RAKICA 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 On je sigorno visok szi temnimi očkami, hodi počasi in daja vtis gvišnosti. sigurnosti, sem hotla napisat. a!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 RAKICAAAAAAAAAAAAA, še mene obdelaj Sonce-devicaLuna-škorpijonAsc-škorpijonVenera- devica(luna konj. ascjupiter konj. lunajupiter konj. asc) pliz, pliz, pliz Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 hECNO-rESNA.Vsekakor tvoja luna in asc prekašata sonček.Mam filing, da si preljasta, rjavo-rdeča oz.bolj svetla kot temna, zanimive oči -ali izrazita barva modra ali posebna oblika, al pa maš pink trepalnice....koža svetla....Odštekano zmerna. u, kapavem......drgačna od povprečja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Heh, izraz bo že pravi: posmehljivo-resnoben, drgač pa nisem preklasta, pač pa bolj mala, pa morm skoz neki športat, da nism tud okrogla Ja, oči so po moje na men najbolj izrazite, pa bolj zarad oblike kot zarad barve, barva pa se zna iz olivno zelene na pravi svetlobi spremenit v čarovniško zeleno. Dobra si! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Pozdravljena Rakica! Vidim da zelo obvladaš to področje. Tudi jaz sem Rak v soncu, asc. Devica, Luna Vodnar, venera Lev.... če so še pomembni kateri aspekti, pa ne vem.... Mi lahko poveš še meni... zelo me zanima, kako vidiš, za sebe pa tako vem da sem hmmm... no ne bom kaj rekla... Lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Jz sm sicer laik na tem področju, sam me zanima kolk bom uganla... EEEE, si srednje visoka? Imaš rahlo skodrane lase? Se rada fino in urejeno oblačiš? Imaš lepo zavihane trepalnice? In eeee rjave oči? Lepo oblikovane ustnice? V glavnem fotogenična z zaobljenimi boki, valujočimi lasmi... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Devica, da ti odgovorim: srednje visoka sem ja, lepo oblačim... aha bi kar držalo čeprav pa ne izstopam preveč sem bolj za udobnost... ustnice tudi ja bolj polne, trepalnice bi tudi kar držalo.... pa kakšna kilca preveč tam ko ne bi smela bit...)))Drži pa ne za lase ti so bolj ravni kot ne, oči so pa zelene.... no ja kar dobro ti gre vseeno.... Lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Heh, to sm kr tk mal za foro, ker ena moja frendica ma isto rak/devica/vodnar... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 aja, pol si pa mal na frendico gledala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Hehe. Sej sm rekla, da sm laik . Sam zgleda, da obstajajo neke paradigme... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bikica 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Lep pozdrav vsem!Evo tudi jaz sem na novo tu in seveda,kot vse ostale tudi mene zanima kaj boste lahko rekli o meni : Moram pa povedat,da sem malo zmedena,kar se mojega znamenja tice...Ne dolgo nazaj sem mislila,da sem dvojcek a izkazalo se je,da sem bik in to sem ugotovila prav tu na luninem netu..malo me je sokiralo saj sem skoraj 22let mislila,da sem dvojcica..Najbolj me je motilo to,da je nekje pisalo,da sem dvo.,drugje pa bik,rojena pa sem glih na meji torej:21.5..... :SON.BIKLUNA,BIKASC.RAKMERK.,DVOVEN.,OVENHVALA ZE V NAPREJ..... ...BIKICA... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Hej, Bikica- pozdravljena... Glede na to, kje imaš Sonce, Luno in ASC, bi rekla, da si taka kot jaz... Sicer pa, če si rojena na meji, lahko bereš horoskop tako za Dvojčka kot za Bika... samo te pa verjetno tista Lunca v Biku naredi malo bolj bikovsko - torej čutno, praktično in uživaško kot Dvojčke ponavadi. Merkur je vladar Dvojčkov... verjetno si zgovorna in ti ni problem navezati stika z ljudmi, pa zanima te veliko stvari (univerzalen um)... Venera se pa resnici na ljubo v Ovnu ne počuti ravno najbolje... se hitro "zakuriš" za nekoga, samo to ponavadi ne traja dolgo... ampak dokler pa traja...pokličte gasilce!!! Pozdrav, Nina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bikica 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Hej, Bikica- pozdravljena... Glede na to, kje imaš Sonce, Luno in ASC, bi rekla, da si taka kot jaz... Sicer pa, če si rojena na meji, lahko bereš horoskop tako za Dvojčka kot za Bika... samo te pa verjetno tista Lunca v Biku naredi malo bolj bikovsko - torej čutno, praktično in uživaško kot Dvojčke ponavadi. Merkur je vladar Dvojčkov... verjetno si zgovorna in ti ni problem navezati stika z ljudmi, pa zanima te veliko stvari (univerzalen um)... Venera se pa resnici na ljubo v Ovnu ne počuti ravno najbolje... se hitro "zakuriš" za nekoga, samo to ponavadi ne traja dolgo... ampak dokler pa traja...pokličte gasilce!!! Pozdrav, NinaNINA SUPER SI VSE TOCNO V NULO!!!!NE MOREM VRJET IN HVALA LEPA..Prej ko sem gledala malo nazaj sem se za glavo prijela zaradi rakice...sem mislila,da sem ga polomila,ko je tisto marsa napisala..no sem se kr malo ustrasla..po pravici povedano: Sam se mi je malo zasmilila.Recimo,da znam tudi sama uganit kaj je kdo po horoskopu..sam ga pa moram videt..na to racunanje pa se ne spoznam: V glavnem hocem povedat:sem komu trofla,{tak mi je bilo zabavno,da sem se preizkusala}potem pa je prisel drugi vprasat,pa tretji itd.,kar pa ni bilo vec zabavno temvec utrujajoce,neprijetno tako,da se mi je glava kr spraznila in tega nisem vec z uitkom delala...TU PA ZE NEKAJ CASA NI BILO NOBENEGA? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Bikica, dobrodosla! lepo ko si se zamislila (in ne se sam ustrasila). Ja, saj stekas.. dbest ti je povedala freudka, prav zares. Dodajam, da si najbrz svetla, no kvecjemu venera bi lahko v ovnu obarvala temneje, ko smo glih pri videzu, najbrz imas modre ali pa svetle, npr. sivomodre oci, mehko in nezno kozo, morda obcutljivo. Ko si v stresu, se najbrz zateces v hrano ali kaj takega,Prav ima freudka, venera v ovnu zna res bit vcasih kar tezavna - in to tako za 'lastnika' kot tudi za njegovo okolico. Kaj mislim s tem? venera v Ovnu je blazno dusheca, no, pac zna bit blazno dusheca, in ce pri tebi kombiniramo ta podatek z bikovo in se z rakovo energijo, bi rekla, da znas dusit ljudi, se posebej v custvenem odnosu.rekla bi, da si zelo dobra v custvenem izsiljevanju, a si vseeno postena oz. dvomim, da se tega posluzujes prav takole, 'lisicje', oz. zavestno... Tudi ce ne vodis, vodis s kaksno trmo kje od zadaj - if you know what I mean...Prevec si najbrz navezana na dom in druzino, morda se zelo tezko resis tega vpliva.Vseeno imas k sreci mocnega Dvojcka, ta te resuje, saj bi sicer bila morda zabetonirana v tla in se globlje, komajda bi se te videlo na povrsju. Vseeno bi bilo koristno vedeti se kaj vec, mars npr. je zelo pomemben in veckrat tudi nekako 'viden'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Veš kako, Bikica... sicer nisem veteranka na tem forumu... Nič se bat vprašat, tukaj so zelo prijazni in odgovorijo na res skorajda vsako vprašanje (tudi če je blo že zastavljeno). Ti pa vseeno priporočam, da malo pobrskaš po forumovih prejšnjih temah preden odpreš novo.Včasih že misliš, da so teme zamrle, pa se potem pojavi nov član, z novim vprašanjem in zadeva gre naprej... Kar se pa tiče tega "ugibanja", sam opazila, da naj bi tukaj bilo govora o videzu - jaz pa sem šla bolj v osebnostne lastnosti... ups. :xx!: Sicer pa niti ne gre za ugibanje...pač "zmiksaš" vse kar veš o določenih znamenjih pa planetih in njihovih lastnostih... potem pa pač pried ven nekaj tazga... če drži al pa ne pa ve vsak pri sebi Jaz osebno se ne najdem v nobenem opisu zunanjosti, ne bikovski ne rakovski... Verjetno je še kaj vmes.. poleg genetike seveda LP, Nina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Heh, Marsa... tuki se pa "zabetonirana*" oglaša... in nobenega Dvojčka nima, da bi jo rešil... Čisto drži, da se v stresu zatečem v hrano - predvsem "serijsko uničujem" čokolade ... Potem pa se vsak grižljaj na koži pozna, s katero sicer drugače nimam težav. A to naj bi bil vpliv Venere v Ovnu (koža)? Pa tudi sivomodre oči imam... Samo o izsiljevanju in dušenju pa ne bi vedela povedat kaj dosti, pa tudi drugi okoli mene najbrž ne. Dušim pa raje sebe kot pa koga drugega (ker lahko hitro "počistim" sama s sabo) ... to bo pa Rakec na delu, a ne... ?Saj vem, kako se neke lastnosti izrazijo, je odvisno od aspektov, ki jih tvorijo planeti med sabo... *(Sonce - Bik, Luna - Bik, Merkur - Oven, Venera - Oven, Mars - Škorpijon, ASC - Rak...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Oj, hm... ja, pa se Marsa nisi podala, v skorpijonu, to je ze nekaj drugega, to je izjemna volja in ta folk navadno ni dusec (imajo dosti s sabo opraviti), ja, je pa zelo zahteven do sebe... ja mars v skorpiji, v kombinaciji z rakom tudi veckrat dajejo temnejso polt... vendar ponavadi Luna v biku, dvojckih oz. osebni planeti tam 'posvetlijo'... a pravilo to seveda ni....Poznam precej dvojckov s kombinacijo kozoroga, zanimivo je, da so prav vsi precej temni.ce ni Dvojcka, ki resuje z gibljivostjo, resuje Oven z ognjevitostjo, kajti tudi Bik ima vcasih 'tezave' z zagonsko energijo - tu ti pride prav mars, bodi zelo zelo vesela za tale polozaj.mars vse premalo upostevamo, sem opazila, pa je se kako viden. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Hvala za komentar, Marsa... Bo kar držalo, kar si napisala sedaj, veš. Tako glede osebnosti, kot glede videza. Sem zahtevna do sebe, do drugih pa ne bi rekla oz. precej manj. Včasih je treba kar fino "povrtati" vame, da izjavim kaj me teži...Kožo imam svetlo, a hitro porjavim - lase pa kostanjevo rjave, tako da se tale metoda kar obnese in drži v mojem primeru. Nisem pa vedela, da je tudi Mars tako zelo pomemben za osebno noto. Očitno je res kar preveč zapostavljen... Vsaj pri meni je očitno Mars dal "piko na I", ker me je tale Škorpijon nekako introvertiral. Daje pa res ogromno energije in zaleta, ampak ne enakomerno - včasih ful, včasih pa sem čisto prazna... Kar zna biti tudi malo moteče. Drugače pa sem vesela za prav vsak bolj ali manj lep položaj v karti, saj je navsezadnje moj... al ga bom jz ukrotila al bo pa on mene LP, Nina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Drugače pa sem vesela za prav vsak bolj ali manj lep položaj v karti, saj je navsezadnje moj... ..al ga bom jz ukrotila al bo pa on mene Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vally 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Elow! Rakica, še lahko meni poveš kaj o mojem zunanjem izgledu? Da bom vidla če boš prav ugotovila ASCENDENT: devicaSONCE: kozorogLUNA: kozorogMERKUR: kozorogVENERA: škorpijonMARS: ribiJUPITER: ribiSATURN: strelecURAN: strelecNEPTUN:kozorogPLUTON: škorpijon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bikica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Pozdravljena Marsa!Hvala za dobrodoslico Nisem svetle..bolj temnejse polti,tudi barva oci je rjave barve vcasih z rdeckasti odtenkom .Kozo pa imam mehko,nezno, obcutljivo..Ko sem v stresu se zatecem k hrani ,kot si napisalaJa venera pa res zna biti tezavnain depresivna,sam se ne dam Kar pa se tice z dushljivo venero,se je pa bolje dogajalo,ko sem bila mlajsa...Starejsi ko si,bolj se zavedas svojega pocetja in ce ti to odgovarja bos to se naprej pocel..ce ne pa bos to zadevco ukrotil..vse je odvisno od nas za kaj se bomo odlocili a ne??? Tudi trmo vodim ja,..pa ne za dolgo,sem zelo popustljiva,ampak tisti kratek cas ko vodim trmo zna biti zelo tecen Na druyino pa sem prevec navezana in imam s tem vcasih tezave..je moja sibka tocka Pa bom se enkrat napisala vse bom vesela se kaksne novice o meni,ker mislim da ce clovek odkrije prvo samega seba lahko tudi druge ljudi lazje razume...MARS-TEHT...JUPIT.-SKORP....SATU.-TEHT....URAN-STREL...NEPTUN-STREL.....PLUTON-TEHT... AHA PA SE TO KAJ POMENI TOCKA DUHA OZ KAJ RAZLAGA..HVALA V NAPREJ..... BIKICA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bikica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Veš kako, Bikica... sicer nisem veteranka na tem forumu... Nič se bat vprašat, tukaj so zelo prijazni in odgovorijo na res skorajda vsako vprašanje (tudi če je blo že zastavljeno). Ti pa vseeno priporočam, da malo pobrskaš po forumovih prejšnjih temah preden odpreš novo.Včasih že misliš, da so teme zamrle, pa se potem pojavi nov član, z novim vprašanjem in zadeva gre naprej... Kar se pa tiče tega "ugibanja", sam opazila, da naj bi tukaj bilo govora o videzu - jaz pa sem šla bolj v osebnostne lastnosti... ups. :xx!: Sicer pa niti ne gre za ugibanje...pač "zmiksaš" vse kar veš o določenih znamenjih pa planetih in njihovih lastnostih... potem pa pač pried ven nekaj tazga... če drži al pa ne pa ve vsak pri sebi Jaz osebno se ne najdem v nobenem opisu zunanjosti, ne bikovski ne rakovski... Verjetno je še kaj vmes.. poleg genetike seveda LP, NinaDr.Freudova Samo toliko,da ti povem,da se cisto strinjam s teboj...saj to ni nic tezkega malo pobrskati nazaj in se pozanimati o tem kar te pac zanima..Je pa res,da izkljucno neketerih podatkov,ki te zanimajo se ne najde kar tako oz ti ne morejo tako razlozit,kot pa ce s kom komuniciras ...bikica... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bikica 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Je ze res,da obstaja nekaksna povezava med horoskopom in zunanjosto...samo ne morem imeti modrih oci..ce jih nobeden v moji druzini nima,ne morem biti svetle polti ce pa so moji bolj temne..Pa se eno vprasanje,kako sem lahko majhna pa so v moji druzini vsi vecji za dve do tri glave vecji od mene???Celo moj brat,ki je 7let mlajsi od mene me je prehitel in ga moram gledat od spodaj navzgor???Smesno a ne?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 nosiš pa gene še od prej, starejših,starih mam ...(vsaka druga generacija butne ven kaj) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bikica 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 ja to imas tudi prav Sam to je bolj redkost,da bo butnilo od zelo dalec nazaj ...bikica... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.