Skoči na vsebino

Prazna luna

borism

Recommended Posts

• Komentarji 218
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa ga imamo...prazen mesec, saj ni čudno, dan zelo pozitiven x^x , ampak če spomnim dveh malih muck na poti v službo, ki sta se preganjali-igrali po cesti..... sem počakal, kaj pa čem drugega, saj sem imel čas, potem rešilci šibali gor in dol, opazil kar nekaj sprememb, hja, še glavobol pri meni sedaj, se ti ne bom pustil, bo pa zato jutrišnji dan še lepši, lep večer Lunca, vidim te ne, čutim te pa le x:o)x x:Dx .
Deli na socialnih omrežjih

Valjda, Boris, pismu, saj sem na total prazno rojena, v bistvu tocno nasproti tejle danes.

Morda prazno itak, vselej nekako, se bolj cutim. tezko zdefiniram 'razliko', ker je vpliv precej podoben, ampak na 'prazno' skoraj nikoli nisem izpraznjena al pa tko, vedno me kar naspona.

Tokrat pa se mars v bistvu zraven, jasno da se cuti, resilci skoz sponajo, tud gasilce sem danes ze srecala na cesti.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj tudi jaz imam slabe izkušnje izpred prejšnjih let, ker takole ko prihaja sonce nasproti(180 st.) natalnemu same neke zbrke, pa veš, kaj se je zgodilo, glavobol je čudežno minil, če mi ni uspelo s tole gumico na palcu(SU JOK), no to ne more biti res, ker ponavadi me zeza kakšnih 36 ur, ampak sedaj je kul, grem skakat.... :onfire: :onfire: :onfire: ....lep večer, B. x:)x x:Dx :palec:

Aha, ni cudno, ti imas luno ali asc v ovnu, kolikor se spomnim. Tako da itak si najbrz nagnjen, ko so pa takile aspekti in zraven se recimo mars, pa logicno.

Se dobro, da te sedaj ne...

meni pa mars namesto na glavobole ipd. na poskodbe udari. xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Amis, saj sem nestetokrat pisala, sicer pa to opisala tudi na mali soli astrologije, ravno takole, poljudno, da si sploh predstavljas, za kiaj gre pri aspektih.

Polna luna je v bistvu opozicija sonca in lune, prazna pa konjunkcija - in ker je med soncem in luno v mojem chartu dve stopinji razlike, pomeni, da sem rojena priblizno eno uro od tocnega mlaja.

Po tem ves. :)

Torej od zdaj naprej bos vedla, da ce ima nekdo sonce in luno v opoziciji, da je bil rojen na scip. :)

p.s. Boris, ja, spomin mam pa res x^x.

Pa tud jaz mars na IC-ju (v opp. s plut. + ur. na mc) :8):

Picasso

...cakaj kje imas ze ti?

Po temle vidis jasno potem tudi, ce si na krajce. xDDx

devica, dvojcek, ali kje imas ze... sextil, inkonjunkcija, mah ne, v bistvu potem ni, 'mora' bit kvadrat. :N:

... malenkost. x:Xx :vio: :palec:

Picasso

Name vpliva delovno,na moje stranke pa zapravljivo,tako, da mi je čisto prav! x:Dx Vsak mora imeti nekaj od tega! x;)x x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

...cakaj kje imas ze ti?

Po temle vidis jasno potem tudi, ce si na krajce.  xDDx

devica, dvojcek, ali kje imas ze... sextil, inkonjunkcija, mah ne, v bistvu potem ni, 'mora' bit kvadrat.  :N:

... malenkost.  x:Xx  :vio:  :palec:

luna v dvojčkih 29 stopinj v 10hiši...pišuka maš dober spomin marsa :eek: x:Ix x:)x ....sonce na 12 stopinj sco v tretji hiši

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

aha no vidis, tocno tega sem se 'bala' (v svoji natancnosti) :D ;) - ker namrec - hotela sem rect, 'razen ce'... lahko pac pride v... hm, kako naj to cimkrajse in cim nazorneje razlozim... :: navadno gledamo, za + aspekt, ck ck, dvojcek tehtnica, aha, to je trigon... v bistvu pa je lahko na 29 dvojcka in na 1 tehtnice, pa je potem kvadrat! x:o)x x;)x ceprav gre za znaka, ki sta po defoltu v trigonu. xDDx xcivx

In zato je dobro vedno poznati tudi stopinje.

Ja, sco, to vem, itak, isti ptici skup' civkajo (ce ze ne letijo ;>]) al pa jamrajo. :D

Tistegale si nikoli ne zapomnim - devica? dvojcek? kako je ze s tem. :8):

Picasso

Name vpliva delovno,na moje stranke pa zapravljivo,tako, da mi je čisto prav! x:Dx Vsak mora imeti nekaj od tega! x;)x  x8Dx

x:o)x x:Dx :palec:

Picasso

Nedaven potres(i) in tochen izrachun "prazne" lune: (vidi /quake):

http://ghettobox.dhs.org/pucklist/iau /quake (slovenski quake je tudi tlele)

Natanchno je mogoche vedati kdaj je polhna luna. Z tem pridobimo nekaj

ur (sic!) natanchnosti pred komercijalnimi "astroloshkimi" programimi.

Nekaj me ni b'lo na slovenskem, pacam gramatiko x:px

Bil sem pred enim mesecom x:o)x

O.K. imate torej natanchno konjunkcijo Lune in Sonca. Kaj pa z tem?

Direktirati, seveda.

• 2 weeks later...

Prazna? Ja, ne tako kmalu, najprej mora bit se polna. :) ;) prazna bo sele 14. in tedaj bo tudi soncev mrk.

(polna pa prihodnji teden - 28.9. - torek)

Picasso

No saj se mi je zdelo, zato pa sem se vtaknila, se dobro da sem sla pogledat, da ne bi koga 'zavedli'.

Ja... scip bo, pa kar zanimiv spet, bi rekla. x:)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...