tjama 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 kako pa to zgleda po tvoje? Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Kaj pa tole o mojem videzu pove? Sun Libra 00°05'48 10 directMoon Gemini 00°33'47 06/7 directMoon is technically near the end of house 6 and is interpreted in house 7.Mercury Libra 13°54'52 10 directVenus Scorpio 12°18'38 11/12 directVenus is technically near the end of house 11 and is interpreted in house 12.Mars Capricorn 22°08'33 02 directJupiter Pisces 16°13'45 03 retrogradeSaturn Sagittarius 04°48'29 01 directUranus Sagittarius 18°39'30 01 directNeptune Capricorn 03°03'33 01/2 directNeptune is technically near the end of house 1 and is interpreted in house 2.Pluto Scorpio 05°50'55 11 directTrue Node Aries 20°59'45 05 direct Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
-Anna- 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Tadeja in forumovci! Nekje se spominjam, da sem prebrala, da so nekako smatrani za najlepše ljudi zodiaka biki. Nisem brala vseh 24 strani tukaj v tej temi, tako da ne vem, mogoče ti je kdo bolj utemeljeno in točno odgovoril... Da pa pristavim še jaz svoj piskrček: kako pa mene vidijo ljudje, kako izgledam?Napisala bom datum svojega rojstva: 7.3.1980, ob 10.50, v Kranju, kajti še zdaj ne vem točno, katera so moja podznamenja. SONCE ---> ribiLUNA ---> škorpijon (?strelec?)ASCENDENT ---> dvojčkaVENERA ---> /oven/>bik - ?MARS ---> devica Bern se lahko spomni, do sem zadnjič nekje jamrala, da ničesar ne izžarevam. On pa je rekel; jasno, saj je povsod sama voda (oz. ne vem točno?) in mi je vse utemeljil. Naj povem, da tudi jaz sama sebe zaznavam kot nekaj prosojnega, neizrazitega, nedoločnega... bledega, da ne rečem zdrizastega - hehe - kot kakšna ameba. Se da vame vnesti tudi kaj žara, Bern? Se ga da pridobiti? Lp, -Anna- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Prav zanimiva si. Po eni strani praviš, "da sem ti stvari utemeljil", po drugi strani pa pišeš, kot da z vsem tem nimaš kaj početi. Riba ko Riba, pravim. Iz tistega, kar si dobila črno na svetlorjavem, se da izvleči veliko, če se le majčkeno potrudiš. Samo čas si vzemi, pa bo. Kako pa se da "vate vnesti kaj žara", pa ne vem, v astroloških buklah tega nisem našel, sem pa prepričan, da ti bo tu na LN kdo znal povedati tudi to, le verjetno boš morala vprašati v kaki drugi temi kje, ker v astrološke mnogi ne zahajajo. Aja, še to: kdo je "Tadeja in forumovci"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 še ena astro naloga, če se bo komu dalo:moja prijateljica:Sonce in Venera v LevuLuna v Devici ASC v Tehtnici, Pluton na ASCSaturn v 1. hišiMars v Škorpijonu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 še ena astro naloga, če se bo komu dalo:moja prijateljica:Sonce in Venera v LevuLuna v Devici ASC v Tehtnici, Pluton na ASCSaturn v 1. hišiMars v Škorpijonu. Brez da gledam postavitev, se mi zdi, da taka oseba s tako levovo hišo, polna sama sebe, verjetno čedna, kritična z luno v devici- tečna, ASC vaga sigurno čedna-zunanja lepota, s plutonom na ASC ima precej vpliva na druge, s saturnom v prvi hiši malo hladna in nedostopna. Lahko se motim, ampak več lepote navzven, na noter pa en hlad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alkimistka 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 kaj pa jaz:h ASC: tehtnicasonce: dvojčekluna: dvojčekvenera: dvojčekpluton na koncu 12h - v tehtnici in v konjunkciji z ASC, mars v devici v 11h, uran v 1 hiši: v škorpijonu Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 kaj pa jaz:h ASC: tehtnicasonce: dvojčekluna: dvojčekvenera: dvojčekpluton na koncu 12h - v tehtnici in v konjunkciji z ASC, mars v devici v 11h, uran v 1 hiši: v škorpijonu Po moje si čedna, zvedava, firbčna, zgovorna, dolgo časa mladostna, včasih mal skrivnostna, včasih se rada sporočeš s prijatelji, ker si precej kritična in direktna, včasih precej spremenljiva, znaš šokirat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Brez da gledam postavitev, kritična z luno v devici- tečna... Ola Lunca, a misliš, da smo tečneži tisti z Luno v Devci ? Taka kvalitetna, pridna, praktična in povsem prizemljena Luna... Kje sta Nataly, pa Samson v obrambo? Pa Bob tudi, neee, on ima Deviški Asc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Kakšna zanimiva tema Še jst, še jst Sonce Škorpijon 29°14`14 10Luna Bik 16°51`23 4Merkur Škorpijon 09°52`30 9Venera Tehtnica 26°43`23 9Mars Strelec 29°29`45 12Jupiter Tehtnica 04°32`17 8Saturn Tehtnica 06°55`21 8Uran Škorpijon 26°04`07 10Neptun Strelec 21°32`41 12Pluton Tehtnica 23°07`07 9Ascendent (ASC) Kozorog 11°23`23 Se moram zraven uštult Pa komentarji?Lp Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 opsala, pa ni niti zelo lepa, meni se zdi, da je navznoter lepša kot na zunaj!na zunaj je tako: manjše rasti, širši boki, stegna, ozek pas, zalite nadlakti, lasje in obrvi svetli, lasje so redki, mastna, problematična koža, ozke, malce stisnjene ustnice, nos rahlo gomoljast, oči svetlo modre, brada je bolj oglata.misliš, da bi se jaz družila s tako osebo?ja, sej se ma rada in ma ego, je pa tudi zlo ustrežljiva in radodarna. meni je bol Tehtnica kot pa Lev.problem je, da ma vedno neka sranja, pa nikoli ni zadovoljna, psiho ma šibko, ... Kar dost levjih lastnosti, ki se poklapajo Mačona.Mogoče še večja ušesa, pa spodnja ustnica večja kot zgornja. Levi so med najmanjšimi v zodijaku, če nimajo večino planetov nad osjo, zanimivo, da imajo pa največjo glavo. Sicer pa notranja lepota seva navzven, če je kontra je slabše. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
-Anna- 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 No, Bern, Tadeja je oseba, ki je menda odprla to temo - če sem prav prebrala, forumovci pa so vsi ostali sodelujoči na tem - Luninem - forumu in vtej temi. Easy as that... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Zanima me, če obstaja kakšen podatek o povezanosti horoskopa z zunanjostjo? Zanima me tudi kateri znaki so predstavniki najlepših ljudi oz. če je to sploh mogoče ugotoviti. Recimo kakšni so po zunanjosti ljudje rojeni v znamenju device in česa se morajo paziti (mesa,gaziranih pijač....)Seveda, da me ne boste razumeli narobe je vsak človek lep posvoje. Grdih ljudi ni, grdi so lahko le po duši. Tadeja Moj pogled na izgled človeka v povezavi s horoskopom V časih (in tudi krajih), ko so ljudje živeli od lokalnega pridelka hrane, ko je bila vrsta hrane odvisna od tega v katerem podnebnem pasu so ti ljudje živeli, kakšni so bili vremenski pogoji skozi leta in letne čase, se je astrološki znak seveda odražal na človeku bolj kot danes, kajti recimo na Gorenjskem januarja 1500 nihče ni mogel uživati mandarin. Že jabolka so bila ob takšnem času bogastvo. Tudi obnašanje človeka je bilo v takšnih časih veliko bolj podrejeno vremenu - in vreme kot vemo je podrejeno zemljepisni legi in ta je seveda odvisna tudi od lege Zemlje na poti okrog Sonca, pa legi vseh nam znanih in nam neznanih planetov, zvezd, galaksij.... vidnih in nevidnih energij..... In del kozmologije Devetzvezdni KI je tisti, s pomočjo katere lahko iz obraza vidimo in 'prečitamo', da se nam približuje nevarna bolezen ali da smo že bolni in potrebni zdravljenja (bolj zdravega življenja) še preden pride kritični čas. Na obrazu je 'napisan' organ in pa mesec, ko težave izbruhnejo. Pa še kaj, Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Ola Lunca, a misliš, da smo tečneži tisti z Luno v Devci ? Taka kvalitetna, pridna, praktična in povsem prizemljena Luna... No, no Ruby72 ni blo tko mišljeno, če bi iskala pridnega sodelavca, pridno gospodinjo, bi sigurno iskala med takimi z luno v devici, ampak čustveno gledano dela glavca bl kokr pa srček. Prizemljeni pa sigurno ste, samo še kakšen kozu vam parira. ja, sej se ma rada in ma ego, je pa tudi zlo ustrežljiva in radodarna. meni je bol Tehtnica kot pa Lev.problem je, da ma vedno neka sranja, pa nikoli ni zadovoljna, psiho ma šibko, ... Ja, ja, EGO je tisti močni,verjamem pa, da je med takimi zelo veliko ustrežljivih, radodarnih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Sicer sem pa mnenja, da je postavitev planetov v naši karti le pokazatelj določenih energij, ki so v nas, zato je verjetno težko skladatati mozaik planetov tako, da bi dobili tako in tako, s takimi močnimi obrvmi in podobno. Je res, da je potrebno gledat celo karto, ASC je zelo pomemben, zato tista venera ali pluton ne dajeta celotnega pečata ali je oseba lepa ali grda.Je pa res, da se pa da ugotovit, da je izredno lepa oseba lahko tudi izredno neprijetna. Kako jo kdo doživlja, je pa seveda spet odvisno od njegove karte, pa smo spet tam jara kača in pikel polž. Tako je tudi s postavitvijo lune v devici npr. Oseba, ki ima jupiter v prvi hiši, to pomeni, da je odprta, prisrčan in z luno v devici, sigurno ne bo tako izpadla dlakocepska in zoprna, kot če bi imela saturna v prvi hiši. Kombinacij morje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alkimistka 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Po moje si čedna, zvedava, firbčna, zgovorna, dolgo časa mladostna, včasih mal skrivnostna, včasih se rada sporočeš s prijatelji, ker si precej kritična in direktna, včasih precej spremenljiva, znaš šokirat Lunca si kar zadela: v bistvu vse, bravo, kritična in direktna - to pa vedno, povem direkt kaj si mislim, šokiram - velikokrat, predvsem bliznje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Po moje si čedna, zvedava, firbčna, zgovorna, dolgo časa mladostna, včasih mal skrivnostna, včasih se rada sporočeš s prijatelji, ker si precej kritična in direktna, včasih precej spremenljiva, znaš šokirat Lunca si kar zadela: v bistvu vse, bravo, kritična in direktna - to pa vedno, povem direkt kaj si mislim, šokiram - velikokrat, predvsem bliznje Nick mi je pa tudi všeč, me spominja na knjigo Alkimist. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
grom 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 a lahk jaz tud zase vprasam, kaksna sem ceprav sem nova26.8.1984sonce imam v deviciluno v levuasc. v levume prav zanima kaj bos napisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
grom 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 najprej ti. pol pa dooooooooolgo nihče drug.... a to je na moj post odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
grom 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ja. saj veš. ne?ne tezk govorim o seb sploh ne vem kaj naj? vprasaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ko me je marsa ene drugič vidla, me je pozdravla z "kajs že ti?" in pol "aja, sej se ti vid (vodnar)" zadnjič pa je rekla, da se mi pozna strelec (moja venera, pa jupiter (skor doma v 9. hiši) in neptun, vladar ascendenta) *sama pa bi pripisala temne lase in oči, ter močne obrvi škorpijonski luni.. sklepam po svojih frendicah škorpijah, ki so vse temne. so pa tudi krepkih postav in temperamentne, kar pa jaz niti nisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 a lahk jaz tud zase vprasam, kaksna sem ceprav sem nova26.8.1984sonce imam v deviciluno v levuasc. v levume prav zanima kaj bos napisala a te js opišemhttp://cvekalnica.myfreeforum.org/images/smiles/077.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
grom 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 a te js opišemhttp://cvekalnica.myfreeforum.org/images/smiles/077.gif ti ves prevec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Lunca,dj še mene kaj pokomentiri,če boš imela čas.Prosim. Sonce-RIBI(1.hiša)Ascedent-VODNARLuna-Škropijon(8.hiša)Venera-OVEN(2.hiša)Mars-VODNAR(1.hiša)Merkur-RIBI(1.hiša) Drugač mi pa zelo nagaja saturn,ki je v 7.hiši in je v opoziciji z ascedentom..A ta aspekt vpliva kaj na moj izgled? Res najlepša hvala za odgovor.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Mene ste pa kar zgrešili Pa me ful zanima, kaj boste napisal Tko, da bom še enkrat prekopirala tele moje podatke:Sonce Škorpijon 29°14`14 10Luna Bik 16°51`23 4Merkur Škorpijon 09°52`30 9Venera Tehtnica 26°43`23 9Mars Strelec 29°29`45 12Jupiter Tehtnica 04°32`17 8Saturn Tehtnica 06°55`21 8Uran Škorpijon 26°04`07 10Neptun Strelec 21°32`41 12Pluton Tehtnica 23°07`07 9Ascendent (ASC) Kozorog 11°23`23Pa HVALA!!! Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.