Skoči na vsebino

Horoskop in videz

Tadeja

Recommended Posts

Verjetno si suha in visoka, izgledaš zelo skrivnostno, težko te je spoznat. Verjetno temnejši lasje....več pa moje znanje za enkrat ne premore....lp

Nisem ne suha in ne visoka, manjša, tipična ženska postava....svetli lasje hvala vseeno, sem hvaležna, da se nekdo potrudi in da odgovor! :)

PEOPLE ARE PEOPLE ANYWHERE YOU PUT THEM....
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx Krtična, pikolovska, pridna, delovna, seznanjena s tem kaj je dobro in zdravo, precej zrela, modra, ljudje te imajo za včasih malo hladno, vendar zanesljivo osebo, včas mal skrivnostna, znaš ob pravem trenutku pičit kot pravi škorpio, daš precej na izgled, temu botruje levovska venera (firme in to), precej gibljiva in gobčna z dosti razuma, a je dost?? x;)x

yes yes yes.....bravisimo! :palec: Sam, edino to, da s firmami pa še nimam nobenega posla...zaenkrat :o|o: Si pa krasno napisala, da sem gobčna in gibljiva...hmmmm xDDx

PEOPLE ARE PEOPLE ANYWHERE YOU PUT THEM....

xrolleyesx Čist ta prava levovska figura, predvsem težiš k temu, da te vsi dol gladijo in da se vidi razkoš. Sicer je pa seveda odvisno kako je aspektirano tvoje sonce in seveda ASC tud. x;)x

Prvo drži toda božanja proti dlaki ne mara nihče je tako? x:Ix , razkoš pa z mano nima nobene veze xokx ... zanimivo ne? Je to mogoče luna v vodnarju?

Pa da ti malo pomagam 31.julij1977 ob 6h zjutraj, Ljubljana

Ful mi je dobro ko tak opišete ljudi, pa me zanima res, kako bi nekdo samo na podlagi tega opisal mene...

xsmx

lp,

Petra

x:o)x Ker imaš merkur v devici, merkur pa vlada devici, se verjetno kdaj najdeš tudi v devici, je pa tudi Sonce vladajoči planet Leva. Si živahna, tudi praktična in analitična. Si impulzivna in nepredvidljiva, večkrat živčno napeta. Verjetno si tudi spogledljiva, v ljubezni daješ pomen tako čustvom kot razumu. Rada razsipaš z energijo in se dolgočasiš, če nimaš kaj početi. Ascendenta nisem računala. Bo kaj držalo?? Me zanima, ker se preizkušam. xrolleyesx x;)x

yes yes yes.....bravisimo! :palec: Sam, edino to, da s firmami pa še nimam nobenega posla...zaenkrat :o|o: Si pa krasno napisala, da sem gobčna in gibljiva...hmmmm xDDx

x:Dx x;)x :palec:

Ful mi je dobro ko tak opišete ljudi, pa me zanima res, kako bi nekdo samo na podlagi tega opisal mene...

x:)x No tak opis jaz vzamem čisto površen, vidi pa se, da se lažje ugotovi energije ki so v tebi, kot to, kakšno postavo in lase ima kdo in podobno. V grobem se opis človeka ugotovi že po soncu, ASC in luni. Če pa želimo kaj več, potem moramo pogledat celo karto.

x:o)x Ker imaš merkur v devici, merkur pa vlada devici, se verjetno kdaj najdeš tudi v devici, je pa tudi Sonce vladajoči planet Leva. Si živahna, tudi praktična in analitična. Si impulzivna in nepredvidljiva, večkrat živčno napeta. Verjetno si tudi spogledljiva, v ljubezni daješ pomen tako čustvom kot razumu. Rada razsipaš z energijo in se dolgočasiš, če nimaš kaj početi. Ascendenta nisem računala. Bo kaj držalo?? Me zanima, ker se preizkušam. xrolleyesx x;)x

x:)x ja gre, gre, xokx analitična sicer nisem ker dosti bolj drži da sem impulzivna in nepredvidljiva. Včasih sem živčno napeta, ne pa večkrat oziroma sem bolj flegma narave...Spogledljiva? da. V ljubezni me daleč pred razumom zanašajo čustva, energije mam dosti in še več (razen v mojem blaženem stanju mi je malo zmanjkuje x;)x ). Nahuje od vsega pa mi je res, če mi je dolgčas in sem na ta račun tut že počela kakšne neumnosti, :fiju:

Je pa tako, da moje oči težko ocenijo mene, ker me po vsej verjetnosti vidijo v lepši luči ko pa kakšne druge xDDx

Probaj še z ascendentom, ker pa imam eno lastnost, ki bi morala kar butnit ven pa me zanima, če se jo vidi v moji natalni karti...

lp,

Petra

lp,

Petra

Probaj še z ascendentom, ker pa imam eno lastnost, ki bi morala kar butnit ven pa me zanima, če se jo vidi v moji natalni karti...

Moče levji ASC s saturnom na ASC. Verjetno si bla pri petnajstih letih precej starejša na izgled, z leti boš pa tko kot vino, vedno mlajša. Planeta v tvoji 12 hiši te včasih vlečeta malo v svoj svet, večkrat si rada bolj izolirana kot ne, čeprav konjukcija jupitra in venera v 11 hiši kaže na precej dobrih prijateljev. Saturn v opoziciji z luno te včasih kaže čustveno hladno, kar mogoče luna v vodnarju že kaže sama po sebi bolj samosvojo luno. xrolleyesx

Pa to je pa čist divje lunca!!!!!

Tista lastnost, ki sem jo imela v mislih je povezana s prijatelji in si jo čist zadela.....Moj odnos do prijateljev je čustveno hladen, vendar zgolj v smislu, da se ne navezujem in ne pogrešam ljudi - ne pa tut da jih nimam rada...

Tudi z mojim izgledom je tako, mi je prov pasalo ko so mi fantje dajali po 18,19 let takrat ko sem jih imela 15 in so mi dajali 18,19 let tudi pri mojih 24-tih....Tako sem bila 10 let stara 18,19 let...hehehehe..no tut zdej mi jih vsak manj pripiše...

Noro je s temi zadevami, DOBRI STE!!!!

lp,

Petra

Pa to je pa čist divje lunca!!!!!

Tista lastnost, ki sem jo imela v mislih je povezana s prijatelji in si jo čist zadela.....Moj odnos do prijateljev je čustveno hladen, vendar zgolj v smislu, da se ne navezujem in ne pogrešam ljudi - ne pa tut da jih nimam rada...

Tudi z mojim izgledom je tako, mi je prov pasalo ko so mi fantje dajali po 18,19 let takrat ko sem jih imela 15 in so mi dajali 18,19 let tudi pri mojih 24-tih....Tako sem bila 10 let stara 18,19 let...hehehehe..no tut zdej mi jih vsak manj pripiše...

Noro je s temi zadevami, DOBRI STE!!!!

:palec: Točno, tista čustvena hladnost se normalno razlaga na dva načina. To ne pomeni, da človek nima čustev, vendar ne pogreša ljudi in ne navezuje stikov, normalno. :palec: x;)x

x:)x Lunca, lahko tudi meni poveš kakšna sem v prijateljstvu. Nekaj bi lahko ugotovila sama, ampak zanima me, kako boš ti opisala. Verjetno je pomembna 11. hiša. Vrh 11. hiše imam v Strelcu. V 11. hiši v znaku Strelca imam samo Neptun. Neptun tvori sekstil s Plutonom. Mogoče je važna tudi 7. hiša: vrh 7. hiše imam v Raku. V 7. hiši imam Saturn v Raku. Venera je v Tehtnici v 9. hiši, Uran prav tako. xrolleyesx x:o)x

. Verjetno je pomembna 11. hiša. Vrh 11. hiše imam v Strelcu. V 11. hiši v znaku Strelca imam samo Neptun. Neptun tvori sekstil s Plutonom.

xrolleyesx Tvoji prijatelji naj bi bili pod vplivom jupitra, veseljaki, precej filozofsko razgledani ljudej, vsaj take iščeš. Neptun v tej hiši kdaj kaže na iluzije na tem področju, kadar je slabo aspektiran povzroči, da se nad prijatelji močno razočaraš. Lahko bi imela več umentiških prijateljev ali takih, ki radi pogledajo v kozarec? Poglej, če je neptun še v kakšen slabem aspektu? S plutonom sekstil situacijo precej popravi.

Guest mačona
kakšni so pa prijatelji, če je vrh 11. hiše v Tehtnici, not Saturn in Pluton, vladar Venera pa v 9. hiši v Levu, v trigonu z Neptunom in kvadratu z Asc?

kakšni so pa prijatelji, če je vrh 11. hiše v Tehtnici, not Saturn in Pluton, vladar Venera pa v 9. hiši v Levu, v trigonu z Neptunom in kvadratu z Asc?

S tako 11 hišo stremiš k prijateljem, ki so umirjeni, čedni, imajo precej uravnovešen odnos, vendar saturn in pluton nakazujete večkrat težave, venera vladarica 11 hiše precej boljše vpliva na to hišo, kot kak slab vladar, ker je v levu kaže močne in čedne, vplivne prijatelje.

Guest mačona
S tako 11 hišo stremiš k prijateljem, ki so umirjeni, čedni, imajo precej uravnovešen odnos, vendar saturn in pluton nakazujete večkrat težave, venera vladarica 11 hiše precej boljše vpliva na to hišo, kot kak slab vladar, ker je v levu kaže močne in čedne, vplivne prijatelje.

hvala. x:)x

Ja, bo držalo, gledanje v kozarec je lahko le zmerno xrolleyesx x:Dx , imam pa res pri neptunu še druge aspekte in to po moje porazne. :xx!: Luna kvadrat Neptun, Jupiter kvadrat Neptun. :eek: :vragec: :vragec: Se mi je zdelo, da bo še nekaj manj dobrega tukaj. Zdaj se verjetno vse zaplete, ne? Kaj to pomeni? xrolleyesx :inocent: Hvala vnaprej!!! x:)x

Luna kvadrat Neptun, Jupiter kvadrat Neptun. :eek: :vragec: :vragec: Se mi je zdelo, da bo še nekaj manj dobrega tukaj. Zdaj se verjetno vse zaplete, ne? Kaj to pomeni? xrolleyesx :inocent: Hvala vnaprej!!! x:)x

xrolleyesx Nč bat, samo čustveno ko nisi najbolj fit, takrat te neptun objame, takrat lahko tudi nerealno razmišljaš, čustvuješ, kuješ nekaj v oblake, česar ni in podobno, pri jupitrovem kvadratu je precej podobno, mogoče treba pazit kaj popiješ in poješ.

*lep pozdravček vsem skupaj!*

Sem nova na tem forumu,zato bodite nežni z mano x:Ix *

*zanima pa me kaj mislite.... no,nasplošno,kaj vam povejo te podatki?

*30.10.1979*

*10.00*

*kranj*

*HVALA!!!*

Luna v ribah kaže, da si zelo čustvena, hitro te kaj prizadene. :C: Si živahna, imaš močno potrebo po druženju, verjetno dosti prijateljev ali znancev. Rada si, kjer je veliko ljudi, se zabavaš skupaj z drugimi, zgovorna. x:o)x Probleme znaš postaviti na stran. V ljubezni (venera v Škorpijonu) pa precej intuitivna, ljubosumna, rada imaš nek nadzor nad partnerjem. xflirtx Intimna plat ljubezni ti pomeni ogromno. Si privlačna in energična. Rada pomagaš nemočnim. Sem kaj zadela?? xrolleyesx xrolleyesx

*lep pozdravček vsem skupaj!*

Sem nova na tem forumu,zato bodite nežni z mano x:Ix *

*zanima pa me kaj mislite.... no,nasplošno,kaj vam povejo te podatki?

*30.10.1979*

*10.00*

*kranj*

*HVALA!!!*

Ektrovertirana, družabna, imaš veliko prijateljev, ki so nekonvencionalni ali so pa odnosi z njimi taki, ljubezenske zveze sklepaš skozi prijateljstva. Pri sebi zelo braniš svojo svobodo, pri drugih pa si bolj posesivna. Verjetno si kar privlačna, imaš tisto nekaj, kar te naredi "neodoljivo". Se rada oblačiš v črno?

Povej, če sem kaj zadela.

lp x:)x

Srednje rasti, temni lasje, morda neka hladna lepota vendar čutne ustnice in zanimiv glas (žameten) x:)x

A sem vsaj kaj zadela? Se še učim in vadim na 'poskusnih zajčkih' x:Ix

Pozdravček

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Kaj bi pa zame rekl kako izgledam....sonce v škorpijonu, luna v biku in asc v kozorogu....Lp

Si stanovitna, preudarna, očarljiva, verjetno tudi zapeljiva ali erotična, rada si zaljubljena, vendar si na začetku zadržana in hladna, si tudi precej trmasta in svojeglava , veliko ti pomeni tako materialna kot čustvena varnost. Čustveno se težko odpreš. Rada imaš glasbo. x;)x x:)x

Srednje rasti, temni lasje, morda neka hladna lepota vendar čutne ustnice in zanimiv glas (žameten) x:)x

A sem vsaj kaj zadela? Se še učim in vadim na 'poskusnih zajčkih' x:Ix

Pozdravček

Ola sem visoka, imam temne lase, o hladni lepoti težko kaj rečem to bi lahko drugi ocenli.... ja čutne ustnice pa res mam... moj glas mi pa drugače ni všeč ampak mislim, da je res mal žameten... :palec:

Si stanovitna, preudarna, očarljiva, verjetno tudi zapeljiva ali erotična, rada si zaljubljena, vendar si na začetku zadržana in hladna, si tudi precej trmasta in svojeglava , veliko ti pomeni tako materialna kot čustvena varnost. Čustveno se težko odpreš. Rada imaš glasbo. x;)x x:)x

Nimam se niti za stanovitno niti za preudarno, očarljivo pa še manj sam mogoče se samo jaz tako vidim....zelo rada sem zaljubljena....se tudi velikokrat zaljubim pa ni nujno da je to moški lahko tud muzka, zato ker jo tako močno doživljam....to je zagotovo res, da sem na začetku zadržana in hladna (takšni smo pač kozorogi oz tisti z asc v kozorogu)...v trmi me noben ne prekaša, čeprav se s tem ni dobro hvalit :o|o: ...največ mi pomeni čustvena varnost...res je da se zelo težko odprem zato, ker me tudi zelo hitro vse prizadane......glasbo pa obožujem....to je moja droga... x;)x

Taraja kako si pa lahko sklepala, da sem rada zaljubljena in da imam rada glasbo???

Lep pozdravček. Obe sta kar dobro zadeli.... x;)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...