Skoči na vsebino

Horoskop in videz

Tadeja

Recommended Posts

Sonce v ribah kaže na to, da si nežen/a in čustven/a, ker pa imaš toliko drugih planetov v Ovnu in še Mars, ki je njegov vladar, imaš močna in burna čustva, hitro in močno se razjeziš, pravi izbruh jeze, ki te potem hitro zapusti, v ljubezni si nežen/a, hkrati pa zelo strasten/a. Rabiš ljubezen in spolnost. Uživaš v hitri vožnji. Moraš se ukvarjati s športom in drugimi stvarmi, da spraviš ven energijo. Drugače te pa nazaj drži asc. v kozorogu, kot neka protiutež temu energičnemu ovnu, drži te malce nazaj in si malo bolj premišljen/a. Kaj se ti zdi, bo kaj držalo?? x:Ix
Deli na socialnih omrežjih

Nisi tako resen in konvencionalen, kot bi bil če bi nate ne vplival Vodnar, dopuščaš več svobodomiselnosti, si manj pristranski, bolj odprt, družaben, tudi bolj optimističen kot pravi kozorog, ampak itak to ti daje že Oven, po moje. x:o)x x;)x

• 1 month later...

Živjo!

Sem nova tukaj x:Ix in me zanima kako razlagate Sonce v raku,Luno v levu ter devico v Ascendentu?

Raki ste čustveni in občutljivi ljudje, dobrega srca, romantični, ljubijo dom in družino. Ste pa precej spremenljivega razpoloženja, lahko tudi zelo nezaupljivi, po domače povedano en korak naprej, dva nazaj. x;)x Najbolje se sprostite nekje blizu vode, da si napolnite baterije. Imate občutljiv želodec, ledvice in presnovo.

Luna v popolnoma drugačnem ognjenem znaku leva vam daje neko samozadostnost in vedno se zanesete najprej nase, redko ostanete neopazni. Radi ste v središču pozornosti, ste tekmovalni, ambiciozni. Ljubite blišč in imate smisel za lepo. Prijetni ste za družbo, slaba lastnost je neke vrste snobizem.

Ljudje z ASC v devici so ponavadi urejeni, disciplinirani in kritični. Izražajo se skozi delo, nenehno pospravljajo, roke in njegov razum morajo biti stalno zaposleni. Skrbijo za osebno higieno, zdravje. So sposobni opaziti tuje slabosti in jih obrne sebi v prid.

Je mladostnega videza in precej fotogeničen.

No zdaj pa tale miks sestavi in bomo dobili tvojo delno podobo. Kako pa potem deluje, je odvisno od postavitve drugih planetov in njihovih aspektov.

Jst mam pa obratno vprasanje? Kratki črni lasje, mal skodrani, orlovski nos,mlajsi videz, srednja postava-ne atletska ampak taka bl recimo nerodna.Asc me zanima, kaj je?

Za luno pa tud ne vem, se ne morm odlocit strelc ali kozorog? Po vtisu taka resna oseba, na videz cist nc, zlo vesela, materialisticna,delovna,vcasih ko majhn otrok,zlo taka "domaca"? Kaj bi blo to?

Hvala Lunca, za tale opis.

Sem vesela, da sem dobila odgovor, čeprav sem ga pričakovala v malce drugačnem stilu. S tem sem mislila na to, da sem podoben opis dobila tudi, ko sem kliknila na brezplačni izračun svojega osebnega horoskopa. In sem zato bolj računala na vašo osebno presoditev.

Še nekaj:žal se ne spoznam na postavitve planetov, aspekte, itd. tako da mi dobljene številke,planeti,aspekti,ipd. (zaenkrat!)ne povejo prav veliko (imam pa željo, da bi o tem izvedela kaj več.)

Candle, veš, tu je predstavljen samo delni opis tebe kot osebe, osebnosti, seveda je postavitev ostalih planetov še kako pomembna, tudi ti si predstavila samo predstavitev treh, sonca, lune in ASC.

Ponavadi kjer je datum celoten z uro in krajem rojstva, napišemo več, vendar za daljšo interpretacijo pa boš verjetno morala osebno koga poiskat.

No prav, :8): potem pa pripisujem še datum.

Torej: rojena sem 19.07.1985 v Ljubljani.

Sonce v Raku, Luna v Levu, Ascendent pa Devica.

xrolleyesx podatki še vedno niso popolni, manjka ura rojstva, kajti važno je, na kateri stopinji v devici se prične ASC.

:mellow: Zdaj, ko sem napisala popolne podatke, pa ni odziva :rolleyes:

x:Dx No precej kritičnosti v tej izjavi, temu botruje ASC v devici. x;)x Trenutno ti tranzit plutona precej drži ASC, zato te spreminja in istočasno spreminja tudi tvoj odnos do partnerja ali obratno. Kot rakica, si precej drugačna kot ostali raki, kajti družbo tvojemu soncu dela energični mars, ki daje precej drugačno podobno mehkemu raku. Mogoče si bolj podobna škorpionu? Občutek lastne vrednosti je malo slabši, kajti saturn in pluton, oba zatežena planeta ležita v tvoji drugi hiši, kar ti daje filing, da te skrbi za finance, denar ti gre težko z rok, četudi ga imaš, te skrbi, da ga ne bo dovolj za na stara leta.

Lepo je aspektirana hiša ljubezni, otrok. Verjetno si tudi precej kreativna. Tvoja venera v dvojčkih v 9 hiši kaže verjetno ljubezen do potovanj, jezikov, filozofije.

Prijateljstva so ti precej pomembna, vendar verjetno se na tem področju precej vse menja. Tam kjer je luna, tam je situacija spremeljiva. V zadnjem letu ti je tranzit saturna verjetno to luno precej ohladil, zato tudi verjetno prekinil nekaj odnosov s prijateljicami, blokade z mamo, nekaj težav več z lastno vrednostjo zato.

Naj omenim en lep trigon jupitra na luno v obdobju od 24.1 do 5.2. , prav tako sekstil jupitra z jupitrom, v tem obdobju boš bolj prijazna z okolico in zato boš tudi dobila temu primeren odgovor od drugih prijateljstev. x;)x

x:Dx x;)x bistveni problem tehtnic je samo to, ali so dovolj lepe

večno kolebanje in večna dilema x:Dx x:Dx x:Dx in večno iskanje potrditev od dežurnih ogledal

x8Dx vem, ker jih imam polno okol sebe x;)x xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:palec: hudo dobro si tole napisala x:Dx

ogledalo mora vedno prikimat...ja ja ja...lepa si ...vredna si.. :inocent: :inocent:

samo ne meni x:px

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

večno kolebanje in večna dilema x:Dx x:Dx x:Dx in večno iskanje potrditev od dežurnih ogledal

x:Dx x;)x To o lepoti bo precej držalo, samo s tehtnicami ne grem v trgovino nikoli več, že plača, pa da nazaj x;)x , zavijte, potem odvijete, ne bom vzela in potem spet, joj kako mi je žal, da nisem vzela. x;)x

Nam ovnom se to zdi precej čudno. x:Dx

:o|o: a ne to je res nerazumljivo....tud men, večno kolebanje, včasih mi je kr za znort....

pa še karma mi je taka, da mam tehtnice skoz za vratom, pa kamorkoli se premaknem, tak da morm večno kimat, pa se namest njih odločat, pa jih prepričvat kak so lepe, pa kak so prav kupile xrolleyesx

x;)x sam neki je pa res , drgač se s tem sploh neb nč ukvarjala x:Dx x:Dx x:Dx mal estetike pa mora bit, pa lepčkanga v življenju, tak da tehtnicam iskrena hvala x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...