El Nino 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 če smem dodat me lahko kaj vprašate tudi ko sem slučajno na chatu ne samo znotraj določenih ur....... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ... 'zanesljive skorpijonke...' Namrec - ko sem zdajle zagledala Contesino objavo, sem pomislila - a cetrtek je ze?Torej - visek zanesljivosti, saj je komaj en cetrtek bilo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 mislim da govorim za oba če rečem da je praktično že od zmerej... vsak četrtek pa soboto.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 če smem dodat me lahko kaj vprašate tudi ko sem slučajno na chatu ne samo znotraj določenih ur.......Dejta dodat še kakšn terminček med tednom dopoldne - sej lohka tut sam enkrat na mesec. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 točn sem že skor pozabu kdaj že 21? hm hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Jaz ze mam vprasanje... a obema dam isto vprasanje...hihi.. potem pa primerjam, kvaliteto ... al samo enemu.. Nasvet prosim. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Contesa.. sem se prijavila, sam mi tako pocasi dela, da bi se verjetno ti navelicala me cakat.. sem sla raje dol... :o|o: Nekaj mi ne dela.. V sluzbi sem poskusila je vse ok.. tu doma pa zal ne. Sicer pa skoda, ker me nekaj full zanima. Mogoce pa v cetrtek vec srece imam. Kaj menis? Lep vecer ti zelim Contesa in hvala. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 aha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 temu bi se lahko reklo lunina osrečevalnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 temu bi se lahko reklo lunina osrečevalnica a si fukat dobila 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 prepuščam domišljiji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 prepuščam domišljiji.a svoji? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Ha, sem imela srečo, Contesa je bila danes samo zame tam, nobene gužve.Hvala Contesa, imam polepšane naslednje dni ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Mislim da sva dobro opravila se vidmo v soboto zveste stranke... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 cool je blo! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 A za tam si se preoblekla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Izgledaš mi kot ona iz onega filma ne spomnim se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Ne, ono Orleansko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Sem bil tam, kjer in ko so jo snemali, veš kje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Ne, res sem bil tam. Ivana Orleanska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Si ga videla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Kerga? Ivana al Ivanko? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 dons sm pa jez tut mal pomagala...hi hi hi...človek marsikaj izve...takole okoli ovinkov...hi hi hi ... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 čisto prostovoljno ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.