nataly 6. februar 2003 Prijavi Deli 6. februar 2003 Rakica Sedi,..skoraj pet! Ja, me je težje pogruntat! Imam izrazite - temno rjave oči. Srednje postave..bolj drobne konstrukcije..ampak mala...ne visoka...mala.Priljubljena v družbi , hmm kako delujem na moške???Menda izivalno.. . Sem vedela, da te bo devica zmedla:)) samo za zgago jo imam...to devico...nič kaj preveč redoljubna nisem...oziroma še vedno ne vem kaj se pod besedo red smatra...glavno, da so stvari na svojem mestu ali pa vsaj v njegovi bližini. Aha imaš prav tudi glede nedostopnosti...sem že slišala, da včasih delujem kastrirujoče...si predstavljaš? Kastrirujoče delovati Hvala Rakica...veš da obvladas natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 12. februar 2003 Prijavi Deli 12. februar 2003 Free, glede na luno si mogoče v hitrih reakcijah, trmasta in 100% verjameš tistemu, kar pač verjamešin ne popustiš.Dokler ti kdo ne dolaže s tristotimi dokazi, da je zadeva drugačna, se ne premisliš.Pa še takrat težko. PETRA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 12. februar 2003 Prijavi Deli 12. februar 2003 Free, glede na luno si mogoče v hitrih reakcijah, trmasta in 100% verjameš tistemu, kar pač verjameš in ne popustiš.Dokler ti kdo ne dolaže s tristotimi dokazi, da je zadeva drugačna, se ne premisliš.Pa še takrat težko.Si nizke postave, temnejša, velike oši, poudarjene ustnice in lepi zobje, lička polna, lasje bujni, zrihtana v nulo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. februar 2003 Prijavi Deli 13. februar 2003 Free, glede na luno si mogoče v hitrih reakcijah, trmasta in 100% verjameš tistemu, kar pač verjameš in ne popustiš.Dokler ti kdo ne dolaže s tristotimi dokazi, da je zadeva drugačna, se ne premisliš.Pa še takrat težko.Si nizke postave, temnejša, velike oši, poudarjene ustnice in lepi zobje, lička polna, lasje bujni, zrihtana v nulo... COOL!! ce bi biv bejba, bi biv morda tak, le da vecji! :-)))))) Sdaj mi pa prosim povej se za moski spol!!!ker sem MAN!!!!!!! MALE! ce zelis seveda!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evya 14. februar 2003 Prijavi Deli 14. februar 2003 rakica!vidm da ti kr gre tole ugotavlanje..no kaj bi pa zame reklasonce-tehtnicaasc-levluna-devica špela novak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Free, riba, lev, oven rjavi lasje, trmast in zagnan- direkten v v čustvovanju.za moškega srednje visoke postavepočasna hoja, nastop umirjen, a vztrajen- ne spiš na mestu...... povprečno stlalen (ufa, sori, ne dobim pravega izraza) Irma angelsko si bitje, ampak v nastopu zlahka presenetištvoj izgled je čisto nekaj drugega od tvojega delovanjaampak vseeno, čustva maš vedno tako naštelana, da se zadeva končni fazi zgliha Tayra 17 manjše postave, rjave oči, všeč so ti zadržani moškinajraj bi šla vsake par dni na luno, pa še na kak drug planet.... ufa, domišljija mi preveč dela........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Lep pozdravček! jaz sem čisto sveža na tem forumu in se zna zgodit, da glede, da je to moj prvikrat, ki odgovarjam, da bom kaj falila. Mene zanima kaj je značilno za ribico z ascendentom v levu? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TAYRA17 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Tayra 17 manjše postave, rjave oči, všeč so ti zadržani moškinajraj bi šla vsake par dni na luno, pa še na kak drug planet.... ufa, domišljija mi preveč dela........Hvala ti rakica, sm ze skor pozabila d sm te prasala za to. Sam men pride bolj na sonce-lev, luna-ribi, asc-tehtnica, pa venera-devica.Mism d sm ti takrat dala drugacne podatke. luna-vodnar. Bolj mi kaze na ribo, sem nekje na meji. Bolj ustrezam ribi, pa asc. tehtnici kot devici. Ne vem no, mal se mesa vse...Je pa res da so mi vsec mirni tipi, ampak vseen mal divji, tko da mam neko varnost, pa tud dogajanje.. pa res mal sanjam, sm pa tud ful na realnih tleh...Ma vsega po malem se v men najde.. A mi lah prosm opises modela k ne vem kako zgleda je pa lev, asc.- oven, pa luna v ribah. hvala lp Citiraj "Kam gredo ptice umret?" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Upam da ne bom stopila komu na prste...vendar postavljam vprašanje, kako lahko horoskop-zunanjost...a ni zunanjost posledica genov? S sošolko (uhhh kdaj mi je bila sošolka) sva bili rojeni v razmaku 10 minut... In razlika med nama je vauuu. Kot noč in dan, razen barve oči. Tudi karakterno, temperamentno, se razlikujeve zelo, interesi so nama različni, pogled na svet je drugačen... Sploh ne vem, če imave kaj skupnega.Kako pa potem to razlagate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Zanima me, če obstaja kakšen podatek o povezanosti horoskopa z zunanjostjo? Zanima me tudi kateri znaki so predstavniki najlepših ljudi oz. če je to sploh mogoče ugotoviti. Recimo kakšni so po zunanjosti ljudje rojeni v znamenju device in česa se morajo paziti (mesa,gaziranih pijač....)Seveda, da me ne boste razumeli narobe je vsak človek lep posvoje. Grdih ljudi ni, grdi so lahko le po duši.Kdor je grd po duši, prej ali slej postane grd tudi na zunaj! Zunanjost je po moje zelo odvisna od tega, kako kdo misli o sebi, ali tako kot je napisal neki ameriški behaviorist: "Nismo takšni kakršni mislimo, da smo, ampak taki, kakršne so nas ustvarile naše misli!" Prej ali slej se naš način manifestira tudi na zunanjosti. Če pogledaš malo v vzhodnjaško kulturo lahko vidiš, da se vse manifestira na zunanjosti.Tudi na zahodu so se pojavile metode s katerimi v nekaterih podjetjih ocenjujejo karakterkadrov po zunanjem videzu. V slovenskih knjižnicah je še vedno na voljo knjiga avtorja Mitsia Kushija - sicer v hrvaščini z naslovom Orientalna diagnostika, v kateri so opisi izgleda ljudi glede na rojstni datum a tudi glede na stil njihovega življenja - kar je dostikrat povezano. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Grdih ljudi ni, grdi so lahko le po duši. Kdor je grd po duši, prej ali slej postane grd tudi na zunaj! .........da smo, ampak taki, kakršne so nas ustvarile naše misli!" Prej ali slej se naš način manifestira tudi na zunanjosti. Če pogledaš malo v vzhodnjaško kulturo lahko vidiš, da se vse manifestira na zunanjosti.Tudi na zahodu so se pojavile metode s katerimi v nekaterih podjetjih ocenjujejo karakterkadrov po zunanjem videzu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Free, riba, lev, oven rjavi lasje, trmast in zagnan- direkten v v čustvovanju.za moškega srednje visoke postavepočasna hoja, nastop umirjen, a vztrajen- ne spiš na mestu...... povprečno stlalen (ufa, sori, ne dobim pravega izraza) malce zadela malce pa ne;spreminjam se, tako, da spet ja in ne! zato izraza uvidis ne?hvala Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 kaj pa horo®skop in znamka avta? ma najraj rdeche avte Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 .....nekontrolirana strast Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 ...vodnar pa rdeč avto? s tem om se je narava malo poigrala Si mislil, da se s čolnom po rekah vozi? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Bobnar... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 torej che je astralno telo razvito (pobavadi ni)in ce sta si podobna...potem lahko uganemo tudiochala, (dioptrijo), vishino, ...barvo kozhe, ... tudi ... hmmmspolne... finte... Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Lep pozdravček! jaz sem čisto sveža na tem forumu in se zna zgodit, da glede, da je to moj prvikrat, ki odgovarjam, da bom kaj falila. Mene zanima kaj je značilno za ribico z ascendentom v levu? Hvalaa ti tut sonce-riba in asc-lev !! :) kje mas pa luno pa venero , pa MC? pa kaj v merkurju? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Free, sem opazila, da si tudi ti riba z ascendentom v levu. Evo, to so moji podatki: Sonce v RIBAHLuna v OVNUMerkur v RIBAHVenera v BIKUMars v LEVUJupiter v DEVICIUran v ŠKORPIJONUNeptun v STRELCUPluton v TEHTNICIAscendent v LEVU Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jaan 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 kaj pa jest, kaj pa jest :-))) sonce dvojčekluna levasc tehtnicamerkur rakvenera dvojčekmars rakjupiter kozorog.... lp, jaan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Orhideja....tvoj blag in nežen videz..... ampak veliko energije, udarništva in direktnosti?! lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Rakica, je res, da sem blagega videza, čeprav veliko ljudi mi reče, da navzven delujem hladna, ampak da ko me človek spozna, da si niti ne predstavlja, da sem tako preprost človek. Enerhije imam veliko, direktna pa na žalost nisem.....se raje zlažem, kot da človeka prizadenem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 RAKICA, vidim, da si pravi strokovnjak glede ugotavljanja zunanjosti na podlagi planetov, tako da je še mene zamikalo, da napišem podatke in počakam na odgovor:sonce-vodnarluna-škorpijonascedent-devicajupiter-biksaturn-levvenera-ovenmerkur-kozorogmars-vodnar Pa hvala za odgovor.Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vally 26. avgust 2003 Prijavi Deli 26. avgust 2003 hay! A lahko kdo ugotovi za mene - kako izgledam??ascendent: devicasonce in luna v kozorogu LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. avgust 2003 Prijavi Deli 26. avgust 2003 Takole ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.