Skoči na vsebino

Recommended Posts

• 2 months later...

Tudi jaz se ne hodim pikat, problem nastane, ko morajo starši otroke peljat na obvezna cepljenja, tam pa pride tak formular še kako prav. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...

Govora je o genitalnih bradavicah, genitalije pa menda dečki imate? In o povezavi HPV z rakom anusa, to zna bit da tudi imate.

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

ma to so same budelaščine, jaz mojega ne cepim, oktobra bom imela pregled, nova zdravnica prejšna šla v pokoj,pa me kliče sestra morate priti na sistematskega pa cepljen ni bil, sem rekla ja sej sm podpisala da ga ne bom cepila, pa mi prbije ja zdaj so ene spremembe, pa grem gledat kva pa nikjer nič ne piše a kdo ve? kakšne spremembe....

obrazca spolh ne bom nosila s sabo ampak bom preprosto rekla samo ne.....

preverila vse bolezni zakatere naj bi bili cepljeni, nobena smrtno nevarna in če jo že stakne je pol imun za skozi.

jaz bila ceplljena v osnovni šoli kao proti tuberkulozi in jo pol dobila, fajn dejte no največja budelaščina so ta cepiva, vse se da pozdravit. sploh zdaj ko imamo antibiotike....

• 1 year later...
  • 1 month later...

no, jaz sem bila razdvojena glede cepljenja Razbojnika kar nekaj časa. Za/proti,.. jaz nisem strokovnjak imunolog, sem pa presodila, da ima cepljenje vendarle mal večji plus, kot minus. Nenazadnje, otroška paraliza, davica,...to so hude bolezni v veliko večjo verjetnostjo smrtnosti, kot verjetnost oboljenja za avtoimunskimi boleznimi, zaradi cepljenja. Razbojnik je cepljen "po programu", vendar ne v takem časovnem zaporedju, kot je to predpisano. To pomeni, da ga trimesečnega nisem dala cepit, ampak sem začetek cepilnega programa prolongirala na skoraj njegovih šest mesecev. Potem se je itak "našla" ena reč, zaradi česar ga niso smeli cepiti skoraj eno leto. Ko se je "reč" (=prva vrsta imunskega odziva) stabilizirala na vrednost, ki me je zadovoljila, smo s cepljenjem nadaljevali. Še sedaj smo časovno v zaostanku, ampka z njim je ok, nima nobenih imun.odzivov na cepljenje, niti vedenjskih.

Če bi še enkrat bila v pozicij da/ne bi se vsekakor odločila ZA, s tem, da bi najprej počakala eno leto, predno bi začeli s cepilnim protokolom. V tem prvem letu se (po mojem laičnem mnenju in občutku kot Razbojnikovi materi) imunski sistem razvije v meri, ko prenese tudi cepljenje. No, to je za nas, drugi se morate odločiti zase in za vaše otroke.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ma jaz sem čist trd od strahu zaradi teh proticepilnih akcij vsepovsod z dramatičnimi pričevanji preživelih..

še moja mat huda intelektualka pa moja tašča huda intelektualka, pa pravzaprav vsi njuejdž starši in starši v stiku z modo.. in osveščeni starši in green bio, starši, vsi zavračajo cepljenje in so polni didaktičnih pripomočkov o škodljivosti in če drugega ne nekoristnosti le tega

Tudi tu na forumu so povsem kredibilne in intelektualno izjemne osebnosti na strani proticepivskih tendenc..

Po drugi strani pa država še zmeraj nalaga tole k obveznost, zdravniki se ne podpisujejo da bodo odgovarjal za posledice cepljenja, torej se delno zavedajo da nek riziko je..

ampak ldje

a vi veste, da smo vsi mi tu na tem forumu bili cepljeni masovno in to proti vsemu in še več

koliko nas je takih, ki neizpodbitno lahko dokažemo da je konstantno srbenje v mednožju posledica cepiva?

ker namreč... tu ni nekih številk, temveč samo širjenje panike.. avtizem, avtoimunske bolezni vsepovsod

kolk je to v številu..

je res da zdravniki (vsi) ne dajejo cepit svojih otrok?

Če je res tako, zakaj ne?

Če ni res, od kod ta informacija, kdo bo stal za njo?

Namreč

ne živimo več v svetu, ki je varen in neprebojen

ošpice, malarije, davice, tetanusi, stekline, ebole, gripe, polio, vse to še zmeraj razsaja okol po svetu, neki tega je pa v laboratorijih tistih ki imajo haarp pa kemtrejle, pa itak hočejo ugonobit pol sveta

čemu in kaj bi jih stalo da recimo vn ruknejo viruse črnih koz, pa taku dalje?

Jst bi rad da tako zagovorniki kot nasprotniki odgovarjajo za to svojo veliko vnemo, če bo kej narobe zarad tega

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

no, pri nas v sorodostvu mamo dohtarco spec. in ja, je dala cepit oba svoja otroka po protokolu, zdaj je že babica in ja, tudi njeni vnuki so cepljeni.

Vsazga dohtarja (zobarja, gin., splošno), ki ga vprašam, je dal cepit svoje otroke.

Resnih bolezni ne morš pozdravit "z brusnicami", pa oprosti mayita, da sem glih tvoje brusnice ven potegnila. Še ko sem imela enkrat samkrat in edinkrat vnetje mehurja v življenju, mi glodanje suhih brusnic, brusničnih kapsul ob nalivanju z Ursi čaj ni pomagalo nič. Šele Primotren (k je v osnovi citostatik in so slučajno odkrili da deluje tudi proti vnetju mehurja) mi je pomagal en dva tri. Pa še tle sem fasala koprivnico - tok je bil močan, pa samo tri dni sem ga jedla.

Če bi pa ostajala pri naravnem samozdravljenju bohvet, če ne bi še vnetja ledvic fasala. Ker tko gre - iz mehurja naprej na ledvice. No, pol maš pa RES štalo.

Nič ne rečem, tudi sama prej posežem po čajčkih in ostalih rastlin.dodatkih, samo ko zagusti, se ni za hecat. Z otr.paralizo&Co. pa jaz res ne želim tvegat.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

enako

povsem enako

ravno zarad tega k ne maram kemikalij in kemtrejlov, sem vnetje mehurja zdravil s čajčki in damačimi arcnijami ter toplo besedo in hepi hepi nastrojenostjo

pol sm pa po konjske antibiotike moral, take s kovino not v kapsuli..

k primotren ni prijel

No, to je za nas, drugi se morate odločiti zase in za vaše otroke.

Hmmm ... res? A se ni že država odločila za nas? Brez možnosti pritožbe :P

Kar se mene tiče ima ena in druga odločitev lahko posledice, včasih sem si mislila, da približno v enakem procentu lahko naletiš na problem, danes se bolj nagibam k temu, da je ta procent pri cepljenju dost višji.

pa tako je, da 'odločitev' za necepljenje potegne za sabo še en kup drugih odločitev, ene pač čisto neprostovoljno, ene pa zato, ker prevzameš eno veliko odgovornost v svoje roke in se je treba temu primerno potem tudi ukvarjati ...

Pico, demokracija je tudi to, da lahko ne verjameš na besedo čist vsakemu novinarju, ki potegne ene stvari ven iz konteksta in maš možnost mal poguglat in preverit info: http://www.mb-vodovod.si/media/files/Vonj_pitne_vode.pdf

Očitno tako hud strup tole ni ... al spet država lahko, državljani sami se pa ne smejo odločat?

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aliana

vse kar hočem, je da nekdo sprejme odgovornost za informacije in resnice ki jih podaja, prodaja in širi.

zaenkrat imam informacijo stroke, ki pa ne prevzema odgovornosti za morebitne stranske učinke, ki bi nastali zaradi zunanjih vzrokov, recimo prirojeni imunski disfunkciji pri otrocih, ki se recimo temu odzove negativno na cepivo.

proticepilci pa so doslej dokazal praktično ničesar, ničesar v številkah razen posameznih grozljivih pričevanj zaradi komplikacij po cepljenju, eno smo imel tut tle na forumu.

Širijo pa paniko med vse ostale...

Obstaja celo trditev, da ni cepljenje rešilo človeštva pred nekaterimi boleznimi temveč, naravni cikel, ki naj bi bolezni izkoreninil per se.

v smislu da so preživel najmočnejši neke vrste Darwinizem...

tko da

vse kar imam od tega prepucavanja je to da s strahom in odklonom stopam v zdravniško ordinacijo..

ko bo pa bolezen tu, potem verjamem bodo najglasnejši proticepilci prvi v vrsti za cepivo...

to me jezi

Hmmm ... res? A se ni že država odločila za nas? Brez možnosti pritožbe http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

Kar se mene tiče ima ena in druga odločitev lahko posledice, včasih sem si mislila, da približno v enakem procentu lahko naletiš na problem, danes se bolj nagibam k temu, da je ta procent pri cepljenju dost višji.

pa tako je, da 'odločitev' za necepljenje potegne za sabo še en kup drugih odločitev, ene pač čisto neprostovoljno, ene pa zato, ker prevzameš eno veliko odgovornost v svoje roke in se je treba temu primerno potem tudi ukvarjati ...

Pico, demokracija je tudi to, da lahko ne verjameš na besedo čist vsakemu novinarju, ki potegne ene stvari ven iz konteksta in maš možnost mal poguglat in preverit info: http://www.mb-vodovod.si/media/files/Vonj_pitne_vode.pdf

Očitno tako hud strup tole ni ... al spet država lahko, državljani sami se pa ne smejo odločat?

Država se je tudi odločila, da so vodotoki državni in da lah samo ona odloča kdaj, kje (če sploh) in kako se bodo urejale/čistile brežine, poglabljale struge in da ti, kot lastnik takega zemljišča ne smeš niti čistit, niti sam zavarovat svojo lastnino (=premoženje-bajto)pred naraslo vodo. Moram plačevat davke, prispevke, in lahko čakam, kdaj mi voda naraste do druzga štuka, ker imajo žabe, pupki, ptice gnezdilke prednost pred mano. Pa ne živim na naravovarstvenem območju, niti ni voda tukaj poplavljala sto let in ja, imamo vse papirje.

žal tvoj link ne dela - piše, da stran ne obstaja, mogoče so jo že skinli.

men gre tut na živce, da se me obravnava kot opravilno nesposobno, obenem pa se od mene pričakuje, da bom poskrbela zase in za svojo familijo (privarčevala za svojo penzijo dodatno, dodatno plačala vrtec, šolo, faks, zdravljenje in ostala jajca)

sploh pa sem zdej že čist off topic :/

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Jaz se pa nekaj sprašujem... Ne, nisem odločena, kaj je bolje, cepiti ali ne, sama sem bila večkrat, kdaj celo samovoljno (tega ne počnem več), za otroke se bom odločala ob primernem času, če pač bo to potrebno. Seveda ima vsaka stran dobre in slabe plati.

Ampak, vsi ti ljudje, ki niso cepljeni, kako je z njihovimi potovanji? Mislim, že mi, precepljeni po dolgem in počez moramo po iber doze injekcij, če se odločimo pogledati izven meja našega kontinenta. Kaj pa ti?

Ker nekako predvidevam, da naj bi ravno ti ljudje (otroci) imeli večjo željo po raziskovanju eksotičnih dežel od morda koga, čigar starš se o nevarnostih cepljenja sploh ne sprašuje?

Life begins at the end of your comfort zone.

Aliana

vse kar hočem, je da nekdo sprejme odgovornost za informacije in resnice ki jih podaja, prodaja in širi.

zaenkrat imam informacijo stroke, ki pa ne prevzema odgovornosti za morebitne stranske učinke, ki bi nastali zaradi zunanjih vzrokov, recimo prirojeni imunski disfunkciji pri otrocih, ki se recimo temu odzove negativno na cepivo.

proticepilci pa so doslej dokazal praktično ničesar, ničesar v številkah razen posameznih grozljivih pričevanj zaradi komplikacij po cepljenju, eno smo imel tut tle na forumu.

Širijo pa paniko med vse ostale...

Obstaja celo trditev, da ni cepljenje rešilo človeštva pred nekaterimi boleznimi temveč, naravni cikel, ki naj bi bolezni izkoreninil per se.

v smislu da so preživel najmočnejši neke vrste Darwinizem...

tko da

vse kar imam od tega prepucavanja je to da s strahom in odklonom stopam v zdravniško ordinacijo..

ko bo pa bolezen tu, potem verjamem bodo najglasnejši proticepilci prvi v vrsti za cepivo...

to me jezi

Pico, se strinjam

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...