Skoči na vsebino

Horoskop in videz

Tadeja

Recommended Posts

x:Dx No tole ni ravno tombola, če te ne opieš čisto tko kot kdo želi, vendar večkrat so v človeku določene energije, ki ga delajo drugačnega navzven kot v resnici je.

No uč sem vrgla na kratko na tvojo karto, ker jo prilagaš. Neptun na ASC pomeni ravno to, kar sem prej pisala. Nisi to, kar mi vidimo, večkrat je človek drugačen, z neptunom na ASC imaš verjetno zelo lepe oči. Sicer pa zanka v prvi hiši kaže, da boš v svojem življenju morala delati na sebi.

S soncem in venero v 12 hiši si verjetno bolj izolirana oseba, kot otrok in še sedaj želiš določene stvari ohraniti zase, venera je postavljena tako, da tudi ljubezen lahko prikrito skrivaš, lahko kdaj igraš skrito ljubimko.

V prijateljstvu veze prekinjaš hitro, na brzaka, da jim ni jasno zakaj. Sklepaš prijateljstva tudi tako na hitro, mogoče so ti všeč bolj uranovski ljudje, to pomeni bolj nekonvencionalni. Eden od starešv je naredil nate velik pečat. Ljudje v okolici te imajo radi, po ASC si strelka, zato je tvoj vladar jupiter, ki želi višjega znanja, potovanj, uživancije, tvoj partner pa bi moral biti komunikativen, zgovoren in brihten. x;)x

x:Ox čist brez komnetarja :inocent: pa še vse je res x:)x

http://www.shrani.si/pics/okovmw08.jpg :inocent:

hvala xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

x:Ox čist brez komnetarja :inocent: pa še vse je res x:)x

http://www.shrani.si/pics/okovmw08.jpg :inocent:

hvala xsrcx

:palec: x;)x Hvala Klarus, astrologija je krasna. Jo imam zelo, zelo rada.

Pridna lunca vse pokomenitira :palec: :palec: :palec: x:)x

:palec: Hvala Trinity skušam, vendar vseeno pogrešam še druge, ne vem, a jih je ustavil retro merkur, a imajo toliko dela?

Jst bi z veseljem kej pokomentirala, sam kar poskušam sama pokomentirat je bolj suhoparno in kdaj narobe! x:Ix Pomanjkanje znanja!

Te je pa lepo brati! :palec: :vio:

:2src: Na tak način se je možno naučit veliko, še več, če bi razpredali o primerih. Samo spraševanje včasih banalnih vprašanje je res kdaj pa kdaj dolgočasno, vendar iz določenih dogodkov, ki se dajo videti iz kart, pa se da ogromno naučit.

:2src: Na tak način se je možno naučit veliko, še več, če bi razpredali o primerih. Samo spraševanje včasih banalnih vprašanje je res kdaj pa kdaj dolgočasno, vendar iz določenih dogodkov, ki se dajo videti iz kart, pa se da ogromno naučit.

LUNCA, a lahk mene opišeš, če povem x;)x

da imam sonce v devici

luno v levu

ascedent v levu

vec pa ne res ne vem, a je to premalo?

LUNCA, a lahk mene opišeš, če povem x;)x

da imam sonce v devici

luno v levu

ascedent v levu

vec pa ne res ne vem, a je to premalo?

x:Dx Za sam opis kot osebe je očitno premalo. Lahko bi te opisala samo kot sončni znak, pridna, natančna devička, z luno v levu rada blestiš, z ASC v levu si lahko precej manj skromna kot bi bila sicer samo s sončkom v devici, lahko bi imela potencial za igranje. Od ostalih planetov, ki tvorijo aspekti s temi naštetimi pa je seveda odvisno še marsikaj.

x:Dx Za sam opis kot osebe je očitno premalo. Lahko bi te opisala samo kot sončni znak, pridna, natančna devička, z luno v levu rada blestiš, z ASC v levu si lahko .

Ziher pa ima goste lase x8Dx

Tole pa Levčkom zavidam x:)x

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Ja pa je xDDx Evo jaz imam luno v levu pa sem zato tak čupasta, zares imam levjo grivo. Imam toliko las, da si jih komaj spnem :eek: Ja, bo treba k frizerju x8Dx

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

x:Dx Za sam opis kot osebe je očitno premalo. Lahko bi te opisala samo kot sončni znak, pridna, natančna devička, z luno v levu rada blestiš, z ASC v levu si lahko precej manj skromna kot bi bila sicer samo s sončkom v devici, lahko bi imela potencial za igranje. Od ostalih planetov, ki tvorijo aspekti s temi naštetimi pa je seveda odvisno še marsikaj.

kje pa morm se vse ostalo pogledat, za ostale planete,pa aspekti? x:Ix

pa hvala x;)x

Guest mačona
Ja pa je xDDx Evo jaz imam luno v levu pa sem zato tak čupasta, zares imam levjo grivo. Imam toliko las, da si jih komaj spnem :eek: Ja, bo treba k frizerju x8Dx

jaz mam tudi kar fajn goste, pa neukrotljive tudi (tudi Luno v Levu).

kje pa morm se vse ostalo pogledat, za ostale planete,pa aspekti? x:Ix

pa hvala x;)x

na videz vpliva Sonce, Luna, Ascendent, morebitni planeti v konjunkciji z Ascendentom, pa seveda Venera.

• 4 months later...
A bi lahko kdo mene malo pokomentiral, kaj mi tolče ven od znakov, planetov?

hm......gor sm vidla neki lev....ja čupa definitivno x:Dx drgač pa kej vem.......take nežne poteze, kak rakec mogoč kje? pa učke........lohk tud kaka devica.....cela oblika obraza se mi zdi zlo devičja x:)x kaj vem.....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

drgač pa, uf, js tud znam pogledat tak da kri ledeni......to je pa pluton na asc x;)x pa čist zelene, sam č hudobna ratam pa posivijo nekak....taka zamolkla siva :O:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Guest mačona
aja :inocent: x^x sam ti mi ne zgledaš tolk devica x;)x

kva pa pol? drugo kot Strelec pol ne more bit. sam ne mi rečti Lev, ker Lev pa res ne zgledam, razen čupe.

drgač pa, uf, js tud znam pogledat tak da kri ledeni......to je pa pluton na asc x;)x pa čist zelene, sam č hudobna ratam pa posivijo nekak....taka zamolkla siva :O:

ja, to je Pluton. lahko bi bil tudi Neptun - spremenljiva barva oči.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...