Skoči na vsebino

Zmenek s slavno osebnostjo

Alya

Kako bi se odzvali če bi do vas stopila kakšena slavna osebnost?  

32

1. 1. Kako bi se odzvali če bi do vas stopila kakšena slavna osebnost?

• a)bili bi srečni,da se je to zgodilo prav vam
      0
    • b)bili bi v zadregi,saj ne bi vedeli kaj narediti
      4
    • c)ponudbo bi sprejeli z malce strahu
      4
    • d)ste zelo samozavestni in ponudbo sprejmete brez oklevanja in strahu
      17

Recommended Posts

Mick jaz sem dobila enega ful simpatičnega na lička, no jaz brez posledic... zate pa ne vem, če bi ravno ravnodušen pri tem nasmešku in okicah ostal x:Dx

x:o)x x:o)x x:o)x

Joj, ti srček moj, ne ga mučit x:Dx x:Dx x;)x Evo, še enga kabelskega zate, Selene x:Xx (hmmm pa še mal kabla lahk zraven dobiš, če bi ti prišel kaj prav...? x:Dx x:o)x x;)x Pssst... sam za debelino nisem šur... x:Dx x:Dx x:o)x x;)x )

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 208
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz tud ne.  :vragec:  x;)x  x:Dx

Hmmmm tole bo še zanimivo :vragec: :vragec: x:Dx x;)x

Selene, kaj pa vem, če je moj debelejši...? :inocent: Preverjeno pa več prenese x:Dx x:Dx x:o)x

Hihi, dajta mi mir, pismu, jaz morm pospravljat x:Ix ... pa še off-topic smo x:Dx x;)x Mir v bajti!! x:o)x x:Dx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Sicer pa se poznam z nekaterimi kobajagi slavnimi osebami. Spremenili so se edinole v tem, da so bolj nezaupljivi, da nekako ne marajo da se mnogi navidezni znanci spremenijo v prjatle. No ja to je nekak razumljivo. Eden se utaplja v alkotu in travci. Pa se delam, da ga ne opazim. Oziroma on mene opazi.
Ja sam ka mali pao s lipe

.. da nekako ne marajo da se mnogi navidezni znanci spremenijo v prjatle.

.......Pa se delam, da ga ne opazim. Oziroma on mene opazi.

x^x :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Guest sanjalica

Nekaj slavnih oseb mi je bilo dano spoznati v življenju (tudi skrivnostno slavno osebnost s tega foruma x;)x ) pa...roko na srce, priznati moram, da nikoli nisem v človeku gledala "slavnosti" ampak samo osebo...

Če pa razpredam, kaj je "slava" mi pa zmanjka...; večina nas pojmuje slavo z javnim delom (da so nam približani preko medijev) pa vendar dvomim, da je to tista prava "slava".

Slava je...če delaš delo (kakršnokoli) z veseljem in s srcem....

Če bi si pa morala izbrati slovensko slavno (medijsko) osebnost..., bi pa to bila verjetno voditeljica Najšibkejšega člena...; ker mi je zelo všeč njen cinizem, ironija...in me zanima, koliko teh lastnosti premore v privat življenju...

ja slava, zanimivo se mi zdi recimo moja mala... Katja Kurent je recimo temu naša dobra znanka, lahko bi rekla kar da smo prijatelji.In dečvi je popolnoma logično, da se sredi ceste objame z njo, ker ima rada Katjo kot Katjo in ne Katjo kot igralko Krima in državno reprezentantko. Ima njen dres in zanjo je neprecenljive vrednosti, niti pod razno ga ne da... na rokavu piše njeno ime in ime Katje...so ji včeraj ponujali Danci kr nekaj denarja pa je stalno v nasmešku dejala ne, ga ne prodam... bila tko prisrčna da si je zaslužila dres Danske... vidim pa kako si ostale deklice želijo njenega podpisa... moj sonček ima cel cd fotk nje in Katje...

torej kaj je slava in kako vidimo slavo x?x

Če bi si pa morala izbrati slovensko slavno (medijsko) osebnost..., bi pa to bila verjetno voditeljica Najšibkejšega člena...; ker mi je zelo všeč njen cinizem, ironija...in me zanima, koliko teh lastnosti premore v privat življenju...

Sanjalica - Violeta te v zivo ne bi razocarala, je kul, za zur in vse, niso pa je nakljucno izbrali za voditeljico tegale - tudi v resnici je kar gajstna, a topla oseba, v bistvu celo precej custvena. Brihtna pa je, pa posebna. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica
Violeta te v zivo ne bi razocarala, je kul, za zur in vse, niso pa je nakljucno izbrali za voditeljico tegale - tudi v resnici je kar gajstna, a topla oseba, v bistvu celo precej custvena. Brihtna pa je, pa posebna. :palec:

Saj se mi je zdelo... hvala Marsyka x:Xx za napisano... (fajn občutek ko tako nekoga "oceniš" in potem dobiš potrditev, da je res...gajstno fajna x;)x )

Taka...malo "moja" se mi zdi... Ne po zunanjosti...ampak oči, nasmeh... :vragec: -kizem v njej

... ElNino na Airo??? Po? Karakterju (ne morem ocenjevati, ker Aire ne poznam) po zunanjosti pa niti malo... xDDx x;)x

Pred leti sem Jonasa Ž. poslal nekam u PM  x:Dx .

Tudi jaz (in odj*** spikerstvo na RS-u v bistvu s tem, ko zaloputnila vrata in besna odsla), vendar sva potem nekoc vseeno se sodelovala in kljub temu, da sem jezna nanj in imam v bistvu z njim pravzaprav slabo izkusnjo, mu vseeno moram priznati, da je kar car, izjemno inteligenten in kot voditelj me je zelo zabaval (*vsec so mi inteligentni ljudje) - je pa res, da zna bit prav nesramen.... A vseeno me je zabaval.

Vcasih smo pa hengali araund dosti, model, posebnez... (Vodnar - kot ti, Volk)... :)

Nekoliko je bil na Aakhuta (ki je tudi bil LJ faca, kot Jonas - prav tako vodnar - aa).

Sanjalica, seveda, ne dvomim, ce sem si prav zapomnila, si Vodnar po ascendentu, in ko smo ravno pri Vodnarjih, tudi V. je vodnar.... :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Marsa, a si tu tud vodnarka x;)x ...ker si občasno "fajn gajstna" x:Dx x:Dx x:Dx ?

x;)x (to beri kot kompliment, da se ne boš kaj :o|o: :xx!: )

Bobnar...pozitivno presenečaš :palec: (zgleda maš dober okus za ženske dele telesa x:)x )

Haha Bobnar, ze enkrat sem se ti rezala v zvezi s temle - kar je dobru, nej slabu.. :D

Sanjalica, ne, nisem, ampak imam vseeno malo tegale uranovskega vpliva... sicer je pa pri meni 'gajstnost' - tisti picek, kolikor je je (saj ves, skromnost, glede na to, da je tistole bil kompliment xDDx), astrolosko druge podlage... :vragec:

Poznam pa res ogromno Vodnarjev, dosti se druzila z njimi (ali ASC ali Luna v Vodnarju) - seveda, pac folk, ki so bili 'pred casom', ki smo pac bili iste ptice, da smo lahko kolikor toliko skup leteli. :)

Picasso

...tut angleško bolj klavrno...

ja.. res klavrno zelo.

Trump in Knavsovka pa te njene izjave sem že kar parkrat slišala..

Moje Ruby pa sploh ni poštekala teslo slovansko..

On je pa antipatikus no1. V eni drugi oddaji pr Leno-tu se je kr cedil ko so ga vsi zarad knjige hvalil, tle pa tak arogantnež, bi blo boljš če bi intervju zavrnil, sej mu tak ni treba takih scen prenašat zarad dnarja.. zdej ga je pa dost ljudi spoznal kak drek zna bit/je.

Uh.. kak bedn narod.

Mushi

vedno sem se spraševal, kako to, da ona s takim okusom ne vidi, kakšno frizuro ma ta njen stari debelinko??? x:Dx  :eek:  :xx!:

Tole pa tud jaz - a ne vidi? Mislim haloo? Kaj si pa misli? :xx!: :eek: x:o)x xrolleyesx

Za tistole (Ruby) sem pa samo slisala, skoda, ker nisem videla, natancno tako sem si modela tud predstavljala, poponoma brez humorja (razen pri frizuri x:o)x xppx).

Bejba je pa itak off, ja, kao se sramuje malo... x:o)x x:Dx

Ubozica.

Picasso

..., natancno tako sem si modela tud predstavljala, poponoma brez humorja (razen pri frizuri x:o)x xppx).

Bejba je pa itak off, ja, kao se sramuje malo...  x:o)x  x:Dx

Ubozica.

ona se lahk sramuje samo kakšnemu jo nastavlja..

pička glupa. :xx!:

Mushi

On je pa antipatikus no1. V eni drugi oddaji pr Leno-tu se je kr cedil ko so ga vsi zarad knjige hvalil, tle pa tak arogantnež, bi blo boljš če bi intervju zavrnil, sej mu tak ni treba takih scen prenašat zarad dnarja.. zdej ga je pa dost ljudi spoznal kak drek zna bit/je.
hj, tut men je antihuhuh..ampak a veš,kaj je izjavu, da se noče rokovat to pa zato, ker lahko dobi bakterije in ostalo....in je to tut javno povedau ,na odru ga je prašal edn..reku je; kaj pa vi vsete, kaj je počela oseba, preden se je šla rokovat; bla je na wc in si ni umila roke,...še prej morda si zavezala vezalke, nesla smeti ven...no vidiš, za to že zna poskrbet, ampak met nekoga, le zarad vidnega statusa?

ja, sem gledala, ko mu je on kao hotu roko pr večerji dat. Sej jst mislim da mora bit full smotan slaven bit in to, ampak sej se človk sam ven meče..

Mah.. sej vseen, ampak tista njegova frizura in vsa pojava.. katastrofa. Mu tud dnar ne pomaga. Da bi mel manj lufta v glavi. x:o)x

Mushi

Ona metla zraven pa cisto brez energy, ma, sta res med najbolj nesimpaticnimi pari...

Picasso

xcivx a mislte, da bi se pojavu kdo, ki bi rekel, da šimfamo zato, ker smo falš kešu, ki ga razsipava... xrolleyesx

OK Prot njemu nimam nč...nej ma luft med ušesi...ampak...cccc zatuškat narodnost...jej jej jej...to je pa že narodni ponos...ki mi ne dopušča, da bi šla mim tega... :xx!:

Sej še govorimo o Trampu in njegovi mušici "nekajdnevnici"... :inocent: ne?

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

hja, menim, da se na račun bogastva, ki si ga je nabrau z leti, le norčuje z navadnimi˝ljudmi.

Sam Buh ve, le zakaj je v tem layfu tak kot je ves koristen, naklonjen, nasičen..ampak po videzu menim, da ni moderen..sj mu niti ne uspe sledit x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...