Skoči na vsebino

Horoskop in videz

Tadeja

Recommended Posts

Peterca, delno si zadela, imam rjave lase, lahko bi rekla tudi pravilne poteze (obraz), sem pa povprečno visoka, oči pa bolj ribje, otožne, odsotne. Imam pa bolj svetlo polt, verjetno vpliv asc. v kozorogu, ti imaš pa verjetno lepe velike, kot večina ljudi s soncem v ribah? Lunca, lahko še meni poveš kakšna lunina mena je bila ob mojem rojstvu in zakaj znamenje rib tako vpliva name čeprav imam v njem samo luno in jupiter? Nobeden mi namreč ne verjame, da sem škorpijon, čeprav imam tudi nekatere značilnosti škorpijona, ki jih odkrije, kdor mi je bolj blizu? xrolleyesx

men tud noben ne verjame, da sem sco x:o)x to je pač mix vsega skupi x;)x x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

x:)x x:)x Živjo! pravzaprav sem prav v tej temi zasledila, da igrajo ti aspekti vlogo pri videzu. Glede vpliva lune bi se kar strinjala, glede ascendenta pa ne toliko, ker sem vedno izgledala mlajšo, le da sem zdaj spremenila nekatere poteze. Kaj pa partner sonce bik, venera bik, luna rak, asc. dvojčka? lp x:o)x xDDx

Lp Taraja kako zanimivo sem vidla da si škorpijonka z asc kozoroga pa tvoj partner je bik tko kot jaz in moj lubi. Veš drugače pa ljudje z asc kozoroga vedno izgledajo mlajše.... x;)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

DE-sa;

si dosti prizemljena, z močnim ogo-drajvom, ker imaš planetno gostoto okol asc-vse na levi...predividevam tako na hitrco.

Fizično si srednje do zmerno visoka, ne sloka prej malce ličkasta.

Kot ženska deluješ samozavestno, venera kar žari.

V dejanjih in odnosu do drugih si predvsem v začetkih počasna, a vstrajna., trdna in previdna, tako nekako....tuidi natančna, dober intelekt. Enkp robe v devici.

Nekako se mi zdi, da imaš ali vse temno lasje, koža, pa zelene oči ali pa kontra, svetla vse svetlo, oči svetle, ma ne, koža temna...

Tko, en majhen a luštkan kontrast celoti.

??

...me pa res zanima, kaj boste povedali zame xyesx !!

Asc,sonce,mars,merkur-DEVICA, luna-RIBI, venera-LEV. Na brzaka...kdo bo??? x:px

Tko na brzaka sicer gre, ampak je potrebno pogledat, kako se recimo tista venera v levu vklaplja z drugimi planeti. Če so sami trigoni, sekstili, še kakšna lepa konjukcija potem res taka venera blesti, če pa je pokvadrirana, v konjukciji s kakšnim hladnim saturnom, potem je čisto druga pesem. Zato je res potrebno pogledat cel horoskop, če ne je bolj ugibanje. x;)x Ampak delno se da zadet.

Potrebno pa je pogledat tud v kateri hiši ta venera je, če je npr. v 12 hiši, bo čisto drugače izpadla, kot če jo imaš recimo v 1 ali sedmi ?

A planeti v prvi hiši so tudi pokazatelj našega zunanjega videza??Prva hiša predstavlja nas,kako nas ljudje vidijo al je samo ascedent pomemben pri zunanjem videzu in seveda njegovi aspekti?

V ascedentu sem vodnarka,ascedent pa tvori sledeče aspekte:

ascedent kvadrat luna(8.hiša-škropijon)

ascedent opozicija saturn(7.hiša)

ascedent kvadrat uran(9.hiša-škropijon)

ascedent trigon pluton(8.hiša -tehtnica)

Drugače pa imam v 1.hiši še marsa(vodnar),sonce in merkur(oboje v ribah).Venera pa je v ovnu v 2.hiši.

Ali lahko kdo pokomentirala mal moj videz??

Glede na svoja leta imam zelo mladosten videz in nekateri mi prisodijo tudi 7 let manj kot jih imam?Je to zaradi merkurja v 1.hiši ali zaradi ascedenta ,ki je v opoziciji z saturnom??

xsrcx x;)x x:Xx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

xDDx zanimivo, zanimivo!!!

Glede na skopost podatkov, ki sem jih navedla, so ene stvari kar res.

Je nekje tu...kar se tiče postave-pravilno, oči niso zasanjanje-JAZ sem zasanjana (moja mama je vedno tako govorila), ego močan, venera pa malo manj :( , ker je v 12.hiški) in ima samo en sekstil z Uranom, ki pa je v 2.hiški.

pozdravček!!

DE-sa;

si dosti prizemljena, z močnim ogo-drajvom, ker imaš planetno gostoto okol asc-vse na levi...predividevam tako na hitrco.

Fizično si srednje do zmerno visoka, ne sloka prej malce ličkasta.

Kot ženska deluješ samozavestno, venera kar žari.

V dejanjih in odnosu do drugih si predvsem v začetkih počasna, a vstrajna., trdna in previdna, tako nekako....tuidi natančna, dober intelekt. Enkp robe v devici.

Nekako se mi zdi, da imaš ali vse temno lasje, koža, pa zelene oči ali pa kontra, svetla vse svetlo, oči svetle, ma ne, koža temna...

Tko, en majhen a luštkan kontrast celoti.

??

Rakica...nisem ličkasta x^x , sem sloka, mislim, da se štejem med višje, lasje temno rjavi, oči zeleno-rjave, polt pa ful svetla. Venera ni tako samozavestna, čeprav zna narediti pravo dramo tudi.

!!!lp!!!

Evo,tak obraz imam jz..

Evo,pa še cela jz

Bom full vesela,če me bo katera od vas astrološko pokomentirala???

Hvala xsrcx

Richard Bach

kjut. x:)x

Hvala xsrcx

Kaj pa astrološko?

To me full zanima,zato sem dala sliki gor,ker sploh ne vem,če vizualno predstavljam kakšno astrološko znamenje...Se mi zdi ,da sem mešanica vodnarja in škropijona,,,mogoče mam še mal ribje poteze..Kaj pa vem,tako težko sebe opredelim...

x:o)x x?x

A mi seka kaj ven?? x:Ix x:px

Richard Bach

saj sem ti napisala zadnjič v fotke. Riba in še nekaj neopredeljivega zraven. x:Dx obrvi in nos bi prisodila celo Ovnu. xnckrivx

Ja,sj si mi vse zadnjič napisala pod ono sliko xsrcx ..Sam sem misla,da si takrat gledala bolj postavo,ker se faca ni tk fajn vidla..Pa sem te še enkrat vprašala za mnenje..Ker tu se faca na oni manjši fotki res fajn vidi...

Zanimivo..nos in obrvi bi prisodla ovnu...----Mam venero v ovnu... x;)x x^x

Hvala xsrcx

Richard Bach

Guest mačona
takrat sem res gledala samo postavo in držo telesa ... za obraz ti kaj več ne znam povedati ... drznem si le še to: pripisati polt Veneri v Ovnu. ja, obrvi in nos definitivno Oven - ene par sem jih pa le že videla in vsi majo podobno kot ti. x;)x

• 3 weeks later...
full dobro -

kakšna pa je levinja za asc. leva?

xrolleyesx Čist ta prava levovska figura, predvsem težiš k temu, da te vsi dol gladijo in da se vidi razkoš. Sicer je pa seveda odvisno kako je aspektirano tvoje sonce in seveda ASC tud. x;)x

:2src: opala, zanimivo je to komentiranje!!! Dajte še zame, por favor x:)x me zlo zanima!

Sonce devica, asc. kozorog, luna škorpijon, venera lev, mars dvojčka!

Za odgovor HVALA vnaprej.....

x:Dx Krtična, pikolovska, pridna, delovna, seznanjena s tem kaj je dobro in zdravo, precej zrela, modra, ljudje te imajo za včasih malo hladno, vendar zanesljivo osebo, včas mal skrivnostna, znaš ob pravem trenutku pičit kot pravi škorpio, daš precej na izgled, temu botruje levovska venera (firme in to), precej gibljiva in gobčna z dosti razuma, a je dost?? x;)x

Verjetno si suha in visoka, izgledaš zelo skrivnostno, težko te je spoznat. Verjetno temnejši lasje....več pa moje znanje za enkrat ne premore....lp
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...