Skoči na vsebino

Horoskop in videz

Tadeja

Recommended Posts

Guest sstane
Ko si v stresu, se najbrz zateces v hrano ali kaj takega,

Ko si v stresu, pomeni, da ti lučka utriplje, baterija bo vsak čas prazna in res se instinktivno zatečeš v hrano. Toda, največkrat ti v bateriji manjka soli, ne energije. Če nisi ravno Twigy, imaš te vedno nekaj na zalogi.

Torej, ne navali na čokolado, poliži raje ščepec zdrave soli, če pa te nimaš, pa na nekaj zeloooo slanega. x;)x

Deli na socialnih omrežjih

samo ne morem imeti modrih oci..ce jih nobeden v moji druzini nima,ne morem biti svetle polti ce pa so moji bolj temne..

xDDx seveda, saj med crnci ima najbrz tudi kdo luno v dvojckih, pa najverjetneje ni blond in nima modrih oci. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja saj vemo kaksno moc ima cokolada nekje sem prebrala,da jo nekateri primerjajo celo z sexom

No zame osebno so sladkarije redkost odkar kadim x:)x

Zato pa tudi ko sem pod stresom se zatecem k cigaretom,kar je se slabse.

• 3 weeks later...
Nečesa pa ne razumem - pri njem prevladuje ogenj, pa ga nikakor ne najdem!

Ne najdeš ognja? :eek: Vladar Ascendenta in sončnega znamenja v Ovnu, ti pa ne najdeš ognja? Potem pa nič več ne vem...aja, potem se morda ne ujema s tvojimi planetki? x:Ix :vragec:

Dum spiro, spero.

Mačona, ma kakšne pomembne planete v prvi hiši.... No moral bi videti njegove podatke.

Uran v 1. hiši daje drugačen videz, kot bi pričakovali na prvi pogled...

Karta se gleda kot celota, šele tedaj astrolog lahko kakšno pametno ugotovitev.

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

beli Vran

Ja, pa res, sem šla čekirat in res, v 1. bajti ima Uran in Luno, oba v Škorpijonu.

Kot vidim me intuicija še ni zapustila, upam, da mi bo še dolgo služila.

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

huhu, koliko drugačen pa, do kje morda x:Dx

hehe prouči zadevo pa bo

beli Vran

Jaz imam sonce in venero v vodnarju, v ascedentu sem tehtnica (pluton v 1 hiši), luno pa imam v devici x:)x

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

jest mam urana v 1bajti, pa yato nikol sit x:Dx ,pa Luno v devic 1h tut, pa pluton v 1h ,

res je,ko se te polasti govor, se moraš sam izrazit, nič tiščat v sebi, ne glede na moralo x:Dx

hudič je ,ko pride R-Merkurja :8): potem bremzat hitrost ala pa izpovedovanje x:o)x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Hehe, zapisano še krajše:

Ljudje z Uranom v prvi hiši so smotani.

(Nikoli ne veš, kako (in kdaj) se bodo odločili.)

x;)x

B.

(P.S. Imeti tako državo, še posebej, če je temu Uranu dodan še zblojeni Neptun - to je šele štala! Pa naša realnost tudi, žal.)

Pa saj ne misliš resno.................. x;)x

nam pa res nič ne manjka, še posebej če je uran v sco ter v kon z asc......... :palec: mislim, da smo mal genijev. x:Dx x:Dx x:Dx

s.

u bistvu, bo morali dobiti nagrado x^x ...pa tako lepo skrbimo, da življenje ni preveč predvidljivo, ker to vodi v dolgočasje, nato v apatijo, depresijo...

u bistvu povečujemo pestrost in pripomoremo k temu, da imajo ljudje manj kompleksov, ker se v zdijo sami sebi potem bolj normalni x:Dx x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x;)x

:palec: :palec: Nepredvidljivi, znajo šokirat, oblačijo se tudi drugače, so nekako pred drugimi, obleke, frizure in podobno. Verjetno so zelo podobni ta pravim vodnarjem.

x:Dx  :palec:

Bern, kaj ponuja tranzit urana na asc.?

xrolleyesx Po moje bo orenk sprememba, predvsem na tebi v zvezi s hišo, kjer je natalni uran. Po moje bodo to drugi bolj opazili kot ti sam. Verjetno pa se bo tranzit odražal s prikrito nervozo, sploh tiste dni, ko je uran v tranzitu v konjukcijo z luno. x;)x

u bistvu, bo morali dobiti nagrado x^x ...pa tako lepo skrbimo, da življenje ni preveč predvidljivo, ker to vodi v dolgočasje, nato v apatijo, depresijo...

u bistvu povečujemo pestrost in pripomoremo k temu, da imajo ljudje manj kompleksov, ker se v zdijo sami sebi potem bolj  normalni  x:Dx  x:Dx  x:Dx

:palec: , Amis!

(Saj nisem kritiziral teh ljudi, samo mnenje sem povedal. Na primer kako jih vidimo - vsaj nekateri - drugi.)

Nič slabega ni v tem. Brez njih vse skupaj ne bi laufalo.

Pozdrav!

x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...