Skoči na vsebino

Prerokovanje na luninem chatu

contesa

Recommended Posts

x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 61
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x?x

Danes torej ne bo, prav tako ne v soboto, bo pa od prihodnjega tedna dalje?

OK. saj smo rekli - velja kot stalni dogodek, razen ce ni receno drugace oz. ce ni odpovedano (tule).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bo pa danes vedežavenja na drugem mestu. Spodaj izrez iz maling liste K/N Kartomatnik&Nenavadno.

Andres

Spostovani.

Obvescamo vas, da bo dne 20.05.2004 potekal vedezevalski vecer v

zivo na chatu od 22.00 do 24.00.

Obenem ne prezrite novitet na spletni strani kartomantik.com, kjer

vam podrobneje predstavljamo slike iz ozadja tv oddaje "Vedezevanje

v zivo".

http://www.kartomantik.com/splosno/tv.htm

Oglejte si tudi popolnoma prenovljeno spletno stran

www.nenavadno.com ; Med novostmi je tudi moznost potovanja na

Islandijo in Mauri masaza. Preberite si clanke in dozivite nekaj

nenavadnega.

Lep dan se naprej vam zeli

ekipa www.kartomantik.com in www.nenavadno.com

Jej...se včlanim... x:Dx :palec: x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x^x

hm evo pa sem našla...takole...Contesa in El nino...oba že vesat za tole stanovanje ki je bilo sedajle v igri...zelo sem bila vesela...kt končno svoje stanovanje pa še zelo poceni...no seveda, ker je pač poceni pa sta se našla še dva ponudnika, ki sta pripravljena plačati toliko kot jaz in moj fant...in kaj zdaj...imeli bomo likvidacijo...kdor več da ta ima :xx!: .

Seveda midva več ne moreva dati...zato me sedaj zanima...če bova midva dobila to stanovanje ali pač ne...

Kaj mislita...to sem šele danes popoldan izvedela, sm prav žalostna :sori:

Lp, S

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Sončk...mal sorodnike pobezat, da stisnete to situacijo skupi...ni lepšega, kot bit na svojem, da saj stene prepleskaš, kokr ti srce da...uau...držim palce :palec:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ni problema.  Ob 22 uri, ali nekoliko prej  na tem mestu.

Andres

Ha...Andres...tam sem že včlanjena...včlanila se bom na chatu... x:Dx

ampak hvala za povabilo in dobro voljo... x:Xx x:Dx

x:Xx

hvala vsem za lepe želje x:Xx

Ja Mateja...licitacija...sm se zmotila x:Dx .

Tale chat meni sploh ne gre od rok...sploh ne vem kam moram it da lahko vpišem svoje vprašanje...tm k je vprašaj vrjetno...potem pa pošlji...pa se nič ne zgodi...

No mimo je tole vedeževanje...jaz pa ne morem več vprašati...pa tako me zanima.

Lp, S x:)x

Haha, a res al kaj? Tako je bilo, meni pa ni bilo nic jasno, saj je Contesa vendar vceraj odprla temo, nesmiselno, kao, malo, ce itak ne bo. x:o)x x:px

Ne bo - prazno! :D

Tinka - Chat je odstekan, res je vecinoma prazen, samo zadnje cajte kar dogaja, recimo slucajno kliknem na Chat in vidim notri 5 folka.... Bolj se mi zdi popoldne aktiven.

Vceraj sem prisla sele ob pol enajstih domov ali se kasneje, pa nisem nic priletela. Me veseli, ko ste bili nekateri in je torej laufalo! :palec:

Sonck - nekaj narobe pocnes najbrz. Chat ni forum oz. nisi ze kar po defoltu prijavljena - moras se prav tako registrirat, kot na forum. Izpolnes tisto (samo ni tako natancno, pa ne dobis potrditvenega maila, tako da ne rabis nic cakat), ce je tvoja registracija uspela, lahko takoj klepetas (*pravim, ce je uspela, kar pomeni, da ne uspe, ce izbrani nick ze kdo uporablja, sicer registracija vzame 1 minuto).

Potem si pa notri in komentiras v pasicko, ki je namenjena komentiranju in ko si tam, ne mores zgresit.

Ko kliknes na barvno lestvico, se ti avtomaticno nastima barva fonta, zraven pa imas navodila za boldanje etc. in uporabo smeskotov - ki so drugacni kot na forumu (ker je chat posebej).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x^x

sem tako naredila...samo volja.net je za znort...mi je skoz vn metal...danes probam...gre brez problema x;)x

Lp, S x:)x

Sončk sej veš, da jaz tud držim pesti za vaju kajne x;)x

sicer sem bila pa tudi jaz zavedena hhe, sem mislila ok, da ne bo nič x:Dx Contesa pa ravno azte sem imela vprašanje, če je kakšna sprememba vidna v zvezi s tisto zadevico hihi... no očitno ni pomembno x:Dx

Saj je ze prav, saj se morate nekateri se malo privadit, konec koncev tudi Contesa in Nino nista stroja in dolocen cas vseeno vzame ukvarjanje, tako da - boste pa drugic, saj bo ocitno se veckrat...

:palec: :palec:

Picasso

Hvala elNinu - za odgovor. Čeprav....roko na srce - tudi s kešem bi bila zadovoljna x:Dx x:Dx x:Dx Hecam se....in sori, ker sem morala tako hitro dol....in ne imela časa več kaj klepetati. Mogoče se ob priliki še kaj oglasim x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Torej da bo jasno danes zvečer je zadnja priložnost v temu tednu za privatno šloganje... čeravno folk mal manj privatno sprašuje tud v Vedeževalnici kot ponorel.... :xx!: ahja no upam da vas bo več na chatu...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...