Skoči na vsebino

Horoskop in videz

Tadeja

Recommended Posts

kak pa pol zgleda ena devica :inocent:

ti nisi tipična devica x:Dx teb lev ven tuče xcivx x^x :palec:

. Sicer pa zanka v prvi hiši kaže, da boš v svojem življenju morala delati na sebi.

končno ugotovila, kaj pomeni ta zanka x:o)x vsak nov začetek je kriza za mene :switz: kot ponovno rojstvo xrolleyesx pa še res je..rabim veliiiiiiik časa da nardim prvi korak...ne glede na to kaj je xrolleyesx :o|o:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

ti nisi tipična devica x:Dx teb lev ven tuče xcivx x^x :palec:

končno ugotovila, kaj pomeni ta zanka x:o)x vsak nov začetek je kriza za mene :switz: kot ponovno rojstvo xrolleyesx pa še res je..rabim veliiiiiiik časa da nardim prvi korak...ne glede na to kaj je xrolleyesx :o|o:

:palec: :palec: Ja, ja, nas je kar nekej takih. x:Dx

Lep pozdrav!! x:)x

Tudi mene zelo zanima, kako bi opisali moj videz glede na astrološka znamenja. Sonce škorpijon, luna ribi, ascendent kozorog, Venera tehtnica, Mars tehtnica, Merkur škorpijon, Pluton Tehtnica, Jupiter ribi, Uran tehtnica, MC škorpijon. Sonce je v konjunkciji z Merkurjem, Venero, Marsom, Uranom in MC-jem. Luna je v konjunkciji z Jupitrom in inkonjunkciji s Plutonom. xwizardx Hvala vnaprej!

Lep pozdrav!! x:)x

Tudi mene zelo zanima, kako bi opisali moj videz glede na astrološka znamenja. Sonce škorpijon, luna ribi, ascendent kozorog, Venera tehtnica, Mars tehtnica, Merkur škorpijon, Pluton Tehtnica, Jupiter ribi, Uran tehtnica, MC škorpijon. Sonce je v konjunkciji z Merkurjem, Venero, Marsom, Uranom in MC-jem. Luna je v konjunkciji z Jupitrom in inkonjunkciji s Plutonom. xwizardx Hvala vnaprej!

xrolleyesx Kot začetnica obvladaš astrologijo? Mislim na izraze inkonjukcija in podobno?

Zato verjetno že veš, da konjukcija sonca in venere kaže precej prijetne osebe, mogoče te ASC v kozlu dela bolj resno, mogoče si kot mlajša izgledala starejša, zdaj z leti pa bo vsak dan boljše. x;)x

Z luno v ribah si precej mehka, čustvena, rada pojokcaš, verjetno te bo to obodobje z uranom v ribah precej spremenilo, če je luna na začetku, te pa je že.

Verjetno si letnik 75,76?

x:)x x:)x Živjo! pravzaprav sem prav v tej temi zasledila, da igrajo ti aspekti vlogo pri videzu. Glede vpliva lune bi se kar strinjala, glede ascendenta pa ne toliko, ker sem vedno izgledala mlajšo, le da sem zdaj spremenila nekatere poteze. Zanima me, če me lahko opišete npr. obraz, lasje, oči, konstitucija itd. Kaj pa partner sonce bik, venera bik, luna rak, asc. dvojčka? lp x:o)x xDDx

hey....zasledila sem ta forum in morem rečt da se mi zdi zanimiv.Nebi si mislila da lahko planeti vplivajo tudi na naš videz x:)x ...Tukaj bom navedla nekaj podatkov o sebi in če se bo keteremu od vas dalo napisat kakšna se vam zdim in kak bi naj zgledala x:Dx Povedat moram še da sem začetnica in o teh konjunkcijah in tem nimam kaj dosti pojma.Vendar vse zelo zanima. Sonce ribi,luna ribi,merkur vodnar,venera ribi,mars bik,jupiter bik,saturn kozorog,uran kozorog,neptun kozorog,pluton škorpijon,mc lev,ascendent skorpijon.Konjunkcija sonca z luno in venero.Luna v konjunkciji z venero.Hvala!

hey....zasledila sem ta forum in morem rečt da se mi zdi zanimiv.Nebi si mislila da lahko planeti vplivajo tudi na naš videz x:)x ...Tukaj bom navedla nekaj podatkov o sebi in če se bo keteremu od vas dalo napisat kakšna se vam zdim in kak bi naj zgledala x:Dx Povedat moram še da sem začetnica in o teh konjunkcijah in tem nimam kaj dosti pojma.Vendar vse zelo zanima. Sonce ribi,luna ribi,merkur vodnar,venera ribi,mars bik,jupiter bik,saturn kozorog,uran kozorog,neptun kozorog,pluton škorpijon,mc lev,ascendent skorpijon.Konjunkcija sonca z luno in venero.Luna v konjunkciji z venero.Hvala!

z videzom in astrologijo se nisem najbolj ukvarjala ampak bi rekla, da si kar privlačna nasprotnemu spolu. A imaš mogoče lepe in okrogle oči? Pa zasanjan pogled. Zaradi sonca in lune v ribah.

Tudi meni se zdi da prijetno izledaš zaradi vseh teh rib, potem pa še asc. v škorpijonu. Vendar moraš biti tudi zelo čustvena in občutljiva zaradi teh osebnih znamenj. Bo držalo? Jaz imam samo luno v ribah, pa dosti vpliva name. Kakšna se vam pa zdim po zunanjosti? x:)x

ja res sem pretirano čustvena.Neverjetno hitro lahko menjam razpoloženje kar me zelo moti.taraja glede na to da maš ascendent v kozorogu ki se mi zdi da vpliva na videz in pa pojavo bi rekla da si precej visoka,z pravilnimi potezami,hladnimi očkami,mogoče rjavi lasje?....je kaj od tega res?...ali je moja predstava zgrešena?

:palec: Seveda si mehka in čutna, sonce in luna v ribah, pa še venero imaš tle. Venera v ribah je precej umetniška, zato imaš kak umetniški predpotencial? odvisno katera dekada rib si, zato bo verjetno tranzit urana precej vplival na tvoj izgled, čutnost in še kaj drugega, ko ti zagrabi sonce, luno in venero.

To kar te zanima glede konjukcij, konjukcija lune in venere je kar prijetna, ker mehka čutnost in lepota pašeta skup. x;)x

Rojena si pri mlaju, zato očitno tudi ta lunina mena kar precej vpliva nate, sicer pa položaj urana kaže, da si precej mlada še in zato je še vse pred tabo, da boš sama prečekirala.

Očitno ti v tem času tranzit saturna kvadriran na jupitra v biku in zato na teh dveh področjih ni takega optimizma kot bi lahko bilo. Pa kaj hočeš, tranzit saturna se bo drugo leto premaknil v devico in bo v lepem trigonu na marsa in jupitra, zato bo situacija precej boljša. :palec:

lunca hvala :)....vse kar si mi povedala je res...veš da sem baletka,ko si že govorila o mojem umetniške potencialu.mislim da sem druga dekada rib(7.3)...nisem pa prepričana.To pomeni da bo naslednje leto bolše na vseh mojih področjih?...lunca ti pa res obvladaš.;)Te zanima samo to področje(astrologije) ali tudi vedeževanje kamni in nasploh vse?...lp

Peterca, delno si zadela, imam rjave lase, lahko bi rekla tudi pravilne poteze (obraz), sem pa povprečno visoka, oči pa bolj ribje, otožne, odsotne. Imam pa bolj svetlo polt, verjetno vpliv asc. v kozorogu, ti imaš pa verjetno lepe velike, kot večina ljudi s soncem v ribah? Lunca, lahko še meni poveš kakšna lunina mena je bila ob mojem rojstvu in zakaj znamenje rib tako vpliva name čeprav imam v njem samo luno in jupiter? Nobeden mi namreč ne verjame, da sem škorpijon, čeprav imam tudi nekatere značilnosti škorpijona, ki jih odkrije, kdor mi je bolj blizu? xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...