klarus 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 No tole ni ravno tombola, če te ne opieš čisto tko kot kdo želi, vendar večkrat so v človeku določene energije, ki ga delajo drugačnega navzven kot v resnici je. No uč sem vrgla na kratko na tvojo karto, ker jo prilagaš. Neptun na ASC pomeni ravno to, kar sem prej pisala. Nisi to, kar mi vidimo, večkrat je človek drugačen, z neptunom na ASC imaš verjetno zelo lepe oči. Sicer pa zanka v prvi hiši kaže, da boš v svojem življenju morala delati na sebi.S soncem in venero v 12 hiši si verjetno bolj izolirana oseba, kot otrok in še sedaj želiš določene stvari ohraniti zase, venera je postavljena tako, da tudi ljubezen lahko prikrito skrivaš, lahko kdaj igraš skrito ljubimko.V prijateljstvu veze prekinjaš hitro, na brzaka, da jim ni jasno zakaj. Sklepaš prijateljstva tudi tako na hitro, mogoče so ti všeč bolj uranovski ljudje, to pomeni bolj nekonvencionalni. Eden od starešv je naredil nate velik pečat. Ljudje v okolici te imajo radi, po ASC si strelka, zato je tvoj vladar jupiter, ki želi višjega znanja, potovanj, uživancije, tvoj partner pa bi moral biti komunikativen, zgovoren in brihten. čist brez komnetarja pa še vse je res http://www.shrani.si/pics/okovmw08.jpg hvala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 čist brez komnetarja pa še vse je res http://www.shrani.si/pics/okovmw08.jpg hvala Hvala Klarus, astrologija je krasna. Jo imam zelo, zelo rada. Pridna lunca vse pokomenitira Hvala Trinity skušam, vendar vseeno pogrešam še druge, ne vem, a jih je ustavil retro merkur, a imajo toliko dela? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Jst bi z veseljem kej pokomentirala, sam kar poskušam sama pokomentirat je bolj suhoparno in kdaj narobe! Pomanjkanje znanja! Te je pa lepo brati! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Jst bi z veseljem kej pokomentirala, sam kar poskušam sama pokomentirat je bolj suhoparno in kdaj narobe! Pomanjkanje znanja! Te je pa lepo brati! Na tak način se je možno naučit veliko, še več, če bi razpredali o primerih. Samo spraševanje včasih banalnih vprašanje je res kdaj pa kdaj dolgočasno, vendar iz določenih dogodkov, ki se dajo videti iz kart, pa se da ogromno naučit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
grom 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Na tak način se je možno naučit veliko, še več, če bi razpredali o primerih. Samo spraševanje včasih banalnih vprašanje je res kdaj pa kdaj dolgočasno, vendar iz določenih dogodkov, ki se dajo videti iz kart, pa se da ogromno naučit. LUNCA, a lahk mene opišeš, če povem da imam sonce v deviciluno v levuascedent v levuvec pa ne res ne vem, a je to premalo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 LUNCA, a lahk mene opišeš, če povem da imam sonce v deviciluno v levuascedent v levuvec pa ne res ne vem, a je to premalo? Za sam opis kot osebe je očitno premalo. Lahko bi te opisala samo kot sončni znak, pridna, natančna devička, z luno v levu rada blestiš, z ASC v levu si lahko precej manj skromna kot bi bila sicer samo s sončkom v devici, lahko bi imela potencial za igranje. Od ostalih planetov, ki tvorijo aspekti s temi naštetimi pa je seveda odvisno še marsikaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Za sam opis kot osebe je očitno premalo. Lahko bi te opisala samo kot sončni znak, pridna, natančna devička, z luno v levu rada blestiš, z ASC v levu si lahko . Ziher pa ima goste lase Tole pa Levčkom zavidam Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Ja pa je Evo jaz imam luno v levu pa sem zato tak čupasta, zares imam levjo grivo. Imam toliko las, da si jih komaj spnem Ja, bo treba k frizerju Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
grom 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Za sam opis kot osebe je očitno premalo. Lahko bi te opisala samo kot sončni znak, pridna, natančna devička, z luno v levu rada blestiš, z ASC v levu si lahko precej manj skromna kot bi bila sicer samo s sončkom v devici, lahko bi imela potencial za igranje. Od ostalih planetov, ki tvorijo aspekti s temi naštetimi pa je seveda odvisno še marsikaj. kje pa morm se vse ostalo pogledat, za ostale planete,pa aspekti? pa hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Ja pa je Evo jaz imam luno v levu pa sem zato tak čupasta, zares imam levjo grivo. Imam toliko las, da si jih komaj spnem Ja, bo treba k frizerju jaz mam tudi kar fajn goste, pa neukrotljive tudi (tudi Luno v Levu). kje pa morm se vse ostalo pogledat, za ostale planete,pa aspekti? pa hvala na videz vpliva Sonce, Luna, Ascendent, morebitni planeti v konjunkciji z Ascendentom, pa seveda Venera. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
grom 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Ziher pa ima goste lase Tole pa Levčkom zavidam pa še res je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 na željo groma prilagam slikico njene karte tukaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
grom 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 hvala klarus zdaj bi pa lunco prosla, ki se mi zdi da se full spozna na to da mi na osnovi tega razlozi pač mene pa kako izgledam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 itak da bo ps. za v četrtek velja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 A bi lahko kdo mene malo pokomentiral, kaj mi tolče ven od znakov, planetov? Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 lasje in oči - Lev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 A bi lahko kdo mene malo pokomentiral, kaj mi tolče ven od znakov, planetov? hm......gor sm vidla neki lev....ja čupa definitivno drgač pa kej vem.......take nežne poteze, kak rakec mogoč kje? pa učke........lohk tud kaka devica.....cela oblika obraza se mi zdi zlo devičja kaj vem..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 bravo Todika, saj Lolita je Devica! mislim, da ima planete položene zelo podobno kot jaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 aja sam ti mi ne zgledaš tolk devica Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 drgač pa, uf, js tud znam pogledat tak da kri ledeni......to je pa pluton na asc pa čist zelene, sam č hudobna ratam pa posivijo nekak....taka zamolkla siva Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 aja sam ti mi ne zgledaš tolk devica kva pa pol? drugo kot Strelec pol ne more bit. sam ne mi rečti Lev, ker Lev pa res ne zgledam, razen čupe. drgač pa, uf, js tud znam pogledat tak da kri ledeni......to je pa pluton na asc pa čist zelene, sam č hudobna ratam pa posivijo nekak....taka zamolkla siva ja, to je Pluton. lahko bi bil tudi Neptun - spremenljiva barva oči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 http://img204.imageshack.us/img204/8583/1slika337pn6.jpg Lahko kdo prosim pokomentira še mojo sliko? Kateri planeti, znaki so prevladujoči in podobno? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 zracni Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
grom 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 aja sam ti mi ne zgledaš tolk devica kak pa pol zgleda ena devica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 seksi Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.