Skoči na vsebino

Horoskop in videz

Tadeja

Recommended Posts

Ena redkih žensk ki me fascinirajo .... se pridružujem temu komplimentu zmajhnim popravkom Ena redkih žensk ki me fascinirajo pa v tem času še niso nehale kadit....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

xrolleyesx se ko kdo daje komplimente, se ustulijo drugi - s presnetim 'Kajenjem'.

Evo - zanalasc ne bom nehala kadit. x:o)x x:px :eek: xcivx xrolleyesx

Zdej bos pa ti kriv! x;)x x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem se že tudi jaz vprašala kaj neki je Bern x:)x  

Ajd, Bern, povej, povej. x:)x xDDx Mi bi tud gledali tvojo karto! x:px

Sicer se pa pridružujem komplimentom, nekje so se usipali... Zelo mi je všeč, kako razmišljaš in kako napišeš stvari. :palec: x:Dx

Pozdrav!

Guest sanjalica

Sem bila glih v akciji, da napišem "sebe" pa ko preberem pokowca (nekontrolirana, komedijantski izpadi...le kaj bom še jaz???)...hmm....bom bla raje nevedna x;)x

Za sprejem "resnice" moraš biti dovolj zrel x:)x

kwa pomen: Quincunx ??

kwa pomen: Trine ??

kwa pomen: Sextile ??

Ej, free,

na tole sem ti odgovoril v neki drugi temi.

Si kar malo nasejal tega okoli ali se ti je samo urajmalo?

Živijo!

ja, neki spomnim, da si, pa ne dovolj, da bi vedel kje iskati??

urajmalo??

Sicer se pa pridružujem komplimentom, nekje so se usipali... Zelo mi je všeč, kako razmišljaš in kako napišeš stvari. :palec: x:Dx

Pozdrav!

hja, mogoce ma pa bern kaj v kozorogu!! (namesto device, ki mu jo pripisujete)

pa devico v merkurju v povezavi z ovnom!?

A ne znas brat, Free? xrolleyesx

Ce bi bil kozorog, ne bi mogel imeti merkurja v devici - 100x povedala, da je merkkur oddaljen 28 st. od sonca in ga imamo lahko torej samo v istem ali sosednjem znaku kot je nase sonce.

Tako da - kaj je to zdaj kar neko sklepanje.....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lunca, pejt pogledat moje prve poste na forumu - ko celo vikam in sem kot bi JAZ bila devica!  x:Dx  x:o)x  :palec:

xrolleyesx Marsa, taka kot si zdaj, si mi bolj všeč, bolj mi leži ena domačnost. Tudi zame je Borism napisal, da sem mu prej delovala zelo rezervirano. Mogoče je rezervirano samo pisanje, sicer sem bolj svobodnjaški tip.

xrolleyesx  se ko kdo daje komplimente, se ustulijo drugi - s presnetim 'Kajenjem'.

Evo - zanalasc ne bom nehala kadit.  x:o)x  x:px  :eek:  xcivx  xrolleyesx

Zdej bos pa ti kriv!  x;)x  x:o)x  x:Dx

:xx!: :xx!: Jaz tudi najbolj sovražim, ker se že čisto v vsaki družbi, službi najde nekdo, ki je prav pameten in vsiljuje, da bi vsi prenehala kadit. Takrat jih po mojem z veseljem zakadim po vrsti.

Pa tele osmrtnice so postnili na škatlice, da te zvije.

Včasih niso tako poudarjali kako je kajenje škodljivo in ogromno ljudi ni zbolelo.

Moj dedek je kadil 75 let in dočakal 95 let. Jaz verjamem v Kojca in če me nekdo cel dan opominja, je to bolj slabo, kot če me ne bi.

Macona, zivjo, dobrodosla! :palec: :)

*Sem sla prav nazaj pogledat, nic mi ni bilo jasno, kar macona je zdaj tu in ze kar 'smotana' in tko... x?x

Zdaj sem pa videla (vceraj nisem sla nazaj do predprejsnje strani) - zakaj in kaj in kako. :)

Macona - vsec mi je, ko si samokriticna in uspes tako gledati, morda pa si celo mickeno prevec....

Po mojem si cisto kul, to, kar pa opazis, pa pac lahko spreminjas - in to ocitno ze pocnes...

Si si kar fajn razlozila... "Grdo hodim" - x:Dx x:o)x - bo se zabavno s tabo? x;)x

Picasso

...

urajmalo??

...

Tale je bojda gorenjska ali nekaj takega (zdi se mi, da sem to slišal; sam sem drugače diagonalno kontra) in pomeni nekaj takega kot "posrečilo, pokrompirilo" ali pa da je "ravno naneslo tako". Če pa ima ta beseda koren v "rahm", okvir, potem pa tudi ni daleč od tega, kar sem napisal.

Kaj pa vem, drugi so stručkoti za to.

Saj vem, Bern xDDx x:px , saj poznam urajmalo, samo hecno se mi je zdelo...

Kot se mi je hecno zdelo, ko si mensezdi da celo danes nekje napisal 'ne cvikaj'. x:o)x x:Dx :palec: :palec:

Kul se mi je zdelo, tak izraz redkokdo uporablja, meni pa so vsec take fore...

Zadnjic me je nekdo prosil po mailu, naj mu pomagam, katero besedo naj da slovensko za 'cahn' - nekaj 'zacahnati', ampak v kontekstu duhov in podobnega.

In najprej sploh nisem stekala - cahn, sem prebrala Can ali Kan, potem postekala, da je to ta beseda in da je na H ( :eek: x:o)x) poudarek. :D

Picasso

Pozdrav!

A b vi nehal Devico hvalt ke pol sam farba?! Bom pisal tudi brez tega.

Karto? Hm. Tega ravno ne počnem. Če se dobro spomnite, nisem nikoli pričakoval, da bi mi kdo svoje podatke dajal po forumu, ampak sem vas kar nekaj pobaral, da mi jih raje pošljite po OS, če smo se že menili za kak odgovor. Ker je boljše tako.

Ampak recimo za pokušino (če že hočete):

Merkur na 1°Tehtnice, Saturn dve stopinji za ASC v 01, Luna pa na 13°Bika sredi šeste hiše. Imam 28 let starega sina, rojen pa sem v Zagrebu in ne v Novem mestu, kot je bilo predvideno. Bodi dovolj zaenkrat. :vragec:

Za najbolj zagrizene pol ure orenk dela, pa boste imeli. Vse, kar potrebujete, tudi imate. (Tole bi bilo za v temo Uganke, hehe.)

Ampak karte, tudi če jo najdete, vseeno ne objavite, ker mi to ni všeč.

Kot veste, tudi (skoraj) nikoli ne ponazarjam svojega znanja z lastnim primerom ("ker imam jaz to pa to..."), kar ne počne samo Mihela, ampak tudi marsikateri uveljavljeni astrolog, ki ga določene stopnice na poti še čakajo.

Pozdrav!

...

hja, mogoce ma pa bern kaj v kozorogu!!

...

Ma ja, Kozoroga kolikor hočeš. Saturn na ascendentu bo čisto dovolj.

Kar pomeni, da sem že dosti star, da se včasih tudi malo odpulim, norca delam ali pa zafrkavam. Tako kot vsi saturnijanjci, ki se jim začne trgati tam po 29. letu.

Po tem letu saturnijanca resnost ne obremenjuje več. Čista klasika.

B.

Saj vem, Bern  xDDx  x:px , saj poznam urajmalo, samo hecno se mi je zdelo...

Kot se mi je hecno zdelo, ko si mensezdi da celo danes nekje napisal 'ne cvikaj'.  x:o)x  x:Dx  :palec:  :palec:

Kul se mi je zdelo, tak izraz redkokdo uporablja, meni pa so vsec take fore...

Zadnjic me je nekdo prosil po mailu, naj mu pomagam, katero besedo naj da slovensko za 'cahn' - nekaj 'zacahnati', ampak v kontekstu duhov in podobnega.

xrolleyesx Vsi ti izrazi so čisto gorenjski .

urajmati- da se ti nekaj posreči čisto slučajno, brez truda in znanja.

kva cvikaš?? - al ne upaš? x;)x

zacahnat, cahnat, cahen- označiti, to so vse nemške izpeljanke, ki so jih v davnih cajtih prinesli nemci.

Za mačke in pse pravimo, da cahnajo vsepovsod.

Ampak mislim, da vam ti izrazi vsi zelo pašejo, al pa jih jaz kot gorenjka čutim bolj domače. :palec: :palec:

Res je, ja, tudi sama opazim saturna mocnega pri tebi, Bern, vendar nisem nikoli pomislila na soncevo znamenje kozorog.

Ker tak pa nisi. ;) :D

Pac pa sem tudi sama pomislila na Ribo, ves, najprej (*zdaj vem, zakaj) - ali pa Devico.....

Tole, kar vem, ti zelo pase, skratka. :palec:

(*tistole pa me je zmotilo, ko free sprasuje nekaj, namesto da bi prebral, ker lepo vse pise - ce beres).

Picasso

Za najbolj zagrizene pol ure orenk dela, pa boste imeli. Vse, kar potrebujete, tudi imate. (Tole bi bilo za v temo Uganke, hehe.)

Pa to ni res, Bern, v nekaterih zadevah pa sva si kar podobna, ves... takole podobno sem jaz zastavljala v zacetku foruma v eni temi (morda moje znamenje, sem navrgla par podatkov, ce ves da imam uran v devici in blablabla, potem... in tako dalje x;)x xDDx)... :palec:

..

Ampak karte, tudi če jo najdete, vseeno ne objavite, ker mi to ni všeč.

Absolutno! Upam, da na kraj pameti ne pade to folku... Jaz sem precej ekscentricna in se mecem ven, pa sem sele vceraj dala svoj chart gor, s pomisleki... Tudi v LK-ju ga nikoli nisem objavila, ceprav so mi ze 100x rekli.. Tako da se strinjam absolutno... je pa res, da tolk nakladam o teh svojih polozajih, vse stopinje sem prakticno kje ze napisala, tocke, aspekte, tako da, pac... zdaj pa je gor se chart...

Kot veste, tudi (skoraj) nikoli ne ponazarjam svojega znanja z lastnim primerom ("ker imam jaz to pa to..."),

Hm, tule moram se vtaknit, ker hocem bit pac objektivna in fair in vse... se mi zdi, da jaz skoz govorim o svojih polozajih, da pa zaradi tega oz. na podlagi tega ne delam zakljuckov... ali pa vsaj ne samo na podlagi... celo se zalotim, da sem morda nekaj sklenila samo zato... tako da - ceprav govorim o svojih polozajih, menim zelo podobno kot ti.

Jaz sem pac gobec in povem iz svojega primera, kaj sem postekala - ampak kaj da je to pri meni... in ne, da je zdaj merkur v ribah tak, da skoz sika. ;)

Skratka - strinjam in podpiram.

Pa tega je ful, saj sem rekla, da sem nekoc dobila po OS-u karto od Zvena! :eek: x!x

Kao - naj malo pogledam..

Takoj sem zbrisala OS in nazaj poslala, da se tega ne dela in naj nas to ne zanima.

Ze to se ne dela, da se nekomu mece naprej nekaj, ker je dal pac v temi mi vsi svoje polozaje. Vendar se tu se lahko vsakic zgovorimo - javno si dal svoje podatke.

Skratka - malo vec diskretnosti, pa tudi objektivnosti, ja, se strinjam. :palec:

Picasso

:palec: , Marsa. Sicer pa s pisanjem tako in tako nisem mislil nate.

Lep primer tega načela je že to, da tu in tam popijem kako od Bobnarja (ki ima seveda svoj prav in svoje pravice tako kot jaz), pa pri odgovorih še nikoli nisem uporabil (zlorabil) šibkih točk iz njegovega charta, čeprav ga imam že zdavnaj. Ker to enostavno ne bi bilo v redu.

Takšen pač sem (bi rekel kak Škorpijon).

Takšen pač sem (bi rekel kak Škorpijon).

x:Dx .............ja, gotovo.................. x:Dx

:palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:8): Bern, saj se mi je zdelo, samo sem taka (pac sem x;)x), da predno kaj zakljucim (ali celo obsodim, kritiziram), vedno pri sebi pomislim, ce jaz recimo tega ne pocnem - pa potem se mi zdi, da uspem lociti oz. iskreno se soociti... nekako hocem biti fair... zato sem tole napisala... hocem reci, tudi sama o tem in tako razmisljam, ampak ker vem, da bi koga zmotilo, ces, saj sama pa o svojih polozajih skoz naklada in nekaj sklepa, pa povem - da sklepam zase - ker nikjer ne pise, da svojega charta sama ne smem komentirati.

Saj ti pravim, da sva si v nekaterih zadevah kar podobna - ti si tudi tak... konkreten, ne leporecis (dobro, jaz nakladam ful in vse, ampak to je drugo - sicer pa podobno)...

Razen da sem jaz res veliko bolj osebna kot ti - tudi v pisanju polozajev... samo to je pa direkt ta najina... hm, razlika v chartu... :)

Jaz si tudi z dostimi dopisujem, pa nikoli nicesar ne uporabim (razen izjemoma, ce ni ze on sam kje podal in da je 'potrebno' oz. bi sicer bilo iz kontexta, brezpredmetno ali ker recimo njega samega kaj zanima).

Je pa zoprno, ce si aktiven s svojim imenom, ker se vedno lahko ugotovi, o kom pises - ajde, morda lohk navrzem kakega tima, mamo, sestro (pa se temu sem se pravzaprav izogibala, ampak saj ni nikakrsna skrivnost, se tudi osvobajam pri sebi, neka moja skorajda terapevtska fora), a ne morem kaj dosti operirati s tem.

Se tezje je, ker ne morem povedati, podati kupa primerov (recimo iz slo javne scene), ker so mi zaupali osebno itd...

Pa je zanimivo, je ful primerov, pa se lahko 'utemeljis' ugotovitve pa se ponazoris...

Pa ne morem.

Potem vcasih pac reces samo nek znan clovek in to (pa se tod ne smes biti prevec konkreten, hocem reci niti s polozaji, ker vsakdo lahko ve, da je recimo Jansa Devica in ima luno v Skorpijonu)... torej - TO lahko povem...

Ce bi pa rekla - en znan clovek, ali se precizneje, politik, devica z luno v sco, je imel pa totalne ne vem kaksne tezave ali kaj taksnega, pa tvegam, da se nekoga doloci z necim zaradi moje... hm, nepremisljenosti...

Na veliko stvari je treba misliti.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...