taraja 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Kozorogi so sicer bolj hladni ljudje, ampak globoko v sebi nosijo močna čustva in prav tako imajo zelo radi glasbo. Je pa res, da so v ljubezni predvsem na začetku hladni, rabijo jo pa toliko kot ostali, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Taraja se popolnoma strinjam...drugače sem pa škorpijon in čustva kar vrejo tako, da hladna izgledam le na vzven.... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Taraja se popolnoma strinjam...drugače sem pa škorpijon in čustva kar vrejo tako, da hladna izgledam le na vzven.... ASC v kozlu je kriv, da zgledaš navzven bolj hladna, je pa za nekaj dobro. Vladar saturn te bo nagradil v poznih letih, ko ti bo nadel bolj mladostno podobo kot komu drugemu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Kateri podatki pa vam pridejo najbolj prav pri komentiranju? Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Kateri podatki pa vam pridejo najbolj prav pri komentiranju?Slika Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majuša 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 hej!DE-SA IN TARAJA hvala vama za odgovore...sta kar zadeli,moram rečt ....stpoh pa ja,obožujem črno .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Ok,kaj pa mi lahko poveste na hitrco o meni..in mojmu izgledu?Sonce-Ribi, Luna-Vodnar, Ascendent- Strelec, Merkur-Oven, Venera-Ribi,Mars-Strelec,Jupiter-Ribi!!Hvaaaalaaaaa Aja pa polna 12.hiša (Mars,Saturn,Uran), ter 3.hiša (Sonce, Merkur, Venera) Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Kako pa izgledam jaz? Sonce v Ribah, asc. in Luna v Škorpijonu! A vse to je treba napisat? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Positiva: imaš lepa stegna (asc. strelec ), učki so nekoliko zasanjani(neptun and company) pa recimo rjavi , obraz je nežnih potez, pravilen nos, postava pa srednja. (A je vsaj kej prov? ) 3. hiša ti služi pri dobri komunikaciji (dvojčkova hiša). Tvoje misli so hitre, z lahkoto se izražaš, lahko te zanima več stvari hkrati ( tudi jaz sem srečnica s soncem in luno v 3. hiši ). Pomemben ti je pogovor z ljubljeno osebo- svojo ljubezen 'ubesediš'.( venera) Ksantipa: hmmm... ja teška bo, vem, da si blond pa suha... ma ne vem kaj nej napišem... ne zdiš se mi tipična predstavnica tvojih znamenj Ok, prodoren pogled, modre oči... privlačna, rada flirtaš, ljubosumna... mah sm te čist stereotipsko škorpijonovsko opisala :xx!: stručkoti bi to bolš naredil Pozdravček in lahko noč Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Hm, umetno blond, drugač sem temnolaska! Saj ti kar gre! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Ok,kaj pa mi lahko poveste na hitrco o meni..in mojmu izgledu?Sonce-Ribi, Luna-Vodnar, Ascendent- Strelec, Merkur-Oven, Venera-Ribi,Mars-Strelec,Jupiter-Ribi!!Hvaaaalaaaaa Aja pa polna 12.hiša (Mars,Saturn,Uran), ter 3.hiša (Sonce, Merkur, Venera) Sončna ribica, ki je mehka dušica, zasanjana, tiha, včasih ni srečna, če ni nesrečna?? Z luno v vodnarju nekoliko pred časom, prijateljska, odprta in dovzetna za stvari, ki jih drugi še ne razumejo. Z ASC v strelcu precej dovzetna za višjo filozofijo, religijo, rada potuje, če ne dejansko pa v mislih. Z venero v ribah precej umetniškega potenciala. S tako polno 12 hišo in še glede tega, da si kot riba zodiakalno 12 znamenje, precej se dogaja v tvoji podzavesti, saturn mogoče buri duhove in vleče kakšne skrite strahove na plan. Mars pa ti kdaj nagaja v tem smislu, da si sama sebi večji neprijatelj, kot kdo drug. Uran je bolj nemiren duh in vse to precej vpliva na tvojo podzavest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Lunca, prosim če mi lahko opišeš partnerja: sonce bik, luna rak, merkur bik, venera bik, mars vodnar, ASC dvojček, MC Vodnar, zasedena 12. hiša z Soncem, Merkurjem in Venero. 10. hiša pa z Marsom in Jupitrom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Lunca, prosim če mi lahko opišeš partnerja: sonce bik, luna rak, merkur bik, venera bik, mars vodnar, ASC dvojček, MC Vodnar, zasedena 12. hiša z Soncem, Merkurjem in Venero. 10. hiša pa z Marsom in Jupitrom. Oh Taraja tkole iz samega naštevanja planetov se ne da videt nič, razen tega, da je mehak bolj kot bi bil, če ne bi bla luna v raku, trmast kot bik že tko velja pravilo, smisel za materialne dobrine, precej zgovoren in vedno dela več stvari hkrati, precej skriva pred drugimi (več planetov v 12 hiši) .Na področju kariere precej uspešen verjetno, če še ni, pa še bo. Tako naštevanje planetov vidiš, da pomeni samo pikico v morje, nekateri po takih postavitvah opisujejo barvo oči, las in podbono, zame so to samo energije, če pa hočemo videti celotno osebo, je pa to absolutno premalo. Treba je pogledat celotno karto, vplivajo celo stopinje na katerih so hiše in planeti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Positiva: imaš lepa stegna (asc. strelec ), učki so nekoliko zasanjani(neptun and company) pa recimo rjavi , obraz je nežnih potez, pravilen nos, postava pa srednja. (A je vsaj kej prov? ) 3. hiša ti služi pri dobri komunikaciji (dvojčkova hiša). Tvoje misli so hitre, z lahkoto se izražaš, lahko te zanima več stvari hkrati ( tudi jaz sem srečnica s soncem in luno v 3. hiši ). Pomemben ti je pogovor z ljubljeno osebo- svojo ljubezen 'ubesediš'.( venera) Lepa stegna..tega ne bi vedela presodit Učki so rjavi in zasanjani. Obraz nežnih potez..ja in ne! Pravilen nos- definitivno, vsi ga hvalijo tko,da nekaj mora bit na tem Postava je srednja. Dobra komunikacija je. Misli so prehitre:) Izražanje z lahkoto..ja in ne..kakor kdaj. Včasih res ne znam izrazit tistega kar bi hotela,ampak to velja predvsem za izražanje čustev (v tem nisem lih dobra). Zanima me več stvari hkrati..preveč..zato sem tudi neodločna:) Pogovor z ljubljeno osebo..odvisno v katerem smislu..rada imam vse razčiščeno in se rada o vsem pogovorim,... Skratka Sončna ribica, ki je mehka dušica, zasanjana, tiha, včasih ni srečna, če ni nesrečna?? Z luno v vodnarju nekoliko pred časom, prijateljska, odprta in dovzetna za stvari, ki jih drugi še ne razumejo. Z ASC v strelcu precej dovzetna za višjo filozofijo, religijo, rada potuje, če ne dejansko pa v mislih. Z venero v ribah precej umetniškega potenciala. S tako polno 12 hišo in še glede tega, da si kot riba zodiakalno 12 znamenje, precej se dogaja v tvoji podzavesti, saturn mogoče buri duhove in vleče kakšne skrite strahove na plan. Mars pa ti kdaj nagaja v tem smislu, da si sama sebi večji neprijatelj, kot kdo drug. Uran je bolj nemiren duh in vse to precej vpliva na tvojo podzavest. Lunca vsaka beseda,ki si jo napisala drži,tako da niti ne bom razčlenjevala tvojega posta Ko sem ga brala sem samo kimala z glavo,tko da bravo bravo Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Skratka Lunca vsaka beseda,ki si jo napisala drži,tako da niti ne bom razčlenjevala tvojega posta Ko sem ga brala sem samo kimala z glavo,tko da bravo bravo Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Delgado Francisco Sex MGuadalajara 0 Mexico Viernes 5 Diciembre 1980 12:40 Julian day 2444578.78Adjust -6.00 ST 4.44 Lat 20.40 Long 103.20 Zodiac in degrees 0.00 Placidus Orb:0 Sun Sagittarius 13.18 Ascendant Virgo 12.09Moon Scorpio 17.16 II Libra 10.42Mercury Scorpio 29.11 III Scorpio 11.23Venus Scorpio 13.52 IV Sagittarius 12.22Mars Capricorn 10.05 V Capricorn 12.47Jupiter Libra 6.39 VI Aquarius 12.46Saturn Libra 8.04 VII Pisces 12.09Uranus Scorpio 26.56 VIII Aries 10.42Neptune Sagittarius 22.04 IX Taurus 11.23Pluto Libra 23.34 Midheaven Gemini 12.22Lilith Libra 27.17 XI Cancer 12.47Asc node Leo 12.37 XII Leo 12.46 Chiron Taurus 14.39 R Ceres Cancer 27.41 R Pallas Aries 15.05 R Juno Libra 24.08 Vesta Virgo 8.53 Fortune Leo 16.07 South node Aquarius 12.37 Signs masculine 5Signs feminine 5 Signs of fire 2Signs cardinals 4 Signs of earth 1Signs fixed 4 Signs of air 3Signs mutable 2 Signs of water 4 Sun in IVMoon in IIIMercury in IIIVenus in IIIMars in IVJupiter in AscendantSaturn in AscendantUranus in IIINeptune in IVPluto in IILilith in IIAsc node in XI Intellect 622 -32 590Action 888 -171 717 A bi mi lahko prosim kdo kaj vec povedal o tej osebi?...Kaksen je lahko ta clovek in kako se obnasa v biznisu? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 daj ti raje povej, kam si vnesel podatke te osebe, da je tako fajn izpisalo rezultate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Imaš močno potrebo po znanju, si ambiciozna, pogumna in borbena, hkrati pa tudi preračunljiva in previdna. Rada tekmuješ. Zelo veliko ti pomeni finančna varnost. Imaš dobro intuicijo, v ljubezni pa si zelo čustvena, globoka in zahtevna, saj jemlješ ljubezen zelo resno. Tudi ljubosumje ti je precej znano . Imaš tudi močno potrebo po gibanju. Bo kaj res?? Lp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 aloha what about me?22.9.1976, 10.50. Ljubljana Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 daj ti raje povej, kam si vnesel podatke te osebe, da je tako fajn izpisalo rezultate? To karto so naredili v Mexico cityju, ampak jaz bi rad slisal kaj meni razumljivega in ne samo kode Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Delgado Francisco Sex MGuadalajara 0 Mexico Viernes 5 Diciembre 1980 12:40 Julian day 2444578.78Adjust -6.00 ST 4.44 Lat 20.40 Long 103.20Zodiac in degrees 0.00 Placidus Orb:0 Tlele men nekej ne štima, če vzamem datum 5.12.1980 ob 12.40 am Colima Mehika, ima ASC na 29 device, če je 12.40 pm je 29.stopinja rib. Zato ne bi vedla, kaj sem tle pomutla, da se hiše ne ujemajo. V tvojem primeru je sonce v 4 hiši, v mojih kartah v enem primeru v 9, v drugem v 3 hiši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Ja, sem jaz zasustral, ker sem mislil avtomaticno, da se je rodil v mestu, od koder je vsa familija in kjer se danes zivijo... Mi culpa! Saj lepo pise v podatkih....Guadalajara o Mexico. Rodil se je v mestu Guadalajara, drzava Jalisco-Mehika Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 aloha what about me?22.9.1976, 10.50. Ljubljana Pri tebi je Devica zelo poudarjena, ker imaš v tem znamenju tudi Luno in Merkur, zato si sigurno zelo praktična, analitična, natančna, razumska. Rabiš delo, ki te motivira, sicer postaneš nemirna. Včasih se preveč spuščaš v podrobnosti. Si zelo odgovorna in zanesljiva, pogosto tudi zaskrbljena in psihično napeta. Rada si zaljubljena. Imaš rada ljudi in jim pomagaš v stiski. Si tudi družabna. Veliko ti pomenijo prijatelji in sodelovanje z njimi. Večkrat kaj zameriš, težiš k obvladovanju in si mogoče malo oblastna? Povej, če bo kaj držalo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Pri tebi je Devica zelo poudarjena, ker imaš v tem znamenju tudi Luno in Merkur, zato si sigurno zelo praktična, analitična, natančna, razumska. Rabiš delo, ki te motivira, sicer postaneš nemirna. Včasih se preveč spuščaš v podrobnosti. Si zelo odgovorna in zanesljiva, pogosto tudi zaskrbljena in psihično napeta. Rada si zaljubljena. Imaš rada ljudi in jim pomagaš v stiski. Si tudi družabna. Veliko ti pomenijo prijatelji in sodelovanje z njimi. Večkrat kaj zameriš, težiš k obvladovanju in si mogoče malo oblastna? Povej, če bo kaj držalo! Tnx Taraja , takole to kar se dela tiče, rabim predvsem dinamično nemonotono delo, povsem proste roke brez avtoritet, sicer postanem res nemirna ob enoličnem delu pa mi hitro postane dolgčas. Tudi kar se odgovornosti in zanesljivosti tiče je res ,zaskrbljena sem bila včasih in napeta, zdaj sem veliko bolj sproščena. Kar se mojega značaja tiče sem ekstremno čustvena in ne delujem "kot tipična devica", v bistvu sem dostikrat neorganizirana, nisem tudi preveč natančna, manjka mi vztrajnosti. Tudi z devicami okrog sebe se ponavadi ne ujamem najbolj, ker ne delujem najbolj na razumski način, zato se najbolje razumem z vodnimi znamenji oziroma kombinacijami vodno-zemeljskih znamenj. Kar pa se tiče analiziranja je res. Imam rada ljudi, to je res , veliko mi pomenijo prijatelji. Včasih sem zamerila stvari ljudem, danes ne zamerim ničesar več nikomur, ne čutim več tega, zamera je tista ki razjeda dušo. Rada imam ljubezen, zaljubljenost je čustvo trenutne vznesenosti , najlepše je ko postane čista zaljubljenost in ljubezen hkrati, ko je v bistvu zaljubljenost čista ljubezen. Ljubezen mi pomeni ful v lajfu vse....globoka, predana... Oblastna, kaj pa vem težko funkcioniram, da imam nad sabo avtoriteto, najlažje sodelujem s prijatelji ali samostojno to je res . Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
topla voda 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 yellow sonce RIBIluna OVENasc KOZOROG (na meji z VODNARJEM)venera, mars OVEN A sm komu všeč? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.