Skoči na vsebino

Horoskop in videz

Tadeja

Recommended Posts

.. pozdravljeni.. xDDx

.. x;)x sedaj sem šla po tisti list, ki mi ga je dala ona gospa. xDDx

..in sicer rojena sem 02:15,.-kozorog..njena razlaga: :O:

od7-9= oven

od 9-11 bik

11-13 dvojček

13-15 rak

15-17 lev

17-19devica

19-21 tahtnica

21-23 škorpijon

23-01strelec

01-03 kozorog

03-05 vodnar

05-07 ribi

..hja, pa tut hiše imam pri njej čisto durgačne kot tuki...

xcivx

napisala pa je , da uporablja Zahodno, kitajsko in Azteško astrologijo x?x :o|o: . .

..v lunil izračun sem vnesla popolnoma enake podatke..pa imam leva v asc... x!x xDDx

..tako da je to , kar je tuki, pravilno?.. xDDx

lep pozdrav

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Deli na socialnih omrežjih

Poslusaj... ej jej jej.. pa to ni res...

Glej - ko si Devica in si rojena na soncni vzhod, si tudi po ASC Devica, ko pa si Kozorog in si rojena na soncni vzhod si po asc kozorog - tako NE MORE en staticen sistem delovati tule....

Torej Lev rojen ob 6h zjutraj bo v ascendentu povsem nekaj drugega kot Kozorog rojen ob 6h zjutraj.

Ce ti je torej na LN izracunu prislo, da si Lev, si Lev. Nisem sla preverjat, nimam casa, saj najbrz znava enako vnesti tole...

Tako je dosti vseeno, KDO racuna, ce vnese iste podatke. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... ja predvsem iz radovednosti sem pred mal več kot enim letom bola pr eni gospe, ki mi je na podlagi mojih podatkov naredila ta izračun in mi ga dala tudi v pisni verziji z določenimi utemeljitvami in razlagami... na te stvari se ne spoznam ... sam "smešno" pa mi jebilo, ko sem tu vensla podatke pa se ni nič ujemalo... SKRATKA, ona gospa je kr služila s tem početjem...napisala ta izračun, mal vrgla karte, pa so denarci že leteli....hja šle so kolegice, pa sem tut jaz šla pogledat..

..skratka marsa hvala za tovjo razlago...

lp

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Ma saj to, pol pa folk rece - 'ne verjamem v astrologijo' in podobno ali izgubi zaupanje v vse astrologe (ali pac katerekoli strokovnjake z drugih podrocij).

Pomeni, da se gre 'vsakega po malo' in da kot kaze ne obvlada nic od tega. Ker ce bi, bi ti tudi razlozila...

To da je nekdo to in to po Ascendentu, ni zato, ker sem jaz tako rekla (in zdaj - katera ima prav), pac pa ne more biti drugace, ker obstajajo dolocene zakonitosti.

Mislim, ej, tole me pa kar razjezi...

A zdaj vsaj ves, kaj in kako (malo si vse prechekiraj, preberi razlagico in to, po prebranem bos tudi sama videla, kaj si, saj najbrz sebe najbolje poznas).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

..pred časom sem se pogovarjala z znanko, ki ji ni blo jasno, kako lahko imam asc, v kozorogu, a nisva razglabljali naprej...

... saj to je res, ko področje ( bilo katero) poznaš bolj površinsko, ti je vse jasno, ko pa se spuščaš v detajle, pa postaja vedno bolj zakomplicirano...a če razvozlajaš tudi tiste komplikacije...prideš šeele takrat do tistega "pravega " resničnega rezultata...

..sicer pa tisti gospe ne zamerim, je pač videla priložnost za zaslužit, mi pa smo pač nasedli...res pa je da na podlagi takšnih " bleferjev" zgubiš zaupanje v stroko...in pol vse podobne "strokovnjake" mečeš v neak koš..

...lep dan še naprej...

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Lepo od tebe, Lilija, da je ne obsojas, dejansko pa naredi skodo tak 'strokovnjak' - ne samo meni oz. kao nam astrologom, pac pa tudi tebi, kajti ce takole deluje, pomeni, da mu ni pomembno, kaj in kako, pac pa samo koliko in cimhitreje (ker astrologijo moras najprej dolgo 'studirati', da lahko ze kar drugim nekaj - sploh pa ce zaracunavas tole).

Glej - da bos pa vsaj 2X dobila isti podatek x;)x oz. da se res totalno prepricas, pojdi na www.astro.com - in tam se 1x izracunaj in bos vedela se bolj gotovo - gre za enega najbolj referencnih astro portalov. :palec:

Picasso

To nas je v bistvu najbolj skrbelo in nimamo drugega dela. xrolleyesx

Ne vem kako zgledas, vendar bi rekla, da si 'rdeckast' tip (veliko rdecega pigmenta).

Picasso

..cathy...občutek sem dobila, da ti "preizkušaš" znaje astrologov...a samo za opozorilo...tudi oni niso vsevedi... mogoče res "da v zvezdah " piše vse...

..nevem, mogoče se motim...se ne ukvarkam z astrologijo..a vseeeno bom dala svoje mnenje...glede izgleda nimam pojma...menim pa, da si preccej samovšečna oseba, tut trmasta, in neprestano nekaj tehtaš in se delaš "pametnega", čeprav ti ni vedno vse jasno..OK. to je blo sedaj mal za šalo...

lep pozdarv

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Lilija, sploh ne preizkušam znanja astrologov, tale tema mi je zabavna, pa vidim, da na njej tudi dosti drži.

Hmm, si me pa kar precej falila. Marsa me je bolj zadela x:Ix

Sicer pa bolj redno čekiram www.astro.com, če me že kaj zanima in čeprav se ne spoznam na planete in razne izračune mi je astrologija vseeno zanimiva. Ker imam pa že tako ali tako veliko hobijev, se ne mislim bolj resno ukvarjat z astrologijo, pa spet me ne zanima tako zelo močno.

Ampak vas je vseeno fajn brat! :palec: xsrcx :8): x;)x

..Cathy, to kaj sem napisala, je blo tako sam po intuiciji, nne na podlagi kakšnih izračunov.. x;)x .. upam da ne zameriš x;)x ..o astrologiji ne vem prav veliko, a me je zadnje čase začelo kar zanimat..predvsem odkar sem ...začela prebirat ta forum, čeprav sem šla na net z namenom, da najdem " kaj uporabnega"za študij.. x:Ix

..res je ta astrologija pritegne predvsem takrat, ko vidiš da določene stvari res držijo, da se ujemajo..saj veš kako smo ljudje..verjameš, ko vidiš, da je res..prej pa smo vsi nejeverni Tomaži..

lp

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Ma sej nonstop tukaj gor visimo, pa če mamo čas ali pa ne ... :PPP (tist zeleni mi ni všeč). Kar priznajte, da ste zasvojeni! x;)x

Lilija, je že u redu :palec:

Me pa vseeno zanima, kam bi spadal tisti tip po vašem mnenju. Bi ga raje uvrstila v rubriko dobri tipi heheh

.. pozdravljeni.. xDDx

.. x;)x sedaj sem šla po tisti list, ki mi ga je dala ona gospa. xDDx

..in sicer rojena sem 02:15,.-kozorog..njena razlaga: :O:

od7-9= oven

od 9-11 bik

11-13  dvojček

13-15 rak

15-17 lev

17-19devica

19-21 tahtnica

21-23 škorpijon

23-01strelec

01-03 kozorog

03-05 vodnar

05-07 ribi

..hja, pa tut hiše imam pri njej čisto durgačne kot tuki...

xcivx

napisala pa je , da uporablja Zahodno, kitajsko in Azteško astrologijo x?x  :o|o: . .

..v lunil izračun sem vnesla popolnoma enake podatke..pa imam leva  v asc...  x!x  xDDx

..tako da je to , kar je tuki, pravilno?.. xDDx

lep pozdrav

Eh, viš, Lilija, takole pa izpade, če se tipi, ki smo vsaj približno "notri", zanesemo na neke delne podatke. ASC Kozorog izpade, da je v resnici ASC lev, pa je vse mimo, kar sem napisal. Več ali manj.

Ob 2.15 zjutraj si ASC Lev, o tem dvoma ni. Bolj natančno je težko kaj reči, saj si lahko na začetku Device ali pa na koncu, kar malo spremeni hiše itd. itd..

Zato imam osebno raje čist taprave podatke, pa še raje po OS kot pa tule. Če že kdo ne more brez tega. Pičiš v računalnik pa imaš vse, kar je treba.

Kar se tistih, ki služijo na vse načine, tiče, je pa Marsa povedala že vse. In to je isti štos kot ta, da astrologi ne moremo nič, če so časopisi polni "horoskopov", ki jih pišejo gospodinje. Za horoskop, ki v Sloveniji garant potegne največ denarja (iz razumljivih razlogov pa ne bom povedal, kateri), zelo dobro vem, da ga piše gospa, ki v življenju ni napravila nobenega tečaja iz astrologije. In denar ni majhen, verjemite.

Lep pozdrav!

A kdo ugane, kako pa jaz zgledam? :)

Sonce v tehtnici, luna v kozorogu in ascendent v ovnu. :O:

LP

C.

Razganjajoče, a z močno ročno zavoro. Princip BI/NE BI v najboljši maniri.

B.

Lilija, sploh ne preizkušam znanja astrologov, tale tema mi je zabavna, pa vidim, da na njej tudi dosti drži.

Hih, pa se dajmo zabavat.

Če je rojen ob takem času, da ima Luno v 8. hiši, potem je čustvena kriza, pa (premočne) matere se boji. Če pa je Luna v 07, potem to zate ni dobro. Ker je mati še vedno premočna in nimaš šans za številko ena.

Preresen, verjetno malo filozofski. Preden kaj naredi, kar traja, saj cvika, da bo zgrešil in da bo kregan. Tako kot je bil zmeraj. Gladi ga po dlaki navzdol.

Ti?

Dete ločenih staršev ali pa vsaj staršev, za katere bi bilo bolje, če ne bi ostala skupaj (čim bolj sta Sonce in Luna v aspektu, tem bolj to velja). Torej čustvene napetosti, ki malo sekajo ven. Kariera in uspeh ti veliko pomenita, malo te je treba vzpodbujati in potrjevati, pa kar gre. Če nimaš v deseti hiši česa pametnega, potem bodo še težave - Luna v deseti ni dovolj za uspeh. Samo želja je in boljše počutje; od tega še nihče ni postal direktor. Oven v ASC daje tej obotavljivi naravi nalo naboja, ampak zna biti, da na napačen način ali pa ob napačnem času.

Vidva?

Če v horoskopih ni kaj posebnega, se imata lahko čisto dobro. Tip te ima rad (njegova Luna v tvojem horoskopu), poleg tega imata ASC in Luno v istem znamenju. vse je odvisno od tvoje Venere in Marsa ter njegovega Marsa, kajti zalomi se lahko v postelji. Zanimivo bi bilo videti, koliko je aspektirana njegova Venera. Upam, da čim bolj, drugače boš zanj prehladna. Ne glede na Ovna v ASC - ta s posteljo nima nič, z eksplozijami pač.

Še vedno zanimivo brat, a ne?

x:Dx x:Dx

*Tamle je bilo res zanimivo branje, ko si podal na prejsnji strani, sploh nisem opazila, zdaj sem sla sele pogledat, ko pravi Cathy, 'si nas zrajcal'.. :palec:

Ja, se pridruzujem: :irs:

Picasso

Kako pa vem, koliko je aspektirana njegova Venera?

Sicer pa imam jaz (in spet prepisujem z astro.com) venero in marsa v tehtnici, on pa ima venero v levu in marsa v dvojčkih.

Hm, kaj pa, če sem zanj prevroča in je posledično temu on zame prehladen?!? :sori:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...