Skoči na vsebino

Zmenek s slavno osebnostjo

Alya

Kako bi se odzvali če bi do vas stopila kakšena slavna osebnost?  

32

1. 1. Kako bi se odzvali če bi do vas stopila kakšena slavna osebnost?

• a)bili bi srečni,da se je to zgodilo prav vam
      0
    • b)bili bi v zadregi,saj ne bi vedeli kaj narediti
      4
    • c)ponudbo bi sprejeli z malce strahu
      4
    • d)ste zelo samozavestni in ponudbo sprejmete brez oklevanja in strahu
      17

Recommended Posts

Nobena slavna oseba, ni kaj drugega kot človek, saj se v zasebnem življenju spremeni v navadno žensko ali moškega! x:Dx Kot mi vsi, so tudi oni krvavi pod kožo! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 208
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

aja, ce bi me david bowie povabil...bi sla. ce bi me njegova zena...tudi.  x:Dx

:palec: x:Dx x:Dx to, hi-hi....če pa bi že mogu izbirat....hm.....kaj pa vem...sm že mislu rečt Bowie, pa me je na koncertu v ZG razočaral...hm....ma žena, valjda x:Dx

Devica, zakaj pa ti mene na ignor dala.....zakaj me ne maraš? :C:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Ix .....heh...nisem glih prepričan.....zadnje čase jih non stop po surli dobivam x;)x x:Dx

x:Xx ....pa oddana gor al dol. x;)x x:Dx

K. Čapek

1. Ne žalimo po nepotrebnem: poglej mal nazaj kolk si ti mene žalla, ja kr poglej, kr lepo se potrud pa poglej... Da sm hotla bit sokratova frendica, kr ma slavno ime, pa sarkastični odgovori, kako jaz vse vem itn. Še preveč si me užalila- po nepotrebnem.

2. Jaz se ne oziram na slavne ljudi: tisti, ki so postal slavni zarad slave same- o tem sm pisala že v eni drugi temi- zato, ker v ljudjeh zbujajo fantazme in s pomočjo medijev krojijo simulakre, da ljudi spreminjajo v ovce, ker se le ti ravnajo po njih ( zato prihaja do anoreksije, do depresij ) Poleg tega se tud popularna moda ravna po stilu slavnih ljudi, tako da pridejo obdobja, ko je 1000 aguiler na cestah itn.- ljudje nimajo druge izbire.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Poleg tega se tud popularna moda ravna po stilu slavnih ljudi, tako da pridejo obdobja, ko je 1000 aguiler na cestah itn.- ljudje nimajo druge izbire.

To pa ne drži. Na moj stil oblačenja take finte ne vplivajo. Je pa res, da predvsem bejbe take finte čist odnesejo. :eek: xrolleyesx ...pol pa res same aguilere okrog šetajo :eek: :xx!:

K. Čapek

Devica se opravicujem, ce so te moje nedolzne sale prizadele.  :o|o: ( bile so le odgovor na tvoje )

Ne, niso mogle bit odgovor na moje x!x Niso mogle bit! Lahk mi pa citiraš točne žalitve, ki so se tikale TEBE direktno ( če izvzamem tiso, ki je bila namenska)

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Poleg tega se tud popularna moda ravna po stilu slavnih ljudi, tako da pridejo obdobja, ko je 1000 aguiler na cestah itn.- ljudje nimajo druge izbire.

To pa ne drži. Na moj stil oblačenja take finte ne vplivajo. Je pa res, da predvsem bejbe take finte čist odnesejo. :eek: xrolleyesx ...pol pa res same aguilere okrog šetajo :eek: :xx!:

Na tvoj stil bo vedno vplivalo to, kar boš lahko kupil v trgovini. Na to, kaj se prodaja v trgovini pa bolj težko vplivaš anede?

Dear Human,

Devica se opravicujem, ce so te moje nedolzne sale prizadele.  :o|o: ( bile so le odgovor na tvoje )

Ne, niso mogle bit odgovor na moje x!x Niso mogle bit! Lahk mi pa citiraš točne žalitve, ki so se tikale TEBE direktno ( če izvzamem tiso, ki je bila namenska)

Najprej globoko vdihni, se nehaj nervirat in se malo ustavi.

:palec: tako. Sedaj pa poslusaj! DOVOLJ JE!

P.S. Ne jemlji vsega tako osebno. Ce bi vsi vse tako jemali, bi se tukaj ze pobili med seboj, druga polovica bi pa naredila samomor. xrolleyesx x;)x

rumena!

Devica, zakaj bi si pa želela biti prijateljica od nekoga ki ni moder / torej butast..... ti pa tako pametna???

Zato, ker sva se v drugih temah že lepo razumela. In sem šele dans poštekala kak si.

in jst sem kak??? :eek:

obračaš besede

Dear Human,

Ma, če tebe danes ne nosi luna...... :eek: No, kak ti naj povem......no, npr. pri moških oblekah se v glavnem držim klasike........ x;)x Ok? "Privat"......tud ne sledim modnim trendom ampak nosim to v čemer se dobro počutim. x^x

Pa kaj si tolk nakurjena.......aja....luna. x^x

K. Čapek

Devica se opravicujem, ce so te moje nedolzne sale prizadele.  :o|o: ( bile so le odgovor na tvoje )

Najprej globoko vdihni, se nehaj nervirat in se malo ustavi.

:palec: tako. Sedaj pa poslusaj! DOVOLJ JE!

P.S. Ne jemlji vsega tako osebno. Ce bi vsi vse tako jemali, bi se tukaj ze pobili med seboj, druga polovica bi pa naredila samomor. xrolleyesx x;)x

Ne. Najprej mi citiraj poste, kjer sem te jaz žalila. Jz sm se zagovarjala za čist vsak svoj post in tud ti se boš mogla tega navadit. Pol bomo pa naprej govoril... Osebno? Naj ne jemljem osebno? Iz čist neosebnega področja sta s sokratom prišla na ZELO osebno področje in me osebno žalila- in to naj jemljem kako?

Dear Human,

Ma, če tebe danes ne nosi luna...... :eek: No, kak ti naj povem......no, npr. pri moških oblekah se v glavnem držim klasike........ x;)x Ok? Privat......tud ne sledim modnim trendom ampak nosim to v čemer se dobro počutim.  x^x

Pa kaj si tolk nakurjena.......aja....luna.  x^x

Ne, prazna na mene ne vpliva. Nakurjena se ti pa zdim zato,ker mi grejo stvari, ki so se dogajale v tej temi na k... ne glede na lunino meno.

Dear Human,

Hoooooooooooooj.....................deviiiiiiiiicaaaaaaaaaa..................we love you x:Xx x:Xx x:Xx Saj sta si povedali, gremo zdej mal razmišljat koga od naših in tujih slavnih bi radi spoznali......že tuhtam cel cajt. x:)x

K. Čapek

zato,ker mi grejo stvari, ki so se dogajale v tej temi na k... ne glede na lunino meno.

Kul. K...itak nimaš :vragec: x;)x , na p....ti ne gredo x:o)x ......vse je ok :palec: ......pičimo dalje. x:)x

K. Čapek

ja pičimo v postlo

Dear Human,

:palec: ...genau...če ne bom zdej glih na hladilniku obvisu x:o)x x:Dx (se postim) No, bom v postelji razmislu koga bi pa res rad spoznal, če bi mi dali priložnost spoznat eno slavno luliko in enga slavnega lulčka. x:o)x Nočko vsem x:Xx

K. Čapek

Saso Hribar tam nekje sem videla je zelo dobra 'izbira' :) - duhovit sogovornik, brihten, res ti ni dolgcas, zlo fajn! :palec: (ceprav me ga je bilo malo strah, priznam, enkrat fliknem gor nekam).. ;) No, on je ze kandidat za spoznat ga...

Dost glasbenikov ... ma, veliko jih je kul, simpaticnih, zanimivih za druzbo, zabavnih... ... Ful mlajsih reziserjev, pa so zdaj zelo znani, mednarodno, pa so za totalen zur se vedno in tko... Par manekenk, ki so me presenetile, da so tako naravne in simpaticne... Igralci, igralke, svetovni, celo vesoljni popotniki, ma vsega boga imamo tle, pa veliko jih je zanimivih...

Normalni ljudje....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...al pa Rilke...ha včeri sem mela pomenek z enim slavnim pesnikom, če ste opravljal maturo zadnjih nekaj let, ga gotov poznate... x:Dx x:Dx x:Dx ...še dobr, da sem mal poezije brala tekom rosne, šolske in odrasle mladosti...da poznam Valeryja...pa Nerudo, pa še koga x:Dx x:Dx x:o)x

Ne...sem pa spoznala nekaj "slavnih" osebkov...vam bi loh postregla z rumenim tiskom, pa ne bom...večina je vase zagledanih idiotov, ki čakajo na tvoje malikovanje... :xx!: ampak samo večina, ne vsi...ampak kot sem rekla...mam hudo slabe izkušnje s takimi... :xx!: :xx!: z enim še posebi, me ne bo noben prepričeval, da nekateri niso vzvišeni... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

bi mi moral biti pa res zelo všeč, da bi šla z njim na kavo, na večerjo sigurno ne prec, ne bi pa padla v nezavest... bila bi pa seveda vesela, da je opazil mene. Čeprav sem že z marsikaterim "znanim" Slovencem in Slovenko pila kavo,zanimivo, ravno tisti, o katerem sem imela najbolj tko tko mnenje, sva zapadla v prav luštno debato, ampak to niso bila povabila iz njihove strani hehe, tko da ne šteje. Ne mislim da bi me moral pritegniti človek ne njegova slava.

Vredu, priznam, da bi se mi zašibila kolena pri kom, ki ga zelo občudujem, a če se mi je zgodilo, da sem spoznala nekoga, ki je slaven, je to steklo čisto normalno, brez enih velikih ceremonij, tudi plesali smo skupaj v krogu enx na praznovanju roj.dneva z enim našim estradnikom in kaj...nič takega...

Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...