Aira 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 ne morem verjet... ampak ob prazni luni je dieta res učinkovitejša. za polno ne vem še.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 nenavadne obrte dela merkur, luna je z soncem v Ophiucus, Pluton je drugsch v SerpensCauda... Merkur dela nenavadne finte gor po nebu in vs obrche... U.S.A.Imajo sscendent Ophiucus... nich dobrega... Potem she Mars preide v Ophiucus... vojna bo huda dolga... Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 kera vojna, a ta k je že tamle na Vzhodu? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 Jutri bo čist prazna luna ob 13:04 v kozorogu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 še predobr vem... ker jo že čutim ... mi sploh ne paše nič jest (sem samo en sok iz pomaranč zjutraj popila in za kosilo en pikec domačega, pečenega piščanca in solatke mal - čeprav živahno čvekam v temah o čorbah in sirih ),... kar malo slabo mi je nekaj in sem šla prejle v solno kopel... zna pa bit, da to zato, ker je bila danes v strelcu (moja 6. hiša) in bo jutri bolje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutri bo čist prazna luna ob 13:04 v kozorogu kako to vpliva?? :irs: zaenkrat še vse kul , nenavadno- ob 4 zjutraj sem vstala in šla kuhat čaj z medom, med :xx!: hm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 mene tud kej več zanima.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 v fotkah sva pa pisale da ni vazno kera luna je.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Če pobrskaš jo apokaliptično najdeš na zahodu v jeruzalemu:http://users.tmok.com/~tarant8l /apocalypse Zanimiva je tudi Nova Luna z kometo Wild in z Zeleno Kometo. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 ooo šemalopabomreszačelaštudiratitehieroglife presledkinatipkovniciminedelajošit :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 V ribah ob 10:10..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 A je pol danes pametno položit nekaj denarja na tekoč račun in pokrit minus, ne da bi se človek bal, da mi modrook bambi za okencem spet ne izgubi potrdila o vplačilu, tako kot zadnjič...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ob polni me razganja, okrog mlaja sem v daunu- opazujem par mesecev, in se vidi vzorec... danes je luna na mojem ascendentu, jutri bo tam venera.. pa uran je tud tam. in kiron. pa še sonce tam nekje v prvi hiši... ... prou hudo bluzim, že par dni... ( premal smeškotov, da bi dovolj dobro opisali razpoloženje..) kako bi zdej pasalo eno pozno popoldansko izi plavanje v avgustovskem jadranu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 valjda mam tud sonce v prvi hiši, če mam luno na asc., in je mlaj!! (lahko bi bilo tud v 12., ne?) pa sej pravim, da mi dogaja tale luna in ostalo je pa tud en daljši obisk kopalnice dobr del Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 Jutri ob 10:45 bo spet prazna luna na 17, 52 bika... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2005 Že trka spet, tisti "C" na jutranjem nebu bo vsak čas zginil.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že trka spet, tisti "C" na jutranjem nebu bo vsak čas zginil.... Seveda, saj bo v ponedeljek že mlaj, to pomeni, da bo v soboto in nedeljo čutili že močan njen vpliv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Ja Luna pač. Ga je kr posekala - še posebej če pomislim, da se je začelo v četrtek, končalo pa v ponedeljek zjutraj in da o tem, kar se je dogajalo v nedeljo več vedo drugi kot pa jaz. uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 Jutrišnji mlaj ob 10:27 bo v tehtnici, v družbi ob Sončnem mrku, bo pestro, bo kar nekaj sprememb, že z vremenom na čelu...lp, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.