Mateja 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 očitno mi intuicija dobr dela ... zastavila nekaj čisto novega, oprala cunjice, tolarčki v žepu, oblečena v novo (perilo )... edino pri naraščaju se bom malo nazaj držala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 Pa ga imamo...prazen mesec, saj ni čudno, dan zelo pozitiven , ampak če spomnim dveh malih muck na poti v službo, ki sta se preganjali-igrali po cesti..... sem počakal, kaj pa čem drugega, saj sem imel čas, potem rešilci šibali gor in dol, opazil kar nekaj sprememb, hja, še glavobol pri meni sedaj, se ti ne bom pustil, bo pa zato jutrišnji dan še lepši, lep večer Lunca, vidim te ne, čutim te pa le . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...Lunca, vidim te ne, čutim te pa le . ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 A ti tud Marsa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Valjda, Boris, pismu, saj sem na total prazno rojena, v bistvu tocno nasproti tejle danes.Morda prazno itak, vselej nekako, se bolj cutim. tezko zdefiniram 'razliko', ker je vpliv precej podoben, ampak na 'prazno' skoraj nikoli nisem izpraznjena al pa tko, vedno me kar naspona.Tokrat pa se mars v bistvu zraven, jasno da se cuti, resilci skoz sponajo, tud gasilce sem danes ze srecala na cesti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 Saj tudi jaz imam slabe izkušnje izpred prejšnjih let, ker takole ko prihaja sonce nasproti(180 st.) natalnemu same neke zbrke, pa veš, kaj se je zgodilo, glavobol je čudežno minil, če mi ni uspelo s tole gumico na palcu(SU JOK), no to ne more biti res, ker ponavadi me zeza kakšnih 36 ur, ampak sedaj je kul, grem skakat.... ....lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Aha, ni cudno, ti imas luno ali asc v ovnu, kolikor se spomnim. Tako da itak si najbrz nagnjen, ko so pa takile aspekti in zraven se recimo mars, pa logicno.Se dobro, da te sedaj ne...meni pa mars namesto na glavobole ipd. na poskodbe udari. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 Potem pa pazi, boš, kajne .....ja imaš fotografski spomin Marsa, pa še venera in fortuna je tam, mars pa ne najbolje položen blizu IC-ja....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 kao pa veš (si izračunaš) na kakšno luno si rojen? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Amis, saj sem nestetokrat pisala, sicer pa to opisala tudi na mali soli astrologije, ravno takole, poljudno, da si sploh predstavljas, za kiaj gre pri aspektih.Polna luna je v bistvu opozicija sonca in lune, prazna pa konjunkcija - in ker je med soncem in luno v mojem chartu dve stopinji razlike, pomeni, da sem rojena priblizno eno uro od tocnega mlaja.Po tem ves. Torej od zdaj naprej bos vedla, da ce ima nekdo sonce in luno v opoziciji, da je bil rojen na scip. p.s. Boris, ja, spomin mam pa res .Pa tud jaz mars na IC-ju (v opp. s plut. + ur. na mc) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 se pravi, da sem glih nekje vmes...hvala marsa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...cakaj kje imas ze ti? Po temle vidis jasno potem tudi, ce si na krajce. devica, dvojcek, ali kje imas ze... sextil, inkonjunkcija, mah ne, v bistvu potem ni, 'mora' bit kvadrat. ... malenkost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Name vpliva delovno,na moje stranke pa zapravljivo,tako, da mi je čisto prav! Vsak mora imeti nekaj od tega! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...cakaj kje imas ze ti? Po temle vidis jasno potem tudi, ce si na krajce. devica, dvojcek, ali kje imas ze... sextil, inkonjunkcija, mah ne, v bistvu potem ni, 'mora' bit kvadrat. ... malenkost. luna v dvojčkih 29 stopinj v 10hiši...pišuka maš dober spomin marsa ....sonce na 12 stopinj sco v tretji hiši Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 aha no vidis, tocno tega sem se 'bala' (v svoji natancnosti) - ker namrec - hotela sem rect, 'razen ce'... lahko pac pride v... hm, kako naj to cimkrajse in cim nazorneje razlozim... :: navadno gledamo, za + aspekt, ck ck, dvojcek tehtnica, aha, to je trigon... v bistvu pa je lahko na 29 dvojcka in na 1 tehtnice, pa je potem kvadrat! ceprav gre za znaka, ki sta po defoltu v trigonu. In zato je dobro vedno poznati tudi stopinje.Ja, sco, to vem, itak, isti ptici skup' civkajo (ce ze ne letijo ;>]) al pa jamrajo. Tistegale si nikoli ne zapomnim - devica? dvojcek? kako je ze s tem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Name vpliva delovno,na moje stranke pa zapravljivo,tako, da mi je čisto prav! Vsak mora imeti nekaj od tega! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 luna v dvojčkih, asc v devici ...tvoj spomin pa: ostanem brez teksta Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Nedaven potres(i) in tochen izrachun "prazne" lune: (vidi /quake): http://ghettobox.dhs.org/pucklist/iau /quake (slovenski quake je tudi tlele) Natanchno je mogoche vedati kdaj je polhna luna. Z tem pridobimo nekajur (sic!) natanchnosti pred komercijalnimi "astroloshkimi" programimi. Nekaj me ni b'lo na slovenskem, pacam gramatiko Bil sem pred enim mesecom O.K. imate torej natanchno konjunkcijo Lune in Sonca. Kaj pa z tem? Direktirati, seveda. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Hmm... ... nic ne razumem.... :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2004 Avtor Prijavi Deli 25. september 2004 ...še malo pa bo spet "pretresala" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Prazna? Ja, ne tako kmalu, najprej mora bit se polna. prazna bo sele 14. in tedaj bo tudi soncev mrk. (polna pa prihodnji teden - 28.9. - torek) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2004 Avtor Prijavi Deli 25. september 2004 Se opravičujem, sem mislil na polno, ki bo v torek, hvala Marsa, lepo soboto Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 No saj se mi je zdelo, zato pa sem se vtaknila, se dobro da sem sla pogledat, da ne bi koga 'zavedli'.Ja... scip bo, pa kar zanimiv spet, bi rekla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 No v oktobru bosta sončni 14.10 in lunin mrk 28.10. Na področju partnerskih odnosov se bo kar iskrilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.