melody 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 zadnje čase opažam, da mam ful "oko" za Tehtnice. ni jih težko prepoznat. No, pa povej kakšne smo (paaazi, kaj boš rekla ) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 karakterju pa so nekaj najboljšega, kar obstaja - moški in ženske - seveda odvisno od kombinacije Samo v trgovino nočem s tehtnicami. :xx!: U madonca, cunca gor in dol, pomerjat, odnest domov, drug dan pa nazaj v trgovino, hahahaha. Vage pač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 v trgovino tudi jaz ne s Tehtnico! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Jz imam tud zelene oči..Take skrivnostne..Sem pa ribica z luno v škropijonu.. Drugač pa poznam zlo dost škropijonov ,ali tistih ,ki imajo luno ali ascedenta v škropijonu,da imajo zelo prodorne in ponavadi zelene ali zeleno modre oči... Pri men se vsak upikne v moje oči..Še na cesti mi kak neznanec da kompliment na moje oči..LP!!sej na moje tud, pa so čisto obično modre (hm modoro sive) ampak pomemben je tud nasmeh pa iskrice v očeh... Borism zelene ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Borism zelene ? Aha... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Skoz imam občutek, da imaš ti rjave okice...Bobnar, jaz pa kadar sem besna črne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 naj ugibam kdaj grem delat, si ponavljam eno afirmacijo iz teme o kristalih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 MOŠKE Tehtnice - takoj jih uganeš po obrazu - nežne, neizrazite poteze. tako pač je, za ena znamenja maš nos, za druga nimaš. po karakterju pa so nekaj najboljšega, kar obstaja - moški in ženske - seveda odvisno od kombinacije SO/LU/ASC in še drugo. ...ob tehtnicah bi se meni čist strgalo.....postala bi tako ortodoksni sco, da bi bla primer za v enciklopedijo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ...heh-tehtnice... moram rect, da sm o njih za 100% spremenu mnenje odkar sem z eno od njih... na bolje, da ne bo pomote... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 jaz sem pa 100% ena najmanj netipičnih tehtnic , jaz pridem v trgovino , nahitro poberem najdražje cunje po filingu in intuiciji, grem pomerit, 3/4 pustim ker ni good, kupim 2 -3 cunje ki se mi zdijo najboljše ostalo pustim. na koncu preverim ceno, čeprav nisem nikoli imela toliko keša, da bi si brisala rit z njim vedno najprej "opazim" najdražje reči. Verjetno tvoja vladarica venera dobro aspektirana. Sem opazila smisel za lepo v tvojih blogih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ...heh-tehtnice... moram rect, da sm o njih za 100% spremenu mnenje odkar sem z eno od njih... na bolje, da ne bo pomote... no sej...nekdo mora zanje držat..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Venus Conjunction Mars 1°45 Venus Trine Neptune 2°05 Venus Sextile Pluto 3°52 Se mi je zdelo, da je tale venera v dobri družbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Joj, a bi lahko še mene mal pokomentiral kakšna sem? (please) Sonce: devicaLuna:levAsc: rakVenera: tehtnica (ta planet mam pa zlo dobr postavlen, se mi zdi) Mars: devica A bo to dovolj al moram še kaj napisat o drugih položajih? Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Joj, a bi lahko še mene mal pokomentiral kakšna sem? (please) Sonce: devicaLuna:levAsc: rakVenera: tehtnica (ta planet mam pa zlo dobr postavlen, se mi zdi) Mars: devica A bo to dovolj al moram še kaj napisat o drugih položajih? Sigurno moraš pogledat celo karto. Očitno devica, ki je po navadi skromna, kritična, delovna in natačna, bega pa jo njena močna luna levu, z ASC v raku pa tko bolj stopicaš en korak naprej, dva nazaj. Si pa srečna verjetno, če si v domačem okolju na varnem. Venero imaš lepo postavljeno, saj veš, da je v vagi venera doma, zato ti smisel za lepo, modo, ni tuj, po domače povedano, rada si lepa. Mars v devici ti postavlja visoke normative pri delu, če je blizu sonca, ti daje veliko energije, zdaj pa pridemo do tja, ko je zelo važno, kako so planeti med sabo aspektirani, zato takle oris tebe kot osebnosti sploh ne more biti dober, ker iz te postavitve niti ne vem, kako velika je prva hiša, kam pade sonce, verjetno da v drugo hišo in tudi aspekti vseh planetov so precej važni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 kaj vse se ne zve z datumom rojstva pa da vidimo kako boš mojo osebnost ocenla tukaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Lunca, a bi še zame pogledala? baje zgledam bolj vodnarsko Sonce: SCOLuna: VodnarAsc: Dvojček Venera : StrelecMars: Devica (če pa še kej rabš, na moji osebni strani je chart) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 kaj vse se ne zve z datumom rojstva pa da vidimo kako boš mojo osebnost ocenla tukaj No tole ni ravno tombola, če te ne opieš čisto tko kot kdo želi, vendar večkrat so v človeku določene energije, ki ga delajo drugačnega navzven kot v resnici je. No uč sem vrgla na kratko na tvojo karto, ker jo prilagaš. Neptun na ASC pomeni ravno to, kar sem prej pisala. Nisi to, kar mi vidimo, večkrat je človek drugačen, z neptunom na ASC imaš verjetno zelo lepe oči. Sicer pa zanka v prvi hiši kaže, da boš v svojem življenju morala delati na sebi.S soncem in venero v 12 hiši si verjetno bolj izolirana oseba, kot otrok in še sedaj želiš določene stvari ohraniti zase, venera je postavljena tako, da tudi ljubezen lahko prikrito skrivaš, lahko kdaj igraš skrito ljubimko.V prijateljstvu veze prekinjaš hitro, na brzaka, da jim ni jasno zakaj. Sklepaš prijateljstva tudi tako na hitro, mogoče so ti všeč bolj uranovski ljudje, to pomeni bolj nekonvencionalni. Eden od starešv je naredil nate velik pečat. Ljudje v okolici te imajo radi, po ASC si strelka, zato je tvoj vladar jupiter, ki želi višjega znanja, potovanj, uživancije, tvoj partner pa bi moral biti komunikativen, zgovoren in brihten. Toliko samo na brzaka. Lunca, a bi še zame pogledala? baje zgledam bolj vodnarsko Sonce: SCOLuna: VodnarAsc: Dvojček Venera : StrelecMars: Devica (če pa še kej rabš, na moji osebni strani je chart) Verjetno zadanejo tisti, ki rečejo, da zgledaš bolj vodnarsko, ker je luna v vodnarju tista, ki precej vpliva na čutnost, lahko tudi na izgled. Kot dvojček ASC si verjetno precej mladostna, no, verjetno bolj dalj časa ostala mladostna, si zgovorna, brihtna punca. Z venero v strelcu je si lahko odlična ljubimka, sploh, če je z marsom, ki ga imaš v devici v opoziciji. S soncem v škorpionu si tako ali tako po naravi strastna, zdaj ti tranzit jupitra šiba okrog sončka, takrat je možnost zanositve, jupiter je pač zadolžen za ekspanzijo. Govorim na pamet, ker ne vem niti kateri letnik si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Lunca, hvala za tisti opis. A bi lahko en mičkeno še moj videz pokomentirala; tukaj imam nekaj planetov,ne vem če bo dovolj?Saturn, uran in neptun vsi v kozorogu, pa še retrogradni so (v 6. hiši)Pluton v škorpijonu (5. hiša)Venera v 4. hišiSonce in luna v 3. hišiJupiter v raku (12. hiša) Merkur v tehtnici (jao, zaradi tega dojemam stvari počasi :xx!: ) Hm, a bo dovolj? Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Verjetno zadanejo tisti, ki rečejo, da zgledaš bolj vodnarsko, ker je luna v vodnarju tista, ki precej vpliva na čutnost, lahko tudi na izgled. Kot dvojček ASC si verjetno precej mladostna, no, verjetno bolj dalj časa ostala mladostna, si zgovorna, brihtna punca. Z venero v strelcu je si lahko odlična ljubimka, sploh, če je z marsom, ki ga imaš v devici v opoziciji. S soncem v škorpionu si tako ali tako po naravi strastna, zdaj ti tranzit jupitra šiba okrog sončka, takrat je možnost zanositve, jupiter je pač zadolžen za ekspanzijo. Govorim na pamet, ker ne vem niti kateri letnik si. sounds good and a lot like me (tisto tazadnje pa je pod kontrolo) letnik 81 sm HVALA! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 sounds good and a lot like me (tisto tazadnje pa je pod kontrolo) letnik 81 sm HVALA! Pod kontrolo, hahahahaa, nikoli ne reci nikoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Pod kontrolo, hahahahaa, nikoli ne reci nikoli. :OO!: A Mars v devici ne pove, da so ene stvari pr men 100% pod kontrolo? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 :OO!: A Mars v devici ne pove, da so ene stvari pr men 100% pod kontrolo? Devica je stoprocentna, hahaha, ampak mars ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Devica je stoprocentna, hahaha, ampak mars ni. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Lunca, hvala za tisti opis. A bi lahko en mičkeno še moj videz pokomentirala; tukaj imam nekaj Hm, a bo dovolj? Dovolj in preveč, vse se mora gledat v celoti, tista venera v četrti hiši se sliši odlično, ti imaš lepo dom, doma vse ok. od rojstva do smrti, samo kaj pa, če je ta venera zelo grdo aspektirana. Vse se spremeni in vse je drugače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Pridna lunca vse pokomenitira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.