Skoči na vsebino

Horoskop in videz

Tadeja

Recommended Posts

No, jz bi že spet prosila, če lahko kdo kei pove o men...ravno prejšnjič sem se menla z enim pač o horoskopu in videzu...in je reku...da sm zelo čudna mešanica...in da bi blo to zlo težko opredelit...in pol me še zanima...kaj bi vi lahko rekl na to:

SONCE - KOZOROG

LUNA - TEHTNICA

ASCEDENT - RAK

MERKUR - STRELEC

VENERA - ŠKORPIJON

MARS - STRELEC

JUPITER - DEVICA

SATURN - VODNAR

URAN - KOZOROG

NEPTUN - KOZOROG

PLUTON - ŠKORPIJON.

x;)x

Deli na socialnih omrežjih

a smo tisti, ki imamo jupitra na ASC srečni ali debeli ali oboje? x:Dx :inocent:

...oboje kakopak... sej ves: xsingx debeluhi, debeluhi, debeluhi so srecni ljudje, tudi ce so brez denarja, debeluhi niso suhi ljudje...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest mačona
a smo tisti, ki imamo jupitra na ASC srečni ali debeli ali oboje? x:Dx :inocent:

jaz sem dokaz, da oboje oz. ne nujno debeli, ziher pa moramo pazit na hrano. pol pa še Venera v Levu svoje naredi. ti maš verjetno še večje sranje, Tehtnica, ASC Rak. :sori:

Jupiter na ASC pa lahko pomeni tudi pretirano poraščenost. :o|o: Hvala Bogu, da mam zraven še Urana. :!!:

..hehe.. jaz mam tut ful redilnih(jupi konj. luna; sonck konj. venera) in sladkosnedih aspektov(venera opoz. neptun)... pa vseen se ze kar dolg ne premaknem nad 76kg(183cm)... je pa res da ni blo zmeri tko...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest mačona
..hehe.. jaz mam tut ful redilnih(jupi konj. luna; sonck konj. venera) in sladkosnedih aspektov(venera opoz. neptun)... pa vseen se ze kar dolg ne premaknem nad 76kg(183cm)... je pa res da ni blo zmeri tko...

ja ti - itak si Dvojček, Venera v Dvojčkih - to so itak suhci.

ja ti - itak si Dvojček, Venera v Dvojčkih - to so itak suhci.

..eh, ce bi me ti par let nazaj vidla... x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

Guest mačona

ja, saj si govoril neky, da si shujšal 30 kil. sam baje si zdaj griža. x:Dx :inocent:

jaz pa vedno povprečna, ne suha, ne debela. ma mix vsega, od astenika, do piknika, do atletika, vse skupy nametano. x:Dx

..men se zdis ti kar fit! :palec:

Frank Zappa

Guest mačona
Tenkju - počasi bom morala verjeti, saj vsi tako pravijo. x:Dx jea, glavno, da se tako počutim, to pa je takrat, ko se redno bavim s športom. :palec: x8Dx

x:Dx :palec: Največkrat se takim ljudem reče PIKNIKI, veseli, odprti, ker jim nič ne fali tudi radi jedo in to se jim tudi vidi. x;)x

Morena, glede na tole napisano, se ravno ne da opisat človeka tko na brzaka. Očitno pa glede na tvoj ASC bi lahko rekla, da lahko gledaš bolj abstraktno, mal drugače kot drugi. S soncem v ribah si verjetno vedno bolj srečna, če si mal nesrečna, z venero v ovnu bi rekla, da je strastna venera v drugi hiši precej zaslužna za keš, seveda glej aspetke, merkur v ribah pa je bolj zameljen, če bi bil slabo aspektiran z merkurjem, bi lahko prišlo do govorne napake. Tistega saturna v 7 hiši se pa nič ne boj, res je, da deluje v opoziciji z ASC na malo bolj resnoben videz, mogoče zgledaš starejša kot si, vendar z leti bo obratno. Želiš pa si verjetno zelo perfekcionističnega parnterja.

Lunca,dj še mene kaj pokomentiri,če boš imela čas.Prosim. xDDx

Sonce-RIBI(1.hiša)

Ascedent-VODNAR

Luna-Škropijon(8.hiša)

Venera-OVEN(2.hiša)

Mars-VODNAR(1.hiša)

Merkur-RIBI(1.hiša)

Drugač mi pa zelo nagaja saturn,ki je v 7.hiši in je v opoziciji z ascedentom..

A ta aspekt vpliva kaj na moj izgled?

Res najlepša hvala za odgovor..

:2src: :2src: :2src:

x:Dx :palec: Največkrat se takim ljudem reče PIKNIKI, veseli, odprti, ker jim nič ne fali tudi radi jedo in to se jim tudi vidi. x;)x

.

Torej sem PIKNIK x:Dx x:Dx

Ljudje z Jupitrom na ascendentu imamo Angela varuha na ramenih .Mene ,osebno,je dostikrat rešil .

Kar me najbolj veseli je,da mu noben tranzit,nobena progresija ali kaj podobnega ne pride do živega.

Vedno je tam in vedno pripravljen,da reši kar se rešiti da.

Lep pozdrav!

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

imam čisto solidno postavo . Jupiter prizanaša x:Ix

x:Dx x:Dx Zate Čveka vem, da maš lepo postavco, jupiter pri tebi deluje na drug način, širiš ta prave njegove vibracije, to niso samo uživancije, ampak tudi višja filozofija, religija. Ti se s tem dosti ukvarjaš in pomagaš tudi drugim, to tudi pomeni jupiter na taki poziciji. Tudi moj jupiter v prvi hiši bi pomenil težko kategorijo, vendar je važno tudi kako je aspektiran, zato je tudi odvisno kdo se samo smeji, kdo pa se vali, hahhahahaa. x;)x

. Tudi moj jupiter v prvi hiši bi pomenil težko kategorijo, vendar je važno tudi kako je aspektiran, zato je tudi odvisno kdo se samo smeji, kdo pa se vali, hahhahahaa. x;)x

xsmx

Guest mačona
a kdo ve, katero znamenje ima zelene oči? ampak res zelene, ne zeleno rjave ali kaj podobnega.

Ne vem, če je to ravno z znakom povezano :o|o:

Izrazito zelenooke poznam vodnarko, rakico, dvojčico in sco, ampak dvomim da je tu kako pravilo x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

a kdo ve, katero znamenje ima zelene oči? ampak res zelene, ne zeleno rjave ali kaj podobnega.

xrolleyesx Tukaj pa bo astrologija kmalu odpovedala, x:Dx Kot lahko opazujem, nekateri, ki jim zunanji videz ogromno pomeni, menjajo še barvo oči. Dobijo se ful krasne zelene leče.

Določenega pravila za znak, ki bi napovedal barvo pigmenta ni. Mogoče pri ovnih težko najdejo črne oči, vsi več ali manj manj pigmenta, zato tudi očit svetlejše. Prav tako ni pravilo, da ne bi imel škorpion modrih oči, čeprav precej škorpionov je precej temnih, vsaj pogledov.

Sem ravno mislila na to,da je Jupiter planet,ki predstavlja modro barvo.Morda ima močno povdarjen

Jupiter v I.hiši oz.Jupiter v ozki konj.z Merkurjem(oči)...malo prečekiraj sama.Iz praktičnih primerov se največ

naučimo.

Jz imam tud zelene oči..Take skrivnostne..Sem pa ribica z luno v škropijonu.. x:)x

Drugač pa poznam zlo dost škropijonov ,ali tistih ,ki imajo luno ali ascedenta v škropijonu,da imajo zelo prodorne in ponavadi zelene ali zeleno modre oči...

Pri men se vsak upikne v moje oči..Še na cesti mi kak neznanec da kompliment na moje oči..

LP!!

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

pri barvi oči majo več besede geni

moj fotr je riba, js sco, nečakinja rakica....pa mamo v nulo podobne svetlo modre učke x^x :vio:

je pa res, da pa znam zeloooo ledeno pogledat če hočem :D

Jz imam tud zelene oči..Take skrivnostne..Sem pa ribica z luno v škropijonu.. x:)x

Pri men se vsak upikne v moje oči..Še na cesti mi kak neznanec da kompliment na moje oči..

LP!!

kaka slikica x?x xrolleyesx x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...