Skoči na vsebino

Horoskop in videz

Tadeja

Recommended Posts

u bistvu, bo morali dobiti nagrado x^x ...pa tako lepo skrbimo, da življenje ni preveč predvidljivo, ker to vodi v dolgočasje, nato v apatijo, depresijo...

u bistvu povečujemo pestrost in pripomoremo k temu, da imajo ljudje manj kompleksov, ker se v zdijo sami sebi potem bolj  normalni  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Koliko sem se jaz presekirala in bila prepricana, da sem cudna in da nisem za v druzbo, potem pa vidim, da imam Uran v 1. bajti in se v konjunkciji z Ascendentom ter kup enih aspektov, ki nujno pomenijo svojeglavost, drugacnost, izvirnost...

Ko vsak dan gledam ''normalne'' ljudi, ki jim je le do udobnega, varnega zivljenja brez nepredvidlivosti in spontanosti, mi gre na bruhanje :xx!: . Kaj imajo taksni ljudje od zivljenja?! Nikoli ne bom verjela, da jim je lepo in so srecni, ker se vedno zadrzujejo in pazijo, kaj govorijo in si ne upajo biti nori, mladi.... E, to!!!! Rekla sem si, da bom vedno otrocja in nora, ne glede na to, kaj si ljudje mislijo o meni (ceprav po drugi strani potrebujem potrditev od druzbe, da sem v redu clovek in da cenijo moje delo) in da se ne bom prilagajala za vsako ceno glede oblacenja, obnasanja; ce ne vem, da vec ne zivim po svoje in da je nekaj hudo narobe. Zaradi moje drugacnosti me mama ni nikoli sprejela in to nosi svoje posledice, ampak to so ze druge vode in aspekti......

Jaz pa mislim, da so zaradi nas ''normalni'' ljudje manj zakompleksani, ampak se samo pocutijo bolj vzvisene, sposobne, ciste, sposobne, ustaljene, normalne in se vse, kar je dolgocasnega.

:palec: :palec: mačona.............. tole si super povedala x:Xx

sokrat

Deli na socialnih omrežjih

...majhna, manjše težave s težo. Široki boki (beri ženske obline)...

Temni kostanjevi lasje, izrazite oči sive-včasih modre, včasih zelene barve, precej sigurnega koraka, ravne drže, vendar sproščena....še kej bi radi vedeli??

x;)x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

...bika v 6. hiši, to je vse od bika...Drugač pa asc. strelec Neptun, Uran v 12. hiši+ škorpjon, pa kozorog v drugi...pol pa nč več iz te skupine. Sej sploh ne vem kaj je pomembno za videz...
Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

(Nikoli ne veš, kako (in kdaj) se bodo odločili.)
hah x:Dx

nepredvidljiva sorta posebnežev x:o)x

posrečeni skeptiki :8):

BERN, SI BIL V REVIJI- ... , SM TE BRAU NA MORJU ( mam spravlen člank) x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

• 9 months later...
<{POST_SNAPBACK}>Hehe, zapisano še krajše:

Ljudje z Uranom v prvi hiši so smotani.

(Nikoli ne veš, kako (in kdaj) se bodo odločili.)

x;)x

B.

(P.S. Imeti tako državo, še posebej, če je temu Uranu dodan še zblojeni Neptun - to je šele štala! Pa naša realnost tudi, žal.)

Haha, pa moja osebna realnost zal tudi!! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

[

"Materinska" lepota - lepa, mehka koža, bujnejše oprsje, mil videz - Rak.

Ipd. Itd. ...

.

jah,ta je pa dobra :o|o: zakaj pol men ascendent ni zrihtal tega bujnega oprsja,bemu...ne pa te dva shipka tle k sploh ne vesh kaj je to,k je tko majhno x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Bujnejse oprsje... a v tem grmu zajec tici... pol mam tok velke joske zato ker mam sonce na zadnjih stopinjah dvojcka, ze skor v raku??? x:Dx x:Dx

Ah ne sekiri se prevec cigancica... clovk zmeri najde neki s cimer ni zadovoljen in velik premal ceni tisto kar ma!! x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

[

Ah ne sekiri se prevec cigancica... clovk zmeri najde neki s cimer ni zadovoljen in velik premal ceni tisto kar ma!! x^x

to jst tud pravm mojmu mozhu x:Dx :inocent:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>to jst tud pravm mojmu mozhu x:Dx  :inocent:

hehe, kaka dobra xokx

Btw, a tako da kolkor jaz gledam, n mogoče naredit nič glede svojega videza in obnašanja? Sam kaj pa nekateri, ko se spremenijo in res korenito spremenijo svoje obnašanje? Ali pa tako: se dva rosita na ist dan in do minute natančno in en postane nek profesor na faksu, pa prijazen človek, en pa ulična zguba? :blink:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>hehe, kaka dobra xokx

Btw, a tako da kolkor jaz gledam, n mogoče naredit nič glede svojega videza in obnašanja? Sam kaj pa nekateri, ko se spremenijo in res korenito spremenijo svoje obnašanje? Ali pa tako: se dva rosita na ist dan in do minute natančno in en postane nek profesor na faksu, pa prijazen človek, en pa ulična zguba? :blink:

Sploh ni vazen samo dan rojstva, marvec tudi ura, minuta, vcasih celo sekunda(Stojanović) in kraj(zemljepisna sirina in dolzina).In cetudi bi imela 2 cloveka totalno isti kraj in cas rojstva, je se vedno pomembno tudi okolje, lastna volja.. je pa res, da bi se krize in obdobja prosperitete vecinoma pojavljale v istih obdobjih(tranziti).

Frank Zappa

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Moj voidez se mi zdi, da kar sovpada s sončnim znamenjem (oven) in asc (pol stopinje do ovna, sicer riba, ampak Bern je reku enkrat, da je to baje že kar oven). Temni močni lasje, zelene oči, še kar mišičast trup, bleda koža, brada rahlo ven, gibanje ne prav elegantno, vedno hitra hoja, trup menda malo naprej, obnašanje rahlo napadalno, četudi brez slabega namena, sicer skladen trup. Skratka, en tak ovnovski korpus, ki si ga lahko ogledate na mojem avatarju, hehe! x:Dx x:Dx

ja sej pri meni je enako...temni močni lasje, temne oči, bleda polt, hitra hoja, mišičasto telo ( povdarek na stegnih - verjetno zaradi strelaca v luni ).... rahlo napadalno obnašanje,.... ASC je ovnovski , prav tako venera... x:Ix :vragec:

nisem pa sigurna kaj mi daje tako nežne poteze na obrazu ( maybe deviški mars?)

aja pa škratek sem - to je verjetno tudi devica kriva... x;)x

Vodnarskega sonca pri meni fizično ni zaznati... žal so mi ful lepi namreč! x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...