taraja 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Sonce v ribah kaže na to, da si nežen/a in čustven/a, ker pa imaš toliko drugih planetov v Ovnu in še Mars, ki je njegov vladar, imaš močna in burna čustva, hitro in močno se razjeziš, pravi izbruh jeze, ki te potem hitro zapusti, v ljubezni si nežen/a, hkrati pa zelo strasten/a. Rabiš ljubezen in spolnost. Uživaš v hitri vožnji. Moraš se ukvarjati s športom in drugimi stvarmi, da spraviš ven energijo. Drugače te pa nazaj drži asc. v kozorogu, kot neka protiutež temu energičnemu ovnu, drži te malce nazaj in si malo bolj premišljen/a. Kaj se ti zdi, bo kaj držalo?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Taraja, a ti tole ,kar tko,ugibaš al kaj? Nekak se,določene stvari,clo ujemajo s tvojo interpretacijo Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Vem. vem,da veš...samo sedaj sem postala firbčna Zgolj ugibanje ali tudi nekaj znanja? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Ti kar obvladaš, torej bi morala obvladati tudi znanje drugih. Ti firbec ti!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
topla voda 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Taraja, drži, u nulo, res. sam en popravek, ne toliko, da imam rad hitro vožnjo, sam sovražim počasno vožnjo. Kako pa lahko interpretiraš asc, ki je čisto blizu vodnarja (2 minuti), pa merkur v ribah npr. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Nisi tako resen in konvencionalen, kot bi bil če bi nate ne vplival Vodnar, dopuščaš več svobodomiselnosti, si manj pristranski, bolj odprt, družaben, tudi bolj optimističen kot pravi kozorog, ampak itak to ti daje že Oven, po moje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Ti kar obvladaš, torej bi morala obvladati tudi znanje drugih. Ti firbec ti!! Firbec je huda stvar.Znanja drugih pa kljub temu ne obvladuje Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Živjo! Sem nova tukaj in me zanima kako razlagate Sonce v raku,Luno v levu ter devico v Ascendentu? Raki ste čustveni in občutljivi ljudje, dobrega srca, romantični, ljubijo dom in družino. Ste pa precej spremenljivega razpoloženja, lahko tudi zelo nezaupljivi, po domače povedano en korak naprej, dva nazaj. Najbolje se sprostite nekje blizu vode, da si napolnite baterije. Imate občutljiv želodec, ledvice in presnovo. Luna v popolnoma drugačnem ognjenem znaku leva vam daje neko samozadostnost in vedno se zanesete najprej nase, redko ostanete neopazni. Radi ste v središču pozornosti, ste tekmovalni, ambiciozni. Ljubite blišč in imate smisel za lepo. Prijetni ste za družbo, slaba lastnost je neke vrste snobizem. Ljudje z ASC v devici so ponavadi urejeni, disciplinirani in kritični. Izražajo se skozi delo, nenehno pospravljajo, roke in njegov razum morajo biti stalno zaposleni. Skrbijo za osebno higieno, zdravje. So sposobni opaziti tuje slabosti in jih obrne sebi v prid. Je mladostnega videza in precej fotogeničen. No zdaj pa tale miks sestavi in bomo dobili tvojo delno podobo. Kako pa potem deluje, je odvisno od postavitve drugih planetov in njihovih aspektov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 mene pa zanima za mojo nečakinjo...sonce bik, luna bik in asc v devici Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Jst mam pa obratno vprasanje? Kratki črni lasje, mal skodrani, orlovski nos,mlajsi videz, srednja postava-ne atletska ampak taka bl recimo nerodna.Asc me zanima, kaj je?Za luno pa tud ne vem, se ne morm odlocit strelc ali kozorog? Po vtisu taka resna oseba, na videz cist nc, zlo vesela, materialisticna,delovna,vcasih ko majhn otrok,zlo taka "domaca"? Kaj bi blo to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Hvala Lunca, za tale opis.Sem vesela, da sem dobila odgovor, čeprav sem ga pričakovala v malce drugačnem stilu. S tem sem mislila na to, da sem podoben opis dobila tudi, ko sem kliknila na brezplačni izračun svojega osebnega horoskopa. In sem zato bolj računala na vašo osebno presoditev.Še nekaj:žal se ne spoznam na postavitve planetov, aspekte, itd. tako da mi dobljene številke,planeti,aspekti,ipd. (zaenkrat!)ne povejo prav veliko (imam pa željo, da bi o tem izvedela kaj več.) Candle, veš, tu je predstavljen samo delni opis tebe kot osebe, osebnosti, seveda je postavitev ostalih planetov še kako pomembna, tudi ti si predstavila samo predstavitev treh, sonca, lune in ASC. Ponavadi kjer je datum celoten z uro in krajem rojstva, napišemo več, vendar za daljšo interpretacijo pa boš verjetno morala osebno koga poiskat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 No prav, potem pa pripisujem še datum.Torej: rojena sem 19.07.1985 v Ljubljani.Sonce v Raku, Luna v Levu, Ascendent pa Devica. podatki še vedno niso popolni, manjka ura rojstva, kajti važno je, na kateri stopinji v devici se prične ASC. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Zdaj, ko sem napisala popolne podatke, pa ni odziva No precej kritičnosti v tej izjavi, temu botruje ASC v devici. Trenutno ti tranzit plutona precej drži ASC, zato te spreminja in istočasno spreminja tudi tvoj odnos do partnerja ali obratno. Kot rakica, si precej drugačna kot ostali raki, kajti družbo tvojemu soncu dela energični mars, ki daje precej drugačno podobno mehkemu raku. Mogoče si bolj podobna škorpionu? Občutek lastne vrednosti je malo slabši, kajti saturn in pluton, oba zatežena planeta ležita v tvoji drugi hiši, kar ti daje filing, da te skrbi za finance, denar ti gre težko z rok, četudi ga imaš, te skrbi, da ga ne bo dovolj za na stara leta.Lepo je aspektirana hiša ljubezni, otrok. Verjetno si tudi precej kreativna. Tvoja venera v dvojčkih v 9 hiši kaže verjetno ljubezen do potovanj, jezikov, filozofije. Prijateljstva so ti precej pomembna, vendar verjetno se na tem področju precej vse menja. Tam kjer je luna, tam je situacija spremeljiva. V zadnjem letu ti je tranzit saturna verjetno to luno precej ohladil, zato tudi verjetno prekinil nekaj odnosov s prijateljicami, blokade z mamo, nekaj težav več z lastno vrednostjo zato. Naj omenim en lep trigon jupitra na luno v obdobju od 24.1 do 5.2. , prav tako sekstil jupitra z jupitrom, v tem obdobju boš bolj prijazna z okolico in zato boš tudi dobila temu primeren odgovor od drugih prijateljstev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Kaj pa jaz? Bi še kdo zame pogledal 16.10.1980, 2.20, Slovenija Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Kaj pa jaz? Bi še kdo zame pogledal 16.10.1980, 2.20, Slovenija Slovenija? Maribor? Ljubljana, Slovenj Gradec??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Slovenija? Maribor? Ljubljana, Slovenj Gradec??? Celje Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Pina tehtnice ste lepe don´t worry same po sebi v okras sploh vprašat ni treba Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 samo ne nas preveč hvalit...slabo prenašamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Menda so SAMO SEBI v okras..............ja Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 bistveni problem tehtnic je samo to, ali so dovolj lepe večno kolebanje in večna dilema in večno iskanje potrditev od dežurnih ogledal vem, ker jih imam polno okol sebe Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 hudo dobro si tole napisala ogledalo mora vedno prikimat...ja ja ja...lepa si ...vredna si.. samo ne meni Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 eh...sam si rajši kr skoz ponavljam...da sem lep...ne rabim ogledala...za potrditev golih dejstev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 večno kolebanje in večna dilema in večno iskanje potrditev od dežurnih ogledal To o lepoti bo precej držalo, samo s tehtnicami ne grem v trgovino nikoli več, že plača, pa da nazaj , zavijte, potem odvijete, ne bom vzela in potem spet, joj kako mi je žal, da nisem vzela. Nam ovnom se to zdi precej čudno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 a ne to je res nerazumljivo....tud men, večno kolebanje, včasih mi je kr za znort....pa še karma mi je taka, da mam tehtnice skoz za vratom, pa kamorkoli se premaknem, tak da morm večno kimat, pa se namest njih odločat, pa jih prepričvat kak so lepe, pa kak so prav kupile sam neki je pa res , drgač se s tem sploh neb nč ukvarjala mal estetike pa mora bit, pa lepčkanga v življenju, tak da tehtnicam iskrena hvala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.