Skoči na vsebino

Prazna luna

borism

Recommended Posts

• Komentarji 218
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 3 weeks later...
Si ti mal za hece, Beli Vran?  x:Dx  Ja, kaj pa vem, morda je pa moja sreca glih Oven. :o|o:  Poznas katerega? x8Dx  x:px

Noč ima svojo moč...

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Meni je bolj všeč polna luna, imaš ja kaj videti x^x xDDx , pri prazni pa itak nič :eek: .

Mačona, kot ženske po večini si opisala počutje, je bilo že kar en par polnih lun tukaj, jaz tako dobre volje, ženska populacija po večini tukaj, se kar nekam skrijete, jaz pa nimam rad samogovorov, ker bi si kateri mogoče drugače razlagal, v glavnem prazna luna mi ne paše, preživimo jo pa vseeno vsakih 28 dni, lp, B. x;)x :palec:

Po mojem pa ne Amis, srečen je lahko, ker se bo dost dogajalo... xDDx  x;)x 

ojoj, če bo še huje kot zdaj, kdo bo pa dohajal vse to....nisem navajena, da dogodki mene prehitevajo, prej obratno x^x ...zdaj bo pa moj ubogi ego trpel , šmrc xcivx x:Dx x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:

V času mlaja se izpolnjujejo skrite želje oz.je pametno,da Lunci zaupate eno željo,ona pa vam jo bo uresničila.V tem času je prav,da se oblečemo v nekaj novega in imamo v žepu kakšen tolarček...lahk tudi eur.. je rekla Lunca x:Dx čeprav v sebi ne skriva želje po materialnem x:Dx

Zelo primerno je v tem času,seveda če obstaja možnost,menjati ali začeti nov posel .

Kdor načrtuje naraščaj....hitro na delo.Sedaj je čas zanj .

Da ne pozabim...vklopite pralne stroje in operite perilo...bojda se v tem času'naleze'posebnih-pozitivnih energij. :palec: x:Dx

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...