Skoči na vsebino

Horoskop in videz

Tadeja

Recommended Posts

Kaj pa tole o mojem videzu pove? :)

Sun Libra 00°05'48 10 direct

Moon Gemini 00°33'47 06/7 direct

Moon is technically near the end of house 6 and is interpreted in house 7.

Mercury Libra 13°54'52 10 direct

Venus Scorpio 12°18'38 11/12 direct

Venus is technically near the end of house 11 and is interpreted in house 12.

Mars Capricorn 22°08'33 02 direct

Jupiter Pisces 16°13'45 03 retrograde

Saturn Sagittarius 04°48'29 01 direct

Uranus Sagittarius 18°39'30 01 direct

Neptune Capricorn 03°03'33 01/2 direct

Neptune is technically near the end of house 1 and is interpreted in house 2.

Pluto Scorpio 05°50'55 11 direct

True Node Aries 20°59'45 05 direct

Deli na socialnih omrežjih

Tadeja in forumovci!

Nekje se spominjam, da sem prebrala, da so nekako smatrani za najlepše ljudi zodiaka biki. Nisem brala vseh 24 strani tukaj v tej temi, tako da ne vem, mogoče ti je kdo bolj utemeljeno in točno odgovoril...

Da pa pristavim še jaz svoj piskrček: kako pa mene vidijo ljudje, kako izgledam?

Napisala bom datum svojega rojstva: 7.3.1980, ob 10.50, v Kranju, kajti še zdaj ne vem točno, katera so moja podznamenja.

SONCE ---> ribi

LUNA ---> škorpijon (?strelec?)

ASCENDENT ---> dvojčka

VENERA ---> /oven/>bik - ?

MARS ---> devica

Bern se lahko spomni, do sem zadnjič nekje jamrala, da ničesar ne izžarevam. On pa je rekel; jasno, saj je povsod sama voda (oz. ne vem točno?) in mi je vse utemeljil. Naj povem, da tudi jaz sama sebe zaznavam kot nekaj prosojnega, neizrazitega, nedoločnega... bledega, da ne rečem zdrizastega - hehe - kot kakšna ameba. x;)x x:Ix

Se da vame vnesti tudi kaj žara, Bern? Se ga da pridobiti?

Lp, -Anna-

Prav zanimiva si. Po eni strani praviš, "da sem ti stvari utemeljil", po drugi strani pa pišeš, kot da z vsem tem nimaš kaj početi. Riba ko Riba, pravim. Iz tistega, kar si dobila črno na svetlorjavem, se da izvleči veliko, če se le majčkeno potrudiš. Samo čas si vzemi, pa bo.

Kako pa se da "vate vnesti kaj žara", pa ne vem, v astroloških buklah tega nisem našel, sem pa prepričan, da ti bo tu na LN kdo znal povedati tudi to, le verjetno boš morala vprašati v kaki drugi temi kje, ker v astrološke mnogi ne zahajajo.

Aja, še to: kdo je "Tadeja in forumovci"?

x;)x

Guest mačona

še ena astro naloga, če se bo komu dalo:

moja prijateljica:

Sonce in Venera v Levu

Luna v Devici

ASC v Tehtnici, Pluton na ASC

Saturn v 1. hiši

Mars v Škorpijonu.

še ena astro naloga, če se bo komu dalo:

moja prijateljica:

Sonce in Venera v Levu

Luna v Devici

ASC v Tehtnici, Pluton na ASC

Saturn v 1. hiši

Mars v Škorpijonu.

Brez da gledam postavitev, se mi zdi, da taka oseba s tako levovo hišo, polna sama sebe, verjetno čedna, kritična z luno v devici- tečna, ASC vaga sigurno čedna-zunanja lepota, s plutonom na ASC ima precej vpliva na druge, s saturnom v prvi hiši malo hladna in nedostopna. Lahko se motim, ampak več lepote navzven, na noter pa en hlad.

kaj pa jaz:h

ASC: tehtnica

sonce: dvojček

luna: dvojček

venera: dvojček

pluton na koncu 12h - v tehtnici in v konjunkciji z ASC, mars v devici v 11h,

uran v 1 hiši: v škorpijonu

Po moje si čedna, zvedava, firbčna, zgovorna, dolgo časa mladostna, včasih mal skrivnostna, včasih se rada sporočeš s prijatelji, ker si precej kritična in direktna, včasih precej spremenljiva, znaš šokirat.

Brez da gledam postavitev, kritična z luno v devici- tečna...

x:Dx x:px Ola Lunca, a misliš, da smo tečneži tisti z Luno v Devci ? xDDx

Taka kvalitetna, pridna, praktična in povsem prizemljena Luna... :2src: x^x

Kje sta Nataly, pa Samson v obrambo? Pa Bob tudi, neee, on ima Deviški Asc.

x8Dx

Kakšna zanimiva tema xDDx

Še jst, še jst x:Ix

Sonce Škorpijon 29°14`14 10

Luna Bik 16°51`23 4

Merkur Škorpijon 09°52`30 9

Venera Tehtnica 26°43`23 9

Mars Strelec 29°29`45 12

Jupiter Tehtnica 04°32`17 8

Saturn Tehtnica 06°55`21 8

Uran Škorpijon 26°04`07 10

Neptun Strelec 21°32`41 12

Pluton Tehtnica 23°07`07 9

Ascendent (ASC) Kozorog 11°23`23

Se moram zraven uštult x;)x Pa komentarji?

Lp x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

opsala, pa ni niti zelo lepa, meni se zdi, da je navznoter lepša kot na zunaj!

na zunaj je tako: manjše rasti, širši boki, stegna, ozek pas, zalite nadlakti, lasje in obrvi svetli, lasje so redki, mastna, problematična koža, ozke, malce stisnjene ustnice, nos rahlo gomoljast, oči svetlo modre, brada je bolj oglata.

misliš, da bi se jaz družila s tako osebo?

ja, sej se ma rada in ma ego, je pa tudi zlo ustrežljiva in radodarna. meni je bol Tehtnica kot pa Lev.

problem je, da ma vedno neka sranja, pa nikoli ni zadovoljna, psiho ma šibko, ...

Kar dost levjih lastnosti, ki se poklapajo Mačona.

Mogoče še večja ušesa, pa spodnja ustnica večja kot zgornja. Levi so med najmanjšimi v zodijaku, če nimajo večino planetov nad osjo, zanimivo, da imajo pa največjo glavo. Sicer pa notranja lepota seva navzven, če je kontra je slabše. x;)x

Zanima me, če obstaja kakšen podatek o povezanosti horoskopa z zunanjostjo? Zanima me tudi kateri znaki so predstavniki najlepših ljudi oz. če je to sploh mogoče ugotoviti. Recimo kakšni so po zunanjosti ljudje rojeni v znamenju device in česa se morajo paziti (mesa,gaziranih pijač....)Seveda, da me ne boste razumeli narobe je vsak človek lep posvoje. Grdih ljudi ni, grdi so lahko le po duši.

Tadeja

Moj pogled na izgled človeka v povezavi s horoskopom

V časih (in tudi krajih), ko so ljudje živeli od lokalnega pridelka hrane, ko je bila vrsta hrane odvisna od tega v katerem podnebnem pasu so ti ljudje živeli, kakšni so bili vremenski pogoji skozi leta in letne čase, se je astrološki znak seveda odražal na človeku bolj kot danes, kajti recimo na Gorenjskem januarja 1500 nihče ni mogel uživati mandarin. Že jabolka so bila ob takšnem času bogastvo. Tudi obnašanje človeka je bilo v takšnih časih veliko bolj podrejeno vremenu - in vreme kot vemo je podrejeno zemljepisni legi in ta je seveda odvisna tudi od lege Zemlje na poti okrog Sonca, pa legi vseh nam znanih in nam neznanih planetov, zvezd, galaksij.... vidnih in nevidnih energij.....

In del kozmologije Devetzvezdni KI je tisti, s pomočjo katere lahko iz obraza vidimo in 'prečitamo', da se nam približuje nevarna bolezen ali da smo že bolni in potrebni zdravljenja (bolj zdravega življenja) še preden pride kritični čas. Na obrazu je 'napisan' organ in pa mesec, ko težave izbruhnejo.

Pa še kaj,

Lep pozdrav, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

x:Dx x:px Ola Lunca, a misliš, da smo tečneži tisti z Luno v Devci ? xDDx

Taka kvalitetna, pridna, praktična in povsem prizemljena Luna... :2src: x^x

x:Dx x:Dx x:Dx No, no Ruby72 ni blo tko mišljeno, če bi iskala pridnega sodelavca, pridno gospodinjo, bi sigurno iskala med takimi z luno v devici, ampak čustveno gledano dela glavca bl kokr pa srček. x;)x Prizemljeni pa sigurno ste, samo še kakšen kozu vam parira.

ja, sej se ma rada in ma ego, je pa tudi zlo ustrežljiva in radodarna. meni je bol Tehtnica kot pa Lev.

problem je, da ma vedno neka sranja, pa nikoli ni zadovoljna, psiho ma šibko, ...

Ja, ja, EGO je tisti močni,verjamem pa, da je med takimi zelo veliko ustrežljivih, radodarnih.

xrolleyesx Sicer sem pa mnenja, da je postavitev planetov v naši karti le pokazatelj določenih energij, ki so v nas, zato je verjetno težko skladatati mozaik planetov tako, da bi dobili tako in tako, s takimi močnimi obrvmi in podobno. Je res, da je potrebno gledat celo karto, ASC je zelo pomemben, zato tista venera ali pluton ne dajeta celotnega pečata ali je oseba lepa ali grda.

Je pa res, da se pa da ugotovit, da je izredno lepa oseba lahko tudi izredno neprijetna. Kako jo kdo doživlja, je pa seveda spet odvisno od njegove karte, pa smo spet tam jara kača in pikel polž. x;)x

Tako je tudi s postavitvijo lune v devici npr. Oseba, ki ima jupiter v prvi hiši, to pomeni, da je odprta, prisrčan in z luno v devici, sigurno ne bo tako izpadla dlakocepska in zoprna, kot če bi imela saturna v prvi hiši. Kombinacij morje.

Po moje si čedna, zvedava, firbčna, zgovorna, dolgo časa mladostna, včasih mal skrivnostna, včasih se rada sporočeš s prijatelji, ker si precej kritična in direktna, včasih precej spremenljiva, znaš šokirat

Lunca si kar zadela: v bistvu vse, bravo, kritična in direktna - to pa vedno, povem direkt kaj si mislim, šokiram - velikokrat, predvsem bliznje

Po moje si čedna, zvedava, firbčna, zgovorna, dolgo časa mladostna, včasih mal skrivnostna, včasih se rada sporočeš s prijatelji, ker si precej kritična in direktna, včasih precej spremenljiva, znaš šokirat

Lunca si kar zadela: v bistvu vse, bravo, kritična in direktna - to pa vedno, povem direkt kaj si mislim, šokiram - velikokrat, predvsem bliznje

x:Dx x:Dx Nick mi je pa tudi všeč, me spominja na knjigo Alkimist. x;)x

ko me je marsa ene drugič vidla, me je pozdravla z "kajs že ti?" in pol "aja, sej se ti vid (vodnar)" xDDx

zadnjič pa je rekla, da se mi pozna strelec (moja venera, pa jupiter (skor doma v 9. hiši) in neptun, vladar ascendenta)

*sama pa bi pripisala temne lase in oči, ter močne obrvi škorpijonski luni.. sklepam po svojih frendicah škorpijah, ki so vse temne. so pa tudi krepkih postav in temperamentne, kar pa jaz niti nisem xcivx x:)x

a lahk jaz tud zase vprasam, kaksna sem x:Ix ceprav sem nova

26.8.1984

sonce imam v devici

luno v levu

asc. v levu

me prav zanima kaj bos napisala x8Dx x8Dx

a te js opišemhttp://cvekalnica.myfreeforum.org/images/smiles/077.gif x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Lunca,dj še mene kaj pokomentiri,če boš imela čas.Prosim. xDDx

Sonce-RIBI(1.hiša)

Ascedent-VODNAR

Luna-Škropijon(8.hiša)

Venera-OVEN(2.hiša)

Mars-VODNAR(1.hiša)

Merkur-RIBI(1.hiša)

Drugač mi pa zelo nagaja saturn,ki je v 7.hiši in je v opoziciji z ascedentom..

A ta aspekt vpliva kaj na moj izgled?

Res najlepša hvala za odgovor..

:2src: :2src: :2src:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Mene ste pa kar zgrešili :C: Pa me ful zanima, kaj boste napisal x:)x Tko, da bom še enkrat prekopirala tele moje podatke:

Sonce Škorpijon 29°14`14 10

Luna Bik 16°51`23 4

Merkur Škorpijon 09°52`30 9

Venera Tehtnica 26°43`23 9

Mars Strelec 29°29`45 12

Jupiter Tehtnica 04°32`17 8

Saturn Tehtnica 06°55`21 8

Uran Škorpijon 26°04`07 10

Neptun Strelec 21°32`41 12

Pluton Tehtnica 23°07`07 9

Ascendent (ASC) Kozorog 11°23`23

Pa HVALA!!! xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...