stankaa 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Velikokrat sem že hotela to temo odpret in mislim, da nikjer ni posebaj obravnavano, ne vem, morda je kje omenjeno. Sama si delam zaščito tako, da se v meditaciji dam v "merkavo"-ki je sestavljena iz treh zvezd in se obarvam z določeno barvo. Pred spanjem je zelo dobro, če si predstavljaš sebe in ves prostor kjer spiš obarvan v belo. Ali da si predstavljaš, da si znotraj belega jajca. Kaj menite o zaščitah?Kakšne uporabljate?Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Stankaa jaz trehle tvojih tehnik ne obvladam , sem pa sigurna, da lahko fino zafunkcionirajo. Jaz sem kar nekako v glavi naravnana tako, da poslušam zbrano ljudi, s katerimi sem v stiku, ampak imam nek občutek, kot da bi vse njihove negativnosti, priložnosti in strahovi spolzeli skozi mene brez sledu. Pošiljam žarke energije, ko tako začutim, pri tem pa moj nivo energije ne trpi, sem priklopljena na Univerzum, tam je je pa neskončno . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 kar se tega tiče janjak, si glih taka kot moja frendica, ki je tako prepričana, da ji nič in nihče ne more škodovati, da to njeno prepričanje potrjujejo tudi čisto vsi radiestezijski pregledi, pa kar je še takih stvari ....zelo pohvalno skratka....mi je všeč tak pristop do življenja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 je res...jaz si tudi predstavljam, da je energije neskoncno, samo ne vem tocno, ce sem (sploh) zascitena....ne vem, po moje je bistveno, da verjames v to zascito...jaz bi se rada naucila kaksne tehnike, ker imam obcutek, da sem prevec ranljiva.sta mi pa obe vajini tehniki -stankaa in janjak- enako nenavadni... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 to mene ful zanima kako pa je z občutljivostjo hare' pravijo da če uživaš vegeterijansko hrano, da je občutljivejša na zunanje vplive in smo zato bolj šibki? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 največja zaščita je pošteno čisto in odkrito življenje, brez zamer in drugih negativnih vzorcev, ki nam ustvarjajo blokade. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 aha Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ..lep pozdravček, pismo, jaz se tudi kaj preveč ne spoznam na to, sam me pa zelo zanima, kako se zaščitiš pred ljudmi ki ti odvzemajo energijo, meni se zdi, da sem včasih zelo utrujena brez razloga, pa sem razmišljala če je to od tega...pomankanje energije...... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ..lep pozdravček, pismo, jaz se tudi kaj preveč ne spoznam na to, sam me pa zelo zanima, kako se zaščitiš pred ljudmi ki ti odvzemajo energijo, meni se zdi, da sem včasih zelo utrujena brez razloga, pa sem razmišljala če je to od tega...pomankanje energije...... Poizkusi razčistiti sama pri sebi, zakaj dovoljuješ nekomu, da to počne, ko mu ne boš več dovolila, ti tudi energije ne bo mogel odvzeti. Pač pri tem je tako, da si ti tista, ki jo daješ oziroma dovoliš, da ti odteka. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ..lep pozdravček, pismo, jaz se tudi kaj preveč ne spoznam na to, sam me pa zelo zanima, kako se zaščitiš pred ljudmi ki ti odvzemajo energijo, meni se zdi, da sem včasih zelo utrujena brez razloga, pa sem razmišljala če je to od tega...pomankanje energije...... Zanimivo, ravno sem hotela podat link na tole temo -ker je v njej nastetih ogromno metod zascite- pa vidim, da si prav tocno to vprasala, Zaza:Energetske pijavke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 maš prav tomazslo...dostikrat je največji problem, da sploh ugotovimo kdo je oseba...mogoče pri sebi še ne razpoznamo vzorca, ki bi bil dovolj očiten...lahko pa osebe še ne poznamo, stvari pa se na ostalih nivojih že dogajajo...lahko je tudi kdo, s komer nismo v stanih kontaktih in se na tako osebo ne spomnimo pogosto....pač naštetih nekaj od možnosti............svet je poln presenečenj Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 lahko je tudi kdo, s komer nismo v stanih kontaktih in se na tako osebo ne spomnimo pogosto....pač naštetih nekaj od možnosti............svet je poln presenečenj kako to misliš Amis? če na osebo ne mislimo pogosto, pa nam vampirčka energijo. torej kljub temu da mi tega ne dovolimo- zavestno. obstaja to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ooo sem te vesela aira...že malo pogrešala ............saj pravim, da je na tem svetu vse možno....običajno če nismo z osebo razčistili al pa če nismo razčistili s sabo glede osebe, odnosa, zadeve........pa najbrž če mamo s kom kaj karmičnega ali kakorkoli drugače nujnega za razrešit, pa če osebo poznamo al pa še ne..........nekako v tem slogu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ene reči razčiščujem sama s sabo, tako da malo več berem in manj nakladam. kaj pa preko fotke- se da vplivati na nekoga , mu krasti energijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 po moje ja...sam če se tega zavedamo, se najbrž to prekine...če pa je oseba, ki to počne zelo močna je dobro za nas, ker nekako poiščemo v sebi vso svojo svetlobo in ljubezen, pa iskrenost pa kar je še takih +ov...pa nam u bistvu tud koristi...s tem nekako rastemo, se razvijamo, spoznavamo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ene reči razčiščujem sama s sabo, tako da malo več berem in manj nakladam. kaj pa preko fotke- se da vplivati na nekoga , mu krasti energijo?mogoče preveč povdarjam našo vlogo v tem. Ja fotka seveda, če nam nekaj v nas spremeni, nam vpliva na kak naš vzorec, ali če imamo kak odnos, navezo, z osebo, ki je na fotki, drugače te fotke tudi nebi bilo. Kakor hitro imamo miselni vzorec v našem nezavednem, ki nam lahko bremeni našo zavest in pri tem povzroča blokadice ali blokade, smo potencialni kandidati, da na nas nekdo vpliva in nam s tem manjša našo energijo. Edina zaščita proti temu je odkritosrčnost in čista misel in ozavestenje resnice. Sam sem imela priliko spoznati, kako je če se neka oseba "futra" z tvojo nemočjo (zavestna blokada zaradi čustev). To je bilo možno samo toliko časa dokler sem jaz to dovolil, kakor hitro je oseba spoznala, da jaz resnično več ne sprejemam nje same kot nekaj mojega in, da je zame stvar zaključena, se tudi "futrati" ni več mogla. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Meni je močna sugestija : "NIHČE MI NE MORE DO ŽIVEGA, ČE TEGA NE DOVOLIM!" Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Zdravo,jaz si pa vsak večer predstavljam vse iz naše družine in tudi naš dom obdan v energetski plašč v obliki jajca, obdaja pa ga modra svetloba.Meni pomaga! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 To in ono o zaščitah (insert iz knjige Holistična radiestezija I) Mnogi verjamejo, da jih pred škodljivimi energijami ščiti npr. atlantski prstan ali kakšen drug tradicionalni simbol. Po mojih izkušnjah, simboli sami po sebi niso nikakršna zaščita, delujejo pa, če jih znamo ustrezno aktivirati. V dobršni meri delujejo tudi, če smo v njihovo delovanje popolnoma prepričani, saj jih na ta način za zaščito spontano programiramo s svojo vero. Zaščitni simbol lahko programiramo na več načinov: z biorgonomijo, s postopkom izmenjave zavesti (opis je v tem poglavju – Vaje za okrepitev sposobnosti neposredne zaznave energij), z radiestezijskim nihalom, … Z biorgonomijo ali z radiestezijskim nihalom lahko aktiviramo zaščitni simbol v okviru našega poznavanja njegove simbolike. Aktivacija križa kot zaščitnega simbola Križ je npr. univerzalni zaščitni simbol. Poleg krščanske tradicije ga poznajo še številne druge duhovne tradicije, kot so npr. budistična, egipčanska, kitajska, keltska, indijanska, itd. V večini tradicij simbolizira center križa točko srečanja Zemlje in neba v vertikalni ter vzroka in posledice po horizontalni liniji. Če imamo njegovo simboliko dobro ozaveščeno, lahko križ aktiviramo z energijo, ki je bila skozi stoletja vložena v ta simbol. - Križ postavimo na mizo, sedemo in se spustimo v alfa stanje. V meditaciji razmislimo o vsemu, kar nam križ pomeni, o vseh nevarnostih, pred katerimi nas lahko zaščiti, in vseh upih, ki nam jih lahko pomaga uresničiti, tem mislim pa se tudi čustveno prepustimo. Ko nas čustva, ki nam jih vzbudi vse, kar povezujemo s križem, povsem preplavijo, vzpostavimo v sebi jasno namero – preko križa želimo vzpostaviti pretok vseh dobrih energij, ki so z njim povezane, hkrati pa naj bo vzpostavljena tudi funkcija zaščite. - V desno roko vzamemo radiestezijsko nihalo, ga dvignemo nad križ in z levo roko na srcu izrečemo mentalni ukaz: »Aktivacija zaščitnih energij križa.« Ko se bo nihalo nehalo vrteti, je križ aktiviran. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Zdravo,jaz si pa vsak večer predstavljam vse iz naše družine in tudi naš dom obdan v energetski plašč v obliki jajca, obdaja pa ga modra svetloba.Meni pomaga! O, jajček: Kreacija zaščitnega energijskega jajca - Sedemo, se sprostimo in dosežemo alfa stanje. Zavejmo se najprej meja svojega fizičnega, potem pa še avričnega telesa. - Vzdržujmo zavest na meji avričnega telesa in vizualizirajmo v centru kozmosa modrikasto točko, iz katere se proti nam širi žarek modrikaste svetlobe in objame naše avrično telo. - V desno roko vzemimo radiestezijsko nihalo in dopustimo modrikasti energiji, da začne v meje našega avričnega polja vgrajevati zaščitne vibracije. Nihalo se bo začelo vrteti v desno. Opazujmo, kako se meja avričnega telesa polni s to energijo in ustvarja svetlomodri oklep. V njem se počutimo varne in zavestne, da lahko v ta oklep prihajajo le energije dobrote in ljubezni, slabe energije pa v minimalnem obsegu le tedaj, kadar želimo ugotoviti, s kakšno vrsto škodljivih energij se soočamo. Ko se nihalo ustavi, je zaščitno jajce formirano. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Pa še tale Zaščita s kristalom Zelo ljub mi je način zaščite, ki ga izvedemo z energijskim vstopom v kristal. Takšno zaščito običajno uporabim pred radiestezijskimi preiskavami, ali pa v slučajih, kadar sem iz takšnih ali drugačnih razlogov prisiljen dalj časa ostati na mestu, ki mi energijsko ne ustreza.Primerni kristali za zaščito so kamena strela, čadavec, šorlit, pa tudi nekateri drugi, zlasti črni kristali. Kristal naj bo velik vsaj 4 cm. Lahko ga nosimo na obesku ali v žepu. Postopek zaščite. - Kristal vzamemo v sprejemno roko, se sprostimo in se uglasimo z njegovimi vibracijami. - Vibracijam kristala se popolnoma prepustimo, kristal pa v mislih povečamo tako, da lahko mentalno v celoti vstopimo vanj. Ko energijsko vstopimo v kristal, se zavejmo kristalne strukture, z njo zavibriramo in ozavestimo, da smo popolnoma zaščiteni pred vplivom neželenih energij. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Včasih sem uporabljala energetske zaščite (predvsem mentalne), zadnje čase jih ne uporabljam več. Nobene. Pa so scene precej bolj 'divje'... ravno danes sem recimo sedela v energestko zelo 'mučni' sceni in čutila najprej skozi desno stran prsnega koša, nato skozi levo in v pleksusu stanje celotne scene... vdihnila sem naravnost tja, kjer sem čutila pritisk, koliko sem zmogla odprla predel srčnega centra in 'spustila skozi'... ob koncu srečanja sem slišala nekoga reči: 'hvala za podporo.' Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Včasih sem uporabljala energetske zaščite (predvsem mentalne), zadnje čase jih ne uporabljam več. Nobene. Pa so scene precej bolj 'divje'... ravno danes sem recimo sedela v energestko zelo 'mučni' sceni in čutila najprej skozi desno stran prsnega koša, nato skozi levo in v pleksusu stanje celotne scene... vdihnila sem naravnost tja, kjer sem čutila pritisk, koliko sem zmogla odprla predel srčnega centra in 'spustila skozi'... ob koncu srečanja sem slišala nekoga reči: 'hvala za podporo.'Tud jaz že dolgo ne uporabljam več nikakršnih zaščit, pa ne bi bilo slabo, ko bi jih spet začel. V bistvu dam kar prav Tomažu - če znaš žvet tako, da ni v tebi nobenih tenzij (zgoščene energije), v katero bi se energijske pizdarije ujele, ne rabiš nobene zaščite. Ampak dejstvo je, da si je danes ful težko tak lajf uredit. Če pa si preobremenjen in nervozen te pa lažje kaj sesuje. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 V bistvu dam kar prav Tomažu - če znaš žvet tako, da ni v tebi nobenih tenzij (zgoščene energije), v katero bi se energijske pizdarije ujele, ne rabiš nobene zaščite. Ampak dejstvo je, da si je danes ful težko tak lajf uredit. Če pa si preobremenjen in nervozen te pa lažje kaj sesuje. Menim, da brez tenzije živijo le svetniki in norci.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ej kaj pa je vse to, kar je preje nosorog navajal...vse je v nas..mi ustvarimo zaščito, če jo res potrebujemo...zakaj jo potrebujemo, ker se nečesa bojimo, ker nekaj v sebi nasilno odklanjamo ali, ker nas nekaj matra, ker dopuščamo egu, da upravlja z nami. Če teh strahov in podobnih blokad nimaš, se ti tudi zgoditi nima kaj, nihče ne more vplivati nate, če mu ti ne odpreš vrata, to je vsa znanost. Ok, obstajajo določene čustvene ali drugačne naveze ki ta vrata odpirajo, obstajajo misli....... enkrat je Clean povedala eno zelo lepo in uporabno resnico "Dejstva in razmišljanje o dejstvih nas pelje v brezno bolečine"......torej ne se ustavljati na dejstvih, prepuščati se intuiciji in se ne sekirati okoli zadev, ki niso pomembne (čeprav zaradi delovanja ega mislimo, da so), ne dopustiti misliti o nečem na kar nimamo vpliva na nekaj, kar je od drugega, pa tudi futra ne bo za druge....Tega se jaz poizkušam držati in vsaj upam (trkam na les), da mi v veliki meri tudi uspeva.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.