Skoči na vsebino

Zmenek s slavno osebnostjo

Alya

Kako bi se odzvali če bi do vas stopila kakšena slavna osebnost?  

32

1. 1. Kako bi se odzvali če bi do vas stopila kakšena slavna osebnost?

• a)bili bi srečni,da se je to zgodilo prav vam
      0
    • b)bili bi v zadregi,saj ne bi vedeli kaj narediti
      4
    • c)ponudbo bi sprejeli z malce strahu
      4
    • d)ste zelo samozavestni in ponudbo sprejmete brez oklevanja in strahu
      17

Recommended Posts

Trgovina v kateri sem delala par let je bila izgleda en magnet za naše estradnike. Kar nekaj jih je prišlo x:Ix . Jaz sem jezikala vsem po spisku, tako kot vsem ostalim strankam, tako da se nisem dala motit. Mi je bilo pa zelo zelo všeč, da jih večina ni kompliciralo in težilo, samo 1 črna pika je bila - v bistvu ima bel priimek, ker je gospa želela, naj se ekstra zanjo odpre svež sir. Me ji ga seveda nismo odprle, ker se novega sira ne odpira, dokler se prejšnjega ne proda in mi je zelo zelo žal, če je prefina x:Dx .

Moški, ki so bili tam, so pa sploh simpatični in prijazni - Magnifico (vedno pripravljen na hec, preprosto, nekomplicirajoče bitje), Werner (iskren, prijazen, toplo bitje), Saša (majčkeno poseben, ampak še vedno ne težek), Kamilo Lorenci (zato, da je lahko pustil vrečke v trgovini, nama je s sodelavko prinesel rožice), Oliver Antauer (prijazen), Bojan Kranjc (deloval skoraj majčkeno plašno x:Dx ).

So kot vsi ostali ljudje, ja, jih nismo nič drugače obravnavali, edino kar sem sem spoštovala njihovo delo, kot spoštujem delo vsakogar - delo trgovk, učiteljev,...

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 208
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...al pa Rilke...ha včeri sem mela pomenek z enim slavnim pesnikom, če ste opravljal maturo zadnjih nekaj let, ga gotov poznate... x:Dx  x:Dx  x:Dx ...še dobr, da sem mal poezije brala tekom rosne, šolske in odrasle mladosti...da poznam Valeryja...pa Nerudo, pa še koga x:Dx  x:Dx  x:o)x

Ne...sem pa spoznala nekaj "slavnih" osebkov...vam bi loh postregla z rumenim tiskom, pa ne bom...večina je vase zagledanih idiotov, ki čakajo na tvoje malikovanje... :xx!: ampak samo večina, ne vsi...

Ja verjetno, da taki ne, ki so uspel zarad svojih sposobnosti ne pa zarad slave same ( naredil bom vse, samo da bom slaven)

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

devičica...he he he... x:Dx x:Dx x:Dx točno tko... x:Dx x:o)x

sm mal brala tvoje poste...uh..se ne daš... x:Dx pa tko nežno bitje zgledaš... x:Dx :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

absolutno cenim umetnike......... predvsem pisatelje in pesnike ter seveda filozofe. Od Slovencem mi je najbolj kul ARNE Hodalič.......... pred leti sem spoznal filozofa Claude-Levi Straussa (zanj sem nekaj celo prevajal), super človek; v času študija v VB sem imel čast spoznati S. Hawking-a / (astro)fizik ki mu trenutno ni para..... od slovenskih pisateljev in pesnikov bi pa izpostavil Borisa A. Novaka............

te ljudje me nadušuje predvsem zmožnosti rojevanja prečudovitih misli.

sokrates

Sokrat...totalno si me presenetu... :palec: :palec: :palec: x:Dx

Uau... :eek: x:)x x;)x

v času študija v VB sem imel čast spoznati S. Hawking-a

cenim ga ja...tudi zato, ker je dokazal, da je hendikep lahko premagljiv... :palec:

Od tujih...zame je še vedno ikona David Atembrough...alkakosežepiše x:Ix daleč najbolj predan delu...ne slavi... :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

A tkole?

Od VSEH slavnih?

Hmmm, zelela bi si poznati Castanedo. Kaksno bi rekla tudi z Dalaj Lamo...

Zanimalo bi me v zivo videti tudi kaksnega morilca ali zelo 'slabega cloveka', da vidim, ce lahko vidim morda 'zadaj', 'onstran' tega....

Spoznala bi tudi jaz Picassa, po mojem bi si imela ful za povedat, imam tudi jaz nekaj njegove nesramnosti in objestnosti...

Zelo bi mi bil vsec po mojem tudi Danny de Vito...

Vcasih sem si zelela spoznati Prince-a.

Slovenci:

Z Otom Pestnerjem bi zapela morda kaksen komad, ziher bi se kaj zmenila tudi z Blagnetko...

Tudi meni je zanimiv Arne Hodalic (samo ga ne poznam osebno) - sem brala nekoc en intervju, pa mi je bilo ful vsec, ko razmislja tocno tako kot jaz v enih parih zadevah, pa se vizualno mi je vsec, se mi zdi OK clovek (tako po filingu)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

devičica...he he he... x:Dx  x:Dx  x:Dx točno tko... x:Dx  x:o)x

sm mal brala tvoje poste...uh..se ne daš... x:Dx pa tko nežno bitje zgledaš... x:Dx  :palec:

Drgač pa- ja. Men je ful žal to, da nisem spoznala Menarta še kako drugače, razen preko njegovih ostrih in tako prekleto realnih pesmi. Sem pa na faxu spoznala kar dosti bolj znanih sociologov in filozofov, ampak ne osebno, ker ne vem dosti o njihovih življenjih. Ampak jih raje ne imenujem za slavne, ker mislim, da bi jih užalila s tem.

Spoznala sem nekaj ljubljanskih pop punkovskih bendov, ko so kao "slavni" pa to, tud osebno, pa me je njihova aroganca totalno odbila ( že to, da igraš pop punk, ti da mislt). Drgač sm se pa menla s Schatzijem, pa je bil čist kul, s tem da on je pač umetnik in njemu je verjetno vseeno, a je slaven al ne. Če bi lahk še zbirala, bi si želela spoznat Iztoka Mlakarja, ker je tako odkrito pokazal, kaj si misli o raznih slavnih "napihnjencih", ko ni prišel na podelitev bumerangov in dal kajlo vsej tej "smetani". Pa Slon&Sadež sta tud kr kul, sam njiju bo po moje potegnal not, ne vem, bomo vidl.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ne morem se nekak odločiti koga pa bi res res rad spoznal.......če bi imel le eno bejbo in tipa na razpolago. Kar je Marsa napisala mi je zelo blizu, s tem, da sem že imel priložnost spoznat enga našega zlo znanega kilerja....hm...ne ravno tisto v detajle, pa le.

Devica, ti seveda precej pretiravaš......z vzvišenim in podcenljivim "tonom" nekomu nekaj napišeš, pol dobiš porcijo nazaj, pol pa nardiš halo. Samo moje mnenje, ni se treba zdej prepirati z mano......lahko pa tud, če češ, no. Ne jemlji pa tega kot napad nate, mogoče le tolk, da opaziš, da zoper nas naperjene poste velikokrat sprožimo sami (velja tudi zame), pol pa se čudimo in bentimo. x;)x x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pesniki, pisatelji, fotografi, svetovni popotniki.....v družbi teh nekak najbolj uživam.. x^x

Nekateri med njimi samo bežni znanci, nekaj pravih prijateljev...s katerimi se veliko družim.. x:Xx

Arne Hodalič je res :palec: ..sam sem mal jezna na njega, ker me je pr eni zadevi grdo z***

Aja, pa nekaj vrhunskih alpinistov poznam, se z njimi občasno družim...hehe, smo se enkrat mal zezali in dogovarjali, da me bodo vzeli kot tajnico s seboj na odpravo... x;)x ...pa je mož izjemoma odločno rekel NE...je že vedel zakaj x;)x

Nikoli nimam občutka, joj, jaz sem pa zdaj s slavno osebo v družbi... xrolleyesx ...ker imamo pač svoj način pogovora...in se seveda družim z ljudmi, ki mi sedejo...

Sokrates, wow, Hawking.. :palec:

Astra

Per aspera ad astra

od svetovnihosebnosti bi si želel spoznati Frido Cahlo - nasploh me privlači tragedija življenja, torej v poštev bi prišel tudi George Byron, pa kak inkvizitor, da o antičnih osebah ne govorim.............. vsekakor pa Nietzsche. Bil bi zadnji spovednik Hitlerja x;)x , spoznal bi tudi režiserja Coppolo, uh, teh ljudi je veliko. Od Slovencev so zanimivi tudi kakšni ljubljanski klošarji, ki imajo na zalogi kopico življenjskih modrosti...............

sokrates

Pa se to - kdo je sploh Znan, recimo?

Ce bom omenila Borghesio, vas 3/4 ne bo vedelo, kdo to je, in vendar so (bili) zelo znani, tudi onstran meja, in s spotom (+ Ich) so se pojavili tudi na MTV-ju pred kakimi 13-15 leti - kar je bilo torej tedaj kar velik dosezek. In vendar niso znani - dvomim, da vas veliko pozna to skupino.

Drugace pa je z Laibachi - Knez je dbest, ze 20 let je kul, 'slava' ga niti najmanj ni pokvarila, prima clovek.

Z Violeto sva vec let bili se kar dobri znanki, zdaj pa je nenadoma med najbolj znanimi osebnostmi v Sloveniji... ze dolgo je nisem videla, a ne dvomim, da je taksna kot je bila - kul. ...

...

Celo sem zadnjic razmisljala, da nekako stekam mariborcane in folk, ki je od drugod... dejansko Ljubljancani recimo poznamo vsakogar, takorekoc 'iz scene'...

Z nekaterimi smo se kregali na skupnih sestankih na Kersnikovi!

Bluzili z rockerji, s punkerji, umetniki, filozofi... ...

Zdaj pa so folk ministri, managerji, borzni poslovnezi, in se kaj pomembnejsega... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Borghesia x:)x :palec: Si me spomnila zdej, da frontmena Laibachov poznam, smo blizu gor rasli. x:)x Že dolgo kar sva se videla, pred par leti na busu......tud privat je fural isti imidž.....nič "hoh" se mi ni zdel, otkačen pa. x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja, normalni ljudje pac... Oni prejsnji pa je bil moj sorodnik... Prejsnji frontmen..

Pa se se jih spomnim - OK 'slavnih'...

Pa ne bi rada, da bi bilo kot nekaksno nastevanje, koga vse poznam... a razmisljam, smo se druzili in se druzimo in tko, meni je to normalno, v bistvu so pa slavni sploh! x:o)x

Cisto kul in normalen folk...

Res pa je, jasno, da so pa prestevilni pa totalno off - ki so kao 'slavni'. x:o)x x:px xrolleyesx

Picasso

Seveda je tudi pomembno, ali bi bilo povabilo tako - iz veselja, simpatije, ali pač poslovno, uradno.....

Slavni ljudje so lahko (in običajno so) bolj "normalni" od "normalnih". Mogoče jih ravno to dela posebne.

Večinoma so radi v preprostih in iskrenih odnosih s soljudmi. Slava v naših očeh jih odbija - seveda pa so tudi izjeme - izjeme, ki iščejo le to. A ti običajno ne bodo poiskali bliska v mojih očeh.....

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Celo sem zadnjic razmisljala, da nekako stekam mariborcane in folk, ki je od drugod... dejansko Ljubljancani recimo poznamo vsakogar, takorekoc 'iz scene'...

Sicer nisem mariborčanka, sm pa na štajerskem, nekje na sredini med lj in mb, pa ti lahk povem, da je na štajerskem tud dost razgledanga pa sposobenga folka in mamo na štajerskem tud svojo 'sceno', ki pa se ne razlikuje dost od ljubljanske...(razen to, da sem več arogantnežev srečala v lj) Je pa res, da centralizem dela svoje in da veliko folka ostane po študiju v lj, pa jih pol kr "posvojite".

Dear Human,

. Bil bi zadnji spovednik Hitlerja x;)x , spoznal bi tudi režiserja Coppolo, uh, teh ljudi je veliko.

ja tole sta pa full dobri varinti izbrani sokrates, jst bi te kr copy....

Borghesia jst tud vem kteri so..

Jst bi se pa s Svetlano kej pomenila, pa Rugljem, sam bi mela kladivce za orehe tolčt zravn..

Pa s Pečetom in Jelinčičem, pa Neco Falk pa Eldo Viler pa z Bowiem, Cageom, Ruby Wax v kontra smislu, od tujih, no fulll bi se jih našlo.. takih različnih...

Mushi

razen to, da sem več arogantnežev srečala v lj) Je pa res, da centralizem dela svoje in da veliko folka ostane po študiju v lj, pa jih pol kr "posvojite".
x:Dx :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Devica, v bistvu nisem tega mislila... Pa tudi zdaj je malo drugace, ko se je to bolj pomesalo, stajerska scena bolj aktivna postala tudi...

A mislila sem bolj prejsnje case - vse je nekako (bilo) v Ljubljani - tako je logicno, da imas vec moznosti poznat znano osebnost, ce zivis v Ljubljani (ob tem, da se se rolas okoli in se recimo tudi te osebe rolajo okoli v istem obdobju), kot pa ce zivis v Hercegovscaku..

MB ni bila primerna primerjava, mislila sem vsa druga mesta, ki niso Ljubljana.

Picasso

Aja, kk je blo pa včasih pa ne vem, sm v lj šele 3 leta. Ja, verjetno je res tk :palec:

Dear Human,

Sicer nisem mariborčanka, sm pa na štajerskem, nekje na sredini med lj in mb,  pa ti lahk povem, da je na štajerskem tud dost razgledanga pa sposobenga folka in mamo na štajerskem tud svojo 'sceno', ki pa se ne razlikuje dost od ljubljanske...(razen to, da sem več arogantnežev srečala v lj) Je pa res, da centralizem dela svoje in da veliko folka ostane po študiju v lj, pa jih pol kr "posvojite".

Kdo sedaj pise nesmisle in zali?

Devica morda se ti zdi, da svoje poste argumentiras, ampak jih ne.

Meni je sicer vseeno in ne zelim se kregat s tabo, a prosim da nehas napadat mene, MIcka, Sokrata,.. In nehaj pisat, da sem pomembna ker seksam s slavnim.

Tega nisem nikjer napisala, tudi nisem pisala nic temu podobnega.Trdila sem samo to, da so slavni tudi ljudje in, da imajo custva in se znajo pogovarjat, so prijazni.. Pojdi malo nazaj - nekdo je govoril o znanih v trgovini pa Marsa ti jih je nekaj nastela itd.

POVDARJAM: To je spet samo moje mnenje! Zato se nehaj prepirat z mano in vsemi!

rumena!

Evo, jaz vama pa pravim - NE IT GLEDAT NAZAJ PO POSTIH pa sharit, pustita to zdaj in gremo dalje.

A velja? :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...