Skoči na vsebino

Zmenek s slavno osebnostjo

Alya

Kako bi se odzvali če bi do vas stopila kakšena slavna osebnost?  

32

1. 1. Kako bi se odzvali če bi do vas stopila kakšena slavna osebnost?

• a)bili bi srečni,da se je to zgodilo prav vam
      0
    • b)bili bi v zadregi,saj ne bi vedeli kaj narediti
      4
    • c)ponudbo bi sprejeli z malce strahu
      4
    • d)ste zelo samozavestni in ponudbo sprejmete brez oklevanja in strahu
      17

Recommended Posts

Vidve pa se res ljubita. x:)x Pa men sta tud všeč, vsaka po svoje...... x;)x x^x

Devica, ti si pa temperamentna, ha..... :2src: x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 208
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Rdeča....barva ljubezni....... x:o)x Hm, kak divja je šele v....... :vragec: x:px

Mislim, da si gresta na pajtl, da sta si to povedali, pa da bi zdaj mogoče mal pomirili zadevo, če bi šlo. Za vajino dobro, ker mene in ostale verjetn taki fajti itak predvsem zabavajo. x;)x :vragec: x:)x

K. Čapek

Zato sm pa predlagala OS x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Hih....ta bi šele bil "na javno" zabaven. :vragec: Eh, ne raje. Mene bi sicer najbolj zabavalo, če bi se kdaj srečali in si bili v živo ful simpatični. He-he. x;)x Kar ni tako nemogoče, kot se zdi. Komunikacija po netu je čudna stvar včasih. x^x

K. Čapek

Vis njega pa ne poznam osebno, samo verjamem. ;) :palec:

Osebno sem spoznala Kojo, pa je zelo zabaven in duhovit, sploh mi je bila vsec BG scena.

Rambo pa - car, itak, res model... x8Dx

Po mojem ima tako pravo in pa zelo inteligentno crnogorsko strategijo... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vis njega pa ne poznam osebno, samo verjamem. ;) :palec:

Osebno sem spoznala Kojo, pa je zelo zabaven in duhovit, sploh mi je bila vsec BG scena.

Rambo pa - car, itak, res model... x8Dx

Po mojem ima tako pravo in pa zelo inteligentno crnogorsko strategijo... ;)

the best MaRSA, men ta BG scena tud full odgovarja, par mescev sem delal tam in to jo noro. V bistvu so vsi tko mal barabce a hkrati ful modeli, pa kaki dialogi ..... pa to dol padeš. !!!! Tam je scena res neverjetna x:)x . Sicer so pa tud babnice ful kul. tolk zrihtanih bab na kupu še nisem vidu....!

sokrat

Ja, bejbe so res hude kaksne, vendar so nekako... hm, 'tipicne' - recimo z obrobo ustnic temnorjavo ali kaj takega, malo tak... ku**** style...

Ampak je res nekako tako kot pravis... Res fajn scena, tam je ze v 80- ih bilo velemesto, drugstori itd., nocno zivljenje, s pistolami folk ipd.

Saj so bili tudi drugi, Idoli itd, vendar ne morem reci, da jih osebno poznam ali sem jih spoznala, ce smo bili zgolj na istem zuru. ;) A Koja je najvecji model od te scene, eni so potem padli v junk, eni so celo ze mrtvi... kar huda scena, skratka...

Kot v LJ npr. Habic, ki smo ful ga skupi prezurirali... :V: :o|o: :sori: James Deanovski tip, pa se celo Vodnar, kot J.D.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no mene je ta BG-scena fascinirala zato, ker sem imel opravka z res verbalno močnimi ljumi, sposobnimi izkoriščevanja jezika kot komunikacijski medij. Nasploh zelo poslušam folk ko govori, verbalne domislice, izjave ipd so mi the best, nekako odraz kreativnega mišljenja. In tam sem se tega res naposlušal.......... :palec:

p.s. ta Habič je bil pa res legenda / hors ne??

Ja, tako je - lahko bi bila pa kar 'razocarana' - tudi jaz sem bila kdaj...

A navadno omenjam samo te, ki so kul in jiih lahko 'pohvalim' - kaj cmo sinfat, a ne? :)

Picasso

Jaaaa, dejmo šinfat! :eek: x:Dx x:Dx x;)x

(sej ne)

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pa se nekaj.

Zdi se mi, da imajo proti slavnim najvec tisti, ki sami slave niso mogli okusiti. Mogoce nimam prav.

Ja, res, nimaš prav.

MARSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x;)x

xrolleyesx

Dear Human,

ce pa noce nehat.xscratchx

Jaz sem cist pridna.  x:)x

Najprej Znova, nato Ska-Vi, zdaj lustna oddana blond bejba...

A je tako tezko ostati pod istim nickom ?

Vcasih je dobro, ce ima clovek jajca (pa ni misljeno v anatomskem smislu).

Pih.... xrolleyesx

x:Dx x:Dx Za tvojo teorijo, ne sam da mora met jajca, še shizofren mora bit. :inocent:

Dear Human,

Eh, slonica, zdej smo pri menjavi imen... xDDx

Dear Human,

:vragec:

sej sm jst tut hotu zamenat....

sm mislu, de bi mi aakhut bl pasu...

sam kwa chesh...

mi aakhut chist odgovarja

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ja vidim...me en dan ni bilo tu zraven, pa pridem pogledat, pa spet isto med vama...x:Dx

mene v bistvu ne moti, ce si kdo imena menja,

to se da in sme, to je svoboda netnega zivljenja, mi je bolj v napoto, da se pol teme obrne v en pingpong... bom prisla spet

malo kasneje, mogoce bomo ostali pri vsebini teme x;)x

mejte se radi x;)x :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ja, jz bi tud mogoč zamenjala. Bi si umislila veliko začetnico :ermm: :unsure: :shsh: x:)x

Dear Human,

ja vidim...me en dan ni bilo tu zraven, pa pridem pogledat, pa spet isto med vama...x:Dx

mene v bistvu ne moti, ce si kdo imena menja,

to se da in sme, to je svoboda netnega zivljenja, mi je bolj v napoto, da se pol teme obrne v en pingpong... bom prisla spet

malo kasneje, mogoce bomo ostali pri vsebini teme  x;)x

mejte se radi  x;)x  :vio:

Ne it! x:)x

Pa ti pa slavni? :vio:

Dear Human,

x:Dx saj sem ze napisala...sem imela enega dobro znanega fanta, pa je bil zelo fajn :palec:

pa drugi tudi, drugace ne bi bila z njimi x;)x

ej, meni je to tako....ce mi je nekdo vsec, se mi bodo sibila kolena, tudi ce me povabi, ce grem smeti z njim na odpad peljat,

ce mi pa ni, pa je lahko donald trump, robbie williams ali pa perzijski sah in mi ne pomeni nic vec, kot bi mi kdo drug.

me slava po sebi ne gane, edina razlika med slavnimi in neslavnimi ljudmi je ta, da morajo slavni bolj pazit,

komu lahko zaupajo, pa se to zaradi drugih, ne sebe, kar jih naredi mocnejse in previdnejse, to pomanjkanje svobode pa kompenzirajo z denarjem (ce ga imajo), kar je naravna posledica.

je pa dosti slavnih-revnih ljudi, ki so pa najkrajso potegnili... x:Dx x:Dx

tisti, ki jih slave zmede, so mi bogi, tisti, ki jo izkoriscajo, tudi. torej: kot vedno in povsod:

imas v redu ljudi in idiote, ali si na metelkovi ali pa v hollywoodu x;)x

jaz si zbiram s kom se druzim po mojih osebnih merilih in slava ali denar nista na lestvici.

so pa nekateri ljudje naravno fascinantni zaradi mnogih lastnosti in ni cudno, ce ljudje to opazimo...taki so tudi meni vsec, seveda...saj sem samo deklica, ane?

mi je npr. jurij zrnec zelo v redu fant, pa ne morem rect, da bi ravno dol padla, ce bi imela eno kavo z njim... x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...