DON KARLOS 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 Tiste linke sem ubacio zato da se sploh seznani laike kaj je cepivo, kako je bilo včasih, kako je danes...da sta mortaliteta in incidenca dva različna pojma, ki ju je treba upoštevati...da obe strani ne povesta vsega oz. so pomankljive informacije...čeprav pri vsemu temu bolj vodi farmacija...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Da vzamem primer gripe...cepivo naredijo na podlagi analiz iz preteklega obdobja-katere oblike oz. sevi so takrat povzročali bolezen in na podlagi tega predpostavljajo kateri sevi naj bi bili v prihodnosti...Torej če je lansko leto bila gripa tipa A, B, C...naredijo cepivo proti temu in še kao proti D, E...ampak če človek zboli recimo za F ali M...potem mu cepljenje ne koristi nič...V bistvu je lahko to še dodatna obremenitev...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Človeško telo ima različne načine, da prepreči mikrobom vdor v globino organizma- slina, sluznica, koža, itd...S cepivom se pa vnese določeno snov direkt v mišico ali kri in mimo teh zaščitnih elementov...telo odreagira šele takrat ko je neka snov že v telesu in glih zaradi tega so lahko včasih zelo burne reakcije...Razlika je namreč ali telo začne z reakcijo že takrat ko neka snov (škodljivi mikrobi) šele začne prihajat čez kakšno rano ali šele takrat ko je že v telesu...Pomemben je čas v katerem se aktivirajo obrambne celice kot so makrofagi, T celice ipd... Če povem kao po vojaško...pomembno je ali pride do "uzbune" ko je neprijatelj šele prestopil granico ali takrat ko je že dobesedno vkorakal v glavno mesto...Makrofage nekateri avtorji celo primerjajo s tanki, medtem ko ostale celice so pa kao pešadija...makrofagi so namreč počasni in rabijo več časa da pridejo do mesta spopada...http://serve.mysmiley.net/fighting/fighting0002.gif Torej moji zaključki so da je cepljenje koristno, če se uporabi cepiva, ki so izdelana po metodi izdelav serumov...skratka nek toksin dajo v živ organizem, ki začne proizvajat protitelesca...oni potem vzamejo ta protitelesca in nekaj zmutijo dalje...podobno kot je recimo bilo prikazano v nekaterih akcijskih filmih... Skratka bolj je fora v katerem živem organizmu izdelujejo protitelesca. Ponavadi so to živali- opice, prašiči, ipd...dvomim da to delajo glih na človeških osebkih...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif To bi bilo mogoče še sprejemljivo za moje pojme pri kakšnih hudih boleznih...ampak potem je še fora katere snovi zmiksajo zraven kao seruma kot so stabilizatorji, aditivi in ne vem kaj še vse...Po mojem mnenju sami toksini ne povzročajo glih toliko škode kot jo lahko povzročijo tisti ostali dodatki... Če dam kao banalen primer iz filma...IMDb - I Am Legend (2007) al pa IMDb - Outbreak (1995) ...človeku ki je okužen in kao preživi napelejo cevko, vzamejo kri in jo napeljejo drugemu (kao transfuzija) in potem s to krvjo pridejo tudi protitelesca proti določenim bakterijam ali virusu...in tako lahko kao drug človek preživi...V bistvu v teh dveh filmov vzamejo kri in na nek način ustvarijo serum, banalen primer je iz drugih filmov...samo kot info...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Povedati hočem, da po mojem mnenju taki ali podobni načini cepljenja oz. vbrizgavanja serumov glih ne povzročajo tako hudih zapletov kot očitajo farmaciji nasprotniki cepljenja...Če pa bi zraven te "transfuzije" uporabili še kakšen Hg, formaldehid in druga čuda farmacije, ki se skrivajo pod različnimi imeni potem je pa to drugo vprašanje, ki je vredno razmisleka...Tako kot pri hrani- recimo junk food sama po sebi ni tako nevarna kot tista ki ima razne E-je, aditive, ostanke pesticidov, ipd...Po moje je treba gledat malo v tej smeri...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Če se še pove, da se vse bolj cepiva proizvajajo v gojiščih človeških celic (rakavih) (biološka zdravila), tako se še bolj približa cepivo ljudem. Živega srebra, ki so ga rabili kot nosilec, se ne nuca več, pa tudi ko so ga, si z cepljenjem dobil toliko Hg kot, če http://www.marketingfocus.it/wp-content/uploads/2010/08/rio_mare_tonhal_olivaolajban_80_gr1.jpg Sicer se Hg ne nuca več v cepivih, vendar tisti ki smo še cepljeni s starimi cepivi ni panike, saj količina Hg, ki smo jo tako dobili je enaka, količini Hg, ki ga dobimo v telo, če pojemo eno konzervo riomare. Sicer sem vege, vendar samo za primer. Verjetno je ista, če poješ flaško spiruiline ali alg. Pa še o formaldehidu. Če vdihneš en dim cigaretnega dima, si dobil toliko formaldehida, da te mora "skomirat". http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 Uporabnik naj se odloča pragmatično ... Koristi to, kar je zanj najbolje http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 To ti da malo misliti...... http://www.mojvideo.com/uporabnik/endgame/blog/gardasil-indija-ustavila-poskusno-hpv-cepljenje-po-smrti-sestih-deklet-v-zda-se-nic-po-68-smrtnih-zrtvah/12687 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Prav zaradi takšnih trotlov, kot si ti, so po svetu še zmeraj žarišča bolezni, ki bi lahko že izumrle kot so izumrle črne koze in proti katerim se zato več ne cepi. Med necepljenemi populacijami med populacijo ker razni verski in njim podobni fanatiki zatirajo cepljenje, se pojavljajo žarišča bolezni, ki se potem razširijo po ostalem svetu. Pa poglej si malo epidemiološke študije. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Tipično. Pri takšnih fanatičnih zagovornikih cepiv je farmacija dosegla svoj namen. Take argumente uporablja zdravstvo v prid cepljenju, uradna dogma, ki se sledi brez pomisleka, če zdravnik tko reče pol pa res drži. Kar veselo se cepit letos bo sigurno kaka nova gripa na pohodu. 1 1 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 a se da cepit proti gluposti, mam par kandidatov...... 1 1 Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 Sicer se Hg ne nuca več v cepivih, vendar tisti ki smo še cepljeni s starimi cepivi ni panike, saj količina Hg, ki smo jo tako dobili je enaka, količini Hg, ki ga dobimo v telo, če pojemo eno konzervo riomare. Sicer sem vege, vendar samo za primer. Verjetno je ista, če poješ flaško spiruiline ali alg. Lahko bi vedel da je mal razlike ali pridejo škodljive snovi v telo preko prebavnega trakta ali preko cepiva direktno v kri. Tko da enačiti Hg v konzervi rib s količino v cepivih, kot nek argument neškodljivosti cepiva je bolj neumnost, mogoče mu kak laik še nasede. 1 2 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 9. oktober 2011 Prijavi Deli 9. oktober 2011 Lahko bi vedel da je mal razlike ali pridejo škodljive snovi v telo preko prebavnega trakta ali preko cepiva direktno v kri. Tko da enačiti Hg v konzervi rib s količino v cepivih, kot nek argument neškodljivosti cepiva je bolj neumnost, mogoče mu kak laik še nasede. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Mišljen je absorbiran Hg v telo. Si trotel, če misliš, da ga nimaš v telesu. Tako predno nabijaš svoje laži vprašaj. In tudi po črevesju se ponavadi absorbira Hg v ionski obliki, ki velja za mnogo bolj strupeno obliko kot je to elementaren Hg, kot je bil v cepivu. Nekatera bitja imajo celo encime, ki naravni Hg v ionski obliki reducirajo nazaj v elementarnega, ker je le ta manj škodljiv. Drugače pa so tudi v srednjem veku imeli Hg v telesu, kajti Hg se najde v naravi povsod. Od antarktičnega snega do planin everesta in saharskih oaz. O Hg ciklu pa mogoče drugič. 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 9. oktober 2011 Prijavi Deli 9. oktober 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Tipično. Pri takšnih fanatičnih zagovornikih cepiv je farmacija dosegla svoj namen. Take argumente uporablja zdravstvo v prid cepljenju, uradna dogma, ki se sledi brez pomisleka, če zdravnik tko reče pol pa res drži. Kar veselo se cepit letos bo sigurno kaka nova gripa na pohodu. Nebi nadaljeval diskusijo na blogu s strokovnjaki medicinskega bloga? A nimaš jajc? Pa še eno direkt vprašanje. Če bi tvojega sina ogrizla stekla lisica, a bi ga peljal cepit? 1 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Mišljen je absorbiran Hg v telo. Si trotel, če misliš, da ga nimaš v telesu. Tako predno nabijaš svoje laži vprašaj. In tudi po črevesju se ponavadi absorbira Hg v ionski obliki, ki velja za mnogo bolj strupeno obliko kot je to elementaren Hg, kot je bil v cepivu. Nekatera bitja imajo celo encime, ki naravni Hg v ionski obliki reducirajo nazaj v elementarnega, ker je le ta manj škodljiv. Drugače pa so tudi v srednjem veku imeli Hg v telesu, kajti Hg se najde v naravi povsod. Od antarktičnega snega do planin everesta in saharskih oaz. O Hg ciklu pa mogoče drugič. Ne seri nikjer nisem rekla da hg ni v telesu ne obračaj mojih besed samo da je razlika ali ga zaužiješ ali dobiš direktno v obtok. Nebi nadaljeval diskusijo na blogu s strokovnjaki medicinskega bloga? A nimaš jajc? Pa še eno direkt vprašanje. Če bi tvojega sina ogrizla stekla lisica, a bi ga peljal cepit? Sodelujem tam kjer jaz želim in ne tam kjer rečejo drugi, vprašanje pa je butasto in sem že povedala da se bolezni kot so steklina tretirajo mal drugače in tud cepijo ne kar po tekočem traku. Lahko povem iz lastnih izkušenj kot otroka me je ugriznil pes za katerega se ni točno vedelo če ima lastnika in so me starši hoteli cepiti, a sem pri zdravniku morala opisati psa ki so ga izsledili in pregledali, ter me potem hvalabogu niso cepili, ker ni imel stekline. 1 1 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Zakaj ni znanstvenih raziskav, da je cepljenje koristno? http://www.pozitivke..._Koristno_Virus 2 2 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukasetina 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Zakaj ni znanstvenih raziskav, da je cepljenje koristno? http://www.pozitivke..._Koristno_Virus Na pozitivkah pač ne delajo raziskav, dvomim tudi, da imajo kaj pojma o znanosti. Če ne veš za nobeno raziskavo to ne pomeni da jih ni. Tule je recimo ena metaanaliza v kateri so raziskali učinkovitost cepljenja proti gripi: metaanalizaKo iščeš znanstvene raziskave poglej najprej na PubMed, ne na pozitivke. 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Gripa je že od nekdaj obstajala. Po eni strani, je tudi koristno, da se telo intenzivno očisti in prebudi svoj obrambni sistem. Ne vidim razloga za cepljenje proti gripi, saj navsezadnje niti ne vem, kaj so farmacevti zavili v paket cepiva. 3 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Mislim popolnoma enako, evo lepo v dveh stavkih. Sama se še nisem nikdar cepila proti gripi. Proti steklini pa ne vem, kdaj sem se nazadnje. Že zelo dolgo je od tega.Morda sem vmes tudi že koga pogrizla. Sama nisem za cepljenje, po drugi strani pa so zato marsikatere bolezni bile zatrte.Osebno se ne cepim, razen kar je blo nujno oz. me ni nihče nič vprašal.Smiselno se mi zdi edino v primerih, ko greš v kaka *taka* okolja.(pa še to nisem čist ziher, namreč frenda je šla milijardkrat kam, pa ni blo nikol nič, k ne komplicira, pač pa so šli z eno frendo enkrat, k pa nad komplicira in se je proti 17-im stvarem cepila, si paranoično umivala roke in vse, čim se je česa dotaknila itd. in je ravno ona staknila nekaj zelo hudega na eni od teh poti) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Mislim popolnoma enako, evo lepo v dveh stavkih. Sama se še nisem nikdar cepila proti gripi. Proti steklini pa ne vem, kdaj sem se nazadnje. Že zelo dolgo je od tega.Morda sem vmes tudi že koga pogrizla. Sama nisem za cepljenje, po drugi strani pa so zato marsikatere bolezni bile zatrte.Osebno se ne cepim, razen kar je blo nujno oz. me ni nihče nič vprašal.Smiselno se mi zdi edino v primerih, ko greš v kaka *taka* okolja.(pa še to nisem čist ziher, namreč frenda je šla milijardkrat kam, pa ni blo nikol nič, k ne komplicira, pač pa so šli z eno frendo enkrat, k pa nad komplicira in se je proti 17-im stvarem cepila, si paranoično umivala roke in vse, čim se je česa dotaknila itd. in je ravno ona staknila nekaj zelo hudega na eni od teh poti)se popolnoma strinjam in tut okol cepljenja proti gripi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Morda sem vmes tudi že koga pogrizla. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukasetina 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Gripa je že od nekdaj obstajala. Po eni strani, je tudi koristno, da se telo intenzivno očisti in prebudi svoj obrambni sistem. Ne vidim razloga za cepljenje proti gripi, saj navsezadnje niti ne vem, kaj so farmacevti zavili v paket cepiva. Dal sem ti en primer metaanalize, ki zelo lepo dokazuje učinkovitost cepljenja. Tvoja trditev je bila, da takšnih raziskav ni, kar pač ni res. Tudi glede drugih cepiv obstajajo podobne raziskave, malo se pač potrudi in jih poišči, namesto da kar zatrdiš, da jih ni.Pa še glede gripe:Vem da je WHO za vas preveč uraden, farmacevtski, umeten, korporacija, kapitalizem, hitler itd. ampak po njihovih podatkih umre letno zaradi gripe 250 000 do 500 000 ljudi, sploh so ogroženi otroci in starejši. Ne vidiš razloga za cepljenje? Gripa se ti zdi koristna?WHO - influenza Da ne omenjam španske gripe, ki je v enem letu pobila več ljudi kot prva svetovna vojna. Intenzivno očiščenje telesa in prebuditev obrambnega sistema? Resno? 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukasetina 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 (pa še to nisem čist ziher, namreč frenda je šla milijardkrat kam, pa ni blo nikol nič, k ne komplicira, pač pa so šli z eno frendo enkrat, k pa nad komplicira in se je proti 17-im stvarem cepila, si paranoično umivala roke in vse, čim se je česa dotaknila itd. in je ravno ona staknila nekaj zelo hudega na eni od teh poti) Vem da se glede tega najbrž ne strinjava, ampak pomoje ima neka obsežna študija dosti večjo težo kot osebna izkušnja iz druge roke. Takšne zgodbe so nam sicer intuitivno bližje, a si zaradi njih zlahka ustvarimo nerealno mnenje o kakšni zadevi in spredledamo širšo sliko. 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Dal sem ti en primer metaanalize, ki zelo lepo dokazuje učinkovitost cepljenja. Tvoja trditev je bila, da takšnih raziskav ni, kar pač ni res. Tudi glede drugih cepiv obstajajo podobne raziskave, malo se pač potrudi in jih poišči, namesto da kar zatrdiš, da jih ni.Pa še glede gripe:Vem da je WHO za vas preveč uraden, farmacevtski, umeten, korporacija, kapitalizem, hitler itd. ampak po njihovih podatkih umre letno zaradi gripe 250 000 do 500 000 ljudi, sploh so ogroženi otroci in starejši. Ne vidiš razloga za cepljenje? Gripa se ti zdi koristna?WHO - influenza Da ne omenjam španske gripe, ki je v enem letu pobila več ljudi kot prva svetovna vojna. Intenzivno očiščenje telesa in prebuditev obrambnega sistema? Resno? Vsako leto umre tisoče in tisoče ljudi, pa če je kriva gripa ali kaj drugega. Zanimivo je dejstvo, da tudi ljudje, ki so se cepili proti gripi, ravno tako zbolijo za virusom gripe.Idealnega cepiva ni za vse ljudi, kot tudi ljudje nismo idealni za vse.Vsak je drugačen, nismo vsi črni in ne beli in rumeni.............Če je tebi farmacevtska reklama oprala možgane, jih nekaterim izmed nas ni. Na koncu bomo itak vsi umrli, odvisno pa je , kakšno kvaliteto življenja bomo med tem časom živeli.Mene ne bo vsak pikal z iglami, saj imam občutek, da je farmacija ena velika legalna drogerija. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Vem da se glede tega najbrž ne strinjava, ampak pomoje ima neka obsežna študija dosti večjo težo kot osebna izkušnja iz druge roke. Takšne zgodbe so nam sicer intuitivno bližje, a si zaradi njih zlahka ustvarimo nerealno mnenje o kakšni zadevi in spredledamo širšo sliko.glede tega se seveda absolutno strinjava (itak oba štekava pojem absolutno, no ti še bolj. ) Nima zveze z intuicijo.Jaz se ITAK ne cepim. To pa je ""anekdota"", neposrečena, priznam.Edino kar vzamem nazaj je, da sem sploh pisala o tem. Ker ni moja stvar....samo če bi vsak govoril samo dejansko o tistem, kar je sam preizkusil (ali prebral v whatever/whichever/whoever/where/when-ever raziskavah), bi itak bilo samo bodisi preveč subjektivno, bodisi presplošno. In itak smo na forumu, popolnoma vseeno je, kaj si mislim o tem.če bo pa uzakonjeno al kaj jaz vem, pol bom pa pač... nekaj/nekako. Bomo vidl. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukasetina 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Vsako leto umre tisoče in tisoče ljudi, pa če je kriva gripa ali kaj drugega. Ja, in nekako se mi zdi da je naš cilj število teh smrti zmanjšati. To nam tudi uspeva, predvsem po zaslugi napredka v medicini (kamor spada tudi razvijanje učinkovitih cepiv). Ali namiguješ, da se nam ne splača trudit s preprečevanjem bolezni, ker bomo itak vsi enkrat umrli? Jebeš tisoče otrok, ki umirajo zaradi gripe, če jih cepimo proti gripi bojo pa zaradi česa drugega umrli? 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukasetina 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Zanimivo je dejstvo, da tudi ljudje, ki so se cepili proti gripi, ravno tako zbolijo za virusom gripe. Ja, to je omenjeno tudi v članku od WHO, ki sem ga podal:"The most effective way to prevent the disease or severe outcomes from the illness is vaccination. Safe and effective vaccines have been available and used for more than 60 years. Among healthy adults, influenza vaccine can prevent 70% to 90% of influenza-specific illness. Among the elderly, the vaccine reduces severe illnesses and complications by up to 60%, and deaths by 80%." To ni neko šokantno dejstvo, pač stvari niso 100%. Ampak če izbiramo med stotimi necepljenimi mrtvimi in dvajsetimi cepljenimi mrtvimi - a je tukaj sploh kakšna dilema? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Ja, to je omenjeno tudi v članku od WHO, ki sem ga podal:"The most effective way to prevent the disease or severe outcomes from the illness is vaccination. Safe and effective vaccines have been available and used for more than 60 years. Among healthy adults, influenza vaccine can prevent 70% to 90% of influenza-specific illness. Among the elderly, the vaccine reduces severe illnesses and complications by up to 60%, and deaths by 80%." To ni neko šokantno dejstvo, pač stvari niso 100%. Ampak če izbiramo med stotimi necepljenimi mrtvimi in dvajsetimi cepljenimi mrtvimi - a je tukaj sploh kakšna dilema? Glej, luka, ti se kar pikaj, če ti je všeč, ko boš na lastnem telesu občutil, kaj je dobro in kaj ne, potem pa veselo razlagaj svojo izkušnjo. Dokler boš pa lepil linke od skorumpiranih organizacij, me pa ne boš prepričal o ničemer.Samo lastne izkušnje pišejo pristno zgodbo, te pa so v večini primerov zelo različne, tako kot učinek nekega cepiva.( pa ne pozabi na minus) 2 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukasetina 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Če je tebi farmacevtska reklama oprala možgane, jih nekaterim izmed nas ni. Na koncu bomo itak vsi umrli, odvisno pa je , kakšno kvaliteto življenja bomo med tem časom živeli. Citiral sem ti znanstvene raziskave in svetovno avtoriteto na področju zdravja. Seveda, najlažje je ignorirat dokaze in rečt da so mi oprali možgane, da so znanstveniki vsi podkupljeni in nas itak hočejo vse pobit. Resnih argumentov pa nisem slišal.Se strinjam glede kvalitete življenja, ampak bolezen pomoje ne pripomore ravno k njej. 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Ja, to je omenjeno tudi v članku od WHO, ki sem ga podal:"The most effective way to prevent the disease or severe outcomes from the illness is vaccination. Safe and effective vaccines have been available and used for more than 60 years. Among healthy adults, influenza vaccine can prevent 70% to 90% of influenza-specific illness. Among the elderly, the vaccine reduces severe illnesses and complications by up to 60%, and deaths by 80%." To ni neko šokantno dejstvo, pač stvari niso 100%. Ampak če izbiramo med stotimi necepljenimi mrtvimi in dvajsetimi cepljenimi mrtvimi - a je tukaj sploh kakšna dilema? Sorry...ta trditev glede influence je popačena...to ti lahko pove večina običnih zdravnikov ki delajo v zdravstvu...cepivo proti gripi je dobesedno gamblanje...je preveč vrst različnih virusov, da bi jih s tistimi cepivi kao zaobjel...v manjših primerih se jim celo posreči zadeti tapravi sev virusa gripe...Glih zato pa nekateri cepljeni zbolijo, ker v cepivu ni kao protitelesc proti točno določenemu virusu določenega seva...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Večina tistih ki kao umre zaradi gripe umre v bistvu zaradi drugih vzrokov...gripa je samo tisti zadnji udarec za imunski sistem...Zakaj pa ne objavijo statistike tistih ki so kao umrli za gripo in katere kronične bolezni so imeli...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif Na kratko povedano te informacije so polovičarske in zavajajoče...v takih primerih se preveri kdo vzdržuje spletno stran, kje so zaposleni tisti ki podajajo take informacije, kdo je kao delodajalec...itd...večina poti vodi k farmaciji...tralala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif 3 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukasetina 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Sorry...ta trditev glede influence je popačena...to ti lahko pove večina običnih zdravnikov ki delajo v zdravstvu...cepivo proti gripi je dobesedno gamblanje...je preveč vrst različnih virusov, da bi jih s tistimi cepivi kao zaobjel...v manjših primerih se jim celo posreči zadeti tapravi sev virusa gripe...Glih zato pa nekateri cepljeni zbolijo, ker v cepivu ni kao protitelesc proti točno določenemu virusu določenega seva...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Večina tistih ki kao umre zaradi gripe umre v bistvu zaradi drugih vzrokov...gripa je samo tisti zadnji udarec za imunski sistem...Zakaj pa ne objavijo statistike tistih ki so kao umrli za gripo in katere kronične bolezni so imeli...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif Na kratko povedano te informacije so polovičarske in zavajajoče...v takih primerih se preveri kdo vzdržuje spletno stran, kje so zaposleni tisti ki podajajo take informacije, kdo je kao delodajalec...itd...večina poti vodi k farmaciji...tralala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Citat je od WHO, Svetovne zdravstvene organizacije. Ne vem za nobeno večjo avtoriteto na področju varovanja zdravja, bi pa z veseljem slišal za kakšno. To so ljudje ki dejansko rešujejo življenja, med drugim so bili glavni akterji pri izkorenitvi črnih koz (ja, s cepljenjem).Ne vem od kje poznaš tisto mnenje "večine običnih zdravnikov ki delajo v zdravstvu", bi z veseljem videl vir. 2 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.