino

Prazna luna

borism

Recommended Posts

• Komentarji 218
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

že res, da je Luna popoldne že v Devici, toda najpoimembnejša je točka mlaja, ta pa je v Levu 23 stopinja. vsi tisti, ki imate v karti okoli te stopinji kakšen planet ali pomembno točko (asc...) bo na vas delovala spodbudno.

Mlaj se zgodi ob 03:25 tako kot je zapisal Borism

ne smemo pozabiit da mlaj daje vitalno energijo in prenavlja....

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.
Deli na socialnih omrežjih

Hvala beli Vran, res bo zjutraj, ker drugače bi podvomil v Marsin lunin koledar, lp, B.

Ni treba dvominit, sedaj si pa povedal skriti vir, jaz pogledam v efemeride...

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Hvala beli Vran, res bo zjutraj, ker drugače bi podvomil v Marsin lunin koledar, lp, B.

ma ne Boris....jaz sem zapisala,kar sem zapisala,samo zaradi tvojih šolnčkov.

Ko je Luna ,ne mislim na njeno meno,v Devici je dobro popaziti na svoje zdravje.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

ma ne Boris....jaz sem zapisala,kar sem zapisala,samo zaradi tvojih šolnčkov.

Ko je Luna ,ne mislim na njeno meno,v Devici je dobro popaziti na svoje zdravje.

Čveka, saj veš da je Merkur retrograden....

i j

Čveka, saj veš da je Merkur retrograden....

vem Beli Vran in pojma nimaš koliko energije mi daje ...pa čveka-la bi in čveka-la x:Dx

Nič ni podobno ® Merkurju ...morda bo kriva prazna Luna, ali pa sem kartako dobre volje x:Dx :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

najpoimembnejša je točka mlaja, ta pa je v Levu 23 stopinja. vsi tisti, ki imate v karti okoli te stopinji kakšen planet ali pomembno točko (asc...) bo na vas delovala spodbudno.

xrolleyesx Kaj pa, če je na tej stopinji uran??

To je odlično, ker bom meu za izpite ravno polno luno, pa zadnji krajec ;) takrat mam največ energije, power pa to ;) jeah, x8Dx , sicer pa prazna luna al pa kakorkoli, težko sem zaspal, spat sem šel tja ob 11ih pol pa ob polnoči sem moral ustat in enga komarja ubit, že dolgo nisem nikogar ubil, ampak prekleta bitch, me je najprej pičila v veno ki teče z desneaga sredinca, in pol še za uho... ZA UHO... pol sem meu čist dost, prevzela me je sveta jeza, pogledal sem jo par centimetrov od moje glave na zidu, in malo mi je žal da je bil občutek ob tem smrtnem izidu, bližnega srečanja z mojo roko ;) še všeč.... pol sem počasi lahko zaspal... spal sem lepo... zbudil sem se kot vedno eno uro prej... ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hi hi hi ninči! oh prov nasmejala sem se. Jz sem mela zanč isto izkušnjo sam da je bla čebela. me je tko grdo pičla. Sm na boku ležala in se obrnem na drugo stran - revca pa na pouštru - in me je tko pičla in valda sm popi... da te sred noči neki začne tko bolet insm jo stoukla s povštrom. Pol sem se pa obrnila in zaspala naprej. Drug dan je pa srbel.... ma še tri dni je srbel k pr norcih x:Ix
spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...