Skoči na vsebino

Zmenek s slavno osebnostjo

Alya

Kako bi se odzvali če bi do vas stopila kakšena slavna osebnost?  

32

1. 1. Kako bi se odzvali če bi do vas stopila kakšena slavna osebnost?

• a)bili bi srečni,da se je to zgodilo prav vam
      0
    • b)bili bi v zadregi,saj ne bi vedeli kaj narediti
      4
    • c)ponudbo bi sprejeli z malce strahu
      4
    • d)ste zelo samozavestni in ponudbo sprejmete brez oklevanja in strahu
      17

Recommended Posts

x:)x :palec: :palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 208
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jz mam tud podobne izkušnje s sošolcem, ki je pa res slavn košarkar zdej. Sam on je bil prej čist kul ( razen to, da je bil skoz fuuuul otročji). Pa smo bli enkrat v gostilni pa mu hočem dat za pijačo, ker un je prej fuuul častu, on pa men: a TI boš MEN plačala pijačo? A TI MEN? Se mi je zdel čist glupo, kao ti ena nula, ko zaslužiš 600 sit/h preko študenta boš MEN plačvala. Sam sm vseen pol plačala.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Jaz sem pa bila sošolka od enega tipčka, ki je zdaj slaven in še vedno kul, verjetno še bolj...frendi ga hvalijo, zaradi talenta. Mi je pa bil res pri srcu in sem se včasih žicala z njim, pa lupčka mi je tudi dal. Bil je pa tudi precej vzvišan in stalno želel biti najboljši in glavni....to je pa tudi lastnost večih nadarjenih. x^x

Če pomislim, jih poznam več...so pa tudi otročaji x:Dx

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

kaksno je sploh merilo 'biti slaven'!??

slaven sem tudi jaz, pa marsa, pa poko pa meteja, pa mickeni, pa akkhut, pa sstane, pa soncna, pa contesa, pa elnino, VI vsi drugi!!!!!!!!! le da so nekateri slavni danes tukaj in sedaj; ta moment, ta trenutek..; v okviru tega ali onega... kje je torej merilo in zakaj merilo sploh!?

torej ce je recimo vec 1000 folka vidi ali opazi nekoga veckrat, ali je potem slaven?

morda zame slaven biti pomeni nekaj storiti za CLOVEKA, za clovestvo!

soncna napise nekaj v podporo nam in je slavna. vsaj v meni je zame slavna.

morda zavedati se tega, kdo v zivljenju pravzaprav najvec naredi za nas; je v morda 'pomembneje' in zato vrednostiti (ce ze) tistega kot znano osebo!!

lahko pa gledamo tudi tako; recimo kaksen nobelovec, etc... ali celo morda nekdo, ki izstopa iz poveprecja recimo sportnik, ki je dosegel dolocene rekorde, etc... torej posebnezi, ki so posebni zaradi tega, ker so v necem razlicni od povprecja. tu pa so se osebe, ki so obratno delovale (razparac, hitle., etc...).

pac iztopajoce osebnosti, ki so storile iztopajoca dejanja.

v obeh primerih je oseba nakaj storila ali za nas ali za sirsi krog ljudi.

ce pa se 1 faca tam na rtv pojavlja vsak dan, pa zame to pac ni povsem neka slavna oseba.

pa ce ze hoce bit, pa naj bo. sej je cist useen x:Dx x:o)x

S tem postom si ta trenutek stopil na pot slave.... :palec: x;)x x:o)x x:Dx Mi je pa všeč, res.....Eni razmišljate utrgano k šus (zame vsaj x;)x ), men pa se to dopade. xnckrivx x:o)x No, čeprav glih doma pa vas ne bi imel. x:Dx :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Sama bi izbrala odgovor c, saj nimam veliko samozavesti pred kakšnim lepim pevcem (Enrique Iglesias) ali igralcem bi se pa prej stopila kot pa brez oklevanja rekla YES!

Zanimajo me vaši odgovori,zato kar veselo za tipkovnico in pred računalnik!!!!!!

:eek:

Pred leti sem Jonasa Ž. poslal nekam u PM x:Dx .

Ja sam ka mali pao s lipe

Volk... x:Dx x:Dx :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:eek:

Pred leti sem Jonasa Ž. poslal nekam u PM x:Dx .

No, jaz ga nisem ravno poslala nekam, dobil pa je jasno vedeti, da zna bit presneto težek! :vragec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

ej, meni je to tako....ce mi je nekdo vsec, se mi bodo sibila kolena, tudi ce me povabi, ce grem smeti z njim na odpad peljat,

ce mi pa ni, pa je lahko donald trump, robbie williams ali pa perzijski sah in mi ne pomeni nic vec, kot bi mi kdo drug.

mi je npr. jurij zrnec zelo v redu fant, pa ne morem rect, da bi ravno dol padla, ce bi imela eno kavo z njim... x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: x:Dx

way to go, rakica x;)x

*ps, od Donalda Trumpa pa tole - če je v resnici tko negativen, kot je bil z Ruby Wax v intervjuju in totalno brez humorja, potem ma zarad mene lohk pol sveta v lasti, pa ne trzam.... kva ti pa bo en tak..... no ja, pa se vseeno dost Melanij Knaus(s) najde, ki trzajo xrolleyesx ( hecno - niti ene fore ni poštekala :xx!: x:Dx , samo smejčkala se je :sori: ja sej, kaj bi pa človek pričakoval..... )

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Ko je bila Melanija nazadnje v Slov. je izjavila, da ne zna več slovensko,,da je vse pozabla, da spika le angleško. Revčka!!! xrolleyesx  :xx!:

Se sramuje... :sori: :eek: :xx!: Slovenije x?x

Baba smotana...to je verjetno edina stvar, ki jo dela unikatno v ameriškem snobiš okolju... :xx!:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

frend ki je bil ravno takrat v Cutiju (ko je bla ona tam) je reku, da je Melanija pravla, da si ne predstavlja, kako je nekoč živela common life ............, :xx!:

vedno sem se spraševal, kako to, da ona s takim okusom ne vidi, kakšno frizuro ma ta njen stari debelinko??? x:Dx :eek: :xx!:

sokrates...če česa ne bom dojela, je pa to, da lahko kupiš za denar ne sam babe...ampak tut njeno prepričanje... :xx!: :xx!: in še enkrat :xx!:

x:o)x x:Dx x:Dx itaq :palec:

sokrates...če česa ne bom dojela, je pa to, da lahko kupiš za denar ne sam babe...ampak tut njeno prepričanje... :xx!:  :xx!: in še enkrat :xx!:

Majica, take punce sploh nimajo svojega prepričanja.... in dejansko - gliha vkup štriha... v konkretnem primeru Donalda in knausove je to odsotnost humorja in bolestna obsedenost s popolnim telesnim videzom (to je bilo jasno vidno v oddaji, za kaj drugega pa ne morem trditi).

Mislim, OK, sej meni je dejansko vseeno, kaj kdo počne, na živce mi gre samo evforija in neumnost nekaterih medijev, ki potem take osebe proglašajo za skoraj nacionalne heroje in slavne in oh in sploh.... mislim, kar na bruhanje me prime :xx!: x:Dx ene kokoši in petelini, ki nimajo pojma, postanejo legende, mladina (ki nič ne misli) se hoče poistovetiti z njimi.... v bistvu pa gre samo za eno velikansko farso in iluzijo. To ni življenje, to je odrska predstava. Evo, pol pa maš kao "fino" damo (s slamo v glavi), ki naj bi predstavljala svojo domovino, slednja ji seveda 'poje slavospeve', ona pa "pozabi govoriti slovensko" in se čudi preteklemu življenju na periferiji.... huh...... Saj je v bistvu revica :sori: .

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Hihi kakšne žolčne debate se lahko razvijejo, samo če nekdo kakšno besedo zagleda kot kost zase, da jo bo lahko glodal... x;)x A nismo ful hecni, ko se kdaj obnašamo kot razvajeno frocovje, seveda sebe tu ne izkjučujem? x:Dx x:Dx Mejmo se rajš radi... x:Xx

Sem pa na nekaj naletela, kar me je čisto navdušilo, in sicer;

...zoper nas naperjene poste velikokrat sprožimo sami (velja tudi zame), pol pa se čudimo in bentimo...

:palec: Go Mick, takšen si mi všeč x:Xx Sama bi temu dodala še tole... Da velikokrat sami določamo besedam, ki so napisane, negativen prizvok oz. konotacijo... Sama sem že velikokrat padla na tem izpitu, pa verjetno še kdaj bom, brez dvoma, zato pa tudi te moje besede... Zavedati se samega sebe, mi smo še najpomembnejši dejavnik pri vsem skupaj... V naši glavi nastajajo pomeni in interpretacije, noben nam jih z lijem ne vliva v glavo x;)x pa še to... če se nas nekaj dotakne, nas vznemiri, da je to nekaj, s čimer še nimamo razčiščenih pojmov... Za kar pa smo lahko samo hvaležni, da se je pokazalo, saj imamo tako možnost še enkrat prevetrit svoje občutke, mnenja in misli o tej točno določeni stvari v povezavi z nami samimi x;)x (Bemte, psihologinja, saj vem, ja x:Dx x:o)x )

Da pa ne bom samo filozofirala, to je "tema o slavnih"... Sem obkljukala zadnji odgovor, da bi pač povabilo preprosto sprejela... Heh, samozavestna bi verjetno bila ravno tako kot sem vsak dan, to tu sploh ni vprašanje zame... x;)x "Biti slaven" je pač samo še ena nalepka, ki jo lahko pripopaš na takšnega človeka, je pa ravno tako človek kot vsi ostali, ni res? x;)x

Ne vem, morda k temu mojemu odgovoru prispeva tudi to, da sem svoje čase med svojim študentskim delom veliko prihajala v stik s slavnimi in se z njimi pogovarjala... Hmmm Kreslin recimo mi je bil ful všeč - kljub temu, da je res noro slaven v Slo, je še vedno predvsem preprost dečko, pripravljen na hec, odprt, ni mu problem pomagat... Josipa Lisac - :2src: :2src: tako srce od človeka, da sploh verjet nisem mogla... Blaga, nežna, a hkrati odločna, sonce, ki sije vedno bolj, če podam svoj lastni opis... in ogreva vse okrog sebe. Magifico... vedno za zabavo, sproščen do amena x:Dx

Nekateri name recimo niso naredili vtisa, ampak bom napisala isto kot Marsa :palec: - zakaj zaboga bi šimfali? x:Dx Tako kot povsod najdeš tudi med slavnimi celo gaussovo krivuljo, jebeš, tako pač je, zakaj se sedaj s tem obremenjevat, če se ti ni ravno nujno potrebno in imaš raje nasmeh na ustnicah kot pa da si namrgoden x?x x:Dx

Aja... Devica... Slon in Sadež sta res kul... pa tudi ne mislim, da bi ju to not potegnilo... Ker če ju bo, to pomeni, da tega, kar delata, ne bosta več počela iz duše in bosta krepko malo propadla... L'art pour l'art ali kako že ... x;)x

In jaaaaaaaa Sokrat... Boris A. Novak... on pa z besedami riše barve in slika občutke... :2src: Z njim bi mogoče šla na kakšno jaso v gozdu in preprosto bila tiho, ker govori vse drugo, besede so zadnje... Vsaj pri takšnem človeku je temu tako, imam občutek, pa čeprav je pesnik in so besede tudi vir njegovega zaslužka x;)x

S kom bi šla na kavo? Hmmm od Slovencev recimo z Zvonetom Šerugo, kar me ful zanima, kaj se skriva za tistim njegovim prodornim pogledom... Ampak potem bi znala bit že nevarnost, da bi se kaj vnelo (hihi z moje strani, seveda x:px ), če bi me spustil tja, kjer njegova duša živi... (A kdo slučajno ve, kaj je ta model po horoskopu?) Tako da takšna kava bi znala narest mal zmede x:Dx x:o)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Prid no, dej no prid, jaz bi enga mel tud v živo  x:o)x  :vragec: ...... x:Xx

Pismu Mick... :eek: :eek: Sej probam, glej, že zadnje deset minut se trudim skoz kabel do tebe, pa ne gre, jebemte x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x :vragec: Kok si si zdej ti to zamislu?? :P

Hehehe... ja pridi v Lj, se mi na kavo najavi, pa fašeš enga že takoj ob stisku roke x;)x za posledice ne odgovarjam x8Dx x:Dx x:o)x :vragec:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Hehehe... ja pridi v Lj, se mi na kavo najavi, pa fašeš enga že takoj ob stisku roke  x;)x za posledice ne odgovarjam  x8Dx  x:Dx  x:o)x  :vragec:

Sončna Vila[/color]

Jaz tud ne. :vragec: x;)x x:Dx Pridem, pridem.......kmalu. Zdaj pa še sploh. x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...