Skoči na vsebino

Recommended Posts

hmm .. meni dela link.. evo, kopiram: "VONJ PITNE VODE

V zadnjem času nas uporabniki iz območja Tezna in Tezenske dobrave v Mariboru
pogosteje obveščajo o neprijetnem vonju pitne vode. Omenjena dela mesta
oskrbujemo s pitno vodo delno iz črpališča na Vrbanskem platoju in deloma iz črpališča
Bohova. Pitna voda na črpališču Vrbanski plato se ne dezinficira medtem, ko se voda
na črpališču Bohova preventivno dezinficira s klor dioksidom. Zaradi tega ima pitna
voda na omenjenem območju občasno specifičen vonj, kar pa je običajno in ne
pomeni, da pitna voda ni primerna za uporabo.
Plinski klor in klor dioksid sta eni izmed sredstev, namenjeni (kemijski) dezinfekciji
pitne vode. Z dezinfekcijo pitne vode preprečimo rast in razvoj mikroorganizmov,
parazitov in njihovih razvojnih oblik v številu, ki lahko predstavlja nevarnost za zdravje
ljudi. S tem postopkom nadziramo mikrobiološko kvaliteto pitne vode, s čemer pa se
zagotavlja varovanje zdravja ljudi.
Dezinfekcija vode s klor dioksidom, ki se izvaja na črpališču Bohova in iz katerega se
uporabnike na Teznem in Tezenski dobravi oskrbuje s pitno vodo, je zahtevna metoda.
Klor dioksid je močen oksidant (oksidira železo, mangan in sulfide) zato se ga dodaja v
vodo količinsko dosti manj kot plinskega klora. Se bolje meša z vodo in ne povzroča
korozije. Je pa tudi zelo hlapen. V vodi je bolj obstojen in zaradi tega nudi večjo
varnost pred morebitno naknadno okužbo vode. Kot stranski produkt pri dezinfekciji s
klor dioksidom nastajajo klorit, klorat in kloridi. Toksikološke študije so pokazale, da le
– ti ne povzročajo tveganja za zdravje ljudi. Slaba stran uporabe klor dioksida je
nastanek vonja, ki ga zaznajo uporabniki.
Dezinfekcija je učinkovita takrat, ko se v vodi izvršijo vse reakcije in nadaljnje
dodajanje dezinfekcijskega sredstva povzroča tvorbo prostega (rezidualnega) klora
oziroma klor dioksida. Učinkovita dezinfekcija je možna samo, če je v vodi izmerjena
zadostna količina rezidualnega klora oziroma klor dioksida. Kakovost izvedene
dezinfekcije preverjamo z odvzemom kontrolnega vzorca pitne vode za mikrobiološka
preskušanja.
Izmerjene koncentracije reziduala klor dioksida na Teznem in Tezenski dobravi ne
predstavljajo tveganja za zdravje ljudi, zagotavljajo pa varno vodooskrbo.
Mariborski vodovod d.d. "

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Hja kaj naj rečem,če se naravno zdraviš moraš veliko vedeti,ker ni samo pitje čajčkov.....

Drugo pa jaz mislim da so bila cepiva včasih drugčna in niso bili teli koktejli ki jih zdaj delajo....

Pa še to a se je kdo vprašal zakaj ima toliko mladih parov težave z zanositvijo,verjetno ne....

Jaz mislim da zdravniki bi se morali bolj potrudit okoli cepljenja....

Jaz ga nisem dala cepit,ker bi bilo preveč rizično za mojega,zakaj me niso kaznovali,ker mi ne morejo dokazat nasprotno.....

Tko da,tako pač je....

aja kdo pravi da smo mi odnesli prez posledic,jaz nisem,jaz sem takoj po cepljenju dobila tuberkulozo,tko da,če se o tem ne govori še ne pomeni da ne obstaja....

Jaz se pa nekaj sprašujem... Ne, nisem odločena, kaj je bolje, cepiti ali ne, sama sem bila večkrat, kdaj celo samovoljno (tega ne počnem več), za otroke se bom odločala ob primernem času, če pač bo to potrebno. Seveda ima vsaka stran dobre in slabe plati.

Ampak, vsi ti ljudje, ki niso cepljeni, kako je z njihovimi potovanji? Mislim, že mi, precepljeni po dolgem in počez moramo po iber doze injekcij, če se odločimo pogledati izven meja našega kontinenta. Kaj pa ti?

Ker nekako predvidevam, da naj bi ravno ti ljudje (otroci) imeli večjo željo po raziskovanju eksotičnih dežel od morda koga, čigar starš se o nevarnostih cepljenja sploh ne sprašuje?

tut to recimo

kolegice iz JVVŽja se nikol niso cepile pred odhodom v Indijo, ker da je dovolj malo povečana higiena(kar ne vem kaj pomeni sicer v kraju kjer folk kaka in lula tm kjer jih prime a voda samo ob monsuni)

je že res, da nobena vsaj kolkr jih poznam ničesar eksotičnega domov ni prinesla..

toda kaj če bi?

pa nobeden cepljen za to..

Zdej tu je še ful nekih kveščnov, recimo kolk cajta to deluje, zakaj je treba recimo tetanus celo življenje skoz ciklično obnavljat, zakaj recimo neke druge ne (med ostalim otroške bolezni)

proti gripi pa seveda cepil ne bom, sam tut obvezno baje ni..

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Aliana, hvala za copy/paste.

Če prav razumem, se klor dioksid uporablja za dezinfekcijo vode? Ne vem (nisem usposobljena), vendar je taisto spojino svetovala tudi zagovornica necepljenja iz linka, ki ga je podal Pico na prejšnji strani?

Če kdo misli, da je katerakoli voda iz javnega vodovoda nedezinficirana, se hudo moti. Vsaki (pitni) vodi se dodaja dodatke. Edina voda, ki nima dodatkov, je na kakem izviru, pa še tam lah boga moliš, da nima gnojnice not. Pa če je sam gnojnica, je še v redu, mene bolj moti(jo) hormonski motilci (atrazin recimo, k ga noben boh ne meri, niti ne izniči, DDT, PCB-ji in ostale kratice, ki se bodo zažirale v organizme še 500+let). Nenazadnje me motijo tudi vsi ostanki AB, hormonskih (tudi antibaby) tablet, pa zarad tega ne mislim, da je treba kontracepcijske tabletke prepovedat.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Aliana

vse kar hočem, je da nekdo sprejme odgovornost za informacije in resnice ki jih podaja, prodaja in širi.

zaenkrat imam informacijo stroke, ki pa ne prevzema odgovornosti za morebitne stranske učinke, ki bi nastali zaradi zunanjih vzrokov, recimo prirojeni imunski disfunkciji pri otrocih, ki se recimo temu odzove negativno na cepivo.

proticepilci pa so doslej dokazal praktično ničesar, ničesar v številkah razen posameznih grozljivih pričevanj zaradi komplikacij po cepljenju, eno smo imel tut tle na forumu.

Širijo pa paniko med vse ostale...

Obstaja celo trditev, da ni cepljenje rešilo človeštva pred nekaterimi boleznimi temveč, naravni cikel, ki naj bi bolezni izkoreninil per se.

v smislu da so preživel najmočnejši neke vrste Darwinizem...

tko da

vse kar imam od tega prepucavanja je to da s strahom in odklonom stopam v zdravniško ordinacijo..

ko bo pa bolezen tu, potem verjamem bodo najglasnejši proticepilci prvi v vrsti za cepivo...

to me jezi

Mah .. nočem delat reklame, res ne .. sam študije obstajajo.. medicinske .. tlele so jih menda zbrali, jaz se še nisem poglabljala ..

http://www.naravnaimunost.si/Cepiva/studije.php

Tudi grafi, ki prikazujejo, kako se je obolevanje za temi boleznimi zmanjševalo že pred začetkom cepljenja, so na netu .. Mam par frendov zdravnikov, smo imeli debato na to temo, ko sem omenila, da menda obstajajo statistike za dlje nazaj, kot jih imajo v učbenikih (baje, ne vem zihr, ampak baje je tko, da imajo v učbenikih grafe od uvedbe cepljenja naprej in da pojavnost bolezni na grafu pada .. če pa pogledaš statistiko še za par desetletij nazaj pa vidiš, da so primeri bolezni padali že pred tem ..) pač spet nekaj, v kar se nisem ful poglabljala, ampak ko sem frendu poslala link na en tak graf, mu je nekako zmanjkalo argumentov xnckrivx

Problem je po moje predvsem v tem, ker enostavno ne vemo. Ne moremo vedet. V bistvu ne iz ene, ne iz druge strani ni kakih prepričljivih študij, ker ne primerjajo cepljene in necepljene populacije .. Frendica, študirala biomedicino, pravi, da je to igranje z otroškimi organizmi .. Ne smem poimensko, dost znani dr. ni cepil ošpic, mumpsa, rdečk, ker so to 'bolezni, ki jih dober imunski sistem lahko brez težav preboli in predela' ...

Ja, super bi bilo, da bi se dejansko lahko 'odločil'. In stal za tem. In da bi šel k zdravniku, ki bi ti dejansko povedal pluse in minuse, pokazal vsaj original list iz škatle s cepivom, z vsemi stranskimi učinki,tko kot ga dobiš pri Lekadolu, ne samo tisti A4 od IVZ, na katerem piše, da nič se sekirat, stranski učinki so redki in nežni .. Plusi in minusi so, zihr.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ojoj Ceres.

da na določeno populacijo cepiva pustijo nepopravljive posledice - in da bi se dalo tudi s testi ugotoviti, kdo je tak otrok. Seveda je to povezano s stroški in o tem niti ne razpravljamo.

Zdaj sem se spomnila, da sem enkrat brala eno izpoved staršev, ki jima je prvi otrok mislim da umrl zaradi cepljenja, drugega sta pa potem po dolgih mukah le uspela dati testirati in je test pokazal, da pač ni primeren za cepljenje. Da sta prišla do teh testov, so jima predlagali, da se obrneta na župnika in tam so potem očitno nekako pomagali.

Life begins at the end of your comfort zone.

jaz pa mislim, da če obstajajo (presejalni) testi za primernost cepljenja ali ne - se morajo testi izvest in pika.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Aliana

vse kar hočem, je da nekdo sprejme odgovornost za informacije in resnice ki jih podaja, prodaja in širi.

zaenkrat imam informacijo stroke, ki pa ne prevzema odgovornosti za morebitne stranske učinke, ki bi nastali zaradi zunanjih vzrokov, recimo prirojeni imunski disfunkciji pri otrocih, ki se recimo temu odzove negativno na cepivo.

proticepilci pa so doslej dokazal praktično ničesar, ničesar v številkah razen posameznih grozljivih pričevanj zaradi komplikacij po cepljenju, eno smo imel tut tle na forumu.

Obstaja celo trditev, da ni cepljenje rešilo človeštva pred nekaterimi boleznimi temveč, naravni cikel, ki naj bi bolezni izkoreninil per se.

tko da

vse kar imam od tega prepucavanja je to da s strahom in odklonom stopam v zdravniško ordinacijo..

ko bo pa bolezen tu, potem verjamem bodo najglasnejši proticepilci prvi v vrsti za cepivo... to me jezi

Mene tud jezi vendar najbolj to, da enostavno ne vem več kaj je res in kaj ni ter tudi težko bom vedela več kokr povedo in napišejo, ker pač nima medicinske izobrazbe itd...kao je dobro biti informiran in se zanimati za take življenjsko pomembne stvari po drugi strani pa si včasih želim, da ne bi nič vedela, ker bi verjetno lažje "spala"...sedaj pa sem lahko samo zmedena....

Slučajno sem se sedaj spomnila, da mi je pediatrinja rekla, da so ta cepiva, ki jih sedaj dobijo naši otroci precej manj močna, kot smo jih dobivali mi, pa vseeno je sedaj toliko avtistov ipd...sicer pa kako bi vedeli koliko jih je bilo takrat...ker pač nismo bili tok informirani kot sedaj...

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Mah .. nočem delat reklame, res ne .. sam študije obstajajo.. medicinske .. tlele so jih menda zbrali, jaz se še nisem poglabljala ..

http://www.naravnaimunost.si/Cepiva/studije.php

Tudi grafi, ki prikazujejo, kako se je obolevanje za temi boleznimi zmanjševalo že pred začetkom cepljenja, so na netu .. Mam par frendov zdravnikov, smo imeli debato na to temo, ko sem omenila, da menda obstajajo statistike za dlje nazaj, kot jih imajo v učbenikih (baje, ne vem zihr, ampak baje je tko, da imajo v učbenikih grafe od uvedbe cepljenja naprej in da pojavnost bolezni na grafu pada .. če pa pogledaš statistiko še za par desetletij nazaj pa vidiš, da so primeri bolezni padali že pred tem ..) pač spet nekaj, v kar se nisem ful poglabljala, ampak ko sem frendu poslala link na en tak graf, mu je nekako zmanjkalo argumentov http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon26.gif

Problem je po moje predvsem v tem, ker enostavno ne vemo. Ne moremo vedet. V bistvu ne iz ene, ne iz druge strani ni kakih prepričljivih študij, ker ne primerjajo cepljene in necepljene populacije .. Frendica, študirala biomedicino, pravi, da je to igranje z otroškimi organizmi .. Ne smem poimensko, dost znani dr. ni cepil ošpic, mumpsa, rdečk, ker so to 'bolezni, ki jih dober imunski sistem lahko brez težav preboli in predela' ...

Ja, super bi bilo, da bi se dejansko lahko 'odločil'. In stal za tem. In da bi šel k zdravniku, ki bi ti dejansko povedal pluse in minuse, pokazal vsaj original list iz škatle s cepivom, z vsemi stranskimi učinki,tko kot ga dobiš pri Lekadolu, ne samo tisti A4 od IVZ, na katerem piše, da nič se sekirat, stranski učinki so redki in nežni .. Plusi in minusi so, zihr.

No naša pediatrinja s katero sicer nismo več tolk na ti, čeprav velja za najbl iskano v LJ..

pravi da tile ki imajo dober imunski sistem nimajo s cepljenjem nobenih težav, da pa v primeru izbruha bolezni , ne bi bili prenašalci na one ki nimajo tako dobrega imunskega sistema..

Ne želim se zdej postavljat na nobeno stran...

dejstvo pa ostaja

prav bi bilo da se človek sam odloči o tem ali naj otroka cepi al ne, toda po drugi strani, je to etično glih tolk fajn k to da krstiš otroka, da daješ njegove fotke na fejsbuk.. itd itd

namreč

kaj pa če?

kaj če otrok dejansko dobi kako od teh bolezni ki so v Evropi že skoraj izkoreninjene, a drugod po sveti, tudi tam, kjer so turistične Meke pa niti pod razno ne..

kaj pa pol?

a bomo probal, če imunski sistem to sam predela, al bomo posegli v zdravje svojega potomca?

Tudi precepljenost populacije se ob osveščenosti le te vztrajno niža..

Ljudje, bolj izobraženi bl svetovljanski cepljenje zavračajo... toda tile tut bl potujejo, pa majo mal več dnarja za kasnejše recidive..

velik je tu enih vprašanj, na katere pa odgovarjajo izjemno nasilni lobiji iz obeh strani..

Jst se pa moram odločit tu in zdej...

Cepiva delujejo na populacijo na splošno, jasno je, da so rešila toliko in toliko življenj, imajo pa tudi negativne posledice, in te pa delujejo na posameznikih. Dokler je cepljene več kot 90 procentov populacije, ni nevarnosti, da bi izbruhnil nek virus. E.... kaj pa zdaj? Jaz samo vem, da je moj otrok govoril pri letu in pol, je posnet na kamero, bil cepljen, in ni govoril več. Uradna medicina seveda zanika, da bi bilo to povezano s cepivi. V ZDA so že izplačali konkretno odškodnino staršev avtista zaradi cepiv, pri nas to seveda ne bo. Je pa tale nevrologinja

http://www.doctor-natasha.com/ (mama otroka avtista) v svoji knjigi razložila, da na določeno populacijo cepiva pustijo nepopravljive posledice - in da bi se dalo tudi s testi ugotoviti, kdo je tak otrok. Seveda je to povezano s stroški in o tem niti ne razpravljamo. Ko je bilo na vrsti cepljenje za drugega otroka, (ki je sicer vsa cepljenja prestal brez posledic, mislim, da ko je bil star devet let) smo odklonili - in guess what - niti pisnil ni nobeden. Zelo so bili razumevajoči. Le zakaj?

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sad.png Ko kaj takega preberem me kr zvije hkrati pa sočustvujem s tabo...naša je pri tretjem cepljenju imela tako močno vročino, da si jo kar vohal-dobesedno se cvrla...in mi je bilo sam to grozno...ko sem pogledala v knjižico cepljenja, je bila cepljena z "istim" cepivom drugega proizvajalca...seveda sem to omenila pediatrinji in je bila vidno zaskrbljena tako, da se mi zdi, da je sedaj še bolj previdna...

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Aliana

tko da

ko bo pa bolezen tu, potem verjamem bodo najglasnejši proticepilci prvi v vrsti za cepivo...

to me jezi

Tukajle je nekaj informacij o cepljenjih, z njihovimi viri.

Mogoče pa kaj najdeš zase.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sad.png Ko kaj takega preberem me kr zvije hkrati pa sočustvujem s tabo...naša je pri tretjem cepljenju imela tako močno vročino, da si jo kar vohal-dobesedno se cvrla...in mi je bilo sam to grozno...ko sem pogledala v knjižico cepljenja, je bila cepljena z "istim" cepivom drugega proizvajalca...seveda sem to omenila pediatrinji in je bila vidno zaskrbljena tako, da se mi zdi, da je sedaj še bolj previdna...

tudi moja starejša je imela pogosto urtike iz nepoznanega razloga..

k smo šli k kaj je že tist, bioresonanco je slednja ugotovila, da je to zarad cepiva..

Zdej kako je to ugotovila, o tem ne bi razpredal, k sem videl na zidu inu steni šamanske diplome in ne vem še kaj..

dejstvo pa je da tile,ki verjamejo v vrače verjamejo v hudiča ZDA, v svobodno Palestino, verjamejo v teorije zarote in so seveda najbl glasni proticepivci..

In seveda pri takrat 2 letnemu otroku ni bilo težko ugotovit, sploh če ti je to informacijo posredoval eden od roditeljev..

Aha želudc me boli

kaj ste jedl

kujsko mesu

bing bong z bajalco

alergični ste na kujsko meso

in to je znanost!

(Kuj je pa drgač Konj po Ivanjsko

Tukajle je nekaj informacij o cepljenjih, z njihovimi viri.

Mogoče pa kaj najdeš zase.

Vojko

na žalost ne vidim dovolj eksaktne korelacije...

Mislim da ni zdravnika ki bi trdil da so cepiva 100% varna

kakor baje nč na svetu ni 100% razen smrti...

pa še slednja, bojda ni glih konc vsega..

Dokazi o umrljivosti in o povečanju obolelosti, pa tut ni vsaj tko na prvi pogled neki znanstveno dokazljiva..

Spominja me na porast nasilja nad ženskami, ki je v letu 2013 doživelo vrhunec od začetka meritev tj leta 1951

pri kateri se pozabi dodati da so se spremenili standardi nasilja..

skratka

precej tendenciozno

pico poglej,zakaj se ne pomeniš raje s starši k so imeli stranske učinke,lahko jih tudi prej vpršaš v kaj verjamejo, samo dejstva so dejstva.Jaz osebno sem videla toliko iznakaženih otrok zaradi cepiva po svetu, ampak kaj mi to pomaga,če je zakon tak pa tak in če noben ne verjame in noben ne razišče....sploh tam kjer so se šli genocide,kot so bosna,južna amerika, indija in severna amerika.....

recimo v bosni so umirali dojenčki hitro po cepljenju in ne tisti ki se niso cepili.... .

ko sem jaz to povedal zdravnici mi ni nič rekla nazaj in moja zdravnica izhaja iz taam iz južnih krajev tudi govori ne slovensko....

fora je v tem da nekateri dohtarji vedo pa delajo to ker drugače izgubijo licenco tisti ki nočejo cepit jim takoj vzamejo licenco in kaj bo zdravnik brez licence?

ne zaupaš ljudem ki govorijo o teorijh zarote, pa pojdi sm raziiskat ali boš rekel da nimaš časa.

Na sodišču smo imeli en primer ko je punčka po prvem cepivu dobil vročino po drugem cepivu je dobila bulo na roki in ni je mogla premikat,ko je mama rekla da je ne bo cepila jo je zdravnica prijavila in ker mama ni imela denarja za kazen je punčko cepila in punčka je ostala hrom.A se je o tem kje pisalo samo nekje sem zasledila na hitro.

in da ti povem tudi jaz bi raje videla da bi mojega cepila da ne bi dobil od katere od bolezni,ampak tako pač je in pač moram vedet da če Faše kakšno od teh bolezni je pač verjetnost da umre....(čeprav ne verjamem)

čeprav ko sem Šla raziskovat bolezni nisem nobene našla smrtne....

Razen nenadne smrti za to pa ni cepiva...

pico poglej,zakaj se ne pomeniš raje s starši k so imeli stranske učinke,lahko jih tudi prej vpršaš v kaj verjamejo, samo dejstva so dejstva.Jaz osebno sem videla toliko iznakaženih otrok zaradi cepiva po svetu, ampak kaj mi to pomaga,če je zakon tak pa tak in če noben ne verjame in noben ne razišče....sploh tam kjer so se šli genocide,kot so bosna,južna amerika, indija in severna amerika.....

recimo v bosni so umirali dojenčki hitro po cepljenju in ne tisti ki se niso cepili.... .

ko sem jaz to povedal zdravnici mi ni nič rekla nazaj in moja zdravnica izhaja iz taam iz južnih krajev tudi govori ne slovensko....

fora je v tem da nekateri dohtarji vedo pa delajo to ker drugače izgubijo licenco tisti ki nočejo cepit jim takoj vzamejo licenco in kaj bo zdravnik brez licence?

ne zaupaš ljudem ki govorijo o teorijh zarote, pa pojdi sm raziiskat ali boš rekel da nimaš časa.

Na sodišču smo imeli en primer ko je punčka po prvem cepivu dobil vročino po drugem cepivu je dobila bulo na roki in ni je mogla premikat,ko je mama rekla da je ne bo cepila jo je zdravnica prijavila in ker mama ni imela denarja za kazen je punčko cepila in punčka je ostala hrom.A se je o tem kje pisalo samo nekje sem zasledila na hitro.

in da ti povem tudi jaz bi raje videla da bi mojega cepila da ne bi dobil od katere od bolezni,ampak tako pač je in pač moram vedet da če Faše kakšno od teh bolezni je pač verjetnost da umre....(čeprav ne verjamem)

čeprav ko sem Šla raziskovat bolezni nisem nobene našla smrtne....

Razen nenadne smrti za to pa ni cepiva...

vidš točn v tem je problem

kr jst še zmer ne verjamem, da so ljudje, zdravniki, ki zavestno zastrupljajo druge sam za to da bi obdržal licenco..

kr sto ljudi lahk utišaš na sto tisoče pa bl težko..

In ni hudič, da bi vsaj tile iz žlahte kako rekl....

namignil

Skratka, danes se o teh zadevah a bi a ne bi cepili, k nam dejansko dolga leta ni pretila nobena bolezen, ki je bila izkorieninjena ravno zarad precepljenosti populacije..

Ko pa bodo poliomelitisi in ostale zadevšne tu..

takrat mislim pa da bo plošča tako zelo velike gotovosti obrnjena..

ker roko na srce, zakaj bi cepili, če obstaja neka nevarnost,posledic cepiva ki je večja od nevarnosti da ta bolezen pride v naše kraje...

koliko časa še, bo obveljala tale?

Poglej sej večina dohtarjev,sami ne verjamejo da bi cepiva bila lahko strupena,dokler ne pridejo do dokazov....Tisti ki pa vejo ali sprejmejo zadevo ali pač izgubijo licenco.

tako je bilo tudi s to dohtarco ki jo zdaj vlačijo po čsopisih, če se ne motim je ona veselo cepila ljudi za gripo in seveda to priporočila svoji mami mislim in ona je pocepivu umrla in ker ona potlej ni hotela več cepiti brez da bi povedala kaj se tvega so ji odvzeli licenco.....

Glede preceplenosti pa glej nekako mi ni logično vse to, sploh kar sem videla po svetu in zakaj recimo zares potlej ne izkoreninijo bolezni, zakaj je v indiji skoraj vsak tretji otrok okužen z polio govorim o revnih delih indije.Zakaj potlej rdeči križ ne more tam ustaviti te grozne bolezni.ti rečem vsi bi se cepili tam,sam da ne bi bilo tega verjemi.....in afrika.....ali v vseh delih sveta kjer so revni kot družba in bogati kot naravne surovine.....

Poglej sej večina dohtarjev,sami ne verjamejo da bi cepiva bila lahko strupena,dokler ne pridejo do dokazov....Tisti ki pa vejo ali sprejmejo zadevo ali pač izgubijo licenco.

tako je bilo tudi s to dohtarco ki jo zdaj vlačijo po čsopisih, če se ne motim je ona veselo cepila ljudi za gripo in seveda to priporočila svoji mami mislim in ona je pocepivu umrla in ker ona potlej ni hotela več cepiti brez da bi povedala kaj se tvega so ji odvzeli licenco.....

Glede preceplenosti pa glej nekako mi ni logično vse to, sploh kar sem videla po svetu in zakaj recimo zares potlej ne izkoreninijo bolezni, zakaj je v indiji skoraj vsak tretji otrok okužen z polio govorim o revnih delih indije.Zakaj potlej rdeči križ ne more tam ustaviti te grozne bolezni.ti rečem vsi bi se cepili tam,sam da ne bi bilo tega verjemi.....in afrika.....ali v vseh delih sveta kjer so revni kot družba in bogati kot naravne surovine.....

mayita

iz vsega spoštovanja ki ga premorem..

Rdeči križ ne cepi in s cepljenjem nima nič

Cepijo države oziroma njihova podaljšana roka ministrstva za zdravje..

Zakaj v Indiji ne cepijo reveže, zakaj je v ZDA zdravstvo nedostopno revnim...

O tem se da razpravljat in razpredat do najbl različnih teorij zarote ki jih človeški um uspe sestavt.

recimo da Indija, deluje mal preveč na principu karme..

In folk k se tam rodi v bedi in brezupu, to jemlje kot karmično odplačilo zato ne poskuša narediti kaj dosti da bi se te svoje karme znebilo, k to pomen enaka v naslednjem lajfu.

Državi kjer živi več k miljardo prebivalstva od tega jih velika večina živi pod pragom revšne..verjetno ni do tega, da bi izkoreninile te naravne procese, zanje je dovolj da se cepi "produktiven" del prebivalstva, za ostalo bodo poskrbel v kozmosu..

tko da cepi se tam kjer država presodi da je to dobro za njo oziroma varnost prebivalstva..

tam kjer državam dol visi za njihove podanike tam se ne cepi..

men to dokazuje čist neki drugega..

na žalost ne vidim dovolj eksaktne korelacije...

Mislim da ni zdravnika ki bi trdil da so cepiva 100% varna

kakor baje nč na svetu ni 100% razen smrti...

pa še slednja, bojda ni glih konc vsega..

Dokazi o umrljivosti in o povečanju obolelosti, pa tut ni vsaj tko na prvi pogled neki znanstveno dokazljiva..

Spominja me na porast nasilja nad ženskami, ki je v letu 2013 doživelo vrhunec od začetka meritev tj leta 1951

pri kateri se pozabi dodati da so se spremenili standardi nasilja..

skratka

precej tendenciozno

Pico Della Mirandola

Kdo si Pico Della Mirandola?

Ne razumem kopice tvojih besed, še manj pa celoten post.

Vem pa to, da je zdravnikov današnje čase zelo malo - to so doktorji, ki uvajajo 'doktrino'.

Spoštujem zdravnike, ki so še vedno zdravniki. Pa tudi doktorje, ki živijo v prepričanju, da so zdravniki in opravljajo svoje delo z vso svojo dušo in po svoji zaprisegi. (to je skoraj nemogoče, sem slišal govoriti zdravnike in doktorje, ki so in ki niso zapustili uradne medicine.

Vem, da je doktrina na mnogih področjih naredila marsikaj dobrega za družbo, vendar manj za človeka.

Vem, da je država v službi te doktrine, in ne obratno.

Vem, da se tisti, ki se imenujejo 'zdravniki' mnogi postavljajo nad znanje nas vseh, čeprav o nekaterih stvareh vedo zelo malo - na primer o hrani.

In vem, da za vse to, kar sem naštel, nimam explicitnih dokazov, ki bi natančno pokazali relacije med trditvami.

Pa mi ni treba. To so naredili mnogi drugi. Celo sami 'zdravniki' so dokazali, da je sladkorna bolezen ozdravljiva, pa vendar tega nihče ne dela. Le kaj bi reklo gospodarsvo Belgije, ki ima 40% narodnega dohodka iz tega vira.

Ko sem imel ca 19 mesecev, me je mama po nekaj mesecih neuspelih poskusov, da bi me ozdravili, skorajda ukradla iz bolnišnice. In dežurni zdravnik je menda rekel: "saj je boljše, da umre doma". In moja mama, ki ima tri razrede osnovne šole, me je rešila in spravila pokonci. Pa ni šlo hitro. Kakšnih pet let je trajalo - eno leto od tega zelo, zelo, zelo intenzivno.

In pred petimi leti mi je 'zdravnica' moje mame rekla, naj se pripravimo na najhujše, da stvari gredo svojo pot. In sem jo prosil, naj se ukvarja z zdravljenjem ljudi, da so tu drugi ljudje, ki se bodo ukvarjali s tem, kar je rekla sama.

In moja mama je imela 85% zamašene žile in skoraj osemdeset let. In čez eno leto je imela le 15% zamašene žile, ko je poslušala svojega sina o načinu življenja. In še vedno skrbi sama zase.

Veš, Pico Della Mirandola, spoštujem zdravnike. Kasneje so mi dali možnost, da preživim, ko brez njih najbrž ne bi. Ne spoštujem pa tistih, ki so tudi te zdravnike spravili na stranski tir, ko so iz ljubezni do ljudi in do svojega dela sledili - in še sledijo doktrini, ki jih pripelje v enosmerno ulico v kateri lahko le redkokdo spremeni smer ali uide skozi stranska vrata celo takrat, ko je sam v velikih škripcih, pa mu doktrina ne more pomagati - ker ne zna. Poznam nekaj takšnih ljudi in slišal sem še za več njih.

In pokazal sem ti pozornost kot jo dam vsakemu, s katerim komuniciram. Zato bom odgovarjal samo še na urejene in korektne poste. druge pa bom raje pustil, da smetijo forum.

Lep pozdrav, Vojko J Kalan

Z imenom in priimkom in tudi sliko, če malo pobrskaš po netu.

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Z vsem spoštovanjem pico ampak nimaš pojma o čem govoriš....

Tko da ne vem kaj naj ti še rečem, zakaj sprašuješ za nasvete če si že odločen......

tudi če ti napopam sto linkov jim ne boš verjel, tko da kr ti predlgam pojdi in sam fizično razišči(seveda če ti je sploh kaj do tega resnično) ne pa da tukaj sprašuješ za mnenja.....

Sam ne mi rečt da nimaš časa,k to je eden najbolj banalnih izgovorov,vseh časov.....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...