Skoči na vsebino

Horoskop in videz

Tadeja

Recommended Posts

asc: devica

luna:devica

ja praujo, da mam lepe roke...

temni lasje (rjavi)

nos je pa tak...krompirček :eek: :eek: :eek:

oči...velike

mene je bl zanimalo zakaj bi lahko po znamenju določil zunnji videz.

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

Heh, rok se na sliki ne vidi, pa tudi če bi se, njihove lepote nihče ne bi opazil, ker uč takoj pristane na kumarcah. x:Dx

Nos je kot krompirček? Že mogoče. Po sliki sodeč je kot kifeljčar. Špičast. :eek:

Al pa to ni tvoja slikca, ker pol je pa z izgledom vse v redu valjda. xDDx

Nič nisi napisala o svojem čelu, ki bi znalo biti zelo značilno . vsaj malo izbočeno ali pa kako drugače poudarjeno. S takim horoskopom.

* * *

Če sta že ASC in Luna v Devici - a je Luna v 12. ali v prvi? Po tvojem zadnjem stavku <mene je bl zanimalo zakaj bi lahko po znamenju določil zunnji videz.> bi sklepal, da je v 12., kar bi ti lahko med drugim prineslo tudi preveč razmišljanja o boleznih (kar je za Device itak značilno, takole predrabljat o tem, "ali me že boli ali se mi samo zdi ali pa me šele bo" anede)

* * *

Sicer mi pa kot astrologu pa še (analitični in vsaj malo picajzlarski) Devici povrhu ta tvoj zadnji stavek ni jasen, kaj si hotela z njim. "Zakaj bi lahko ..." je zame hudo nenavadna formulacija :eek: . Ali to pomeni "Zakaj naj bi..." ali "Kako je mogoče ..." ali "Ali bi lahko ..." ali kaj?

x;)x

Še moj brat, ki je Riba/Riba/ Vodnar z Venero na ASC in Venera v Kozorogu:

Dolge okončine, sicer vitka, a nežno zaobljena postava (ne zašpehana). Gosti srednje rjavi lasje - bolj trdi kot mehki. Oči lešnikovo rjave, ustnice majhne in malo stisnjene. Rjave, goste, debele obrvi. Hodi počasi in sproščeno. Oblači se športno, v svetle barve. Rad drži roke ob ustnicah, ne more sedeti pri miru.

Huh, kaj je zdaj to: <Riba/Riba/ Vodnar > navadno pomeni Sonce v Ribah, ASC v Ribah in Luna v Vodnarju. Pri tebi je očitno drugače, kajti Venera bi v tem primeru sicer lahko bila na ASC, ampak v Kozorogu pa nikakor ne. :eek: :eek:

In bajdevej: lešnikove barve oči so značilne za leva, hitri gibi glave (= stresanje grive, da se vidi!) pa tudi. Pa včasih malo zaspan videz.

(En lep primer fiziognomije Leva je Monika Seleš (po Soncu sicer Strelka)).

Vsakdo ima v sebi nekaj tega in nekaj onega, tako da je stvar kar zanimiva.

x:)x

Kaxna dobra literatura s tega podrocja... poleg March&McEvers Vol.3??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

bern eno vprasanjce glede na levji opis - jaz imam namrec drugacne izkusnje, skoraj vsi levi imajo modre oci :inocent: ( enih 12 komadov VS 1 rjavooki lev).

drugo ja - nasmeh, griva, oz. brada ( vedno brada...) dokaj okrogli, z ogromnimi hrbti...

( pa ful je elektricarjev :eek: (luckarjev oz. gledaliscnikov nasplosno, ampak to je ze druga tema)

vsi 'moji' levi so tudi dokaj rdecelasi ali mejno rdecelasi...kaksne so tvoje izkusnje s tem? predvsem moski, pri zenskah je itak problem glede tega, ker se spreminja, spreminja...

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

kakšni so po videzu v glavnem kozorogi?

sam sem kozorog/bik/dvojčka...a ni to en megamix, ko nisem ne tič ne miš, ampak nek hermafrodit, al karkoli že?

koliko je to lahko privlačno za ženske? (do sedaj še nič, pa mogoče potem, ko bom starejši in bolj zrel??

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>bern eno vprasanjce glede na levji opis - jaz imam namrec drugacne izkusnje, skoraj vsi levi imajo modre oci  :inocent:  ( enih 12 komadov VS 1 rjavooki lev).

drugo ja - nasmeh, griva, oz. brada ( vedno brada...) dokaj okrogli, z ogromnimi hrbti...

( pa ful je elektricarjev :eek: (luckarjev oz. gledaliscnikov nasplosno, ampak to je ze druga tema)

vsi 'moji' levi so tudi dokaj rdecelasi ali mejno rdecelasi...kaksne so tvoje izkusnje s tem? predvsem moski, pri zenskah je itak problem glede tega, ker se spreminja, spreminja...

Lev s Kozorogom v ASC (če ni 25°Kozoroga) ima vse šanse, da bo imel sive ali kvečjemu sivomodre oči, Lev z Rakom v ASC pa čokoladno rjave. Verjetno, ni pa nujno, ker se v prvo hišo lahko kaj vmeša.

Nikjer pa nisem govoril o tem, da bi šlo za ljudi, ki imajo v Levu SONCE (in so "Levi po horoskopu", anede). To pa so tisti Levi, o katerih govoriš ti, a ne? Ker so ROJENI v Levu.

• 4 months later...
živjo! a lahko še mene eden opiše? sm riba/asc. rak/luna v vodnarju.

:inocent:

...po videzu ne bi vedel.. po karakterju pa zelo cudna... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...po videzu ne bi vedel.. po karakterju pa zelo cudna... x:Dx x;)x

hvala! vzamem to kot kompliment :xx!: :o|o:

p.s. za karakter že vem x:Dx

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Guest mačona

o, kul, da je ta tema aktivna, ker se mi je glih porodilo par vprašanj xDDx :

-ali se polna lička pripisujejo Strelcu?

-pa luknjica v bradi? :inocent:

-kaj pa velika stopala pri ženski?

-kaj pa veliko lepotnih znamenj po obrazu in telesu?

-pa usločene, goste, debele, temne obrvi?

ammm 4 od 5ih stvari mam jest tud...... sem strelka..... pol pa al je to zihr za strelce znaciln al ne ti pa res ne vem povedat x:)x

Uspeh je drznim zagotovljen!

Guest mačona
ja, jaz bi mesena lička, luknjico v bradi in poudarjene obrvi pripisala Jupitru. sam naj raje pove kdo, ki ima kaj pojma o videzu in znamenjih.

Za vse to niti ne vem (o luknjici v bradi sem enkrat nekje nekaj prebral, a kdo bo zdaj to našel?!), je pa za Strelca značilen "dolg" obraz, po možnosti poudarjen naprej, na primer Chrissy Hynde, pevka od Pretenders, ali pa Ruud van Nistelrooy, napadalec Manchester Uniteda. Gledano s profila je tak obraz v obliki puščice, katere vrh je v izpostavljenem nosu. Nos je navadno raven in (s profila) trikoten, kot da bi kazal naravnost naprej. Tudi če je obraz bolj droban, pa je izpostavljen nos.

En tip Strelcev ima izrazito povešene kotičke oči, zunanji del navzdol. Samo nimam poštudirano, kateri so kateri.

Stopala? Ribi. Velika? Jupiter verejtno, nekaj takega, Najdi kombinacijo.

Obrvi? Če so močne, bi naj bil močan Oven ali pa Mars. Mars namreč ne daje samo rdečih las in peg.

Za lepotna in druga znamenja je bil pa nedosegljivi mojster Mile Dupor.

x;)x

Samo še nekaj pri tem:

Sklepati samo po eni zadevi je odveč in mimo. Gledati je treba karto. Res pa je, da to včasih malo pomaga pri določitvi ascendenta, kadar ni jasen. Ampak tudi tam ni vse "lepo po regeljcih", malo občutka si je treba pridobiti, pa še grdo se zmotiš tu in tam.

Ta zadeva z videzom je ful zanimiva, ni pa čisto zanesljiva.

Je pa dobro vedeti, kaj je od katerega znamenja. Ker ti daje dopolnilno informacijo, če študiraš horoskop osebe. Karto imaš na primer pred seboj, ženska Bik z ASC v Strelcu, je pa temnopolta in te s črnimi očmi ves čas prebada. Išči Škorpijona! Oziroma, tisto, kar v tej karti predstavlja Škorpijon, je pomembnejše, kot pa se ti je zdelo vnaprej.

Ali pa ti da malo misliti, ali imaš prave podatke - JJ je čisti primer.

..Bern, daj ti men povej kako zgleda tipicen vodnar in kako tipicen kozorog??Se zdaj ne vem v kero skupino bi se dal... da ne zgledam kokr sco al pa devica al pa dvojck mi je jasn... sam zdej ne vem al zgledam koz.(polna10.) al vodnar(uran na asc.). :o|o:

Frank Zappa

Z Uranom na ASC ne moreš izgledati kot Dvojček, ni šans.

Koščen pa štirioglat obraz ima zlasti Kozorog, anede. Vodnarja moram pa še malo naštudirat, ker ni strašansko izraziti po ničemer. Nima kajjazvem oči skupaj ali pa čutnih ustnic ali pa temne polti pa to. Je za pogledat ...

:palec:

Da ti je Jupiter "kralj" v horoskopu, smo že enkrat rekli, ali ne? Na samem ASC je, v deveti (Jupitrovi) hiši pa "vse živo", z Luno, Marsom in Soncem vred. Pri videzu Jupitru malo "pomaga" Uran, ki je tik zraven. Ali je to dovolj za nekoliko "Marsovega" videza, ki ga naj sicer ne bi bilo kaj dosti? Že mogoče.

x;)x

Kaj pove o videzu tole: škorpijon, asc. škorpijon, luna v biku?

Ne dosti. Ali je Sonce v 1. ali v 12. hiši ter ali je Luna v 6. ali v 7. hiši? Ali je ASC na 5°ali na 25°SC itd. Treba je videti chart, ne gre kar tako.

Bern, še prosim meni komentiraš.... zgoraj sem opisala.

A kaj naj komentiram? Kako izgledaš? Neka čudna igra.

Ali bi kaj drugega? V temi o izgledu ...

Kaj pa tole? x;)x

Sun Scorpio 09°28'29 01 direct

Moon Taurus 18°47'40 07 direct

Mercury Libra 28°40'01 12 direct

Venus Scorpio 09°00'27 01 direct

Mars Capricorn 00°57'09 02 direct

Jupiter Scorpio 18°22'14 01 direct

Saturn Libra 26°54'19 12 direct

Uranus Sagittarius 03°21'52 01 direct

Neptune Sagittarius 25°08'14 02 direct

Pluto Libra 27°22'00 12 direct

True Node Cancer 05°41'32 08 retrograde

Mislim, da imam sonce v konjukciji z ASC., če to tudi kaj pove?! xrolleyesx

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

kakšni so po videzu v glavnem kozorogi?

sam sem kozorog/bik/dvojčka...

xrolleyesx Kar jih jaz poznam, so precej zgodaj v mladosti izgledali precej starejši, z leti pa ostajajo kot vino, vedno boljši, mlajši. Ti s tvojim ASC v dvojčku boš verjetno ohranil mladostni videz tja pozno v sedemdeseta. x:Dx x:Dx

Kaj pa tole? x;)x

Sun Scorpio 09°28'29 01 direct

Moon Taurus 18°47'40 07 direct

Mercury Libra 28°40'01 12 direct

Venus Scorpio 09°00'27 01 direct

Mars Capricorn 00°57'09 02 direct

Jupiter Scorpio 18°22'14 01 direct

Saturn Libra 26°54'19 12 direct

Uranus Sagittarius 03°21'52 01 direct

Neptune Sagittarius 25°08'14 02 direct

Pluto Libra 27°22'00 12 direct

True Node Cancer 05°41'32 08 retrograde

Mislim, da imam sonce v konjukciji z ASC., če to tudi kaj pove?! xrolleyesx

Seveda pove (na primer Sonce v konjunkciji z ASC, kjer je tudi Venera, ki je torej tudi v konjunkciji z ASC):

polna sebe ko fruktasok.

xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...