Skoči na vsebino

Horoskop in videz

Tadeja

Recommended Posts

"Mišičasto in čokato telo"

Seveda, kako sem povrsna zadnje cajte. :|

Ja, res, cokata pa ni - Jodie Foster...

Dobro si povedal tole, Bern, pa fajn primer dal - Aranxa Sanchez (ali kako se napise tole).

Ugotavljam, da so skorpijonke vcasih kar brezvezne igralke - tipicen primer je Demi Moore (ki je tudi videti sco, vidi pa se ji tudi luna v biku), potem pa so scorpijonke se Julia Roberts (ki mi tudi ni dobra igralka), GoldieHawn (odstekano, ne, ne bi ji pripisal, je pa ze dolga leta s Kurtom Russelom - ki je riba), pac pa bi skorpijona pripisal Lindi Fiorentino (ki pa je riba).

Tipicen primer prepletenega sonca in lune je pa Drew Barrimore (ki sem jo ziher ze podala v tejle temi - Sonce - Ribi, Luna- Rak).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ugotavljam, da so skorpijonke vcasih kar brezvezne igralke - tipicen primer je Demi Moore (ki je tudi videti sco, vidi pa se ji tudi luna v biku) ......

Marsa... po čem se Demi Moore pozna luna v biku?

Zdi se mi, da si enkrat rekla oz. napisala, da ti je Nicole fejst oz nekaj takega...... vidiš meni ne potegne. nikakor. Jst bi se recimo odloču za Salmo Hayek. Nasploh so mi bolj všeč temne..... bledoličnost me neverjetno odbija. lahko celo rečem, da je bljak.......... res pa je, da Mdonna ni ravno temna ........... je pa prava bitch!!!!!!! xsrcx

sokrat

Predvsem po nekako 'masivnosti' - je precej prsata, med drugim, pa taka cutna deluje, ne samo kot sco (ki so veckrat trlice - Calista Flockheart) - pac pa tale bikovska scena (mislim, da je Liz taylor v asc bik tudi)...

Pa lepa koza.

Meni pa je vsec tocno toliko oranznega pigmenta kot ga ima Nicole.

Temne zenske pa mi niso tako vsec - tudi Penelope Cruiz mi ni, sploh pa od zadnjic, ko sem jo se videla igrati - Vanilla sky (sovrazim, ce se zenske posluzujejo tehle 'glaskov' - kot recimo tudi Melanie Grifith)...

Stekam tipe, da so jim bolj vsec temne, take bolj divje, 'mackaste' bejbe.

Meni je pa vsec estetika, prefinjenost, duhovitost in inteligenca, ki se izzareva na obrazu - zato je Nicole Kidman tako popolna zame. Pa se hudomusne obrvi ima. Dbest bejba! :palec:

Oni ritasti tip... Jenifer in to... mi pa ni...

Vsec so mi dolge noge (a ne tip Nadie Auerman). Nicole Kidman, no (mislim da je cisto na koncu dvojcka)... x8Dx x;)x

Salma Hayek... ja, stekam, cisto kul, a kot ti pravis za Nicole - cisto 'hladno' me pusti... (mislim estetsko)..

Ampak, saj ves - jaz sem bejba. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja pri Nicole bi jst edino pohvalu višino, rad mam namreč dolge noge, sicer me pa polt ne privlač, pač pomislim na to, kako (svetlo) zgleda šele spodi..... ne, to ni zame. Zame je Salma. v Tarantinovem filmu Od mraka do zore, kjer pleše s kačo.... pa to je noro......

sicer pa najprej opazim noge, pa če ma tanke dolge prste............. Sej men tud Jennifer ni všeč, preveč ritasta, piskajoč glas, pa še bučka povrhu, ta ma tolk v glav kt ma "govno vitamina"......... Skratka, S salmo bi gledala slike Fride Cahlo, z Madonno bi pa seksu.... tako

sokrat

Meni je tudi vsec Madonna, sploh pa jo spostujem, ker ne samo, da je totalna Jackica in je skoz v spici, je se naravna, se ne posluzuje plasticnih scen, vedno je ONA, in povrh vsega je se totalno obvladatorska biznismenka. :palec: :palec:

Picasso

Ja Marsa maš prov, res je kul. A mogoče kej veš, kaj je Johnny Depp. vidiš ta tip mi je tud zanimiv, sicer pa ravno gruntam od znanih Slovenk, kera bi mi bla všeč, pa kr ne najdem nekega obraza...

sicer res ne maram nekih možač (ravno zdele sem gledu tenis - Williams Sereno, kaj pa je to za ena možača.bljak), ne maram ameriškega tipa žensk, blond laski, modri učki pa silikon..... to mi ni všeč...... pa Merlinka mi tud ni všeč, ne maram nesamostojnih oziroma takih žensk, ki odražajo nemoč oz. iščejo neko zaščito al karkol to naj bi blo........ (pa tist njen glasek...... - dizaster)

sokrat x^x

saj vas ne bom za dolgo prekinjala. vidim, da ste se zelo vživeli v temo x:)x . samo marsi sem se želela zahvalit za odgovor. hvala marsa x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ja Marsa maš prov, res je kul. A mogoče kej veš, kaj je Johnny Depp.

Ja. Dvojcek. Pa se dobre cifre ima - 9.6.1963 :) :vio:

Madona pa bi znala imeti kak Uran okoli Sonca (*sem sla chekirat, res ga ima, 3 st. odd.), pa ful ima v Devici, vkljucno z Luno.

Ko smo ze glih pri hor. in videz.

Picasso

Dvojček, zanimivo... z njimi nimam toliko stika. Prav zaprav niti ne vem, kako naj bi zgledali, oziroma kakšne so njihove karakteristike. Vidiš, meni bi on deloval bolj škorpijonosko, mogoče malo tudi leva.

sokrat

Misdlim, da ima v Strelcu nekaj pomembnega.

Meni se zdi vizualno dokaj tipicen dvojcek - podobno kot device, pac - merkurjev tip, je veckrat nekoliko 'spicast', vendar pa bolj lahkoten, zracen - no, ja, saj. x:o)x xDDx Tak majhen pravilen nos in tko, sicer pa deluje tak neulovljiv, dvojcki itak so taki.

Tistele bejbe pa ne poznam - ne gledam nemskega TV-ja... Tudi mi ni nic znano ime in to... Bom pozorna. Itak vse opazim in si vse zapomnim (merkur v ribah na luni in vsem v 4.).

Picasso

Res je, Contesa. Jaz najprej vidim tvojega Bika, pa nekako v paketu se Skorpijona. Luna v Ribah ni vidna na prvi pogled, nimas teh nekih tipicnih zancilnosti, vendar je vseeno tudi malo tale look, koza, recimo, milina, oci oz. pogled bi bil samo pri prej omenjenih bolj oster, strog oz. trmast, kljubovalen, tvoj pa je bolj zasanjan in tko... Se vseeno kar vidi, samo ne izstopa. :)

Ja, Sokrat, Contesa je cedna zenska (saj so okoli tudi fotke, nekatere kar hude - tema Fotke). ;)

Picasso

A nisi ti rekel, da nimaš miru pred damami, kaj si neučakan, pa ti si tisti, ki iščeš izgleda, ne one tebe :eek: , slika se torej le obrača.....Contesa tegale Sokratesa, se pa moraš paziti x:Dx ......drugi Casanova x:Dx x;)x

Kaj se slika obrača.. mar tebe ne zanima kaj.... če je kaj za videt. pač rad pogledam stvari. da jih mal ocenim.... x^x x^x

Enim se pa mickeno trgca. x8Dx x:px :palec:

Pes, ki laja in to?

Ma, eni tako lajajo kot grizejo, eni pa mukajo, eni pa celo predejo. In godejo.

Ja, ja, svasta je... x:Dx x:o)x xcivx

Picasso

Da se slika ali zgodba obrača, sem mislil na ti, ker si v začetku dejal, da nimaš mira pred damami, saj je ja prav tako, kot je sedaj, pa tudi čisto normalno človeško je, zato nič ne skrbi, kar pejt tja v Čvekarije----->fotke......pa boš našel kaj, samo je potrebno par listov nazaj prelistati x;)x

Enim se pa mickeno trgca.  x8Dx  x:px  :palec:

Pes, ki laja in to?

Ma, eni tako lajajo kot grizejo, eni pa mukajo, eni pa celo predejo. In godejo.

Ja, ja, svasta je...  x:Dx  x:o)x  xcivx

ob temle sem se pa po dolgem času nasmejala, končno. Marsa :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...