Skoči na vsebino

Horoskop in videz

Tadeja

Recommended Posts

Kaj pa zame pravte. sonce ribi že na konc (19.3. ura:23:50)

luna-rak

ASC - strelec

Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico.
Deli na socialnih omrežjih

(popravljeno)
Kako pa vse to po vaše vpliva na izgled oz. videz? Popravljeno -> Phaeton
Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico.

Kako pa vse to po vaše vpliva na izgled oz. videz. Sonce :Ribi; Luna:Rak; Asc-Strelec

Merkur-ribi, venera-oven, jupiter-ribi, mars-strelec,neptun-kozorog, saturn-strelec, uran-strelec,pluton-skorpijon

Kaj pa zame pravte. sonce ribi že na konc (19.3. ura:23:50)

luna-rak

ASC - strelec

Kateri letnik in kraj rojstva? Čisto drugače je pogledat celo karto, trije suhoparni podatki nas ponavadi lahko zavedejo, ribja narava kot plaha, željna da nekako vedno trpi, sicer se ne čuti izpolnjeno, z ASC v strelcu s precej veliko mero višje filozofije, luna v raku pa mu daje globoka čustva, ki jih primerno skriva. x;)x Luna v raku tudi daje precej veliko pripadnost domu, svojim koreninam.

Vse pa je seveda odvisno, kako se vpleta z ostalimi planeti. Si riba s soncem na koncu, zato ti tranzit urana še ni spremenil tvoje sončne energije. Čez kakšne tri leta se ti zna zgodit, da se boš pričel precej spreminjat. Mogoče bodo to opazili prej drugi, sicer pa uran na sonce prinaša precej notranjega nemira. Najprej nemir, nato te osvobodi. x;)x

(popravljeno)
19.3.1986 Ura 23:50 Ljubljana Popravljeno -> Phaeton

19.3.1986 Ura 23:50 Ljubljana

Če bi te opisovala kot osebnost, potem bi napisala lahko marsikaj. Kajti tvoja prva hiša je precej zasedena, z resnim saturnom (izgledaš lahko malo starejše, kot tvoji vrstniki, z leti bo pa obratno), precej energičen glede tvojega marsa, korajžen, malo nenavaden in spremenljiv (uran), drugi ljudje te težko pogruntajo kakšen v resnici si (neptun v prvi hiši). Tvoj ASC v strelcu nakazuje, da imaš široka obzorja duhovnosti, filozofije, jaz bi rekla takim ljudjem srečkoviči, kajti vedno te nekaj izvleče.

Zanima pa me, kako je vplival tranzit plutona na tvoj ASC pred nekaj leti, si se spremenil, se je kaj pomembnega zgodilo, si imel kakšno nesrečo?

Ja ti si pa precej priljubljen med svojimi vrstniki in žlahto, verjetno. Imaš lepo postavjeno četrto hišo (dom, eden od staršev)

Tvoja luna je precej mehka, lahko nakazuje tudi tvojo mamo in zadnji dve leti je saturn paradiral okrog lune in mogoče ohladil tvoja čustva z določenimi ženskami osebami, mogoče je prinesel kakšne težave tudi mami?

xrolleyesx To je samo nekaj lastnosti tvojih energij, ki so v tebi, tisto o črnih očeh in črnih laseh pa tko al tko ni tako pomembno.

Izkoristi tranzit jupitra preko prve hiše, možno je, da se zrediš, izkoristi tranzit za razvoj poduhovljenosti in filozofije. x;)x

Kaj pa če me vseeno zanima glede zunanjosti?

Drugače pa nevem kaj misliš s tistim tranzitom plutona-pred 10 leti mi je umrl

oče, mogoče to.

Kaj pa če me vseeno zanima glede zunanjosti?

Če te zanimajo take podrobnosti, pa kar lepo učbenik v roke in prični s prvo hišo, vladar ASC tam in tam, aspektiran s tem in tem. Te stvari se mi ne zdijo tako pomembne, ker je bistvo astrologije le v energijah, seveda pa se te odražajo tudi na fizisu.

Drugače pa nevem kaj misliš s tistim tranzitom plutona-pred 10 leti mi je umrl

oče, mogoče to.

:palec: To je eden precej travmatičnih dogodkov, zato je lahko vezan na ta tranzit, kajti pluton je le vladar osme hiše (smrt) in ponovnega rojstva, saj precej stvari totalno pretrasformira.

(popravljeno)

Lunca sej maš prov. Itak se v špeglu vidm :vragec: Kakšn je pa naslov kakšne dobre knjige o tem.

Glede tranzita pa, morda je res to. Nevem kdaj naj bi se to dogajalo ko misliš pred leti, je pa res da sem se tudi osebnostno spremenil.

Popravljeno -> Phaeton

Kakšne pa naj bi bile po videzu tehtnice? Sem nekje prebrala, da so nagnjene k debelosti. Pri meni je ravno obratno. Sem pa bik v ascendentu.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Kakšne pa naj bi bile po videzu tehtnice? Sem nekje prebrala, da so nagnjene k debelosti. Pri meni je ravno obratno. Sem pa bik v ascendentu.

Za tehtnice pravjo, da tud če se že zredijo, se jim ta pridobljena "masa" lepo porazdeli po celem telesu tko da ni tok opazn xDDx no biki in tehtnice nej bi bili nekje srednje višine, biki še malo pod povprečjem, drgač bi pa mogoče bolj za bike veljalo da so nagnjeni k debelosti... že zarad tega mogoče k dost radi jejo x:px

sam sama sm tud bik v ascedentu in tehtnica v luni... pa sm tko srednje velika in ne debela, no ja ko se pa zredim ne bi glih rekla d se vse lepo porazdeli... x:Dx

Helov! Kakšna sem po zunanjosti jaz; riba, rak, kozorog, kakšna sem pa jaz.

Prosim za mnenje in hvala ter lep pozdrav

zdej ascedent rak, za rakce na splošno velja da so bolj "okrogli", okrogle oči, okrogel obraz, okrogla postava,... glede na to, da sta rak in ribi vodni znamenji, maš mogoče take bolj zasanjane okrogle oči,... čeprav po drugi strani so si pa kozorog: ribi, rak nasprotujoči, kozorogi so bolj zemeljski, imajo take značilne poteze, ozka usta, resen pogled... sam glede na to da rak in ribi mal prevladata nad kozorogom, mogoče ta resnost tok ne seva skozi poteze obraza, telesa...

tko mal nasplošno... spet morm reč d so to sam trije elementi horoskopa, pa je treba vzet vse mal z rezervo x:)x

Za tehtnice pravjo, da tud če se že zredijo, se jim ta pridobljena "masa" lepo porazdeli po celem telesu tko da ni tok opazn xDDx no biki in tehtnice nej bi bili nekje srednje višine, biki še malo pod povprečjem, drgač bi pa mogoče bolj za bike veljalo da so nagnjeni k debelosti... že zarad tega mogoče k dost radi jejo x:px

sam sama sm tud bik v ascedentu in tehtnica v luni... pa sm tko srednje velika in ne debela, no ja ko se pa zredim ne bi glih rekla d se vse lepo porazdeli... x:Dx

Hmmm, jaz sem full visoka. 1.80m. Pa suha. Rada jem, sam nikjer ni vidt. Tko je že od rojstva dalje.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Hmmm, jaz sem full visoka. 1.80m. Pa suha. Rada jem, sam nikjer ni vidt. Tko je že od rojstva dalje.

čist možn... to je itak bolj na splošno in kot zanimivost ko opisujemo izgled za vsako znamenje posebej... tko al tko se mora povezat še aspekte, druge planete, ki tvorijo vezi z ascedentom itd. itd.,... tko je itak pr vsaki stvari in področju v astrologiji

npr. lahko ima nekdo zelo resne težave s kožo in se zelo hitro stara... pa nima v ascedentu, luni in sončnem znamenju nobenega poudarka kozoroga,oz. tega ne bi mogel ugotovit na podlagi samo treh podatkov .... potem ko pa pogledaš podrobneje vidiš kako ima npr. v eni hiši polno planetov v kozorogu in še saturna, ki tvorijo kake čudne aspekte z ascedentom,...

Po teh znamenjih bi znala imeti otožen, melanholičen obraz oz. izgled. Če si po asc. kozorog, si verjetno bolj vitka.

čist možn... to je itak bolj na splošno in kot zanimivost ko opisujemo izgled za vsako znamenje posebej... tko al tko se mora povezat še aspekte, druge planete, ki tvorijo vezi z ascedentom itd. itd.,... tko je itak pr vsaki stvari in področju v astrologiji

npr. lahko ima nekdo zelo resne težave s kožo in se zelo hitro stara... pa nima v ascedentu, luni in sončnem znamenju nobenega poudarka kozoroga,oz. tega ne bi mogel ugotovit na podlagi samo treh podatkov .... potem ko pa pogledaš podrobneje vidiš kako ima npr. v eni hiši polno planetov v kozorogu in še saturna, ki tvorijo kake čudne aspekte z ascedentom,...

Ja, sej vem. Astrologija je full kompleksna zadeva. Se mal ljubiteljsko ukvarjam, pa vem, da je zlo težko postavit eno celoto.

:2src: lepa si, zasanjana

lepo te je srečat angelček x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

• 4 months later...
Guest mačona

Hmmmm, poznam kar nekaj folka z zelenimi očmi, sam vsi majo čist drugačne.

Pa je ena Rak/Ribi (podznak ne vem), Venera v Dvo

pol je ena Devica/Škorpijon/Kozorog, Venera v Dev

pa en Oven/Rak/Oven, Venera v Rib

pa en Kozrorog/Lev/Dvojček, Venera v Strelcu ...

Če se ne motim, se zelene oči pripisujejo Kozorogom in Vodnarjem? xnckrivx

Jaz bi jih takole, po soncu in podznaku:

oven: manjše, zelene in barve lešnika...

bik: okrogle in velikokrat modre....

dvojčka: žive, nemirne, rjave...

rak: okrogle, sanjave, zelene...

lev: svetle, žive, blesteče, zelene, podobne mačjim...

devica: malo vase povlečene...

vaga: z nežnim pogledom...

škorpijon: prodorne, ognjevitega pogleda...

strelec: pri belcih večkrat modre...

kozorog: malo širši razmak med očmi, podobne rakovim....

vodnar: velike z direktnim pogledom, jasne kot odsev neba....

ribi: izbočene, velike, sanjave, lepe ala E. Taylor x;)x

Ah, sem tole izbrskala. :palec:

Če se ne motim, se zelene oči pripisujejo Kozorogom in Vodnarjem? xnckrivx

sonce: kozorog, asc: škorpijon, luna: bik, venera: kozorog, merkur: vodnar...

take zelene oči imam, ja, samo mi pa variirajo, enkrat bolj na sivo, enkrat na zeleno, drugič na modro :vio:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...