Skoči na vsebino

Horoskop in videz

Tadeja

Recommended Posts

Rakica x8Dx Sedi,..skoraj pet!

Ja, me je težje pogruntat! Imam izrazite - temno rjave oči. Srednje postave..bolj drobne konstrukcije..ampak mala...ne visoka...mala.

Priljubljena v družbi x8Dx, hmm kako delujem na moške???Menda izivalno.. x:Dx :vragec:. Sem vedela, da te bo devica zmedla:)) samo za zgago jo imam...to devico...nič kaj preveč redoljubna nisem...oziroma še vedno ne vem kaj se pod besedo red smatra...glavno, da so stvari na svojem mestu ali pa vsaj v njegovi bližini. :)

Aha imaš prav tudi glede nedostopnosti...sem že slišala, da včasih delujem kastrirujoče...si predstavljaš? Kastrirujoče delovati x?x

Hvala Rakica...veš da obvladas x^x

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Free,

glede na luno si mogoče v hitrih reakcijah, trmasta in 100% verjameš tistemu, kar pač verjamešin ne popustiš.Dokler ti kdo ne dolaže s tristotimi dokazi, da je zadeva drugačna, se ne premisliš.Pa še takrat težko.

PETRA

Free,

glede na luno si mogoče v hitrih reakcijah, trmasta in 100% verjameš tistemu, kar pač verjameš in ne popustiš.Dokler ti kdo ne dolaže s tristotimi dokazi, da je zadeva drugačna, se ne premisliš.Pa še takrat težko.

Si nizke postave, temnejša, velike oši, poudarjene ustnice in lepi zobje, lička polna, lasje bujni, zrihtana v nulo...

Free,

glede na luno si mogoče v hitrih reakcijah, trmasta in 100% verjameš tistemu, kar pač verjameš in ne popustiš.Dokler ti kdo ne dolaže s tristotimi dokazi, da je zadeva drugačna, se ne premisliš.Pa še takrat težko.

Si nizke postave, temnejša, velike oši, poudarjene ustnice in lepi zobje, lička polna, lasje bujni, zrihtana v nulo...

COOL!!

ce bi biv bejba, bi biv morda tak, le da vecji! :-))))))

Sdaj mi pa prosim povej se za moski spol!!!

ker sem MAN!!!!!!! MALE! ce zelis seveda!?

• 2 months later...

Free,

riba, lev, oven

rjavi lasje, trmast in zagnan- direkten v v čustvovanju.

za moškega srednje visoke postave

počasna hoja, nastop umirjen, a vztrajen- ne spiš na mestu......

povprečno stlalen (ufa, sori, ne dobim pravega izraza)

Irma

angelsko si bitje, ampak v nastopu zlahka presenetiš

tvoj izgled je čisto nekaj drugega od tvojega delovanja

ampak vseeno, čustva maš vedno tako naštelana, da se zadeva končni fazi zgliha

Tayra 17

manjše postave, rjave oči,

všeč so ti zadržani moški

najraj bi šla vsake par dni na luno, pa še na kak drug planet....

ufa, domišljija mi preveč dela........

Lep pozdravček! jaz sem čisto sveža na tem forumu in se zna zgodit, da glede, da je to moj prvikrat, ki odgovarjam, da bom kaj falila. x:)x Mene zanima kaj je značilno za ribico z ascendentom v levu? Hvala

• 2 weeks later...
Tayra 17

manjše postave, rjave oči,

všeč so ti zadržani moški

najraj bi šla vsake par dni na luno, pa še na kak drug planet....

ufa,  domišljija mi preveč dela........

Hvala ti rakica, sm ze skor pozabila d sm te prasala za to. Sam men pride bolj na sonce-lev, luna-ribi, asc-tehtnica, pa venera-devica.

Mism d sm ti takrat dala drugacne podatke. luna-vodnar. Bolj mi kaze na ribo, sem nekje na meji. Bolj ustrezam ribi, pa asc. tehtnici kot devici. Ne vem no, mal se mesa vse...

Je pa res da so mi vsec mirni tipi, ampak vseen mal divji, tko da mam neko varnost, pa tud dogajanje.. pa res mal sanjam, sm pa tud ful na realnih tleh...

Ma vsega po malem se v men najde..

A mi lah prosm opises modela k ne vem kako zgleda je pa lev, asc.- oven, pa luna v ribah.

hvala lp

"Kam gredo ptice umret?"

Guest sanjalica

Upam da ne bom stopila komu na prste...vendar postavljam vprašanje, kako lahko horoskop-zunanjost...a ni zunanjost posledica genov?

S sošolko (uhhh kdaj mi je bila sošolka) sva bili rojeni v razmaku 10 minut... In razlika med nama je vauuu. Kot noč in dan, razen barve oči. Tudi karakterno, temperamentno, se razlikujeve zelo, interesi so nama različni, pogled na svet je drugačen... Sploh ne vem, če imave kaj skupnega.

Kako pa potem to razlagate? xrolleyesx

Zanima me, če obstaja kakšen podatek o povezanosti horoskopa z zunanjostjo? Zanima me tudi kateri znaki so predstavniki najlepših ljudi oz. če je to sploh mogoče ugotoviti. Recimo kakšni so po zunanjosti ljudje rojeni v znamenju device in česa se morajo paziti (mesa,gaziranih pijač....)Seveda, da me ne boste razumeli narobe je vsak človek lep posvoje. Grdih ljudi ni, grdi so lahko le po duši.

Kdor je grd po duši, prej ali slej postane grd tudi na zunaj!

Zunanjost je po moje zelo odvisna od tega, kako kdo misli o sebi, ali tako kot je napisal neki ameriški behaviorist: "Nismo takšni kakršni mislimo, da smo, ampak taki, kakršne so nas ustvarile naše misli!"

Prej ali slej se naš način manifestira tudi na zunanjosti.

Če pogledaš malo v vzhodnjaško kulturo lahko vidiš, da se vse manifestira na zunanjosti.

Tudi na zahodu so se pojavile metode s katerimi v nekaterih podjetjih ocenjujejo karakter

kadrov po zunanjem videzu.

V slovenskih knjižnicah je še vedno na voljo knjiga avtorja Mitsia Kushija - sicer v hrvaščini z naslovom Orientalna diagnostika, v kateri so opisi izgleda ljudi glede na rojstni datum a tudi glede na stil njihovega življenja - kar je dostikrat povezano.

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Grdih ljudi ni, grdi so lahko le po duši.

Kdor je grd po duši, prej ali slej postane grd tudi na zunaj!

.........da smo, ampak taki, kakršne so nas ustvarile naše misli!"

Prej ali slej se naš način manifestira tudi na zunanjosti.

Če pogledaš malo v vzhodnjaško kulturo lahko vidiš, da se vse manifestira na zunanjosti.

Tudi na zahodu so se pojavile metode s katerimi v nekaterih podjetjih ocenjujejo karakter

kadrov po zunanjem videzu.

x:Dx :palec:

Free,

riba, lev, oven

rjavi lasje, trmast in zagnan- direkten v v čustvovanju.

za moškega srednje visoke postave

počasna hoja, nastop umirjen, a vztrajen- ne spiš na mestu......

povprečno stlalen (ufa, sori, ne dobim pravega izraza)

malce zadela malce pa ne;

spreminjam se, tako, da spet ja in ne! ;)

zato izraza uvidis ne?

hvala

Lep pozdravček! jaz sem čisto sveža na tem forumu in se zna zgodit, da glede, da je to moj prvikrat, ki odgovarjam, da bom kaj falila.  x:)x Mene zanima kaj je značilno za ribico z ascendentom v levu? Hvala

a ti tut sonce-riba in asc-lev !! :) :)

kje mas pa luno pa venero , pa MC? x:Ix

pa kaj v merkurju? xrolleyesx

Free, sem opazila, da si tudi ti riba z ascendentom v levu.

x:)x x:)x

Evo, to so moji podatki:

Sonce v RIBAH

Luna v OVNU

Merkur v RIBAH

Venera v BIKU

Mars v LEVU

Jupiter v DEVICI

Uran v ŠKORPIJONU

Neptun v STRELCU

Pluton v TEHTNICI

Ascendent v LEVU

Rakica, je res, da sem blagega videza, čeprav veliko ljudi mi reče, da navzven delujem hladna, ampak da ko me človek spozna, da si niti ne predstavlja, da sem tako preprost človek. Enerhije imam veliko, direktna pa na žalost nisem.....se raje zlažem, kot da človeka prizadenem. x:)x

RAKICA, vidim, da si pravi strokovnjak glede ugotavljanja zunanjosti na podlagi planetov, tako da je še mene zamikalo, da napišem podatke in počakam na odgovor:

sonce-vodnar

luna-škorpijon

ascedent-devica

jupiter-bik

saturn-lev

venera-oven

merkur-kozorog

mars-vodnar

Pa hvala za odgovor.

Lena x;)x

• 3 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...